Keresés

Részletes keresés

zsókucika Creative Commons License 2014.10.30 0 0 11071

Köszi az infót. Most jelenleg akupunkturára járok, ha ez sem segít utána járok annak amit írtál.

Előzmény: Törölt nick (11055)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.29 0 0 11070
Remélem nem kell, hogy mütsenek. Melyik porckorongod szakadt ki?
Gondolom az S1, mert az ott a gyenge láncszem.
Úgy tudom, hogy ide beutalóval is lehet menni.Bár az hónapokat jelenthet.
Mióta vannak gerinc problémáid?
Előzmény: zlota (11069)
zlota Creative Commons License 2014.10.29 0 0 11069

Én ma megyek a Budai gerincközpontba.

Az -is- 15e forint lesz egy konzultáció....

Várok valami normálisabb hozzáállást mint a helyi sebészé.

Aki szerint akkor most megint jobban vagyok, tornászgassak és semmit ne hajoljak- pl cipőért sem- aztán ennyi.

Ha megint rosszabb lesz akkor meg műtét.

Komolyan, nekem nincsen olyan állapotom, hogy egy mezei injekciót, vagy egy infúziókúrát kaphassak.

A mozgásképtelenségtől a szinte 100%os állapotig bármi van velem, akkor is vagy gyógytorna,vagy műtét.

Más alternatívát nem ismer.

 

Mondjuk nem szeretnék végig fizetősbe menni, csak kíváncsi leszek mit mond egy másik orvos.

Kuruzslóknál már hagytam eleget, volt persze ami részben segített, pl a masszások nagyon jó hatással vannak, főleg az elején sok fájdalmat csökkent, ha egy kemény masszást kap az ember és fellazítják az izmait.

Előzmény: Törölt nick (11068)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.28 0 0 11068
Engem is nagyon meglepett ez a felületesség.
Egy magát valamire tartó orvost nem érdekli csak az,hogy ö mit lát, na és a tünet.

Olyan szívesen írtam volna, hogy megtaláltam a csodát.

Üdv.
Előzmény: zlota (11067)
zlota Creative Commons License 2014.10.28 0 0 11067

Szia!

 

Köszönöm szépen a tájékoztatásodat!

 

Sajnos nem hangzik túl meggyőzően, de legalább valóságos dolog. :(

A helyzet az, hogy nem értem miért, vagy hogyan mer bárki is bármit csinálni úgy, hogy részletesen nem nézi át az MR felvételeket.

Ennyi erővel kb semmi, de semmi értelme az MRnek, ha mint az alábbi példa mutatja nem nézik meg.

Az hogy sérv az csak egy dolog, annak van iránya, kiterjedése, a csigolyáknak is kitüremkedései stb.

Sok-sok tényező!

Ami az egyiknek használ a másiknak árt.Már ha használhat egyáltalán.

Pont ezt nem értem.

Bárkihez is mentem eddig, max a papírt futotta át.Csakhogy az szubjektív dolog.Más mást láthat benne, ráadásul a papír nem ad pontos képet.

Szívem szerint én is úgy fizetnék, ahogy ezek dolgoznak - felületesen.

Ha általánosan dolgoznak és mindent általánosítanak akkor legyen 3e forint.

 

 

