na szóval, nem tom, ki listatag itten, de a lényeg, hogy szívesen vállalom a csoportos jegy vásárlást, ha van reája igény. Még nem tudom, hogy csináljuk, +érdeklődöm a szervezőirodát mindenféle dolgokról, és lehet, hogy azt kéne, hogy megdobtok egy emillel, hogy akarjátok-e így, vagy itt is lehet vélemény, majd beqqcskálok. Na mindegy, majd kialakul, de akkor tudnom kellene, hogy akarjuk-e.
/U.I.: James, ha olvasod, légyszi játszátok el majd az "Engedj el"-t, jó? :)))/
Én meg hallgattam otthon CD-ket, turbózom magam, és hallgattam olyat, hogy Boogie a zongorán, meg Engedj el, meg Rajongás... Ezek ám hiányozni fognak nekem az újról.
Nem látom Somlót és Karácsonyt szerzőként?! Ne má... Én szeretem a Picit, de ez LGT-album, vagy mi és nem szólólemez!!!
Azért persze megveszem:) És már nagyon kíváncsi vagyok!
"Hogy Az Ígéret földje meg a This Is Not America? Hát... Persze, van némi rokonság, de legfeljebb másodunokatestvérek."
- Azért én abban a "hát.."-ban ennél nagyobb beismerést sejtek, ha nem haragszol meg... ;-))
"Ennyi erővel éppenséggel lehetne mondjuk Peter Gabriel Red Rain-je is."
- Némi hasonlóságot lehet találni, de azért ezt már én is erős túlzásnak tartom. A 'This Is Not America' esetében viszont nem csak a tempó, a hangnem, az egész szám hangulata, a percussion egy része hasonlít kísértetiesen, de még az alapvető harmóniamenet (G/F/Eb/F) is visszaköszön - ráadásul Dusán szövege is Amerikát juttatja eszembe... Félreértés ne essék, nem állítom, hogy ez tudatos szerzői "lenyúlás" lenne, de hogy valakinek a felvételek és a keverés során eszébe jutott a Bowie-dal abban biztos vagyok.
"Ezeknek a felfedezni vélt áthallásoknak a jó része valószínűleg nem tudatos; Lennon is beszél erről az utolsó interjújában. Sőt, lehetnek véletlenek is. Találtam már KFT-áthallásokat a Genesisnél meg a Mike & The Mehanicsnél, pedig nem hiszem, hogy nagyon hallgatnák a KFT-t. (Persze ki tudja. :)"
- (Lehet, hogy a KFT és a Genesis is ugyanazon harmadiktól merített... ;-) Persze elismerem, hogy nagyon sok minden abszolút nem tudatos. De őszintén kiváncsi volnék a véleményedre (ill. bárkiére) pl. az említett Santana számmal kapcsolatban. 'Supernatural' album, utolsó nóta: 'The Calling' - vessétek ezt össze a Graham Central Station 75-ös albumáról a 'People' című számmal, különös tekintettel a kórusrészekre... ;-)
/Jóvanna :))))) igazából csak hallottam róla, az LGT-honlapot ma futva megnéztem, ezt a topicot meg el fogom olvasni idővel. De ez 1 nagyon jó hír :) Viszont a közönségszervezői magántoborzó munkában aktívan részt veszek.
Persze. Hát senki sem olvassa az LGT-site-ot, meg a fesztiválét? A napokban még dolgoznak rajta, utolsó simítások, keverés, mastering, vasárnap kiadják a kezükből, ha minden jól megy, megjelenés április 30-án. A címe: A fiúk a kocsmába mentek.
"Most is megírták a dalokat, muzsikáltak, felvették, ez a lemez meg valószínűleg másmilyen lesz." - Ez azt jelenti, amire én gondolok? :))))) Új lemez?
424. Valóban érdeklődéssel olvastam, és valóban nem értettem egyet veled. De hát ilyen ez: kinek a pap, kinek a paplan.
úgyhogy lehet, hogy én voltam a tizenegyedik Szerintem benne vagy abban a tízben. :)
Ha Presser is pontosan tudja, hogy mire utalt ebben a nyilatkozatában, akkor ő maga miért nem merte meglépni a 424-gyel azt, hogy kilépjen a sekélyes közízlés elvárásai alól? Nem hiszem, hogy ez így működik. (Legfeljebb Sebők János szerint.) Megírták a dalokat, muzsikáltak, felvették, aztán az a lemez ilyen lett. Most is megírták a dalokat, muzsikáltak, felvették, ez a lemez meg valószínűleg másmilyen lesz.
Hogy Az Ígéret földje meg a This Is Not America? Hát... Persze, van némi rokonság, de legfeljebb másodunokatestvérek. Ennyi erővel éppenséggel lehetne mondjuk Peter Gabriel Red Rain-je is. Ezeknek a felfedezni vélt áthallásoknak a jó része valószínűleg nem tudatos; Lennon is beszél erről az utolsó interjújában. Sőt, lehetnek véletlenek is. Találtam már KFT-áthallásokat a Genesisnél meg a Mike & The Mehanicsnél, pedig nem hiszem, hogy nagyon hallgatnák a KFT-t. (Persze ki tudja. :)