Keresés

Részletes keresés

lazy g. Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8087

Nem,nem rakom bele semmilyen flakonba,egyszerűen összekeverem a vizet tengeri sóval ( ahogy írtam lentebb kb egy deci vízbe egy negyed kv-s kanál sót),ezt jól összekeverem és picit a tenyerembe öntve,felszívom az orromba. Ezt megismétlem kb 2-szer,3-szor és kész. Rögtön fellazítja,feloldja ami az orrban van és kidugul! Én mióta ezt kipróbáltam,azóta semmi mást nem használok,nekem elég,nyugodtan alszom,stb.

Nagyon sajnálom,h a párod nem tudja ezt megcsinálni,valahogy próbáld rávenni,mert én tanúsíthatom,hogy használ. (Tudom,tudom,h ami vkinek használ,az másnak esetleg nem,de egy próbát megér,már ha meg tudja csinálni.)

 

Egyébként én is ezt szajkózom,már mióta,ezt a teát. Nem bonyolult,nem mesterséges,sőt még egyéb másra is jó,anyagilag sem megterhelő (megnéztem 120-180 ft között van egy tasak tea,ami elég kb egy hónapig!!!). Ami húzós,hogy sokáig kell inni,na de hát ki ne tenné meg,hogy aztán teljesen tünetmentes legyen,vagy teljesen meggyógyuljon,nem igaz? Aki nem él vele,nincs kitartása,az azt gondolom,h akkor ne sírjon,hanem szenvedjen (bár sajnálom!!!)

Én elkezdem az biztos,aztán meglátjuk. Ígérem majd beszámolok az eredményről!

Tartsatok ki,már nemsokára vége a parlag-őrületnek...

 

Előzmény: ottofon (8085)
ottofon Creative Commons License 2012.09.10 0 0 8086

A füvesember oldalán találtam:

"Gyuri bácsi allergia teája segít a pollenallergiákban szenvedőknek tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot. Olyan növények vannak benne, melyek szabályozzák az immunrendszer működését, segítik a szervezet védekező munkáját. Ilyenek a bugás macskamenta, a kakukkfű, melynek sejtöregedést gátló hatása az ókortól ismert, és az útifű (az útifűfélék családjába tartozó kétszikű növény, nem keverendő össze a pázsitfűfélék családjával, mely egyszikű!), melynek szintén immunerősítő hatása van.

Már most, télen el kell kezdeni inni, hogy nyárra kialakuljon a szervezet védettsége. Mivel sokan idegenkednek a folyamatos gyógyszerszedéstől, javaslom, próbálják ki ezt a szelíd módszert. Előnye, hogy nincsenek mellékhatásai. Hátránya, hogy sokáig kell inni, míg eredmény mutatkozik. Javasoljuk, hogy azonnal lássanak hozzá (napi egy csészével kell inni belőle a reggeli órákban). Folyamatos, akár évekig tartó fogyasztása javasolt, egészen addig, míg a tünetek teljesen el nem múlnak."

 

Előzmény: ptak (8075)
ottofon Creative Commons License 2012.09.09 0 0 8085

Bocs, rámászott a macska a billentyűre...

Azt akartam írni hogy ismerjük a sós viz trükköt, de sajna a párom képtelen bármit is felszívni az orrába. Max inhalálásra lehet rávenni. De gondolom a sós vizet is orrspay- flakonba teszed és ugy spricceled be nem?

Előzmény: lazy g. (8084)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.09 0 0 8084

Hogy mondod Ottofon,hogy mondod????...

Nem egészen világos... :DDDDDDDDD

 

Ma is sós vizet használtam,az orrspray-t eltettem a szekrénybe. Ez tényleg jó!!!! Próbáljátok ki!

