beszart a közvetítésem a hosszabítás 1 percében...ha ez marad az eredmény akkor ez jobban fáj mint a veronai vereség.....és tudom hogy én örültem neki de Pandev csak porfogónak jó.
Bár tegnap szinte a "B" csapattal álltunk ki Veronában, de lassan kezdem akkor is úgy érezni, hogyha a Napoli megnyeré a BL-t és végigverné az egész világot, mi akkor is kikapnánk a Chievotól...
Nem lett volna szabad ennyit rotálnia, max 4-et szerintem, a Tridentét teljesen felbolygatta. Úgyis lehetett volna pihentetni a játékosokat, hogy most és a Fior ellen is rotál valamennyit (4-4 embert), de nem egyszerre 7-et. Kemény meccs lesz a Violák ellen, tartok tőlük. Talán Donadel is játszhat már, pont ellenük. :)
„Ha újrajátszanánk a meccset, ugyanezeket a döntéseket hoznám meg – mondta a Napoli vezetőedzője, aki a hét végén a Milant legyőző együttesét hét helyen is megváltoztatta. – Igazából Christian Maggiót is pihentetni akartam, de Andrea Dossenának családi okok miatt el kellett hagynia a csapatot. A szurkolóknak meg kell érteniük, hogy akik szerdán játszottak, szintén a keret teljes értékű tagjai, és be kell bizonyítaniuk, hogy helyük van a csapatban. A Chievótól az előző idényben is kikaptunk, ez egy balszerencsés stadion számunkra. Kapura sem lőttek, mégis nyertek. Persze ez nem ment fel minket, de tulajdonképpen örülök is a vereségnek, mert a játékosok rádöbbennek, hogy az olasz bajnokságban nincs félvállról vehető ellenfél és előre lefutott meccs."
Valahol tudtuk hogy ez lesz...inkább a Chievo-tól kapjunk ki mint egy 6 pontos meccsen.Nagyon-nagyon hosszú az idény és még semmi baj sincs nem vagyunk lemaradva semmiről....ez a hátrány nem hátrány.Dustin Hoffmann:) az egyik legjobb edző a ligában,tudja mit csinál.....rövid a padunk és nincs sok olyan játékosunk mint Lavezzi,Cavani...stb......de én akkor is imádom ezt a csapatot.Fel a fejjel ez (is)jó idény lesz.
Én is szintúgy jártam. állandóan szaggatott, direkt nem is néztem meg közben a többi eredményt, mert tudtam, hogy legalább 10 perccel le vagyok maradva. Kis méretben néztem, mert teljes képernyőn láttam volna a következő 10 perc ereményét. :)
Sajnos várható volt ezzel a 7 változtatással a múltkori meccshez képest. Az a baj, hogy ha Fideleff nem hibázik, akkor is csak a döntetlenre lettünk volna jók. nem baj, menni kell tovább, mások nagyobbak buktak, sokkal jobb csapatok ellen.
Forza Napoli!
Az ilyen IQ-szegény trolloktól meg ne várjunk sokat, akik idetévednek. Azért járnak ide, mert félnek tőlünk mint cigány a munkától. A legjobban ők bizonyítják, hogy erős csapatunk van, különben ide se tolnák a képüket.
A Genoa, Juventus, Udinese trió előttünk van és ne felejtsük, hogy bizony a Denis Atalantája is ott lenne ha szezon előtt nem kapott volna -6 pontos büntetést.