Keresés

Részletes keresés

Brumimackó Creative Commons License 1999.11.18 0 0 149
KÉK RUHÁS NŐ!
Más is látott ilyet! Egy nap egy cimborámmal beszéltem telefonon, aki éppen át akart hívni estére. Én meg fáradt voltam és nyűgös, úgyhogy magyaráztam, hogy vsz. nem megyek stb. Ekkor benéztem a másik zobába, ahol egy kék ruhába öltözött női alak tett-vett. Arcára nem emlékszem. természetesen átmentem inkább estére. Soha többé nem láttam, nem is akarom.
Horusz Creative Commons License 1999.11.05 0 0 148
"Azt hiszem en vagyok ebben a bunos, mert en hoztam fel."
Nekem kell elnézést kérnem a kissé talán erős kirohanásért. :-)

"Es altalaban akiket erdekel a szellemvilag, azt erdekli az AT is."
Ha ez a szabály, én erősítem ezt.

Szerintem a szellemnézésre több turnust kellene szervezni, egyszerre max. 3-4 ember elég. A sok ember csak zajt csap, stb.

Előzmény: Vajk (146)
Blindmouse Creative Commons License 1999.11.05 0 0 147
Pár éve történt hogy félálomban feküdtem a fal felé fordulva (tudjátok az a fura állapot ébrenlét és alvás határán amit úgy imádok)
.... szóval fexek.. hátam mögött a szoba.. és a szobában szekrény... egyszercsak egy furcsa hang ránt vissza az ébrenlétbe.. mint amikor valaki megfog és levesz egy papírlapot a többiről.. a hang a szekrény tetejéről jött, ahol tényleg voltak papírok.. megmozdulni nem is mertem egy fél órán át.. amikor is elaludtam...
ajtó, ablak csukva volt.. rajtam kívül semmi más földi életforma nem volt a szobában..

aztán egyszer hasonló félálomban arra ébredtem mint ha valaki arconvágna... nem fájt csak éreztem a helyét.. furcsa..

idén nyár elején történt hogy egy álom ébresztett... a szobám ajtajában állok.. és nézek ki a folyosóra.. a nagyszobából közelít valami anyagtalan fekete homály.. én becsukom az ajtót és az ágyraugrok a sarokba... a fekete valami átjön az ajtón és elkezd fojtogatni.. erre ébredtem fel hogy fulladok.. ugyanabban a pózban ahogy az álmomban fojtogatni kezdett a "kedves" izéke..

ezeken kívül nem emléxek arra hogy más hasonló történt volna.. bár kiskoromban féltem kimenni a szobámból a Wc-be mert olyan érzésem volt hogy valaki figyel a lentről a lépcsőről a sötétben..

Vajk Creative Commons License 1999.11.04 0 0 146
Azt hiszem en vagyok ebben a bunos, mert en hoztam fel.
De ha hulyeseg, nem kell hozzaszolni es akkor elpunnyad az asztaltancoltatas es eloterbe kerul a szellem.
Talan annyi koze lehet, hogy az AT-nal is a szellemek jonnek elo. Es altalaban akiket erdekel a szellemvilag, azt erdekli az AT is.
Ha tevedtem, bocs.
Előzmény: Horusz (145)
Horusz Creative Commons License 1999.11.02 0 0 145
Szerintem is hagyjuk ezt a vallási rizsát.

Én azt sem értem, hogy keveredett a képbe az asztaltáncoltatás, mert itt arról volt szó, hogy van egy lakás, benne látott valaki valami különöset. Logikusan következik ebből, hogy járjunk a dolgok végére, de asztalt táncoltatni bárhol lehet, meg az egy egészen más téma, itt meg végig arról van szó.

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.11.02 0 0 144
Laci, Oborzil, ugye nem megy át ez a topic hitvitába? :-/
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.11.02 0 0 143
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.11.02 0 0 142
Laci Creative Commons License 1999.11.02 0 0 141
"Minél közelebb az egyházhoz, annál távolabb Istentől." -ezt nem tudom ki mondta, de egyrészt ennek így nincs értelme (illetve, ha kisbetűvel írod az egyházat, mint ahogy tetted is, akkor lehet, mert az akkor egy jogi fogalom, és nem valóság. Mert Jézus Krisztus az Egyház feje, és benne hívő újászületett keresztények az Egyház teste.)

