Keresés

Részletes keresés

zlota Creative Commons License 2014.11.10 0 0 11089

Jelentkezz be máshová, mert bármelyik doki fel tud írni.

Háziorvos és onnan a legközelebbi trauma, vagy ideggyógyász -> MR 

 

Vagy fizetős MR sacc 30e 

 

De itt pl:

Gerinc MR vizsgálata natív gerinc 22 000 Ft

http://raditec.hu/ct-mr-vizsgalat-dijak/

Előzmény: csupa6os (11087)
zlota Creative Commons License 2014.11.10 0 0 11088

Ne haragudj, de miért pont hozzá?

A kórházban azt mondják már nem a "régi".Régen nagyon jó volt, de hát sebészet az a biztos kéz, tökéletes látás stb...

 

Előzmény: Monadana (11085)
csupa6os Creative Commons License 2014.11.10 0 0 11087

Sziasztok!

 

3 éve én is küzdök a gerincemmel, párszor már írtam is ide, most megint megteszem, hátha valaki volt már ilyen cipőben mint én. LIV-LV sérvvel műtöttek az OITI-ben pár évvel ezelőtt. A lábfejzsibbadásom megmaradt, de abba már belenyugodtam. Most viszont újra jönnek elő az újabb és újabb tünetek. A lábfejzsibbadásból már vádlizsibbadás lett, sőt most már az egész bal lábam fáj, a derekamtól kezdve a combomán át végig. Bal lábam kb 6 cm-el keskenyebb mint a jobb, gondolom izomsorvadás, nem úgy terhelem mint a jót. Eddig csak bizonyos mozdulatokra jött elő a fájdalom, most gyakorlatilag folyamatos. Gyaloglásnál a legrosszabb. Be-beremeg, mintha össze akarna csuklani néha alattam a lábam. Derekam is nyillal rendesen olyankor, illetve szinte érezni amint "lefut" a fájdalom.

Próbáltam időpontot kérni az operáló orvosomtól, külföldön dolgozik már... új doki december közepén tud fogadni...tuti fog kérni új mr-t...lesz március...mi lesz ezzel addig?

 

kheiron Creative Commons License 2014.11.09 0 0 11086

A gyulladás mindenképp adott - vagy a porckorong és a csigolyatest, vagy a kisízületek, vagy mindkettő gyulladásban van (az esetleges csípő-térd-váll gyulladásokról nem is beszélve), ezért a "sima" laborvizsgálat nem visz érdemben előre.

Előzmény: Törölt nick (11082)
Monadana Creative Commons License 2014.11.09 0 0 11085

Sziasztok! Dr. Rónai László magánrendelésehez szeretném az elérhetőséget. Esetleg valaki tudna segíteni? Köszönöm!

zlota Creative Commons License 2014.11.08 0 0 11084

Szia!

Nyaki sérv - ujjzsibbadás.

Természetesen -> doktor!

Előzmény: Geli. (11083)
Geli. Creative Commons License 2014.11.07 0 0 11083

Sziasztok!

 

3 hete fáj a lapockám és a derekam. A kezeim kisujjaiba sokszor érzek zsibbadást, valamint a talpaim folyamatosan zsibbadnak. Legrosszabb éjszaka, illetve reggel, akkor szinte mindenem el van zsibbadva.

 

 Másfél hete nagyon lágy a székletem, 3 naponta van és nagyon közel van a hasmenéshez. A vizeletem rendben van, naponta 3-4szer normális mennyiség. Lehet ez a puha széklet a sérv miatt? Sürgősen kórházba kéne mennem?

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.05 0 0 11082
Szia!

Igen, de a reumatológus azzal indít,hogy laborvizsgálatokkal kizárja vagy megerösíti a gyulladást.

Üdv.
Előzmény: kheiron (11080)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.05 0 0 11081
Szia! Kihagytam valamit.
A tüneteid alapján lehet piriformis szindróma is,bár az derékfájdalommal ritkán jár.Fenék, keresztcsonti és lábfájdalommal annál inkább és ülésre fokozódik. A keresztcsontról a combcsontra futó izom (körteképü izomnak hívják) zsugoródhat (pl.ödémánál), ami így nyomja az ülöideget.
Teszteld le.Ülj le egy székre, emeld fel az egyik lábad, és a bokád tedd fel a másik lábad térdére. Ha a fenn lévö lábad nem tudod vizszintesen tartani, biztos,hogy megrövidült ez az izom.

