Keresés

Részletes keresés

mainap Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4783
nagyon szép :((((((((((((((((((((((((((( De ha te egy igazi lovag lennél , akkor már úton lennél Érd felé , és kimentenél :)))))
Előzmény: Törölt nick (4781)
mainap Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4782
Janik !!! Nem zavar hogy az egész ország hallja a hangos röhögésedet ???????????????????????????????????????????? Abba lehet hagyni :(((((((
Előzmény: Törölt nick (4779)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4781

Méghogy görény!? Inkább patkány nem? :))

Hogy ne unatkozz, megmutatom hogy honnan nézzük majd a virágkarnevált!

Előzmény: mainap (4780)
mainap Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4780
Igen drágám , a Papi délután jön :((((( De nagyon görény vagy ugye már rájöttél :(((((
Előzmény: Törölt nick (4779)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4779

Szegény Klári! És szegény Qunike! Legalább kolbászt tudsz adni neki?

Remélem csak délután tud a Papi visszajönni a kulccsal! :))

Megvolt a séta, megjött a lakatos megint, de ez egy másik. Tegnap szereztem az üzletbe ismerős! :)) Elkért 5 ezret és azt mondta majd jön! Mielőtt kinevetnél, 100% hogy jön! És hamarosan kész is lesz! Igaz szereti a piját, dehát volt egy sebész is itt szolnokon, aki addig nem műtött míg megnem ivott egy felest! :)) Remek sebész volt!!!!

Kellemes napot mára is!

Janik & Georgió

Előzmény: mainap (4778)
mainap Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4778
Jóreggelt :(((( Janik !!! A Papi szivat :((( Itt ülök a lakásban , mert elvitte a lakáskulcsomat :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( És délután öt előtt nem ér haza :((((((((((((((((((((((((( És Quinike nagyon ideges :(((((((((((
Előzmény: Törölt nick (4777)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4777

Jóreggelt kívánok! Felébredtetek már? Jól aludtatok!? :))

Hogy vagy Klári? Pár nap és itt van Totóka! :)) Tarts ki.....

"Boxmops" Köszönöm szépen! Tudod!? Előtte egy hét, és utólag egy hét! :))

Na lépünk sétálni!

szasztok

Janik & Geó

Előzmény: boxmops (4775)
mainap Creative Commons License 2008.07.30 0 0 4776
Kedves Boxmops !!! Látod megint nagyon megszívtam :))) Sajnos Totókát átengedték a határon , így megint nem sikerült megszereznem :((((( Úgy sajnálom :(((((((((((((((((((((((((((((88
Előzmény: boxmops (4775)
boxmops Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4775

Sziasztok család!:)

Zsúúúúúúúúú, irigyellek ám:))Érezd jól magad, csak az a fontos

, és sok puszi, néha azért jelentkezz :))))))

Amcsi, jó nyaralást, de beszéltünk:)))

Klári!Nem vagy elveszve kicsit Totóka nélkül?:D

Janik!

Nagyon sok boldog szülinapot utólag is, kicsit fáziskésésben vagyok, és be is vagyok havazva:S

Legyetek jók:))))))

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4774

És szilveszterrel kapcsolatban még semmi ajánlat!? :((

Pedig az IWIWRE is írtam! :((

janik

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4773

"MANÓKA"! 

Televan a postaládád?????? Visszajönnek a levelek!!!!!

Janik

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4772

Megvolt újból a sétánk, Pötyét kikisértük. A telefonálás közben már itt volt Pötye, Klári! :)) Most faxoltam át a befizetett 65 ezer forintot neki a szállásért! Tehát ott lesz 20-án :)))) Máskor légyszi légy komoly a telefonba.

Kocika! Eggyet elfelejtettem, hogy minden doki mást mondd a rejtett herével kapcsolatba. Az én dokim szerint nem kell 28 ezret+ gyógyszerek kifizetni (igaz kifizetnék több 100 ezret is ) ha nem muszály. 100 %-osan megbízom a dokimban!

De azért mindig megnézi (figyeli) neki a heréjét, ha jön hozzánk vagy mi megyünk hozzá!

