Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szerintem sokkal jobb,valahogy keményebbnek érzem és nincs sárgás árnyalata,de sajnos nem tudom jobban megfogalmazni. Ha Vecsés közelében laksz,gyere próbáld ki!
Igen, egy kicsivel szerintem jobb. A széleken a torzítás egy kicsit nagyobb az elvártnál, de a kontrszt, képélesség nagyon jó, esti lámpafénynél is minimális a szinezés és reflexió. Kb. az áránál van (figyelembe véve, hogy a Lajtán túl is hasonló áron vesztegetik) A "szaga" és lencsevédők egyébként ugyanazok, ergó ua. kínai gyában csinálhatják. Ez most már örökös lesz.
Hirtelen ötlettől vezérelve megválnék szeretett Zeiss Deltrentisemtől (sajna szemüveggel nem használható)
Kötelező jelleggel mellé adok:
1 db Lidl 10x50 Bressert
1 db 8x40 nonamet (Városmajor honlapján 12900-ért van fenn, ami persze röhej)
1 db 8x21 noname
Kedvcsinálóként adok hozzá 2 db foldert (SOG copy és Linder), v.mint 1 db TESCO "világvevőt.
Valamennyi sérülésmentes.
Rokonságot, jó-rossz szomszédságot, cserkészcsapatot, bibliakört el lehet látni vele.
Ja, mindez mondjuk 13 000 Ft, sporttársi áron. (A képen nincs a 8x40-s)
Mindez holnapra szól (2011.10.17), délelőtt kocsival Pesten leszek. Amennyiben valakit érdekel, itt jelezzen vissza elérhetőséggel és priviben megbeszéljük. (A későbbi problémák elkerülése érdekében csak személyesen adom át)
A "nem lesz benne" arra vonatkozik, hogy amelyik távcső kikerül "civil" forgalomba és el lett távolítva a szelence, annak nincs is gáztöltése, vagy ez csak attol függ, hogy hol és milyen körülmények között szerelték ki belőle ?
Érdeklődnék, hogy az EDF esetében, amikor a sugárzó betétet kiveszik belőle, az maga után vonja a gáztőltés vesztését is, vagy a műveletnek nincs köze a belső tér gáztöltéséhez ?
- Hawke Endurance 3-9x40 ezüst színű, MAP8 szálkeresztes, collos tubusú, kifogástalan állapotban lévő céltávcső Gozika által készített árnyékoló toldatokkal, dobozában, egyrészes szerelékkel, igény esetén ledes fegyverlámpával és alu szerelékével (50 méterig kiváló, fókuszált fény). Ára: 17 ezer Ft szerelékkel + fegyverlámpa szerelékkel: 8 ezer Ft
- Led Lenser L6 ledes lámpa, megfelelő szerelékkel céltávcsőre fegyverlámpának is kiváló, bliszteres gyári csomagban, magyar garanciával, kicsit túlrendeltem magam lámpákból. Ára: 10 ezer Ft. Mail publikus, vagy 30 7hat80 52kettő.
Sziasztok! Van nekem egy red dot célzóm, airsoftban ahsználom. A lencséje 2 részből van összeragasztva de nem tettek bele elég ragasztót és ezért csúnyán szellemképes, illetve egyes helyeken torzul a pötty. Nem egy nagy érték, nem csinálnék belőle nagy ügyet ha nem lenne maga a konstrukció nagyon masszív, praktikus. Nagyon tetszik, csak a lencséje borzalmas. Amúgy airsoftra kifejezetten jó, 5-10 méter után parallax mentes.
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok-e hol tudnám a lencséjét újrakészíttetni kicsit igényesebben?
Tento 7* 50es ,vagy Tento 10*50 -es Orosz kereső távcsővet vásárolnék kifogástalan állapotban ,elfogadható árban . Ajánlatokat a jani5553@gmail.com ra várok .