Most olvastam, hogy úgy néz ki, Andrei csak a turné második felétől fog fellépni az Ice Symphony állomásain, miután a turné megjárta a Balti államokat.
Nekem is rossz volt először olvasni, hogy Andrei nem mehet a vébére. Mivel Tarasova egyetértett a döntéssel, így el gondolkoztam a dolgon és eszembe jutott, hogy mi van, ha azért marad otthon, hogy kipihenje és a következő szezonra teljesen felépüljön a sérüléséből. Már egyre biztosabban írják a fórumonkon az orosz lányok is, hogy a térde miatt marad otthon. Így viszont nem is olyan nagy gond, hogy kimaradt a csapatból. Majd egészségesen (remélem, nem gyüjt be egy következő sérülést), mindenkit el fog kápráztatni!:))) Rossz lesz nélküle nézni a vébét, de most így tényleg jobb, hogy nincs ott, így legalább biztosan nem sérül rá. Ami szerintem az eb-n megtörtént a rittberger után... Amiből alig tudott felállni:(((
http://foto.mail.ru/mail/maks_on_ice/41/82.html ennél elfelejtettem beírni Ilia Klimkint. Szóval, újra a névsor: John Hammer (GBR), Andrei, Igor Macypura (SVK), Maxim, Ilia Klimkin és a másik Maxim:)))
Pedig ott van a zöld csík alatt:))) Ellenőriztem. (egyébként: Perm mafia:DDDD)
A képek pedig Maxim Trankov gyüjteményéből valók. Ő az a srác, aki krém színű kabátban áll Andrei mellett a képen. Egyébként az egyik képen még Ilia Klimkin is látható:)
Tarasova egyetértett a döntéssel. Nem ellene voksolt. Sergei 1987-es születésű, mint Dobrin. Csak őt sokkal megbizhatóbbnak tartja a szövetség, mint Andrei-t vagy Dobrin-t. Bennük sokkal nagyobb tehetség van, sokkal többre képesek, mint Sergei Voronov. Viszont hármojuk közül a szövetség szerint ő megbízhatóan tudja szállítani a helyezéseket. Bár szerintem még kicsit nagyon junioros stílusban korcsolyázik. Majd meglátjuk, milyen pontokat fog kapni egy felnőtt versenyen. Érdemes megnézni az adatlapját az isu oldalon: http://www.isufs.org/bios/isufs00007031.htm A GP-ken elért eredményeket, mind hibátlan korcsolyázással szerezte. Nagyon sajnálom, hogy Andrei nem lesz ott. De remélem a fejét rendbe rakják a következő szezonig és remélem, hogy a térde is rendbe jön!
Most már elvileg végleges, Andrei nem lesz ott a vébén:((( A szövetség szerint nem áll készen a vébére. Eddig 3 vébén volt Andrei és nem mutatott egyenletes fejlődést. Piseev úgy fogalmazott, hogy Sergei Voronov kapott egy remény jegyet...
Ezen azért kicsit kiakadtam. Kedvelem a Sergei Voronov-ot meg minden. Kívánom neki a legjobbakat. De ez sem vele nem volt fair, sem Andrei-jel.
Holnap hirdetik ki a keretet. Úgyhogy, még 1 napig lehet izgulni... Egyébként néztem az Allsport.ru-t és Ievleva (lányoknál neki kellett teszt koriznia) már nyilatkozott. Andrei felől semmi hír:(
Nem bizti, hogy mindegyiken ott lesz. Eleve ha mázlink van azokon nem lesz ott, ami a vébé idején lesz. Doki: Yagu pontosan még nem lehet tudni, hogy mikor kapcsolódik be a turnéba, de most Amerikában van és még ott is marad egy darabig. Lehet, hogy már április közepén Ice Symphony-zik majd...