Előzmény: Törölt nick (11065)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 11066
Nekem egy kicsit más volt a tapasztalatom. 1.Nem tudtam vele beszélgetni, mert elég rosszul beszéli a nyelvünket. Csak a szavakat rakja egymás után. 2.Nem adott tanácsot a gerinc használatára. Ergonómia stb. 3. Nem nézte meg a lemezeket.Csak a nyakról véleményt alkotó radiólugus véleményére alapozott. 4.Amit a nyakammal csinált, azt nem hívnám simogatásnak.De kétségtelen h , hogy nem tett kárt bennem. Remélem! Üdv.
Előzmény: poroly2 (11063)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 11065
Nagyon nehéz korrekt választ adni erröl a "látogatásról" . Igyekszem idörendben. Átadtam két mr felvételt a nyaki, agyêki gerincröl,valamint a háti rtg-t a leírásokkal.Megkérdezte hol fáj. Mondtam,hogy nyak,vállöv, hát, a derekam már majdnem tünetmentes. A nyaki mr mellöl elvette a leírást, beleolvasott (biztos,hogy nem olvasta végig), majd azt mondta, persze,hogy fáj, három sérv van ott. Három protrusio, kiboltosulás, mondtam én.Mire ö: az kicsi sérv. Nálunk és még sok országban nem mondják a protrusióra,hogy sérv, de kétségtelen, hogy van ahol minden kiboltosulást sérvként diagnosztizálnak.Gondoltam majd manuálisan megvizsgálja nyakamat, hátamat. Nem kérte, hogy levegyem a felsöm. A legalsó nyakcsigolyám láthatóan kiáll a sorból.Na ezt kell a helyére tenni, mondta. Leültem lovagló ülésben. Hajlítgatott elöre, hátra. Domborít, homorít, kêzzel rásegített. Nem mindig tudtam mit akar.A nyakam hátrafeszítette,majd eröteljesen rángomta szegycsontra.Oldalra, nagy roppanás,de nem fájt....Volt egy korlát a falon,ezt megmarkolva kellett legugolni,erösen kidomborítva a hátat, fejet behajtva (közben nagy erövel húz, von) ,majd ebböl a helyzetböl felállvahátrafelé erösen homorítani kell,fejet jó mélyen hátra, miközben öklével erösen nyomta a kiálló hetes csigolyámat. Na ezt kell csinálni naponta háromszor három hónapon át, mondta. Én valójában azt gondoltam, mert erre lehetett következtetni, hogy ö majd valamilyen technikával helyére teszi a csigolyám. És nem, ezt nekünk kell megtenni. Párban! Igen, néha kicsit durvának találtam a módszsert, de nem okozott fájdalmat.Mikor kijöttem úgy éreztem, mint akin átment az úthenger. Azután megnyugodott a testem, fájdalmam minimális. Majd este nekiláttunk ketten a tanultak kivitelezéséhez. Megfájdult töle a nyakam. Rájöttem, hogy nem jól hajtottuk végre, a homorításnál kimaradt a vállak felhúzása.Pedig, hogy kiabálta a Prof,, hogy " húz.húz... Ami biztos, a lemezeket nem nézi meg. Csak a nyaki véleményt nézte, azt sem olvasta végig. És manuálisan sem páztázta át a gerincem. Nos,hogy ez a gyakorlat használ e még nem tudom, de nyilván megfogadom a tanácsát és csinàlom.Nem mondhatom, hogy bátran menjetek hozzá,mert egyetlen gyakorlat senkit nem tesz tünetmentessé. Azt meg nyilván nem tudom, hogy mi lesz kb.három hónap múlva. Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt. Gyógyulást!
Előzmény: zlota (11061)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.26 0 0 11064
Szia! Ha ez így van,akkor ez nem kevés.20.000.-forintot fizettem egy neves idegsebésznek, aki megnézte a lemezt és azt mondta,nincs nagy baj a nyakával.Hozzám sem ért.Hiába mondtam, hogy fáj az egész hátam. Ö csak a több mint egy évvel ezelött készült mr-re alapozott. A tünetek sokkal többet elárulnak,mint egy képalkotó. Van,hogy egy óriási sérv nem okoz tünetet és fordítva.Vagy nem mutat semmit a képalkotó,kiközben óriási a tünet. Kb. 5 percet foglalkozott velem,azaz a lemezzel. Majd százezret fizettem a guna terápiára haszontalanul.A gyógytornászokról ne is beszéljünk.Nyilván vannak jò "gyógyítok" is,akiben ott van az értés és a humánum, aki nem akar kirabolni. Nehéz megtalálni! Azért alakulhatott ez ki, mert az állami egészségügy impotens. Na majd holnap meglátom! Gyógyulást Mindenkinek!
Előzmény: poroly2 (11063)
poroly2 Creative Commons License 2014.10.26 0 0 11063

Azért negatívumot is lehet írni pl. elég drága, csakhát annyi a kripli bármennyit kérhet. :o

Úgy tapasztaltam diagnosztikában elég jó, az akkor rendelkezésre álló sokéves rtg. képek ill. a vizsgálata alapján mindent pontosan megmondott, amit a későbbi mr, stb. vizsgalatok megerősítettek.

Elmondta milyen a gerinc állapota, pontosan mi a baja, reálisan mit lehet elérni, milyen gyakorlatokkal. Milyen terhelést kell kerülni, mit lehet, hogyan lehet ülni, stb.