De a neten meg ezt olvastam!

Ha lágyéki vagy hasüregi rejtettheréjűség tartósan fennáll, akkor az évek alatt problémát okozhat. Mindkét esetben ugyanis a here a normális helyeződésével ellentétben jóval közelebb van a testhez, mint az ideális lenne, és ennek közvetlen következménye a hasüreg állandó és közeli hőhatása. Normál helyén, a herezacskóban fokokban mérhetően hűvösebb környezetben vannak a herék, mint a rejtettherék a rendellenes helyükön. Ez a rejtettheréket érintő folyamatos hőirritáció idősebb korra nagy eséllyel heredaganatot okozhat, melyek egy része sajnos nem jóindulatú (és hormontermelő daganat is lehet, aminek egyéb szövődményei is jelentkezhetnek).
A lágyéki rejtetthere javarészt ellenőrizhető. Ha növekedésnek indul, az a lágyéktájék bőre alatt tapintással általában könnyen észrevehető (nem mindig!!!). De a hasüregi rejtetthere egyáltalán nem tartható kontroll alatt, így egy kialakuló heredaganat hatalmas méreteket ölthet és hosszú ideig fejlődhet minden jel nélkül. Ha már a panaszok alapján kerül észlelésre, általában komoly a probléma. Ezért minden rejtetthere megelőző jellegű műtéti eltávolítása indokolt! Nem sürgősen kölyökkorban, de egy-két éves korig célszerű túlesni a dolgon.
A rejtettheréjűség tenyésztésből való kizáró ok, ezért ennek elkendőzése a here műtéti úton való herezacskóba segítése által etikátlan műtét. Én magam emiatt ilyet egyáltalán nem vállalok.
Az egyoldali rejtettheréjűséget mutató állatok egyébként termékenyítőképesek, a kétoldali rejtettheréjűek viszont szinte minden esetben terméketlenek.

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4771

Sziasztok!

Klári, nem is vagyok útálatos bibi :))) Tudd meg! És nem kapott romlott kaját, azt én eszem! :)) Mostmár megkóstolom előre, amit kap Geó!

Kocika! Üdv a fórumon újra! :)) Hát geónak is egy heréje van :(( Azt hiszem 1 évig lejöhet a here! De erre inkább Klári válaszol!

Janik & Geó

Előzmény: kocikám (4770)
kocikám Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4770

sziasztok

nálunk rendben minden elmentek a kiskutyák ,hihetetlen,hogy most meg azota annyi hivás van, hogy ha 20 lett volna elvitték volna.

kiskutyáknak mennyi idős korban kell lejönni a heréjüknek?

elvittek egy kis kant és ma hivtak,hogy nincs heréje, ilyenkor mit szoktattak tenni?

ha valaki tudna egy pár sorban tanácst adni, meg kösszöném.

nem leszek pár napig mert fiam itthon van, és hadd netezen mert oda kint nem tud,

de olvasni foglak benneteket meg néha irni is

Előzmény: mainap (4769)
mainap Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4769
utálatos vagy !!! Tudd meg !!! és Geó és ezt gondolja :))) a rizst pedig azért eszi szerencsétlen mert megint megetetted valami romlott kajával :))) még jó hogy a Barátosnémat nem tudod eltenni lábalól :)))))
Előzmény: Törölt nick (4767)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4768

Léptem melózni ezerrel! :))

Janik

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4767

Kedves Klári! Tutira nem mesélek neki! :)) De nehogy má, ha mesélnék neki akkor szót fogadna, és arra menne amerre én akarok!? :))

Mellesleg rájött a rizs ehetnékje most! Szinte zabálta! :))

Előzmény: mainap (4766)
mainap Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4766
Drága János :))) Szerintem ne stresseld állandóan ezt a szegény kicsi Geócskát :)) Olyan akaratos vagy vele !!!! De a szemét feltétlenül töröld meg :))) Tutira nem olvasol neki mesét !!!
Előzmény: Törölt nick (4765)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4765

Megvolt a sétánk!

Klári kedves! Mit csináljak Geóval!? 