Tünetmentes szép napokat,jó egészséget!!! :))))

 

 

Előzmény: ottofon (8083)
ottofon Creative Commons License 2012.09.09 0 0 8083

kgfgfgdgddgdddgdgdgdggdgdddgdgdegwg

Előzmény: lazy g. (8082)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.08 0 0 8082

Sziasztok! Tudom,h már sok mindent kipróbáltatok,h csökkenjenek a tünetek és valamelyest elviselhetőek legyen az éjszakáitok,nappalaitok,de

azért leírok még egy tippet,hátha valaki nem hallott róla.

Tegnap csodásan tudtam aludni,teljesen kitisztult az orrom. Egy negyed kávéskanálnyi tengeri sót raktam egy deci vízbe kb és azt felszívtam az orromba,jó párszor. Mintegy kiöblögettem vele az orrjáratokat.

Nem szabad sok sót tenni a vízbe,nehogy marja és csak tengeri sóval próbáljátok. Nekem egyáltalán nem csípte,nem marta a nyálkahártyát.

Szinte abban a percben kitisztult,fantasztikus érzés volt! Hajnalban,kb 4 óra tájban meg kellett ismételnem és simán aludtam reggel 8 ig!

Próbáljátok ki ezt az egyszerű,természetes módot! Ottofonnak sem lehet rá panasza,persze Ő biztos ismerte már,sőt ajánlotta is a Kedvesének... :))))))))

ptak Creative Commons License 2012.09.07 0 0 8081

"Én azt gondolom hogy ami nem lehetetlen az lehetséges. Miért ne működhetne a mágnesterápia? Ha emberek azt állítják hogy nekik működött akkor működött. Lehet persze hogy a "tedd a kezed a TV-re és meggyógyulsz" is működik embereknél. Akkor most ez baj?"

 

Nem, egyáltalán nem baj, sőt örülök neki, hogy ha valaki meggyógyult. De az ilyen esetekben felmerül a kérdés, hogy mitől is gyógyult meg pontosan? Ha 100 emberből ő az egyedüli mondjuk, aki a terápia után meggyógyult, akkor sokkal valószínűbb, hogy nincs ok-okozati összefüggés a két esemény között. Az allergia is elmúlik spontán módon egyes esetekben, ez tény. Sokkal inkább valószínűbb, hogy ez az oka a dolognak, szemben azzal a magyarázattal, hogy a mágnesterápia 100-ból 1 embert meggyógyít. Nem?

Persze az is bőven benne van a pakliban, hogy az az egy-két ember, aki állítja, hogy neki használt, hazudik. Lehet, hogy azért, mert anyagi érdeke, lehet, hogy azért, mert maga előtt sem akarja beismerni, hogy feleslegesen kifizetett sok pénzt a hasztalan terápiára. Téves következtetést levonni nagyon könnyű, például sokan azért hisznek a homeopátiás bogyókban, mert ok-okozati összefüggést vélnek felfedezni saját tapasztalatuk alapján a készítmény  bevétele és a tünet csökkenése között. Mire szokták ezt szedni legtöbbször? Torokfájás, nátha, fejfájás stb.. csupa olyan dolog, amik kezelés nélkül is elmúlnak maguktól.

Előzmény: ottofon (8080)
ottofon Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8080

Én azt gondolom hogy ami nem lehetetlen az lehetséges. Miért ne működhetne a mágnesterápia? Ha emberek azt állítják hogy nekik működött akkor működött. Lehet persze hogy a "tedd a kezed a TV-re és meggyógyulsz" is működik embereknél. Akkor most ez baj?

ahogy egy adott gyógyszer sem jó minden egyes embernek ugyanazon problémájára, úgy ezek az alternatív megoldások sem jók egységesen mindenkinek. Nekem a gondom az ezekkel, hogy valahogy nálam, a környezetemben senkinél nem volt hatásos semmi. Van nekem is mágnesterápiás matracom, de az égvilágon semmilyen hatást nem tapasztaltam se én sem a szüleim hónapokig tartó használat során sem. 1 éve vettem egy ceragem ágyat anyám zaklatása miatt (fél áron vettem , ha nem válik be minimális bukással eladható) és azt kell mondjam nem ér többet mint egy olcsó párezer ft-os maszírozó. anyám nyugdíjas barátnői hónapokig jártak ceragem központokba és az volt a feltétele hogy ingyen használhassák hogy riportokat készítettek velük rendszeresen. Amikor unták már hogy tizedszerre is azt kérdezték tőlük hogy na milyen változást tapasztaltak azt mondták kicsit engyhült a fájdalom, csökkent a vérnyomás, stb... De hogy tényleg javultak-e? Most egyik sem jár, és mindegyiknek van egy csomó problémája és orvoshoz járnak.