Egyébként elég erőteljesen a saját magam által megtapasztlalt dolgokat prefelálom (azért is lettem kereszténnyé! -többször megjelent nekem álmomban Jézus -mondjuk ezek mindegyike megtérésem után volt már, de amikor megtértem hozzá, akkor meg szólt hozzám valóságosan, hogy az egész bensőm beleremegett, és kizökkentett teljesen és úgy is maradtam azóta is :)). A papok véleménye engem sohasem érdekelt (mondjuk egy párat hallottam, aminek egy része butaság volt, másik része pedig akár érdekes is lehetett)

Azt pedig én is hallottam, hogy a katolikusoknak nem szabad egyedül a Bibliát olvasni, de szerintem ez már nem igaz, csak a középkorban mondták egyrészt, másrészt azon kívül, hogy csecsemő koromban lespricceltek vízzel, semmi közöm nincs a katolikus egyházhoz.

Na ennyit az offtopicról, egy ilyen vitával a vallás/filozófia fórumba kéne írni.

Laci

Előzmény: Oborzil (140)
Oborzil Creative Commons License 1999.11.01 0 0 140
Laci!

Már ne is haragudj, de hozzászólásaidról mindig csak egy idézet jut eszembe, ami így szól:

"Minél közelebb az egyházhoz, annál távolabb Istentől."

Nem sértésnek szánom, de jobban tennéd, ha a saját magad által megtapasztald dolgokat preferálnád ahelyett, amit a papoktól hallasz.
Tudtommal a katolikusoknak önállóan még a bibliát sem szabad olvasniuk, nehogy saját véleményük alakuljon ki bármiről is, majd a papok megmagyarázzák, mit kell gondolni.
Ez tiszta kommunizmus.

Előzmény: Laci (135)
gargoyle Creative Commons License 1999.11.01 0 0 139
tényleg, lehet, hogy a még mindig harcoló postásalakulat egyik tagja volt....
Kham Creative Commons License 1999.11.01 0 0 138
És ha széthúzta a függönyt akkor a szürke ember feltekeredett a karnisra, de ezt többször nehezményezte és azt mondta hogy ha már itt áll egész éjjel akkor már inkább kaphatna egy kis forró kávét, teasüteménnyel, és különben is ha a hölgy alá írná hogy ajánlott küldeményt átvettem, akkor már indulna is haza.
Előzmény: gargoyle (134)
Laci Creative Commons License 1999.11.01 0 0 137
Kedves Cirbissa,

én nem úszítok senkit pánikra, csak elmondtam, hogy saját meggyőződésem szerint mi lehet egy ilyen "mókának" az eredménye. Próbálom megőrizni ettől a Törzsasztaltársaimat.

Előzmény: Cirbissa (136)
Cirbissa Creative Commons License 1999.11.01 0 0 136
Kedves Laci,
Szerintem nem kene uszitani a hisztire az embereket. Nem hiszek abban, hogy CSAK negativ hatassal lehet ram meg az osszes elkovetkezendo csaladomra.De vigyazni kell, mert tenyleg nem trefa ez az egesz.Es tortenhetnek rossz dolgok.
Előzmény: Laci (135)
Laci Creative Commons License 1999.11.01 0 0 135
Azért az olvasottak fényében szerintem gondoljátok meg még egyszer ezt a szeánsz party-t.

Tényleg egészen végzetes is lehet egy ilyen okkult foglalkozás.

És most jön a megkövezés (ti engem): az igazi Isten, aki teremtette és fentartja az egész világot, előtt pedig rendkívül utálatos foglalatosság ez, sőt olyan bűn, ami nem csak rátok, de a gyermekeitekre, az unokáitokra, a dédunokáitokra, sőt esetleg még az ükunokáitokra is átkot hozhat. Kérlek térjetek észhez, ennek csak negatív hatásai lehetnek az életetekre.

gargoyle Creative Commons License 1999.11.01 0 0 134
nakérem, látom már mindenképpen a vesztetekbe rohantok...:))))))))))))))))))))))

azért majd meséljétek el, milyen volt (ha netán később gond lenne, tényleg szívesen segítek, na nem jómagam, de ismerek ilyen embert....... azért reméljük, minden tök klasszul fog menni)

