Nem tudod, hogyan foglalj ingyen a Ryanairnél? A Wizzairnél? Nem akarsz kártyadíj-sarcot fizetni a légitársaságoknak? Gondod van a fizetéssel? Nem jött meg a megrendelt Wizz-bankkártyád?
Itt mindenre választ kapsz. Csak olyan gondban kérdezz vagy írj, ami a légitársaságok jegyeinek vagy más szolgáltatásainak kifizetésével kapcsolatos.
lehet szemelyi nelkul is befizetni. egy karakteren mulik. ha odamesz, hogy befizetni akarok a szamlara akkor kerik. ha odamesz, hogy befizetni akarok a szamlaMra, akkor nem kerik, ilyenkor fel sem merul bennuk, hogy amit a monitoron latnak az nem a sajat adatod, ugyanis kezeben a bankkartya ami alapjan kikereste a szamlainformaciokat. legalabbis en mindig csak bankkartyat adok oda, hogy megtalalja mire fizetek be.
Nekem úgy tűnik, a Moneybookers Prepaid MC-ja évente kerül 10€-ba, úgyhogy szerintem maradok a régi Wirecardomnál. Majd ha visszajön BUD-ra a Ryanair, nekem akkor ér majd meg ennyit. A remény hal meg utoljára...
Szívesen írok! Igyekszem még a hétvégén sort keríteni rá! A kérdésedre válaszolva: igen, ki kell pipálni, különben nem kapsz kártyát! :) A MB-nek nincs virtuális kártyája. Akár több más bankkártyát is lehet a MB számládhoz rendelni. Az egyikről azonnal feltölthetsz 10 eurót, ami a kártya díját jelenti. Ha végigmész a különböző verifikációkon, akkor a regisztrálástól számítva 2 hét alatt megkapod a pp MC-t. Ja, a pin kódos levelet most hozta a postás.
Aha, lehetséges, én soha nem terheltem gaminggel, mindig a non-gaming opciót választottam. Amúgy sem tudok pókerezni, kifejezetten a Ryanair miatt ruháztam be rá! És igen jól váltotta az eurót, 262.9-es árfolyamon, persze az erste meg nagyon rosszul könyvelte, 270.8 körüli árfolyamon.
Nem akarsz írni egy szájbarágós cikket a regisztrálásról a szakblogra? Tavaly került fel egy nagyon hasznos cikk, amit szerintem sokan használtunk fel mintaként. Itt most nagyon sok kérdés hangzott el a MB kártyával kapcsolatban, és még bennem is van pár (pl. ki kell-e pipálni a "I want to apply for the Moneybookers MasterCard"-ot, vagy nélküle si lehet fizetni online ryant).
Lokoszt kolléga biztosan föltenné, szerintem szükség is van rá, mert a wirecard sem rossz, ahogy hallottam, ha valaki most regel, már nem tudja kártyával tölteni. :-S
Na, azt hiszem rájöttem hol van a hiba a készülékben. A felöltésnél lehet választani hogy gaming vagy non-gaming célja a depositnak. Én itt gamingot állítok, mert másképp nem lehet kitenni irodákhoz, viszont akkor valószínűleg csak azért nem jár, non- gamingra meg igen.
Hát, én prinscreent nem tudok arról berakni, hogy nem kaptam, de tuti hogy nekem nincs érte pont. Mindenesetre most csináltam egy feltöltést, hátha változik valami, bár meglepne. Igaz, ez is meglepett :)
Szóval aki mégis szeretne egy ilyen fantasztikus kártyát, kérem hogy regisztráljon az én linkemen keresztül, így kedvezményt kapok abból a feltöltési jutalékból is! :) És persze neked is lehet ilyen linked, ha regisztráltál!
Credit wizzes kártyád van vagy debit? Nekem debitem van. Szerintem ez lehet a különbség. Esetleg meg tudod nézni, hogy te kaptál pontokat a 10 eurós kártya díjra és az ellenőrző terhelésre?
A visszautalás plusz pénzbe kerülne, nem? Akkor meg nem éri meg azzal játszani, legfeljebb a dupla pontos időszakban.
Kíváncsian várjuk az eredményt. Jó lenne, ha vásárlásnak minősülne, mert akkor a trenzakciós díjat visszakapnánk wizz pontban, vagyis ingyen lenne a ryan foglalás is.
Kiváncsivá tettél, most raktam rá 15 eurót, szerintem péntekre kiderül. Szerintem fogok rá kapni pontot, mert a lenti 2700 forintos tétel valóban a kártya ára volt, de az a 300 körüli összeg az ellenőrző terhelés volt, ugyanúgy mint a wirecardnál, amit később jóvá is írtak.