Üdv.
Előzmény: Törölt nick (11078)
kheiron Creative Commons License 2014.11.05 0 0 11080

Sziasztok, többen írták nemrég, hogy gyöki jellegű fájdalmaik vannak, de a porckorongon nem látszik az a szintű eltérés, ami ezt indokolná. 

 

Ennek az a magyarázata, hogy létezik az úgynevezett pseudo-radicularis fájdalom, ami igen hasonlít a gyöki (protrusio vagy sérv okozta) fájdalomra.

 

Ez sokszor a gerinc kisízületeinek a gyulladása miatt alakul ki. 

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.05 0 0 11079
Szia! Elég keveset írsz arról, hogy mit mutat a képalkotó. Önmagában a protrusiò nem szokott ilyen tüneteket produkálni,hacsak nem nyom gyököt, durát...... De ha van még mellette discopátia az okozhat a sérvhez hasonló tüneket, mert ha elkopott a porckorong, vagy dehidraltált, közelebb kerülnek egymáshoz a kisizületek és ennek a tokja könnyen becsipödik vagy folyamatosan irritálódik. Amit én tettem derék "ügyben" : Vettem egy kemény matracot, arra egy 5centis memory fedömatracot. Ülésnél az ágyéki gerinc mögé egy párnát teszek.Munkahelyre mehet az ékpárna is. A kocsiba is fontos a derékpárna. Nyújtó gyakorlatokkal visszahúzható a protrusio.Inkább izommmal nyújts, mint denevérpaddal,mert utóbbi statikus.A nyújrással a kisizületek is távolabb kerülnek egymástól. Gyógyulást!
Előzmény: Törölt nick (11078)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.05 0 0 11078

Sziasztok!

 

Most egy éve, hogy én is járom a kálváriát a fájdalmaimmal.

Tavaly novemberben fájt a jobb tomporom ill. jobb lábam, kiderult CT-n egy protrusio az L5 S1 kozotti részen. Kiprobáltam én is minden létezo dolgot, semmi nem segitett. Aztán készult MR-i is, az semmit nem mutatott. Aztán még kiderult egy jobb oldali odéma a keresztcsontnál. Azota már az sem látszik MR-en. Mégis kinlodok. Rengeteg kivizsgáláson vagyok tul. Kérdésem, hogy szerintetek protrusio ill keresztcsonti gond csinálhat olyat, hogy mindkét lábam fáj?? Hasgat mindenhova mindkét lábamba, ill derekamba, fenekembe. Nem tudom hogyan tovább, nemrég kiprobáltam egy manuálterápiát, 3.kezelés után majdnem egy hétig jobban voltam, de vi.jott minden fájdalom. Ami nagyon kihozza az a hosszu távu ulés. De jelenleg se járni nem jo, se sehogy. Zsibbadás nincs és nem is volt.

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.01 0 0 11077
Semmi esetre se gyengítsd magad oyan gondolatokkall,mint a "tudom, hogy most már nincs remény".
Előzmény: zsókucika (11071)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.01 0 0 11076
Szia Zlota! Dr.Erbsz András gerincsebész "Gerinc fájdalom nélkül címü könyvét megvettem néhány hónapja. Pont ezeket a kérdéseket feszegeti. Milyen eljárások vannak, melyiknek mi az elönye, hátránya. Mikor érdemes müteni...stb.Ö maga nem mütétpárti, szerinte az a legjobb mütét, amelyik nem történt meg. Ebben a könyvben ír a porckorong protézisról is.Ennek is van elönye, hátránya. Elönye, hogy nem kell elmervíteni az adott gerincszakaszt, emiatt nem terhelödik a szomszédos szegmentum. Hátránya , ha kilazul a protézis, nehezen ismételhetö a mütét.Másik hátránya, hogy igen drága, jelenleg az OEP nem támogatja. Sajnos nem csak a kiújulás okozhat gondot, a hegszövet is nyomhatja a gyököt.. Talán a legoptimálisabb még az endoszkópos, csak erre nem minden sérv alkalmas. Kifejezetten ajánlom ezt a könyvet, mert sok kérdést megválaszol. Olyan gyógytornász kéne, aki ért a jógához is.Aki tudja, hogy melyik gyakorlatot (ászanát) végezheted, és melyiket nem.A jóga közvetlenül nyúl a porckoronghoz.Csak sajnos sok a gerinchez nem êrtö jógaoktató.
Előzmény: zlota (11072)
MBman Creative Commons License 2014.11.01 0 0 11075