én 2 éve voltam egy szeánszon a Róna utcai filmgyár egyik sötét vágóstúdiójában, az épület kb olyan mintha a Néma tanú c. horrorfilm díszletét innen mintázták volna, szóval úgy éjjel egy körül egészen kísérteties volt
pár nappal később azután a Lui Padre (aki egyébként hát néha nem túl meggyőző, de legalább tud egy-két dolgot) segített egy kicsit, hogy rendbe tegyük a szeánszon részt vett emberek háborgó lelkét (volt, akinek úgy tűnt, hogy hazavitte a kísérteteket, meg az egyik srác arra ébredt, hogy fojtogatják)...ez tényleg tiszta pszichológia, totál materialista megközelítésben is történhetnek dolgok, amiket nehezen fogadsz be

barátnőmnek egyik barátnője pl. éveken keresztül úgy volt otthon, hogy egy szürke ember állt a függöny mögött...értitek?...én aszittem lehidalok, de azt mondta, hogy tökre megszokta, és egy idő után már nem is félt...persze ez tipikus magánőrület is lehet, de azért jó ijesztően hangzik, mi?

LJ Creative Commons License 1999.10.31 0 0 133
A tesod peldaja utan mar kezdem erteni, miert mondjak az angolok arra, ha valakinek titkos nehezsegei vannak, hogy "got a skeleton in the closet".
Eddig nem hittem volna, hogy szo szerint ertik!!! :)
Előzmény: Juiice (132)
Juiice Creative Commons License 1999.10.31 0 0 132
Nos, osszeallni latszik a kep. Beszeltem tesoval. Most mondta, hogy kb. 3 eve, es 2 eve csinaltak 2 idezest. 4-5-en voltak, es sikerult. Olyan kerdesekre valaszolt, amiket senki nem tudhatott, csak 1-1 ember. (Duplaz a hulye space-m) Nos, tehat mindkettonek totalis bepanikolas lett a vege, tehat nem kuldtek el oket, satobbi. Egyszer az egyik allitolag azt mondta, hogy a lakasnak 7 szelleme van, abbol 3 "szurke". (gonosz).

Nos, ezek utan nem meglepo, hogy ha a tesom felbukkan ott, akkor elojonnek a regi haverjai is... Amugy rakerdeztem, hogy mitol ebredt fel, amikor a kis ajtocska kinyilt. Mert ugye nem nyikorog, vagy ilyesmi. Allitolag hallotta, ahogy a WC-ajtohoz csapodik. Na ehhez viszont aztan tenyleg full erovel kell kivagni, ezt nem csinalhatta legnyomas vagy ilyesmi.

jo borzongast

Juiice

LJ Creative Commons License 1999.10.30 0 0 131
Nezzetek a dolog jo oldalat. Meg ha valami nagy szivas is lenne a szellemidezesen, maximum mi tortenhet? Legfeljebb valaki meghal. O meg aztan igazan megtehet majd annyit a tobbinek, hogy legkozelebb megprobal o eljonni, es remelhetoen nem lesz olyan bosszuallo hogy a tobbinek is keresztbe tesz, ha mar eloszor rajta csattant az ostor. :)
Van meg hely a szellemlesere a kezdocsapatba?
Esetleg ha megis a satanista verzio jonne be, es nincs onkentes aldozat, en ismerek egy-ket eloadot kulonfele rafinalt targyakbol, akik biztos orommel vallalnak. Bar ha azok egyszer szeansz kozben visszajonnek...
Horusz Creative Commons License 1999.10.30 0 0 130
"Ja!!! Es ha lesz idezes, akkor kit hivjunk????"
Cicero, Ady, Rembrandt. Szerintem. De lehet más is. :-)
Előzmény: Juiice (127)
Oborzil Creative Commons License 1999.10.29 0 0 129
Általában valakinek a rokona szokott jönni.
A legtöbb szellem örömmel jön, szeretnek velünk kommunikálni. Ugyanolyan, mintha egy élő emberrel beszélnénk. Tudnak viccesek lenni, vagy szomorúak, be is tudnak gurulni, ha olyasmiről esik szó.
Válaszolni tudnak a jövővel kapcsolatos kérdésekre is, ami sokszor bejön.
Előzmény: Juiice (127)
Vajk Creative Commons License 1999.10.29 0 0 128
Igen, valoban veszelyes lehet ( a hozzaertok szerint) az, ha csak ugy idezunk szellemet, minden szakertelem nelkul, ugyanis a lelkek(szelleme) arthatnak is es tonkre tehetnek barkit, ha akarnak.
Ezt azok mondjak, akik ismerik, valamennyi kis szegmenset a temanak, es ennek birtokaban erdemes lenne valami szakembert is elhivni, nem?
Juiice Creative Commons License 1999.10.29 0 0 127
Nos, ez a sztori nagyon jol hangzik. Kezdek hinni a dologban. Nem semmi!!! Nos, amint azt mar megdumaltuk, eloszor vadaszat lesz, ennek eredmenytelensege eseten pedig mondjuk egy hetre ra asztal.

