Objektívitásról itt eddig sem volt szó:)
6 gyors dallam az jó, az nagyon jó!!! - kérdés, milyen gyors lesz... - márcsak 11 nap!
Kati! Lehet, hogy még viszek 3 embert, hétfőig eldől, akkor küldöm a mail-t! (Bocs a bizalmaskodásért, ha nem szereted így hívatni magad, mea culpa:)) )
Infók: 6 éves kor alatt 500 Ft-ba kerül a jegy. Lesz olyan megoldás, hogy a babákat napközben a cirqsznézés után haza lehet vinni, kap az ember egy pecsétet kezének az fejére és visszamegy a tett színhelyére. Ha tényleg minden összejön (ÉS ÍRJÁTOK SZÉPEN, HOGY HÁNY JEGY KELL), akkor 25 fölött leszünk, amely 2500 Ft-ot jelent.
Még meg fogom kérdezni, hogy a szigeten lesz-e lehetőség leülni, enni, inni, valami kis elkerített rész, mert nem ártana. És ha gondoljátok, megbeszélhetjük, hogy mondjuk a koncert előtt egy héttel találkozunk valahol, és beülünk ismerkedni. Ahogy igény van rá.
mail ment, spiccesség az természetes, anélkül ugyan! :))))
és nem muszáj 500 embert összehozni a koncert előttre, mert az tényleg nem lehet, de egy kisebb csapat (ha tetszik a mag), összejöhet előtte simán, akár többször is, nem?
De tényleg csak magamat ismétlem és rajtad kivül még senki nem mutatott érdeklődést, így ígérem nem hozom többször szóba a dolgot..
Okéka, én ebben is benne vagyok szívesen (mondjuk a spiccességhez ragaszkodom...), bár szerintem nehezen lehet összehozni a koncert előtt a társaságot, biztos vannak vidékiek is köztünk. Azért megpróbálhatjuk, ha összejön a társaság a koncerten, lehet, hogy előtte is.
A listát lassan elkezdem összeállítani szépen, de várom, várom, várom még a jelentkezőket, akit érdekel ez a nagy közösségi buláj így együtt /nem is a mínusz 500 Ft-ért vagyok így feldobva..:)/
Én nem beszéltem lerészegedésről ;-))
És hol a helyszínen? Én ezt úgy gondoltam, hogy jún.1 előtt lehetne valami kis összejövetelt tartani, levlistások, itteniek (ha ez nem tellesen fedné egymást) - megismernénk egy picinyt egymást, aztán így a bulin még oldottabb hangulatban ünnepelhetnénk!
Én benne vagyok a közös jegyben, felvehetsz a listára, haverok nemigen érdekeltek a loksiban, vagy már megvették a jegyet, így egyelőre csak 1 fő részemről (én :)) ); de majd dobok egy mail-t a nevemmel, én nem fedem itt fel magam :)))))
Most picit off leszek...
Annyit tudok most, hogy a csoportos jegy csoportos megvásárlást jelent, azaz faxon meg lehet rendelni, de lehet, hogy csak nekem volt ilyen gondolatom, hogy egyszerre kell menni :)))) a lényeg, legyetek szívesek mondani, hogy ki van benne ebben a csoportosságban és akkor összeszámoljuk egymást. Mondjuk írjatok mélt, ki szeretne így csatlakozni és hányan jönnek, stb.
A Tabán is klassz 5let, de tulképp mivel ez egy teljes napi dolog, szerintem a helyszínen is le lehet részegedni együtt, meg jókedvre derülni. Nem beszélve arról, hogy biztosan jönnének gyermekes szülők, ezzel kapcs. holnap megmondom, hogy a jeggyel lehet-e kimenni és bemenni újra (mondjuk a csemetét hazavinni).
Más: van-e vidékről jövő?
Szóval írjatok, ha van kedv a dologhoz.
ON
Lista átbogarászva, jegyeket itt is meglehet szerintem beszélni, de ha ott akarjátok, nekem tök mindegy. Na én L, nem vagyok virágos hangulatban.
A Presser-koncert jó volt, pár hónapja láttam!
Mindjárt elolvasom, csak annyi levlista mail jött, hogy egy évig tart:)
A közös jegyben, ismerkedő kocsmázásban benne vagyok vagy kis piknikezésben (stílszerűen Tabánban lehetne) benne vagyok, de már ezt 500-szor leírtam és nem vagyok papagáj, akit érdekel jelentkezzen itt, aztán lehet egyeztetni!
Ja, úgy gondolom, a levelezőlista maradjon csak meg olyan kicsit zárt, eckluzív közösségnek, a fórum meg legyen olyan nyílt, indexes, amilyen most is. Hamar kialakul majd, mit ír az ember a fórumra, mit a listára, és mit mindkét helyre. A ma reggeli hozzászólásomat például csak a listának szántam, a fórumra nem raknám ki.
na szóval, nem tom, ki listatag itten, de a lényeg, hogy szívesen vállalom a csoportos jegy vásárlást, ha van reája igény. Még nem tudom, hogy csináljuk, +érdeklődöm a szervezőirodát mindenféle dolgokról, és lehet, hogy azt kéne, hogy megdobtok egy emillel, hogy akarjátok-e így, vagy itt is lehet vélemény, majd beqqcskálok. Na mindegy, majd kialakul, de akkor tudnom kellene, hogy akarjuk-e.
/U.I.: James, ha olvasod, légyszi játszátok el majd az "Engedj el"-t, jó? :)))/