Az amerikai színésznőt Weinstein egy este a hotelszobájába invitálta, majd amikor nem ment, következő nap ebédnél találkoztak. A producer tartott egy kiselőadást arról, hogy milyen életet élhetne Kelly, ha ő lenne a férfi barátnője. Amikor Kelly nemet mondott, Weinstein arra kérte, hogy erről ne beszéljen senkinek."
Gutierrez 2015-ben megkereste a New York-i rendőrséget, amikor Weinstein zaklatta korábban. Ő készítette azt a hangfelvételt, ami a New Yorker cikkében jelent meg, és amin tisztán hallgató, hogy Weinstein kérleli a nőt, hogy menjen be csak öt percre a szállodai szobájába, Gutierrez viszont a sírás határán mondja, hogy nem szeretne. Akkor a rendőrség nem emelt vádat."
Az idén nálunk is bemutatott Tulipánláz a Weinsten-cég egyik utolsó dobása, a film egyik főszereplője, Develingne elmondta, hogy az előkészítés alatt Weinsten elé állt egy ajtóban és megpróbálta szájon csókolni."
Az amerikai színésznőt (Ted 1-2.) 2011-ben meghívta a hotelszobájába, és felvetette, hogy mi lenne, ha pezsgőznének, ő meg levenné a ruháját, Barth pedig megmasszírozná? Barth nemet mondott."
Ez azért már kezd szánalmas lenni. Akkor is, ha undorító a dagadt zsidó.
"Jut eszembe, egyszer majdnem megvertem. Gyulán próbáltunk, és egy fiatal partneremet csuklóztatta ezerrel. Hetven fok volt a színpadon, ő meg egy napernyő alatt ült, vizes törülközővel a nyakában. És emlékszem, egy bukósisak volt a kezemben, amikor meglódultam, és elindultam lefelé; nem tudom, mit csináltam volna, ha utolérem, de valami lehetett az arcomon, mert ő rohant fölfelé a nézőtéren. Ma már visítva röhögünk rajta, mert ő voltaképp imádja az ilyesmit" - mondta Stohl András az esetről.
"A felvétel 2005-ben, Pamela Andreson roastján készült. Az énekesnőtől azt kérdezték, hogy milyen tanáccsal látná el azokat a fiatal nőket, akik Hollywoodban akarnak befutni. A válaszadás előtt hosszabb szünetet tart, mintha végiggondolná, hogy bajba sodorhatja-e az, amit mondani akar. Végül kimondja:
Ha Harvey Weinstein bulizni hív a Four Seasonsbe, akkor ne menjetek el.
Mióta a TMZ megjelentette a cikket, Courtney Love reagált is rá, és azt nyilatkozta, hogy a CAA nevű ügynökség tiltólistára tette a megjegyzése után. Azt is hozzátette, hogy szerencsére ő maga nem tartozik a producer áldozatai közé, de így is megbüntették azért, mert szólni merészelt."
Mért nem? Tűzpiros a ruhám Mért nem? Illatos a pinám. - a pinám Ideges az anyám. - az anyám Aranyos a cicám. - a cicám A születési hibám, hogy illatos a pinám