A rángatós-ropogtatós csontkovácsoláshoz nem sok köze van a módszernek, inkább egyfajta irányított (gyógy)tornának mondanám. Esetemben derekig le kellett vetkőzni, egy nyereg szerű székre leülni, mondta merre hogyan mozduljak, mit csináljak, közben korrigált, tartott mozgatott. 15-20 perc kb. Utána néhány tornagyakorlat betanítása szintén negyed óra, kb. ennyi.

Érdemes felkészülni, kérdéseket összegyűjteni, ami elsőre nem világos rákérdezni, megfelelő öltözetben menni, stb.

Ajánlott oldal: http://kereso.eekh.hu/, itt meg lehet nézni ki kicsoda. :)

Előzmény: Törölt nick (11059)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.24 0 0 11062
Elöbb vagy utóbb, de szinte mindenki megkapja az orvostól, hogy "forduljon pszichiáterhez" .Az én orvosom is remekül türi a fájdalmam. A négy év alatt már rengeteg pénzembe került ez az egész.
Várom a hétföt!

Addig is gyógyulást!
Előzmény: zlota (11061)
zlota Creative Commons License 2014.10.24 0 0 11061

Neked is mielőbbi gyógyulást és nagyon várom az infóidat!

Remélve, hogy tényleg használ!Már én is szinte mindent kipróbáltam amit magam tehetek.

Az orvosomról ezt nem tudom elmondani, sajnos még az infúziót is sajnálja...

Előzmény: Törölt nick (11059)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.23 0 0 11060
Szia!
Ha te olvasod/olvaatad Bene Máté blogját,akkor nem értem,hogy miért írod azt,hogy az lógás közben a derék alá párnát kell tenni "a görbület tartása"miatt.
A párnával fokozód a lórdozist, nagyobb leaz a gerinc íve, amit így nehezebb széthúzni.
A párna a hason lógáshoz kell, és pont azért,hogy elsimítsd a lordózist, mert így nagyobb a dekompressziós hatást tudsz elérni.Egyébként is a hason való függést javasolja, csak efre nem mindegyik pad alkalmas.Az enyém igen.Pedig ez volt a legolcsóbb három éve a wellimpexnél.A lábtaftó a legfontosabb, mert ha az nem jó,megfájdul a lábfejed.
Szóval a párnát csak a has alá érdemes tenni.

Üdv.
Előzmény: MBman (11044)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.23 0 0 11059
Szia Zlota! Sok fórumozó írt erröl a profról pozitivumot, de egyik sem volt elég konkrét.Olvastam egy régi cikket róla,de zömmel ez is inkább arról azól, hogy hogyan került MO-ra, tanulmányai stb.Röviden írnak egy általa használt technikáról,amit ggerinc modelleken sajátított el.Hát egyenröre ennyit tudok.Amikor bejelentkeztem,mondtam nekik,hogy csontritkulásom van, nem súlyos,de engem sem lehet dobálni, tekergetni.De viszem erröl is a leletet.A testvéremnek óriási sérve van, szükíti a gerinccsatornát is, és az egyik csigilyája elcsúszott.Ezt csak azért írom, mert ö is reménykedik abban,hogy sikerrel járok.Egy nö itt a fórumon,egy korábbi bejegyzésben arról írt,hogy ö kiszakadt sérvvel kereste fel. De nem írt róla részletesen,csak annyit, hogy elmaradt a mütét, jól van.Ez nekem elégtelen infó. Abban biztos lehetsz, hogy a negatívumot sem fogom elhallgatni, dw örülnék,ha csak pozítivumot tapasztalnék. Gyógyulást!
Előzmény: zlota (11058)
zlota Creative Commons License 2014.10.23 0 0 11058

Légyszíves majd nyilatkozzál, mert ha neked is beválik, akkor lehet Én is elmennék hozzá.

 

Egyébként Ő is egy ilyen rángatós dolgot csinál mint a Siófoki gerinces?

Az nekem annyira nagyon nem jött be...

Előzmény: Törölt nick (11053)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.23 0 0 11057
Szia!

Funkcionális mr-nek hívják. De sajnos nem tudom hol van ilyen gép.

Üdv.
Előzmény: zsókucika (11035)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11056
Bocsánat a hibákért, mondat ismétlésért,nem könnyü mobiltelefonnal írni.

Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11055
Szia! Ma gerinc instabilitás témában keresgéltem,így jutottam el dr.Erbszt András ortopédus honlapjára (doktorfit).Ott pont arról olvastam, bizonyos gerinc el áltozásokat álló mr-vel néznek.Leírja,hogy fekvö helyzetben a gerinc struktúrája más, ezért van,hogy van ami csak álló helyzetben látszik.Nem tudom szó szerint idézni. Azt nem tudom,hogy ök rendelkeznek-e ilyen géppel.Azt viszont tudom az írásaiból,hogy van jogosultsága beutalót adni mr-re. A honlapján rengeteg infót találsz. Jobbulást!
Előzmény: zsókucika (11037)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11054
Bocsánat a hibákért, mondat ismétlésért,nem könnyü mobiltelefonnal írni.

Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11053
Sziasztok! Beszállnék én is a beszélgetésbe,mivel 4 éve érintett vagyok.Nagyon remélem,hogy,amit dr.Kiemröl olvastam az mind igaz,mert okt.27-én megyek hozzá és már sok békát megcsókoltam,de csak béka maradt.Az orvosok-teumatológus,idegsebész,ortopédus-,azt mondják,hogy nem "dráma" a nyaki gerincem.Ennek ellenére én nagy fájalmakkal élek,lapockába,vállba,hátba sugárzó fájdalmakkal.Kiegyenesedett nyakii lordozis,polidiszkópátia,meszesedés,három porckorong kiboltosulás. Megelözésképpen az ágyéki részre vettem egy mezei denevêrpadot kb.akkor,amikor elkezdett fájni a nyakam.Napi rendszerességgel használtam/használom, ennek ellenére,úgy egy évvel ezelött lehajoltam és becsipödött a derekam.Borzalmas volt, egy hétig nehezemre esett a mozgás.Nekem nem jött be a pihentetés.Felmásztam a denevêrpadra,de most már úgy,ahogyan Bene Máté írja a blogján. Hason,egy nagy párnával az ágyéki görbület alatt. Mert ezzel kiegyenesedik a lordózis és jobban meg lehet nyújtani a gerincet,teret adva a kiboltosult vagy sérves porckorongnak.Ès persze jógáztam is amennyire a derekam engedte.Elmentem mr-re saját pénzböl,m ert az orvos nem akart elküldeni,én meg tudni akartam mi van ott.Porckorog kiboltosulás, jobbra konvex torsios gerincferdülés.Sajnos az is kiderült,hogy csontritkulásom is van.Mindezek tudatában elkezdtem jógázni,nagyon jól karban tudom tartani a derekam.A csontritkulást is sikerült visszafordítani,na ezt nem csak jógával. Csak a nyaki fájdalommal nem bírok el.Hiába a Bene fèle dekompressziós nyak gyakorlat nem segít.Próbáltam mást is,az sem segít.Masszázs, guna, relax........,semmi.Rigolyás a nyakcsigolyám! Na ezért merem remélni, hogy dr.Kiem lesz a megváltás. Mindenkinek gyógyulást kívánok! Ennek tudatában elkezdtem a jógát
petrusz72 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11052

Kedves GeriSoft07

 

Csak 2 fórumon ,szerintem ez nem olyan sok

Előzmény: GeriSoft07 (11051)
GeriSoft07 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11051

amilyen mennyiségű blogon/fórumon előfordul ugyanez a szöveg copy/paste módszerrel, elég hiteltelen.

Előzmény: petrusz72 (11049)
petrusz72 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11050

Szia!

 

Bejelentkeztél már Kim-hez?

 

Egy -két jó tanács! Ha mész.

,vigyél egy segitőt magaddal aki tertja benned a lelket

nyugodtan be mehet veled a Profhoz

Lehet hogy te nem tudod megjegyezni ámit mond a Prof

 

Nekem az apósom volt velem ,és ő segitett,hogy otthon is jól csináljam a kiadott gyakorlatokat,

mert hihetetlen de rosszul kezdtem el csinálni

Előzmény: Timcsi 26 (11027)
petrusz72 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 11049

Sziasztok!

 

Kb tíz éve tart a betegségem,eddig Bene Máté szerinti nyújtózkodásokon  éltem .De mostanában már az sem segített Egy hónapja nagyon szenvedek a gerincsérvvel,voltam dokinál infúzió,szurik--semmi változás,voltam csontkovácsnál--jól esett,de semmi változás.Fekszek denevérpadon,gyógytornázok---kicsit javul de még mindig ferdén járok.

