Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Lanyha az érdeklődés? Nekem Aribeth küldött egy listát, hogy milyen illusztris személyek várhatóak, és lelkesen igent is mondtam :-)
És ha nekem kéne asztalt foglalni, azt most döntsük el, mert holnap reggel tudom megtenni, mert mire újra telefonálás-képes leszek, kevésbé valószínű, hogy lesz esélyünk helyet foglalni szombatra...
Barbie-tól ne félj, Barbie nem veszélyes és jót tesz a gyerekek személyiségfejlődésének, nézz csak meg engem... :-P OK, talán nem a legjobb példa volt elismerem. De azt a véleményemet mindenképpen tartom, hogy a Barbie még mindig az egyik legkreatívabb játék, ami létezik, mert fejleszti a fantáziát, hiszen annyi mindent lehet csinálni vele. (piszkos gondolatok nélkül is... :-) Szóval semmiképp sem romboló jellegű szerintem. Én azokkal nőttem fel+ építőkocka meg lego, és a szüleim még csodálkoznak, hogy kreatív pályára léptem...
Már előre félek, amikor Benedek először kér meg rá, hogy adjak pénzt, hogy jogsit szerezhessen motorra :)))
A másik nagy rémálmom, hogy Emma megveteti velem az összes ostoba tinis könyvet a boltban. A Barbie-tól nem félek. Azokat úgysem veszek. Még megvan mind a hét babám :DDDDD anyum most hétvégén találta meg a szekrényemben,Benő érdeklődéssel nézegette, hogy mi ez a lila hajú istennyila?? :DD
Ha végre találkozunk (nem mondom, hogy valaha, mert úgyis fogunk), én egy fél óráig fogok a nyakadban ugrálni és bőgni, és nem eresztelek el, remélem, bírod az érzelmi kitöréseket, tiszteletbeli keresztanyu :) bár itt lennél, hogy tényleg Emma keresztmamája lehess *sóhaj*
Na igen..ezeket a képeket én is sokszor felidézem magamban....hmm...amikor még Dobós voltam!:) szerintem Magyarország 3 legszebb városa között van..és elfogult vaok, de nálam a legszebb..kicsi szülővárosom! Hiányzol!
Ez meg egy kis egri idill, hogy érzékeljétek, milyen fokú a kirajzás a városban :) Egyszer egy őspesti haverunk jött el hozzánk, nagy lázadó, igazi világjáró. A második képen szemben látható Szenátor házhoz ültünk be vele kávézni. Kis Dobó-téren rohangászott egy csapat gyerek, a karosszékekben ifjú és korosabb párok, barátok, beindult a Minorita harangjátéka, nap lágyan sütött...Pisti kezében megállt a csésze kávé, és hosszas merengés után megszólalt: ez hihetetlen! Itt elhiszi az ember, hogy nincs is jobb, mint kisvárosi, csendes polgári életet élni :))) nekem azóta is ez az egyik legnagyobb dícséret a várossal kapcsolatban.
Volt még egy, ami kicsit kétes értékű, de én dícséretnek vettem. Bob amerikai haverom nagymamija magyar, a szülei már egy szót sem beszélnek magyarul, de Bob úgy döntött, fél évet itt tölt el (a mi giminkbe járt), vissza a gyökerekhez címmel. Na, egy hétre lehozta a szüleit is, akik élvezettel sétáltak végig velünk a város legszebb utcáin. A Széchenyi utca (barokk sétálóutca) közepén egyszer csak megáll Bob apuka, sóhajt és aszondja: Ez jobb mint Disneyland! :DD én dícséretnek vettem, mert azt mégsem mondhatta, hogy ez jobb, mint New York vagy Los Angeles :)))
Voltunk sétálni, közösen, ott csináltam pár fotót :) tesódéknak meg nagyon szurkolok.
Emma többnyire alszik, éber kép nem nagyon vanróla :))) Benő meg leginkább ilyen vagy olyan motoron érzi jól magát :))) a zuram meg nagyon büszke apuka. :D
Vicctízperc, most kaptam az egyik barátomtól, ez kész.... :-D
Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévő sorból rá-rá pislant, mosolyog, nevetget egy szőke bombázó. A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól: - Nem ismerjük mi egymást valahonnan? - Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet. A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hűtlen volt: - Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnő, akit a legénybúcsún a csocsóasztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a te barátnőid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe? - Nem. Én a fia angoltanárnője vagyok.
Ezeket az okoskákat én már inkább csak átugrom, mert oylat találnék beszólni, aminek kellemetlen következményei lehetnek rám nézve (most egy kiscit inkább vigyázok), de hogy neki még ezt is meg kellett magyarázni... :) De persze ő tudni mindent, ellentmondásnak helyet nem adni, 200-as íkúval rendelkezni, övé lenni világuralom, neked előtte leborulni szabad. Mást nem.