Ha valaki akkor én kipróbáltam mindent ami létezik, a 10000 Ft-os algától az organic mission drága termékeit, az ALVEO-t, a Kyani-t, és nem sajnálva a pénzt, termékcsoportonként százezreket hagytam ott, hogy segítsek apám parkinson korján, vagy anyám depresszióján, párom allergiáján. Azt kell látnom hogy semmit nem ért az egész. Apám áprilisban meghalt (79 évesen). Igaz szívelégtelnségben. Ugyanakkor kb 2 éve folymatosan hoztam neki a jobbnál jobb omega3, 6 zsírsav kapszulákat meg mindenféle vitaminokat, az említett márkákból is, havi 10-20000 Ft értékben minimum. Felmerül a kérdés hogy ha nem adtam volna neki semmit, hanem ette volna  a megszokott szalonnáját meg tepertőjét akkor meddig élt volna? Az hogy a parkinson kórhoz képest az orvos szerint meglepően jó volt az állapota, és csak az utolsó pár hónapban tévedt el a lakásban és esett nehezére a beszéd és járás minek volt köszönhető? 3 éve még vezetett, bicajozott. 1 éve meg olyan volt mint aki azt se tudja hol van, a lakásból alig tudott /akart kimenni. Akármilyen gyógyszert kapott semmilyen változást nem vettünk észre.

Val pár üveg ALVEO MINT ha kell valakinek 10.000 Ft/üveg. Valahogy ez a mentolos íz nem jön be senkinek a családban. Listaára 16000 körrül van. Aki nem ismerné 26 gyógynövény kivonata: http://www.intrainfo.hu/

Előzmény: ptak (8078)
ptak Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8079

Ha tényleg lesz egyszer egy új gyógyítómódszer, ami beválik allergia ellen, akkor arról biztosan tudni fogunk, és több forrásból is meg fogják erősíteni, nem csak az MLM ügynök ajánlja majd vagy egy természetgyógyász honlapja.

Addig pedig, szerintem a csodamódszerek kipróbálására szánt több tízezer-százezer forintoknak van értelmes elköltési módja is - tengerparti vagy magashegyi utazás, légszűrő berendezés. 100%, hogy segítenek a légúti pollenallergiát elviselhetővé tenni, vagy utazás esetében akár meg is szüntetni.

ptak Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8078

Sose értettem, hogy mi ez a nagy misztikum a mágnes körül, most már gyakorlatilag nincs olyan "fogyasztási terület", olyan probléma, aminek a megoldására ne lenne mágneses csodakütyü.. Gázmágnes a gázcsőre, mágnesfülbevaló a narancsbőr ellen, mágneses párna a jó alváshoz.. ameddig lesznek hiszékeny emberek, addig a "mágnes üzletág" is virágozni fog..

 

http://szkeptikus.blog.hu/2011/04/21/gyogyitas_magnesseggel_egykor_es_ma

 

 

Előzmény: ottofon (8077)
ottofon Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8077

Van mágnesterápia (magnapress)  is ami elvileg működhet. Csak kérdés hogy mindenkinél???? A video alapján fél éves önkezelés segít végleg megszüntetni. Ha ez biztos akkor nem is sok érte az eredeti ára 195000 Ft. Szerintem sokak áldoznának ennyit ha 100% garanciát vállalna a forgalmazó. Vaterán van fent 20-60000 ft között.