Tudom, én vagyok a hibás, de mégis van segítség?

Nagyon hisztis, mindig arra megy amerre ő akar. Ha nem, akkor hasra vágja magát és bevágja a sértődöttet! :))

Igaz így hazatalál egyedül is, de mégis szeretném ha arra is jönne amerre én akarok!

A kikötést megszokta idehaza a lépcsőházba. Az automata pórázt ráteszem a kilincsre! :)) És így le is tud menni a lépcsőn, meg be is tud jönni a szobába!

Ui: Most veszem észre a képeken, nem volt Héryvel kitisztítva ma a szeme!

Janik & Georgió

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.29 0 0 4764

Jóreggelt!

mainap Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4763
Drágám !!! Olyan még nem volt hogy ne találjak megoldást !!! Bízzál bennem !!! DE  9-kor nem mehetsz aludni :)))))
Előzmény: Törölt nick (4758)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4762

Jóéjszakát!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4761
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4760

Nos alakulgat a rács, már 10-15 ezerért is vállalta a telefonban egy illető majd keres, és megnézi és akkor pontosabbat mond! :))

Janik

Ui: Úgy néz ki akkor ebben az évben lesz rács Geónak! És az egész lépcsőház a 3-ik emeletig az övé lesz! :)))

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4759
Ez Geó édes testvére! Csak Geót Strázsavári Filipnek hívják!
Előzmény: Törölt nick (4755)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4758

Klári! Igazad van, szerintem is rögtön értesítettek minden szállodát, hogy nuku szilveszter nekünk! :))

Még hogy válogat, hogy nem akar az újonan nyílt hotelbe szilveszterezni!

Anita, te maradsz a fürdőkádamba szilveszterkor! :))

Van ennél nagyobb baj is! Anita vesd be magad Tibinél, hátha olcsóbban megtudná csináltatni a rácsot. 18-20 ezer az nagyon sok!!!!

Janik

Előzmény: mainap (4756)
panita72 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4757
Janik!

Mi nem szeretnénk Hajdúszoboszlón szilveszterezni, mert ott leszünk a két ünnep között 4 napot és így már jó lenne valahol máshol tölteni az év uccsó napját. :-))
Előzmény: Törölt nick (4752)
mainap Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4756
Te Janik :)))) Nem lehet hogy híre ment a wellness hétvégénknek ???????
Előzmény: Törölt nick (4752)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4755
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.28 0 0 4754

Ezt találtam! :))

Strázsavári Georgio

Született: 2005-06-25 Apja: Chippendale of Happy Blue Anyja: Strázsavári Tini-Mini Szűrések:
  • Patellaficam: Grade 0.
Minősítései:
  • Tenyészthetõ / Breedable
    2006.08.12.
  • 3 x HPJ
  • 2 x Kit.
  • 1 x Kit. 2.
  • 2 x CAC

Chippendale of Happy Blue

CH Durrer's Beautiful Stranger

CH Durrer's E. Z. Does It

CAN.CH-AM.CH Durrer's Why Stop Now

Gotta Sizzlin' Cinder

CAN.CH Durrer's Candycane

CH Durrer's High Frequency

CAN.CH-AM.CH- Durrer's Be Dazzel

Jambalaya of Happy Blue

Ch Billy Jo of The Roman Road

CH Majestic Magic Cahrger F. Kd.

ÖST.CH Victoria Maité of the Roman Road

Voodoo of Happy Blue

Mosquito Du Gue De L'adour

CH The Smaragd of the Royal Crown Cher

Strázsavári Tini-Mini

Devils of York Petrocelli

CH Lonely Tune's Clone Trotter

CH Globe Trotter De Majodian

CH Lonely Tune's Hot Love Affair

Keresztúri Kék Diána

CH Lonely Tune's Hot Love Affair

CH Superior Felicity

G. Liza By Biagiotti

CH Ghost-Boy From Devils of York

CH Réchy Up Of Millmoor

CH Superior Nadine

Spring-Time Fiona

CH Csem?hegyi Picur

Brill-Gyöngye Bizsu

<< vissza  

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!