 

Kaptam egy telefonszámot,egy vietnami specialista gerincfunkciós

 

Nagyon szkeptikusan mentem hozzá,és nem hittem benne hogy valaki tud segíteni

 

Emberek !

 

20perc alatt csodát tett velem.Rendesen összecsomagolt átmozgatott kiroppantott

 

Este mikor hazaértem (200km) nagyon fájt mindenem,azt hittem hogy ez is csak egy sarlatán

Reggel felébredtem és meglepődtem hogy kutya bajom ,egyenesen járok és alig fáj a hátam

 

 

probáljátok ki aki már nem hisz semmiben

 

A gerinc terapeuta:
Dr. Do Thanh Kiem
1113 Budapest, XI. Dávid Ferenc 13. (Móricz Zs. körtértől 61-es
villamossal 2 megálló)
Tel: 385-42-77
Kezelés díja: 15000Ft/alkalom

Nem találni semmilyen honlapot vagy reklámot 

efco Creative Commons License 2014.10.20 0 0 11048

Üdv!  Kettler Apolló gravitácós padunk eladósorba került. Ha érdekli írjon legyenszives és adok e-mail címet vagy tel-számot.Minden jót!

Előzmény: MBman (11044)
zlota Creative Commons License 2014.10.20 0 0 11047

Sajnos tévedsz!Ha nem így lenne Én sem bánnám a feleslegesen kiadott pénzt a KIROMED készülékére!

Pont az nem használhat,ó illetve pont nekünk nem kell az a támasz semmire.Amihez kell ahhoz kicsi, a sima nyújtáshoz pedig le kell szedni.

Ráadásul silány anyagból van.Nekem fél év alatt szétporlad a szivacs tömése.Bánom a felesleges plusz 10.000 forintot érte!

Egy párnával ami otthon ingyen mindenkinek rendelkezésre áll sokkal többre lehet menni

De mindenki arra költ el felesleges 10.000 forintot amire akar!Én csak megosztottam a tapasztalataimat.

 

Előzmény: MBman (11046)
MBman Creative Commons License 2014.10.19 0 0 11046

Nem feltétlenül értek egyet veled abban, hogy jó a legolcsóbb pad. Jó a legolcsóbb, ha egy egészséges gerincű ember sportolási célra használja. Annak az embernek mindegy, hogy hogy helyezkedik el rajta nem árt neki, ahogy az sem, ha meg kell emelnie egy 30 kilós zsákot, vagy ha kocsit kell tolnia. A gyógyulási célra használt padnak szerintem a részleteiben van a lényege. Nem értek nagyon hozzá, de talán fontos rajta az a felpolcolás a deréknak, ami az egészséges gürbületbe készeríti a gerinc ágyéki szakaszát.  http://kiromed.eu/termekek.php

Valahol 20 ezer Ft körül láttam a legolcsóbbat, azon ilyen rész nem volt. A kiromed legolcsóbb termékén van ez 36 ezer. A másik, ami eszembe jutott, fontos a fokozatosság is, hogy ne egyből állítsd magad fejjel lefelé, hanem fokozatosan, először 15-20 fokban, aztán fokozatosan érd el a 90 fokot. A kiromed legolcsóbb terméken pl nincs állítási lehetőség, csak a 45 ezresen.

Előzmény: zlota (11045)
zlota Creative Commons License 2014.10.19 0 0 11045

Egyszerűen csak annyit tudok mondani, hogy Én megvenném a helyedben.Nekem segített sokat.

 

Amúgy tegnap szívattam meg magam!

Autót kellett betolnom. 

Soha semmi "hibát" nem követtem el, de most nagyon!Vissza is estem.Pár napot pihenek a többi kiderül... :(

Vannak élethelyzetek amikor rá vagy kényszerítve.

Ha egészséges vagy akkor nem okoz problémát, de most nagyon betett.Remélem csak izom, megerőltetés és nem a sérv nagyobbodása okozza a tüneteket.

Pár nap múlva megmondom.