Nincs valakinek tapasztalata? Napi fél órán át kell használni elvileg. Én ezt sokallom. Az nem kevés idő. Fél éven át vagy talán éveken át? #mce_temp_url#

Előzmény: ptak (8075)
ottofon Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8076

Még a youtube is tele van megoldásokkal. Csak nem tudom mennyire lehet hinni. Párom másfél hónapja eszik sunrider termékeket a megadott dózis alapján, majd 40ezer Ft-jába került. Itt a bvideon "csodás" gyógyulásokról számolnak be, csak nekem sosem hiteles egy MLM rendszerben értékesített termék forgalmazójának tapasztalata. Mert ugye érdeke hogy népszeű legyen a termék, még ha nem is hatásos. Persez nem kizárt hogy jó a termék, de nem túl bizalmat ábresztő. Íme az egyik ilyen tapasztalat video: #mce_temp_url#

Előzmény: ptak (8075)
ptak Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8075

De miért is múlna el az allergia a gyógyteától? Valahogy ezekkel a "tuti tippekkel" mindig az a baj, hogy sosem tolonganak azok, akiknél bejött. Pedig az allergia már évtizedekek óta megkeseríti az életünket, és a több millió szenvedőből egész biztosan többtízezrek kipróbálták a gyógyteákat már (én is, csalánteát régebben fél évig), ha tényleg ilyen átütő hatásuk lenne, már biztos, hogy tudományosan is vizsgálták volna, lenne szakirodalma, és kutatnák hatóanyag szinten is, hogy a tea melyik hatóanyagától múlt el, hogy aztán gyógyszer készülhessen belőle (igen, a gyógyszeripar ma is rengeteg növényi hatóanyagot használ fel a gyógyszerekhez!) Azt azért Te sem gondolhatod komolyan, hogy az összes orvos és gyógyszerészkutató eladta a lelkét a nagy gonosz gyógyszermaffiának.

Előzmény: lazy g. (8073)
ottofon Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8074

Igen valóban megbüntették a barátom elsőre 100.000 Ft majd azt hiszem újabb 300.000-re. Nem vágná földhöz, jelenleg havi 1500 EURO-ért bérel lakást a Váci u.ban. DE NEM fizette ki, sőt pert indított a magyar állam ellen, ugyanis Európában két ország van mindössze ahol kötelező a védőoltás: Románia és Magyarország. Szóval most pereskedik. Nem oltásellenes, csak szabadon választható kéne hogy legyen.

A gondja most az hogy miután nincs beoltva a gyerkőc, nem engedik közösségbe, mert veszélyezteti a többieket. Kérdem én hogy ki veszélyeztet kit?

Azért ajánlom figyelmetekbe a http://www.nebancs.hu/miert-ne-oltsunk/bizonyito-tanulmanyok-.html

Amúgy ma voltam orvosnál a jogsimat hosszabbítom épp. Azt mondta egészséges vagyok mint a makk. :)

Az "osztod az észt" meg bóknak veszem. :) Meghajlok ész érvek előtt. Ne fogasd ki a szavaim légyszi. NEM vagyok hibátlan, van rossz fogam, beteg gerincem, de olyan betegségem és problémám nincs mely az immunrendszerrel összefüggne. Az ok egyszerű: életmód, táplálkozás. NEM dohányzom, nem iszom, nem eszem mű kajákat, saját biokertem van, sok zöldég, gyümölcs. Néha eszem húst is, és sok vizet iszom (nem desztillált vizet).

elolvastam mindent amit lehet, paleolit-tól a Robert Young-ig, és van jó pár orvos ismerősöm is meg egy rakat természetgyógyász is. Próbálok tájékozott lenni, és keresem a megoldást az allergiára, ezért vagyok itt. Nekem ugyen nincs, de szeretnék segíteni azoknak akik szenvednek tőle. Az okot tudjuk elvileg, de kérdem én ha tudod hogy azért vagy sánta mert elütött az autó akkor mit tegyél hogy ne sántíts? Kb ez a helyzet az allergiával is. Én könnyen beszélek, mert "nem ütött el az autó". De akár én is lehetnék allergiás egy gyerekkori traumi miatt. szerencsém volt -mondhatjuk. Lehet jó orvost fogtam ki gyerekkoromban, de az is lehet hogy ha beteg is voltam titkoltam, vagy megjátszottam hogy jól vagyok. Mondjak egy érdekes tényt? Álltalános iskolában soha egyetlen napot sem hiányoztam betegség miatt. Meg lehet nézni a bizonyítványom, régen még benne volt.

