Remekül kezdtünk, mindenki rendesen hajtott, és most is azt teszi. Mi irányítottunk végig, voltak helyzeteink. Hamsiknak nagyszerű labdát adtak szélről, ő üresen volt kapussal szemben, s szépen behelyzte a lasztit. Aztán 1 perc múlva Lavezzi egy rossz ul hazaadott labdára lecsapott, amit a védők összegyütetlenkedtek és utolérte a labdát a 16-oson belül, a védő meg felvágta. 11-es, Cavani bevágta.
Milan meccsre menet leszart egy madár, (talán inkább strucc), mondtam is többieknek; tuti az egyes, és most két perce, ahogy kiszálltam a kocsiból egy oriási kutyaszarba léptem... meg lehet tenni ismét az egyest... fix
lesz majd egy rövid beszámoló is, de majd ha lesz egy kis időm
Forza Napoli, a mai meccs talán a legfontosabb a BL csoportkörben
Montervino-nostro capitano- azóta a Salernitában játszik,Sosa hazament és visszajött Dél-Amerikából és most a SkySporton szakért:) Gatti valahol C1-ben játszik... Iezzo pedig Juvesabia?a többiek?
Tegnap volt 7 éve, hogy a csapatunk első meccsét játszotta a De Laurentiis érában. 2004. 09. 26-án a Cittadellát fogadtuk, mintegy 46 000 néző előtt. Ma pedig a Villarrealt fogadjuk valószínűleg teltház előtt a Bajnokok Ligájában.