Egy mez (elöl-hátul egyszínes számmal) + egy nadrág ára modelltől függően nettó 14.400 – 15.000 Ft lenne garnitúránként.
A varrásra egy év, a számokra két év garanciát tudunk vállalni. Az anyagokkal probléma nem lehet, csak éles tárggyal lehet felhasítani őket, a meccs-használatot jól bírják. Minden anyag az USÁ-ból érkezik, többek között a Reebok is ezeket használja az NFL mezekhez.
Aki szeretne idén játszani a következők szükségesek
- sportorvosi igazolás
- sportolói szerződés 2 pld
- igazoló lap kitöltve aláírva 2 pld
- 1 db elektronikus arckép 640*480 felbontásban álló
- 1 db igazolványkép tagsági igazolványhoz
Ami viszont mindenkinek kell az a versenyengedély kérelem és ezt is alá kell írni így aki tud szerdán jöjjön a tűázoltóságra aláírni mert az edzés előtt nincs annyi idő
Edzések szerdánként az Oláh Gábor utcai stadion melletti salakpályán (találka 17:45-kor a stadion bejárata melletti sorompós átjárónál.), vasárnap az agrár pályán, ott, ahol a tryout volt. Viszont ez nem tudom meddig lesz így, úgyhogy figyeld a fórumot és a honlapot is.
A haverod 90 kilóval nem feltétlenül falembernek tökéletes, de ez majd úgyis elválik.
Köszi! Kb. 2 hét múlva tudok lemenni leghamarabb 1 edzésre, de mindent elkövetek, hogy hamarabb eljussak :D Van még 2 haverom aki jönni szeretne! Az 1 ik 180cm és kb. 90kg(tehát falembernek szinte tökéletes) A másik 13 éves kb. 150cm, DE nagyon gyorsan, jól fut, és jól dobja a labdát! És hol szokott lenni az edzés? Mert sajna a Try out ról lemaradtam :(
Köszi! Akkor majd lemegyek az 1 ik edzésre, csak nemtom mikor van, meg a jövö héten még biztos nem tudok sajnos menni. :( De amint tudok ott leszek! Mit vigyek magammal?
Érdeklődőknek, új tagoknak ajánlanám figyelmébe a Gladiators új honlapját, ahol az edzések időpontjáról is tudsz például tájékozódni.
http://gladiators.endzonemagazin.hu/
Egyelőre az edzések felszerelés nélkül folynak, még egy pár hétig, úgyhogy a cuccra van idő spórolni. Hazai egyesületek fórumaiban érdemes akár használt cucc után is érdeklődni, illetve ott van még az e-bay vagy a vatera is. Illetve itt van pár honlap, ahol akár vadiúj, akár szekondhend felszerelés kapható.
Szerintem, gyere le egy edzésre, ahol az edzővel és a csapat elnökével is tudsz beszélni ezekről a dolgokról. Nemsokára tryout lesz (tagtoborzás), szóval szerintem bármi lehet. De ami tuti lesz, az holnap edzés:) A szerdai is mi király volt. Együtt a sárban, együtt a sírban!
mivel kb. előzőleg 10-en valahányan játszották végig a szezont a juniorok erősen kétlem, h új csapat lenne
más: mikor lesz küldve új lista az a1-be? multkor voltam, de nem engedtek mert még nem kaptak frisset, és olyan kis gladatoros könyvecském vagy isten tudja mim még nincsen
Hello mindenki! Én is szeretnék jelentkezni a csapatba de nincs nagyon pénzem a felszerelésre! Már régóta nézem az amerikai focit és amikor jáccottunk annyira nem is volt rossz mint azt én hittem!! 13 vagyok, 175cm és nemtom hány kiló.. Lényeg az hogy szeretném csinálni a sportot, vagy legalábbis kipróbálni. Mikor és hol szokott lenni az edzés? Egyáltalán mehetek vagy túl fiatal vagyok?
Juniornak 3000, felnőtteknek 5000. Ezért még grátisz kapsz kondibérletet és gyógyfürdőbelépőt.
Átlag edzés, az attól függ, jelenleg alapozás van ilyenkor a legalapvetőbb mozgáselemeket vesszük át, és megmozgatjuk magunkat, plusz esetenként erősítünk. Felszereléses edzésen pedig a play-eket gyakoroljuk, ütközünk, szerelünk, játszunk. Kitanuljuk az ellenfelek stratégiáját.