 

Előzmény: lazy g. (8073)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8073

Aki a parlagra allergiás,ahogy már írtam Nektek,irány Szabó Gyuri bácsihoz, a füvesemberhez!

Egy év kínlódás a teákkal,de ki ne inná meg,ha teljesen elmúlik az allergia!

 

Ottofon,Te már megint osztod itt az észt... :DDDDDDD Hihetetlen figura lehetsz,az már egyszer biztos...

1. Én úgy tudom h aki nem viszi a gyermekét kötelező védőoltásra,azt cefetül megbüntetik és KÖTELEZIK az újbóli oltásra.

Ha megint nem viszi? Megint egy hatalmas pénzbírság és megint KÖTELEZIK. Ez így van,jobb ha tudod. Tehát azt csak Móriczka képzeli,h hahhahaha,én bizony be nem oltatom a picit,úgy kell nekik,dögöljenek meg az injekciósok...

 

2. Te azt szajkózod itt rendületlenül,h Te aztán maga vagy az egészség... Egy belgyógyász főorvos mondta,h belgyógyászatilag EGÉSZSÉGES EMBER NEM LÉTEZIK. Ilyen,olyan baj,probléma MINDENKINÉL VAN,ezt nem lehet megúszni. Ezt is jobb ha tudod,h maximum azt hiszed,h az vagy és kutya bajod nincs.  Hidd el jobb lesz ha kérsz egy beutalót és elmész egy vérvételre meg egy ultrahangra...

 

 

 

ptak Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8072

Én a klíma mellett használok még hepa filteres légtisztítót is, és így az éjszakák és a hétvégék tényleg nagyon jól elviselhetők. Ilyenkor csúcsszezonban ha itthon vagyok, akkor ablak-ajtó becsuk, légszűrő bekapcs és 1-2 órán belül már érezhető is a hatás.

 

Amúgy azt javaslom mindenkinek, hogy légszűrőt szerezzen be, ezekből már egész olcsón is lehet kapni. 10000 ft körül vagy akár alatt is vannak elfogadható minőségűek (kis helyiségbe). Ez garantáltan működik szemben a mindenféle varázsmódszerekkel. Arra kell figyelni, hogy hepa szűrős legyen, és ne holmi vízzel szűrős vackok, amik még párásítják is a levegőt. Az zárt térben egy idő után baromi kellemetlen. A szűrőt természetesen cserélni kell benne rendszeresen, hogy hatékonyan működjön. Ionizátoros elven működők is vannak, de nem tudom, hogy önmagában az mennyire hatékony a pollenek ellen, viszont vannak szűrő+ionizátoros kombináltak is. Vásárlás előtt érdemes még megtudni a szűrő teljesítményét is, hogy képes lesz-e az adott helyiség légterét hatékonyan átszűrni.

 

Erről a témáról eszembe jutott még néhány gondolat, talán sokaknak már ismerősek ezek a tanácsok, de ha valakinek mégsem, és tudok vele segíteni neki, akkor már megérte.

 

-ha utazunk, tekerjük fel az autó ablakát, tömegközlekedési járműn álljunk/üljünk olyan helyre, ahol nem az arcunkba csap a bejövő levegő

-ne teregessük ki a frissen mosott ruhát a szabadba száradni, ahol rárakódnak a pollenek

-mossunk naponta hajat, párnahuzatot is cseréljünk gyakrabban a szokottnál

-hazaéréskor azonnal öltözzünk át

-gyakori takarítás, portalanítás a lakásban. textilfüggöny ideiglenes lecserélése műanyagra, vagy semmire, mozgatható szőnyegektől szabaduljunk meg ideiglenesen.