Előzmény: MBman (11044)
MBman Creative Commons License 2014.10.19 0 0 11044

Nekem június elején egy megerőltető emelgetés miatt kezdett el fájni a derekam. Hozzáteszem, nem az első eset ez az utóbbi 4-5 évben, de mindig elmúlt magától, orvos és gyógyszer nélkül. Az hittem most is így lesz. Hát nem. 2 hónapig kínlódtam, majd elmentem a háziorvoshoz, aki beutalt a szakrendelésre. Gerincsérv tüneteit nem produkáltam, ezt megállapította az ortopédus orvos, csak helyileg fájt. Velem is elkezdte a szokásos játékot, tünetelnyomó gyógyszerek (izomlazító és nem szteroid gyulladáscsökkentő), jöjjek vissza ha nem javul. Nem javult, visszamentem, oké, röntgen, de addig is szedjem tovább a gyógyszereket. A röntgen szerint kezdődő meszesedés a csigolyatesteken, de a magasságuk megtartott, viszont a lumbális görbület kiegyenesedett, a lumbális rés kissé szűkebb. Vélemény: discopathia lumbosacratis. Utánnanéztem a neten, mi ez, kopás a lumbális gerincben. A szakorvos azt mondta hogy ez negatív lelet, szedjem tovább a gyógyszereket, ússzak, gyógytornázzak és menjek el masszőrhöz. Fel is kerestem egy gyógytornászt, aki a mckenzie felnyomódzkodást kezdte el csináltatni velem, 2 óránként kellett 50 szer. Elmentem masszőrhöz is rendszeresen. 3-4 hétig csináltam a mckenzie-t, de közben vissza kellett mennem dolgozni, úgyhogy a 2 óránkénti tornára nem volt lehetőség. Közben talán minimálisat javultam. Aztán megvettem a Bene Máté féle könyvet, és elkezdtem csinálni a gyakorlatait (a felnyomódzkodást pedig abbahagytam). Talán ettől, de határozottan elkezdtem tovább javulni. Reggel felkelés után már nem volt olyan érzés, hogy szétmegy az egész hátam, meg már nem éreztem folyamatosan hogy hátráltat a mindennapi életben. Plusz elkezdtem használni az életmód tanácsait is: ékpárna, autóban a deréktámasz használata, amitől megszűnt a kocsiból kiszállás után hogy nem tudok felegyenesedni. stb. Most már kb 3 hónapja csinálom ezeket a Bene Máté féle tornákat, de sajna még mindig nem az igazi a derekam. Fáradékony, főleg ha monotonul egy helyben állni kell, azt nagyon nem szereti. Ilyenkor le kell ülnöm kihúzott derékkal egy 10-15 percre. Ezért kérdeztem, mi a véleményetek a nyújtó padról. Egymásnak ellentmondó véleményeket lehet hallani róla. A Mckenzie-s gyógytornász határozottan ellenezte. A háziorvos szintén. Bene Máté féle weboldalon kifejezetten jónak tartjá, és ő is a legolcsóbbat ajánlja.

Előzmény: zlota (11043)
zlota Creative Commons License 2014.10.18 0 0 11043

Nekem van.

Jót tudok mondani róla, főleg az első hetekben volt jó.Akkor még némi fájdalomcsillapítást is elértem vele.

A használat után rögtön fekvés és akkor nem fájt annyira a lábam.

 

A legolcsóbbat venném, mert itt is csak feleslegesnek ítélem, hogy Én a drágábbat vettem meg.Nem igazán adott semmi pluszt a drágább!Csak bírjon el, a több extra semmire nem jó nekem és szerintem másnak sem aki sérves!

 

Előzmény: MBman (11040)
zlota Creative Commons License 2014.10.18 0 0 11042

Az Én sérvem is kiszakadt.De ezt még az első MR-esetén nem tudták biztosra - olyan szinten, hogy több dokinál voltam és volt aki második alkalommal mást állapított meg mint elsőre!

Szóval a kiszakad sérvet bizonyos értelemben jobbnak ítélték mint egy nem kiszakadtat.A gyógytornász is jobbnak mondta,mert, hogy majd szépen a kis darabka leválhat és felszívódhat.A porc beheged és szépen helyrejöhet.

A nem kiszakadt viszont nehezebben huzodik vissza.

Én vagy fél milliót költöttem el, és egy átlag beteg ennél is többet költhet el az első évben.

Gondoltam, ha valakinek tudok segíteni, hogy a bajban legalább a "felesleges" pénzköltést csökkentse, már megérte.

 

Az, hogy ki van szakadva ugyanúgy nem biztos, hogy műtéttel járhat mint a nem kiszakadt.

A tünetektől és az egyén tűréshatártól függ.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!