Amugy rahell-nek is igaza van, nem moka-kacagas....
Kar. Pedig ugy is lehetne, hogy viszunk sok finom vodkat, aztan eliszogatunk a szellemmel. :))

Na jo, lehet, hogy nem valna be :)

Amugy kezd erdekelni a dolognak az a reszze, hogy ha tenyleg meg tudjuk idezni a delikvenst, akkor az utana el fog-e tavozni, vagy esetleg ott marad. No meg hogy ki jon egyaltalan????

Ja!!! Es ha lesz idezes, akkor kit hivjunk???? Bar erre meg van egy honapunk, hogy eldontsuk. meg persze a vadaszat is lehet sikeres.

Na, ha "odaat" is olvassak az Index Tasztalt, akkor lehet, hogy kezdenek bepocccenni rank :))))

Juiice

Oborzil Creative Commons License 1999.10.29 0 0 126
duducsocso!

Szerintem nem az jött, akit vártatok, egyébként spontán jön a szellem, úgy értem, nem lehet kiválasztani, hogy ki jöjjön.
Aki nálatok járt, azt hívják poltergeistnek, olyan, mint egy dühöngő őrült. Meg van a kockázat minden szeánsznál, hogy ez történik.
A rossz szellemet el lehet általában küldeni, erre is megvannak a módszerek.

Akinél én voltam 3 éve szeánszon, az eltűnt, legalábbis a telfonszám megszűnt, mást kell keresni.