 

Előzmény: pedroh (8070)
zlota Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8071

Mondjuk az elmúlt 20 évben voltak erre próbálkozásaim.Pl olyan is volt, hogy tavasztól-őszig szedtem mégsem vettem semmi hasznát.Tavasszal a mogyoró nyáron minden egyéb, ősszel a parlagfű miatt voltam úgyanúgy allergiás.Szerencsémre kb 20 év  szenvedés után ma már "csak" a parlagfű amire kellene valami.A többi szinte "elmúlt".

Előzmény: Törölt nick (8067)
pedroh Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8070

sziasztok!

csak egy szösszenet a részemről: 99 óta vagyok allergiás, minden évben az augusztus közepe - Szeptember közepe kritikus. de nagyon durván, voltam már asztmarohammal kórházban, és nagyjából kétévente, mikor nem tudok elutazni, egy Diprophos inyekció is bejátszik, olyan rosszul vagyok.

Aerius-t szedek, nagyjából Májusban kezdem el, hogy legyen ideje a szervezetemnek felkészülni, de hasztalan.

Idén amikor betértem a gyógyszertárba, kérdezte tőlem a patikus, hogy amúgy használ-e, s mondtam neki, hogy egyáltalán nem, már-már csupán a placebo hatásáért szedem. Javasolta, hogy keressem fel újra az allergológust, hátha más gyógyszer kell, vagy egyszerűen szedjem be kétszer, reggel és este.

roppant bután ránéztem: úristen, ez sosem jutott eszembe, ezt lehet? miért ne, kérdezze meg az allergológust, de az Aerius-t vélhetően lehet - volt a válasz.

úgyhogy ekezdtem kétszer szedni. ezen felül végre beszereltettem klímát a lakásba, úgyhogy az augusztust nagyjából klimatizált lakásban, klimatizált irodában valamint klimatizált autóban töltöttem, zárt ablakok mellett.

és láss csodát, egész tűrhetően átvészeltem eddig az elmúlt hónapot. nem mondom, a szememet megtámadta, majd kikapartam. de nem volt sosem fullra bedugulva az orrom, tudtam éjszaka feleségem mellett aludni, és úgy mindent egybevéve egész emberi a megjelenésem és a közérzetem.

tudom, hogy nem mindenki engedheti meg a klíma luxusát, és nem a legkellemesebb egy hónapot bezárva tölteni, de egyelőre óriási a különbség az elmúlt 12 évhez képest. és látszólag egy "kis" változtatással.

Az is lehet, hogy az egésznek az égegyadta világon semmi köze a kétszeres gyógyszeradaghoz, fogalmam sincs. gyanítom, hogy a pollentől való elzártság mindenképp segített, de majd jövőre újra referálok :)

üdv

p

z03 Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8069

Nem tudom ki hogy van vele, de ha almaecetezés szintjén menne az orvoslás ki hogy élte volna meg a felnőtt kort.

Én tutira nem élnék. 4 évesen múltam volna ki tüdőgyulladásban.

Feleségem és a lányom pedig szülés közben halt volna meg.

Így aztán allergia sem okozna gondot a következő generációkban.

Fulljon a férgese!

Előzmény: ottofon (8068)
ottofon Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8068

Te valamit nagyon összekeversz barátom. Értem a gúgyt, de hogy jön ide a császármetszés? Az milyen gyógyszer???? :) Nem az orvostudomány ellen vagyok, hanem a merev módszereik ellen!

De ha vitatkozni akarsz ám legyen, partner vagyok, hisz ezért van a fórum:

 Amúgy jobb ha tudod hogy a császármetszéses szülések 80%-a nem indokolt. Ezt a nőgyógyász szomszédom mondta. Sok várandós anyuka választja azt mert nem fáj, nem tágul ki az amit szűken szereünk mi pasik, meg hasonló megfontolások miatt...