Ez logikus is, ha belegondolsz. A kiboltosodás miatt a korong magassága lecsökken, ezért a két csigolya közelebb kerül egymáshoz. Az egyszerű műtéttel a kiálló részt faragják le, ami az ideget nyomja. Az ideg nyomása megszűnik, megszűnnek a lábba, farba sugárzó fájdalmak, illetve a bénulásos tünetek. A csigolyák viszont maradnak úgy ahogy voltak, egymáshoz közelebb. Ez miatt változik meg a gerinc statikája, ezt nevezted a gerinc megbolygatásának. Ezzel nem lehet mást csinálni, mint összelemezelni a két csigolyát, amivel visszaállítható az eredeti, sérv előtt állapot. Sajnos ennek hátránya, hogy a két csigolya már nem tud mozogni egymáshoz képest, hisz összelemezelték őket, így a gerinc hajlékonysága csökken.

 

Nemtudom, hogy két összelemezelt csigolya milyen fokú egészségkárosodást jelent, mérlegelni kell, hogy kinél melyik a jobb. Ez vagy a sima műtét. Meg azért nem törvényszerű, hogy mindenkinél további sérvesedés fog fellépni más helyeken.

 

Egyébként azon gondolkodtam, hogy nem lehetne-e valami implantátummal helyettesíteni a kisérvesedett porckorongot. Annyi mindent tudnak már helyettesíteni a szervezetben, pont egy ilyen egyszerű szövetet, mint a porckorong, ne tudnának?

Előzmény: zlota (11072)
Törölt nick Creative Commons License 2014.11.01 0 0 11074
Olvasgattam dr Székely György idegsebész "orvos válaszol"-ját, nem tartja mütéti indikációnak a kiszakadt sérvet. Söt, az öt kérdezö orvosa sem javasolja a mütétet, mondván, hogy felszívódhat, elmeszesedhet stb.
Az a baj az ilyen mütéttel, hogy miután eltávolítják a kiszakadt porckorong darabkát,az a szegment instabillá válhat, és akkor jön a szegecselés.

Esetleg próbáld meg a Budai Irgalmasrendi Kórház/ reumatológiai rehabját, itt a gyógytornától kezdve....minden van.Lehet ambulánsan, de be is lehet feküdni.Úgy tudom ingyenes.A házi orvostól kell beutaló. Magam nem próbáltam, de a szomszédom dicsérte öket. Van honlapjuk is.

Sajnos rajtam az akupunktúra nem segített.Igaz nem jártam hosszú ideig.Csak nyolcszor voltam. Találkoztam ott nagyon elégedett beteggel,de ö hetente hárpmszor járt nêgy éven keresztül.Az heti 18.000.-ezer.
Azért a placebó az nagy dolog.Az elme csodákra képes!


Előzmény: zlota (11072)
zlota Creative Commons License 2014.11.01 0 0 11073

Nekem akupunktúra nem segített, sőt már a tünetek elejétől jártam és aztán -annak ellenére, hogy jártam kezeléséekre- nem javultam, hanem járás képtelenné váltam.

 

Azóta olvastam egy cikket, hogy már bizonyíthatóan nem használ az akupunktúra, max palcebó :(

 

Az akupunktúra nem működik

Nyakfájásra talán jó lehet, másra nem. Hatása csupán placebohatás, viszont a tűszúrásoknak vannak veszélyei. A tudomány mára leszámolt a 20. század egyik nagy alternatív gyógysikerével. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: zsókucika (11071)
zlota Creative Commons License 2014.11.01 0 0 11072

Igen az S1 S2 vel van gond.

 

Háát... érdekes választ kaptam.Részben jót részben iszonyat rosszat!

