Kezd ez a momentum annyira hiányozni, mint a "nagymester" játéka :-)
A Cry Free honlapján találtam a fotót. Ahogy látom, ők a tavasszal megint Lord-dal turnéznak Oroszországban. Nektek is kellene egy JPJ, motivátornak :-) Vagy JP. Vagy RP.
Nagyon jól énekel a lány, szinte mindegy is, hogy mit és kivel. Gondolom Jeff Beck sem véletlenül állt vele egy színpadra :-) Az You Shook Me sem akármilyen.
Kicsit off; "véletlenül" Stevie Ray Vaughan-t hallgatok és nekem a Tin Pan Alley-ről egyből a SIBLY ugrott be. Lehet, hogy rossz a hallásom, vagy valami másról van szó?
Hú, a Revolver az igazi klasszikus! Ha nem lenne az a fehér színű dulpla lemez két évvel később, kapásból rávágnám, hogy a kedvenc Beatles lemezem. Bár, ha belegondolok szinte minden jöhet a Rubber Soul-tól az Abbey Road-ig. Számomra ez a három év volt a Beatles fénykora.
A tied a harmadik kislemezük 1966-ból.(egyébként jó zene). Ha már 1966, akkor esetleg hallgasd meg a Beatles Revolver c. nagylemezét. Szerintem igen messze van a nyálsa zenétől, főleg a záró Tomorrow Never Knows.
Van egy érdekes kislemezem.. amely úgy került hozzám, hogy ezen a Page gitározik - noha én amennyire utána tudtam járni.. csak a producere volt ennek a lemeznek.
Az kétségtelen.. hogy nem egy bítlisz nyál jön a korongról és elég markáns a gitárjáték. Szóval akár lehet Ő is rajta - tud valaki róla valamit ?
Szivem szerint a zenetörténelem könyveket, amiket ma az iksolákban adnak elégetném. Viszont helyette ezeket a fényújságokat mutatnám meg. A zenepolitika mint beszéd téma ki van tiltva az iskolákból. De miért? Hogy a fiatalok, akik mit sem sejtenek arról, hogy mi is történik egy bítzenekarban, könnyen befolyásolhatóak legyenek a média által... :( (= szomorúszmájli). Szörnyű, hogy mennyire próbálnak minket lebutítani és elnyomni, és épp ezért örülök annak hogy készülnek ilyen zenefilmek.
Viszont remélem nem azt jelenti, hogy újabb három évig nem adnak ki semmit!
Utoljára 2003-ban jelent meg "új" anyag a klasszikus korszakból, nagyon várok egy újabb HTWWW szintű koncertlemezt. Mennyi minden lehet még az archívumban, hiszen a 1975-s turnétól felfelé nem adtak ki még semmit cd-n.
Itt a nap jó híre: úgy néz ki, hogy lesz az O2-koncertről hivatalos DVD, még az idén.
A ledzeppelin.com fórumában hozta a hírt a mindent tudó (valószínűleg nagyon közelálló) SteveAJones. Remélem most is jók az értesülései.
Backstage at the Beacon Theatre in New York Sunday night Robert Plant mentioned he spoke with Jimmy Page on Friday and that a commercial release of the 02 reunion gig is being finalized.
Forum members may recall in December it was reported that Robert had reviewed what was presumably an "advance copy" of Led Zeppelin's 2007 Ahmet Ertegun Tribute concert and that he was very pleased with the result. I said it'd be interesting to see what may come from it given there has not been a commercial Led Zeppelin release since Mothership in 2007 and further performances were highly unlikely. I added the timing could be right for a release this year.
That of course was a private, unofficial release. This official release - a follow-up to the tremendously well-received Led Zeppelin DVD - could well become the biggest and most successful live music dvd in rock history.
Even if a final cut for the official release has already been decided upon the label will need to set up a promotional campaign, and the band members will have to agree on their respective level of involvement. Jimmy has thus far been the one to do the bulk of the promotional work for all post-1980 Led Zeppelin releases and it stands to reason this trend will continue.
If I get confirmation of a tentative release date I'll post an update, but for now I anticipate an Autumn 2011 release to coincide with the end of year holiday sales season.