Az eltömődött koszurúérről meg annyit, hogy ha helyesen táplálkozna és megfelelő folyadékot inna nem lenne érszűkülete. Az orvostudomány meg elmehet a sunyiba az elavult oktatási rendszerével. Szerinted mennyit foglalkozik a vitaminokkal egy orvostanhallgató? 2 db előadás van az öt éves képzés alatt. És mennyit foglalkoznak a megelőzéssel? NULLÁT! 

Szóval én maradok az almaecetnél, te meg menj majd szívkoszorúér mútétre 45 évesen. :)

Előzmény: ötfelezős (8066)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8067

azt próbáltad már, hogy még az allergiás időszek kezdete előtt legalább 2 héttel elkezded szedni?

Előzmény: zlota (8062)
ötfelezős Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8066

És mindenki, aki császármetszést végeztek, magzatostul inkább halt volna bele a természetes szülésbe, ugye? És akinek infarktus közben kitágították az eltömődött koszorúeret, az meg ahelyett kapott volna egy kiskanál almaecetet, ami a néphit szerint oldja az érelmeszesedést. És így tovább.

Előzmény: ottofon (8061)
ötfelezős Creative Commons License 2012.09.06 0 0 8065

Egyszer láttam egy kisgyermeket, aki a félig megevett almát beejtette a homokozóba, majd felvette, és beleharapott - anyja meg nézte. Nos, amilyen képet vághattam, abból világos lehetett neki, hogy mit gondolok róla, mert egy életre megromlott a viszonyunk. :))))))))

Egyébként az igaság sosem a sommás kijelentések mögött van. Biztos jót tesz átlag gyermeknek a homokevés. Annak meg, akinek a macskaszaros homok miatt a szemébe költözött az élőlény, és mivel kisgyerek, nem tudta ezt a külvilággal közölni, és mire észrevették, már megvakulása biztos lett, na, annak meg alighanem nem tett jót.

Előzmény: kchris12 (8063)
z03 Creative Commons License 2012.09.05 0 0 8064

Nem lesz jobb ha kétfélét szedsz. Legfeljebb két molekula verseng majd a hisztamin receptorokért, és a nyakadba kapod mindkét mellékhatást.

Ha tartósan magas az allergénszint nem elég az antihisztamin, mert az nem blokkolja az úgynevezett késői allergiás reakciót. A hisztamin mellett egy a rakat más mediátor is szerepet játszik az allergiás rekcióknál. Ezért nem elég az antihisztamin, legyen az bármennyire modern és szuper stb.

Előzmény: zlota (8062)
kchris12 Creative Commons License 2012.09.05 0 0 8063

én azt hallottam egy előadáson hogy 1-2 éves koráig óvni kell a kicsit amíg ki nem alakul/meg nem erősödik a saját immunrendszere utána viszont eheti a homokot amennyi jól esik :). A gyógyszer kétélű fegyver okosan kell(ene) használni. Influenza, megfázás? Nonszensz hogy orvosok erre kapásból antibiotikumot írnak fel (legalábbis a legtöbb). Aztán jönnek a rezisztens baktériumok/vírusok.. Egy tudőgyulladással mondjuk nem jó viccelni de egy megfázás/influenzát jól ki kellene pihenni és kész (persze sajnos ezt sokan nem tehetik meg hanem lábon kihordják, és valamilyen másfajta szerrel elnyomják, ez a másik gond).

Előzmény: ottofon (8061)
zlota Creative Commons License 2012.09.05 0 0 8062

Vajon mi történne, ha két féle antihisztamint szednék be?

Az egyik az orvos szerinti új csodaszer- lendin- amit megint kipipálhatok,-ez is kipróbálva. Tünetmentes ettől sem lesz senki, szerintem még mindig az injekciónak köszönhetem, hogy túl tudom élni...