 

Budai gerincklinika.

 

A jó, hogy pl kaphatok majd infúziót,  bár annak az ára 28000ft + gyógytorna 50e + 1hónap múlva újabb konzultáció kellene.

Persze ezt csinálhatom nem fizetősbe sem, de több hónap várakozási idő van.

Végülis elmondta kicsit részletesebben azt amit eddig is tudtam, illetve jó hírnek vette, hogy ennyire felgyógyultam.

És szerinte sem kell most sürgős műtét, lehet próbálkozni, időt húzni.

 

Rossz hír,

Szerinte minden csak elodázás, igazából a műtét a megoldás.Ezt minden sérvesnek mondja és a következőt is...

Ráadásul nem a sima "egyszerű" műtét az a megoldás, mivel az is csak átmeneti.

Ugyanis X hónap és Y év közötti időszak után a megbolygatott gerinc újabb sérvesedést és újabb műtét követel!

Ezért kell rögtön inkább kiszedni a sérült korongot és rögzíteni lemezzel.

Nekem persze nem tetszik ez a megoldás.

Hozzáteszem Ő szerinte minden sérvesnek ez a legtartósabb műtét.

Ilyen hozzáállást még nem hallottam, de ez is egy vélemény volt.

 

Nekem jövőhéten lesz reumás behívásom, majd lesz fizikóterápiám. Remélem januárra kapok nem fizetős időpontot a Budai gerinchez - más néven Országos gerinc központ

Aztán egy infúziós kezelést, esetleg másik gyógytornászt, de az is még 2,5 hónap...

Előzmény: Törölt nick (11070)
zsókucika Creative Commons License 2014.10.30 0 0 11071

Köszi az infót. Most jelenleg akupunkturára járok, ha ez sem segít utána járok annak amit írtál.

Előzmény: Törölt nick (11055)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.29 0 0 11070
Remélem nem kell, hogy mütsenek. Melyik porckorongod szakadt ki?
Gondolom az S1, mert az ott a gyenge láncszem.
Úgy tudom, hogy ide beutalóval is lehet menni.Bár az hónapokat jelenthet.
Mióta vannak gerinc problémáid?
Előzmény: zlota (11069)
zlota Creative Commons License 2014.10.29 0 0 11069

Én ma megyek a Budai gerincközpontba.

Az -is- 15e forint lesz egy konzultáció....

Várok valami normálisabb hozzáállást mint a helyi sebészé.

Aki szerint akkor most megint jobban vagyok, tornászgassak és semmit ne hajoljak- pl cipőért sem- aztán ennyi.

Ha megint rosszabb lesz akkor meg műtét.

Komolyan, nekem nincsen olyan állapotom, hogy egy mezei injekciót, vagy egy infúziókúrát kaphassak.

A mozgásképtelenségtől a szinte 100%os állapotig bármi van velem, akkor is vagy gyógytorna,vagy műtét.

Más alternatívát nem ismer.

 

Mondjuk nem szeretnék végig fizetősbe menni, csak kíváncsi leszek mit mond egy másik orvos.

Kuruzslóknál már hagytam eleget, volt persze ami részben segített, pl a masszások nagyon jó hatással vannak, főleg az elején sok fájdalmat csökkent, ha egy kemény masszást kap az ember és fellazítják az izmait.

Előzmény: Törölt nick (11068)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.28 0 0 11068
Engem is nagyon meglepett ez a felületesség.
Egy magát valamire tartó orvost nem érdekli csak az,hogy ö mit lát, na és a tünet.

Olyan szívesen írtam volna, hogy megtaláltam a csodát.

Üdv.
Előzmény: zlota (11067)
zlota Creative Commons License 2014.10.28 0 0 11067

Szia!

 

Köszönöm szépen a tájékoztatásodat!

 

Sajnos nem hangzik túl meggyőzően, de legalább valóságos dolog. :(

A helyzet az, hogy nem értem miért, vagy hogyan mer bárki is bármit csinálni úgy, hogy részletesen nem nézi át az MR felvételeket.

Ennyi erővel kb semmi, de semmi értelme az MRnek, ha mint az alábbi példa mutatja nem nézik meg.