Előzmény: duducsocso (124)
duducsocso Creative Commons License 1999.10.29 0 0 125
hát ez + miért ment el 3x? már félrenyomok?
duducsocso Creative Commons License 1999.10.29 0 0 124
Sziasztok, most olvastam végig, és én is szívesen elmesélek 1 sztorit. Középiskolába jártam (89-93) és osztálykirándulás volt. Persze a szokásos szellemidézés-asztaltáncoltatás. 7en a 7es szobában. Az ajtót bezártuk, mert -ezt már nem tudom ki találta ki- így jobban megnyerjük a szellem bizalmát. Még nem volt éjfél, talán csak 11 óra. Körülültük az asztalt, és +beszéltük, hogy kit idézzünk +. Valahogy Kesjár Csabát (fiatal autóversenyző volt, nemsokkal azelőtt halt +, a pályán érte baleset) jelöltük ki, mert őt mindenki ismerte. Na nem személyesen, csak mert híres volt, és elég helyes is. Kicsit féltünk, és igyekeztünk rákészülni, hogy esetleg a halála pillanatában "viselt" alakját ölti fel, (összeégett, szakadt végtagok, stb...), de azzal bátorítottuk egymást, hogy lehet, hogy csak a lelke jelenik +, és nem ölt testet. +egyeztünk abban is, hogy nem vágjuk át egymást, nem rugdossuk az asztal lábát, nem ijesztgetünk, stb... A kezek az asztalon, én voltam a médium, kb 30-40 percig semmi, csak folyamatos szólongatás: Csaba... Csaba itt vagy? egyszerre csak az asztal elkezdett emelkedni tőlem jobbra, aztán erősen lekoppant, majd újra felemelkedett, (kb 5-6centire) de akkor már körbe-körbe, szinte hullámzott. A szobában volt a mosdó, ami felett a kis polcra az ott alvó lányok már kirakták a fogkrémet, fogkefét. Az egyik fogkefe beleesett a csapba, és folyni kezdett a víz. Na nem zubogni, csak úgy csordogálni. Akkor az egyik lány azt mondta: -Ne, én kiszállok. Az asztal puff leesett. Mindannyian megijedtünk, és csak ültünk mozdulatlanul, amikor a szekrény (mágneses zárral ellátott) ajtaja kicsapódott. Erre hangosan sikoltozva az ajtóhoz rohantunk, de persze kinek jutott eszébe, hogy azt előzőleg bezártuk? Így csak dörömböltünk, és rángattuk a kilincset. Akkor valakinek eszébe jutott a villanyt felkapcsolni, és addigra már egy másik lány az ajtót is kinyitotta. Persze azon az éjszakán a buszsofőr aludt a 7-es szobában, mi kaptunk az ofőtől 1-1 nyugtatót, + 1-1 ofőit (rögtön év elején). Másnap a buszon még szóvá tette a tanárnő, hogy a BEREPEDT ABLAKot az osztálypénzből térítette. Azóta csak az "egymást +emelni 2 ujjal" c szemfényvesztésben vettem részt, de szívesen veletek tartanék, mind a lesre, mind a vadászatra.
hali!
duducsocso Creative Commons License 1999.10.29 0 0 123
Sziasztok, most olvastam végig, és én is szívesen elmesélek 1 sztorit. Középiskolába jártam (89-93) és osztálykirándulás volt. Persze a szokásos szellemidézés-asztaltáncoltatás. 7en a 7es szobában. Az ajtót bezártuk, mert -ezt már nem tudom ki találta ki- így jobban megnyerjük a szellem bizalmát. Még nem volt éjfél, talán csak 11 óra. Körülültük az asztalt, és +beszéltük, hogy kit idézzünk +. Valahogy Kesjár Csabát (fiatal autóversenyző volt, nemsokkal azelőtt halt +, a pályán érte baleset) jelöltük ki, mert őt mindenki ismerte. Na nem személyesen, csak mert híres volt, és elég helyes is. Kicsit féltünk, és igyekeztünk rákészülni, hogy esetleg a halála pillanatában "viselt" alakját ölti fel, (összeégett, szakadt végtagok, stb...), de azzal bátorítottuk egymást, hogy lehet, hogy csak a lelke jelenik +, és nem ölt testet. +egyeztünk abban is, hogy nem vágjuk át egymást, nem rugdossuk az asztal lábát, nem ijesztgetünk, stb... A kezek az asztalon, én voltam a médium, kb 30-40 percig semmi, csak folyamatos szólongatás: Csaba... Csaba itt vagy? egyszerre csak az asztal elkezdett emelkedni tőlem jobbra, aztán erősen lekoppant, majd újra felemelkedett, (kb 5-6centire) de akkor már körbe-körbe, szinte hullámzott. A szobában volt a mosdó, ami felett a kis polcra az ott alvó lányok már kirakták a fogkrémet, fogkefét. Az egyik fogkefe beleesett a csapba, és folyni kezdett a víz. Na nem zubogni, csak úgy csordogálni. Akkor az egyik lány azt mondta: -Ne, én kiszállok. Az asztal puff leesett. Mindannyian megijedtünk, és csak ültünk mozdulatlanul, amikor a szekrény (mágneses zárral ellátott) ajtaja kicsapódott. Erre hangosan sikoltozva az ajtóhoz rohantunk, de persze kinek jutott eszébe, hogy azt előzőleg bezártuk? Így csak dörömböltünk, és rángattuk a kilincset. Akkor valakinek eszébe jutott a villanyt felkapcsolni, és addigra már egy másik lány az ajtót is kinyitotta. Persze azon az éjszakán a buszsofőr aludt a 7-es szobában, mi kaptunk az ofőtől 1-1 nyugtatót, + 1-1 ofőit (rögtön év elején). Másnap a buszon még szóvá tette a tanárnő, hogy a BEREPEDT ABLAKot az osztálypénzből térítette. Azóta csak az "egymást +emelni 2 ujjal" c szemfényvesztésben vettem részt, de szívesen veletek tartanék, mind a lesre, mind a vadászatra.
hali!
duducsocso Creative Commons License 1999.10.29 0 0 122
hali!
Gróf Úr Creative Commons License 1999.10.29 0 0 121
...és jön Morzsi démont űzni...

No, viccen kívül, a megfigyelés még rendben lenne, de az aktív beleavatkozást én sem tanácsolnám Nektek...

Üdv: LeComte

Előzmény: Kham (118)
rahell Creative Commons License 1999.10.29 0 0 120
Én a szeánszot úgy gondoltam, hogy Oborzil előkeresné, hogy annak idején kivel folyt le az a bizonyos sikeres szeánsz amin részt vett, mivel így talán nagyobb esélyünk van a sikerre. Meg aztán nem igazán lenne jó, ha ez egy "házibuli- hangulatban" zajlana, hiszen ez azért nem kifejezetten a móka-kacagás kategóriába tartozik. Szerintem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!