A másik a tavalyelőtti telfast.Mindkettőnek más a hatóanyaga.Egyik reggeli a másik esti szedésre van.Ha mindekettőt szedném párhuzamosan akkor mi történik?

Továbbra is meg kell állapítanom semmit nem érnek ezek a gyógyszerek, megint nincs új a nap alatt...

ottofon Creative Commons License 2012.09.04 0 0 8061
Valóban volt mandulagyulladáson 12 éves koromban (30 éve). Akkor talán kaptam rá kalmopirint, meg maripent. Azóta ha 1-2 évente van valami torokfájásom akkor citrom, fahéjas méz, narancs és izzadás a meleg dunyhában. Az utóbbi években meg szerencsére nem voltam beteg. Persze eltekintve egy gerincproblémától ami állítólag genetikai és valamelyik ősömnek köszönhetem. Ugyanakkor nem értem miért nyúlnak az emberek állandóan gyógyszerekhez. Egy sima megfázás esetén is 2-3 féle gyógyszert ír fel az orvos. Miért? És ha igazat adnék neked, miszerint "Ki ne tudná,h a gyógyszer méreg?" akkor miért szed mindenki mindenre gyógyszert?

Egy ismerősöm 4 éves kislánya egyetlen védőoltást sem kapott még. Nem is fog. Amikor 2 éve lázzal orvoshoz vitte a kicsit, akart neki adni antibiotikumot, de az apja nem engedte. A kislány egy hét alatt meggyógyult. És ami meglepő, hogy tök hamar kihever mindent a kiscsaj, ellentétben az ovodás társaival. A barátom annak a híve hogy a kislánya had érintkezzen mindennel, sosem pánikolt mikor leesett a cumija és a kislány bekapta piszkosan. Azt mondta hogy meg kell ismerjen mindent az immunrendszere. Tegyük hozzá hogy a barátom nagyon sokat olvasott a témában, orvos barátai vannak, és az egyik elnöke a nebáncsvirág egyesületnek. Ebből azt akartam kihozni, hogy az allergia ugye a szervezet túlzott immunreakciója valamire, amire nem kéne reagálnia és pont azért "hibázik" mert valamikor téves információt kapott. Lehet ez akár egy védőoltás, egy antibiotikum, egy félrekezelt-túlkezelt tüdőgyulladás, vagy egy túlzott gyógyszeres beavatkozás a szervezet saját immunműködésébe. 

Előzmény: lazy g. (8054)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.04 0 0 8060

Hahhhaaa,dehogyis! Még nem hallottál Róla?

Nézz utána a neten. A neve Szabó Gyuri bácsi és országos viszonylatban is nagyon sokan használják,fogyasztják a teáit.

Szia!

Előzmény: z03 (8059)
z03 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 8059

Mi ez a bükki füvesember izé? Ez olyasmi celeb mint a drogosoknak Zacher Gábor?

Előzmény: lazy g. (8058)
lazy g. Creative Commons License 2012.09.04 0 0 8058

Hali,én most Miskolcon vagyok.

Azóta is jól vagyok,ez a pollengrape tea nagyon jó! Ha még nem veszítetted el a türelmedet új szerek kipróbálásában,akkor

mindenképp próbáld ki,megéri!

Remélem jobban leszel,üdv!!!

Ui.: mi a véleményetek a bükki füvesember teáiról,aki szerint ha egy évig iszol bizonyos teákat,akkor teljesen tünetmentes leszel.

Én eldöntöttem (ilyenkor mindent megígérek magamnak...),h kipróbálom,de mi van,ha egy évig (az azért jó hosszú idő...) iszom és eredmény: zéró?

Meg miért pont egy évig kell inni??? Ez is elég furi,de ma megnéztem ezeknek a teáknak az árait és nem egy nagy cucc.

168 ft egy csomag,ami jó sokáig elég.

Szóval sztem okt.-től elkezdem.

Sziasztok!

Előzmény: kchris12 (8056)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!