Az hogy sérv az csak egy dolog, annak van iránya, kiterjedése, a csigolyáknak is kitüremkedései stb.

Sok-sok tényező!

Ami az egyiknek használ a másiknak árt.Már ha használhat egyáltalán.

Pont ezt nem értem.

Bárkihez is mentem eddig, max a papírt futotta át.Csakhogy az szubjektív dolog.Más mást láthat benne, ráadásul a papír nem ad pontos képet.

Szívem szerint én is úgy fizetnék, ahogy ezek dolgoznak - felületesen.

Ha általánosan dolgoznak és mindent általánosítanak akkor legyen 3e forint.

 

 

Előzmény: Törölt nick (11065)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 11066
Nekem egy kicsit más volt a tapasztalatom. 1.Nem tudtam vele beszélgetni, mert elég rosszul beszéli a nyelvünket. Csak a szavakat rakja egymás után. 2.Nem adott tanácsot a gerinc használatára. Ergonómia stb. 3. Nem nézte meg a lemezeket.Csak a nyakról véleményt alkotó radiólugus véleményére alapozott. 4.Amit a nyakammal csinált, azt nem hívnám simogatásnak.De kétségtelen h , hogy nem tett kárt bennem. Remélem! Üdv.
Előzmény: poroly2 (11063)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 11065
Nagyon nehéz korrekt választ adni erröl a "látogatásról" . Igyekszem idörendben. Átadtam két mr felvételt a nyaki, agyêki gerincröl,valamint a háti rtg-t a leírásokkal.Megkérdezte hol fáj. Mondtam,hogy nyak,vállöv, hát, a derekam már majdnem tünetmentes. A nyaki mr mellöl elvette a leírást, beleolvasott (biztos,hogy nem olvasta végig), majd azt mondta, persze,hogy fáj, három sérv van ott. Három protrusio, kiboltosulás, mondtam én.Mire ö: az kicsi sérv. Nálunk és még sok országban nem mondják a protrusióra,hogy sérv, de kétségtelen, hogy van ahol minden kiboltosulást sérvként diagnosztizálnak.Gondoltam majd manuálisan megvizsgálja nyakamat, hátamat. Nem kérte, hogy levegyem a felsöm. A legalsó nyakcsigolyám láthatóan kiáll a sorból.Na ezt kell a helyére tenni, mondta. Leültem lovagló ülésben. Hajlítgatott elöre, hátra. Domborít, homorít, kêzzel rásegített. Nem mindig tudtam mit akar.A nyakam hátrafeszítette,majd eröteljesen rángomta szegycsontra.Oldalra, nagy roppanás,de nem fájt....Volt egy korlát a falon,ezt megmarkolva kellett legugolni,erösen kidomborítva a hátat, fejet behajtva (közben nagy erövel húz, von) ,majd ebböl a helyzetböl felállvahátrafelé erösen homorítani kell,fejet jó mélyen hátra, miközben öklével erösen nyomta a kiálló hetes csigolyámat. Na ezt kell csinálni naponta háromszor három hónapon át, mondta. Én valójában azt gondoltam, mert erre lehetett következtetni, hogy ö majd valamilyen technikával helyére teszi a csigolyám. És nem, ezt nekünk kell megtenni. Párban! Igen, néha kicsit durvának találtam a módszsert, de nem okozott fájdalmat.Mikor kijöttem úgy éreztem, mint akin átment az úthenger. Azután megnyugodott a testem, fájdalmam minimális. Majd este nekiláttunk ketten a tanultak kivitelezéséhez. Megfájdult töle a nyakam. Rájöttem, hogy nem jól hajtottuk végre, a homorításnál kimaradt a vállak felhúzása.Pedig, hogy kiabálta a Prof,, hogy " húz.húz... Ami biztos, a lemezeket nem nézi meg. Csak a nyaki véleményt nézte, azt sem olvasta végig. És manuálisan sem páztázta át a gerincem. Nos,hogy ez a gyakorlat használ e még nem tudom, de nyilván megfogadom a tanácsát és csinàlom.Nem mondhatom, hogy bátran menjetek hozzá,mert egyetlen gyakorlat senkit nem tesz tünetmentessé. Azt meg nyilván nem tudom, hogy mi lesz kb.három hónap múlva. Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt. Gyógyulást!
Előzmény: zlota (11061)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.26 0 0 11064
Szia! Ha ez így van,akkor ez nem kevés.20.000.-forintot fizettem egy neves idegsebésznek, aki megnézte a lemezt és azt mondta,nincs nagy baj a nyakával.Hozzám sem ért.Hiába mondtam, hogy fáj az egész hátam. Ö csak a több mint egy évvel ezelött készült mr-re alapozott. A tünetek sokkal többet elárulnak,mint egy képalkotó. Van,hogy egy óriási sérv nem okoz tünetet és fordítva.Vagy nem mutat semmit a képalkotó,kiközben óriási a tünet. Kb. 5 percet foglalkozott velem,azaz a lemezzel. Majd százezret fizettem a guna terápiára haszontalanul.A gyógytornászokról ne is beszéljünk.Nyilván vannak jò "gyógyítok" is,akiben ott van az értés és a humánum, aki nem akar kirabolni. Nehéz megtalálni! Azért alakulhatott ez ki, mert az állami egészségügy impotens. Na majd holnap meglátom! Gyógyulást Mindenkinek!
Előzmény: poroly2 (11063)
poroly2 Creative Commons License 2014.10.26 0 0 11063

