Ehun létezik egy új topic. Arra vló, hogy mindenki beleírhassa a képtárának, honlapjának címét, pár szavas leírását, és megtaláljunk mindent egy kupacban. Tessék szorgosan töltögetni!
Az info nekünk is segített, mert mi is éppen ezt akartuk megtudni, most 7végén befejezzük ezt a szakaszt. Én is fel fogom hívni, de valószínüleg le fogom vinni én személyesen. Remélem lehet úgy menni valami fogadási időben, hogy akkor átnézik, mondjuk ha nem lehet, akkor inkább majd lemegyek érte, postára nem bízok ilyet. :)
- Bódvarákó: Szabadság utca 23 N48 30.779 E20 44.156 - Tornabarakony: Dózsa György út 21. N48 29.526 E20 49.134 - Rakacaszend: Kopasz u. 14, N48 27.534 E20 50.289 vagy bolt: Fő utca 42. N48 27.729 E20 50.137 - Felsővadász: ? (ide irták, hogy van eltérés az utakban, de hogy melyik irányban a falutól?) - Abaújszolnok: Rákoczi u. 40 N48 22.356 E20 58.428 - Baktakék: Rákoczi u. 27 N48 22.347 E21 01.671
majd ha lesz felmért is nem csak általam besaccolt, akkor ne szégyelld felrakni őket a turistautak.hu-ra. úgy nézem az út mellett vannak, kivéve Abaújszolnok és Baktakék ami 300 méterre.
Felsővadászon továbbra is a kocsma a pont, a falu közepén lévő templom (nem a szélén a görögkatolikus!) háta mögött, mellette a vegyesbolt. Az útvonal előtte megy el, az eltérés utána kezdődik (Nyésta felé), ld. 14245 hsz. is.
Fgg! Az előzmény hsz-ban vannak a változások. Felsővadász-Encs szakaszon ebből egyedül a nyéstai problémás jelzéshiány miatt, a többi térképen is jól beazonosítható. off Remélem az Országjáró Kék Ládát is továbbviszitek...
Szia! A címeket a "ttt.tr.hu" OKTs forumól szedtem ki. - Bódvarákó: Szabadság utca 23 - Tornabarakony: Dózsa György út 21. - Rakacaszend: Kopasz u. 14, vagy bolt: Fő utca 42. - Felsővadász: ? (ide irták, hogy van eltérés az utakban, de hogy melyik irányban a falutól?) - Abaújszolnok: Rákoczi u. 40 - Baktakék: Rákoczi u. 27
Hétvégén szeretnénk elmenni Bódvaszilas-Encs közötti OKT-s szakaszra. Valahol olvastam, hogy ezen a környéken nemrég megvátozott a OKT útvonala, nem úgy megy mint az atlaszban van. Tud valaki infót az "új" útról? Esetleg a pecsétek koordiátáját nem tudja valaki? (A címeit tudom, de mégiscsak egysztrübb lenne, ha a gps oda mutatna egyből)
Köszönöm a segítséget! Felhívtam a papp László Urat, és - sajnos -, az eredeti teljesítményfüzetet kell elküldeni, ami - a Magyar Posta esetenkénti balfogásait ismerve - kicsit idegessé tett. Ezt még átgondolom....
A Mátra - Bükk útjain túramozgalommal kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni.
El kell küldeni az OKT teljesítményfüzetet a szakasz bejárásának igazolásához, vagy elegendő az (mint a Dorogtól Nógrádig szakasz esetében a Csongrád megyeieknél) aktuális oldalak fénymásolata?