Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Megértem, az volt a legjobb rész :) Mondjuk első látásra nem tünt olyan mélynek mint amilyen volt. Én lábletétel nélkül mentem végig és mindkét lábam boka fölött ért a vízbe, azaz lehetett vagy 40 cm. mély néhol :) Frissítően hatott, és a cipőm is hamar megszáradt a dög melegben :)
Elég jól bírtam,bár tegnap egy kicsit kész voltak a lábaim!Most először volt ilyen terepen!De mivel ilyen jól bírta jön a folytatás.Ha nem jön semmi közbe akkor a Dynamora is viszem.
Hali Speti! "Sajna" versenyzünk, nem tudunk ott lenni.
Berud: azt hiszem téged láttalak. A pici ott ült hátul és te épp toltad fölfele. Néhány srác mögött haladtam el én, és azt hiszem a párod elől állt és épp visszafele nézegetett. :) Hogy bírtad erővel ezt a nagy súlyt? Rendszeresen szoktad vinni a kicsit terepre?
Nem unatkozott!Inkább jól szórakozott!A nagyon rázós részeken letoltam!Sajna a patakátkelést nem csináltuk meg mert a hídra irányítottak minket!Morgott is rendesen érte a kisfiam!
Gratula minden Virágnak a Balaton régión elért helyezésekért!Meg mindenki másnak is!Én is indultam.Pontosabban indultunk.Én vagyok az aki a legfiatalabb versenyzőt vitte magával a háta mögött!Három és félévesen ügyesen végigülte a távot!Ha véletlen lenne valakinek képe rólunk és ha szépen megkérem elküldené nekem e-mailben? berud@citromail.hu címre.Előre is köszönöm,ha van.Üdv.
Nem felejtjük el! Hiszen ő volt a közép táv abszolút női győztese, akit esélyem se volt utolérni! Sajnos ezt ott helyben nem mondták be (szokás szerint). Szóval nagy gratula neki is!
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyien olvassák az Outdoor magot, de már több helyről is kaptunk visszajelzést, hogy olvastak rólunk, sőt már meg is kerestek minket, hogy lehet-e csatlakozni. Juppii
Hétvégén Balatonrégió bringafesztivál! Mi Natival már pénteken leutazunk és az Iglauer parkban fogunk sátrazni :) Jó lenne, ha minél többen ott szállásolnánk el magunkat ! www.iglauerpark.hu Én foglaltattam sátorhelyet, biztos ami biztos :)
Kicsit fényezem még a csajt: szóval MTB abszolútban teljes 14 mp-cel sikerült kikapnia Veres Boglárkától, aki U19-ben az aktuális maraton országos bajnok (vagyis ő nyerte a Duna Maratont). Kár, hogy ezen a minimális különbségen egy kétszemélyes welness hétvége múlt a helyi Kurhotelben. :)) De azért Orsi nagyon jól ment.
Sziasztok, Lányok!
Kicsit öregbítettem hírnevünket az országútisok között:
szombaton, 21-én Zalakarosról kiindulva Kis-Balaton kerülő országúti versenyen indultam, ahol külön volt montis kategória is (45 km). Szervezés, felhajtás, minden kalssz volt, a hőgutáról, amit a másfél óra tekerés alatt kaptam, nem ők tehetnek:)Még a dobogóra is felfértem:) abszolútban 2., felnőtt nőciben 1. lettem.
Ja, Harang volt a szpíker és bemondott Száguldó Virágostul, amikor beértem!
www.vuelta.hu -n infó a versenyről.