Azért negatívumot is lehet írni pl. elég drága, csakhát annyi a kripli bármennyit kérhet. :o

Úgy tapasztaltam diagnosztikában elég jó, az akkor rendelkezésre álló sokéves rtg. képek ill. a vizsgálata alapján mindent pontosan megmondott, amit a későbbi mr, stb. vizsgalatok megerősítettek.

Elmondta milyen a gerinc állapota, pontosan mi a baja, reálisan mit lehet elérni, milyen gyakorlatokkal. Milyen terhelést kell kerülni, mit lehet, hogyan lehet ülni, stb.

A rángatós-ropogtatós csontkovácsoláshoz nem sok köze van a módszernek, inkább egyfajta irányított (gyógy)tornának mondanám. Esetemben derekig le kellett vetkőzni, egy nyereg szerű székre leülni, mondta merre hogyan mozduljak, mit csináljak, közben korrigált, tartott mozgatott. 15-20 perc kb. Utána néhány tornagyakorlat betanítása szintén negyed óra, kb. ennyi.

Érdemes felkészülni, kérdéseket összegyűjteni, ami elsőre nem világos rákérdezni, megfelelő öltözetben menni, stb.

Ajánlott oldal: http://kereso.eekh.hu/, itt meg lehet nézni ki kicsoda. :)

Előzmény: Törölt nick (11059)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.24 0 0 11062
Elöbb vagy utóbb, de szinte mindenki megkapja az orvostól, hogy "forduljon pszichiáterhez" .Az én orvosom is remekül türi a fájdalmam. A négy év alatt már rengeteg pénzembe került ez az egész.
Várom a hétföt!

Addig is gyógyulást!
Előzmény: zlota (11061)
zlota Creative Commons License 2014.10.24 0 0 11061

Neked is mielőbbi gyógyulást és nagyon várom az infóidat!

Remélve, hogy tényleg használ!Már én is szinte mindent kipróbáltam amit magam tehetek.

Az orvosomról ezt nem tudom elmondani, sajnos még az infúziót is sajnálja...

Előzmény: Törölt nick (11059)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.23 0 0 11060
Szia!
Ha te olvasod/olvaatad Bene Máté blogját,akkor nem értem,hogy miért írod azt,hogy az lógás közben a derék alá párnát kell tenni "a görbület tartása"miatt.
A párnával fokozód a lórdozist, nagyobb leaz a gerinc íve, amit így nehezebb széthúzni.
A párna a hason lógáshoz kell, és pont azért,hogy elsimítsd a lordózist, mert így nagyobb a dekompressziós hatást tudsz elérni.Egyébként is a hason való függést javasolja, csak efre nem mindegyik pad alkalmas.Az enyém igen.Pedig ez volt a legolcsóbb három éve a wellimpexnél.A lábtaftó a legfontosabb, mert ha az nem jó,megfájdul a lábfejed.
Szóval a párnát csak a has alá érdemes tenni.

Üdv.
Előzmény: MBman (11044)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!