Keresés

Részletes keresés

limobaba Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2039

A rendszer időnként visszadob....

A te kislányod és a te kiskutyád... Gordon szetter ha jól látom...?

Mindketten szépek is és ügyesek is, a kislányod különösen... Nagyon profi, ahogy tartja a kiskutyit...

Igen, velük sokkal érdemesen foglalkozni, csak néha-néha ferdülük el, mindig meg is bánom....

Előzmény: brutuska (2015)
Charry Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2038
Egyébként egyetértek veled,mert én sem tudtam aláírni,mert azt sem tudtam hol kell?Ha megírod,hogy kell én is aláírom,még jó,mert mindenkit elborzaszt a környezetemben...
Előzmény: limobaba (2020)
Charry Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2036

Írtam a Szetter fun clubba,hogy hagyjanak minket békén,megírtam a véleményem,ha kitíltanak,ha nem?Utálom,ha utánnam áskálódnak.Nekem soha nem volt foghiányos kutyám és nehezen tudom megérteni,de probálom a másságot és az ellentábort is elfogadni,csak hagyjanak minket békén,mert mi is szeretnénk olyan társaságban lenni,ahol megértenek és szeretnek és elfogadnak és nem pedig utálnak.Felesleges állandóan ezen vitatkozni.Ők nem fogadnak el minket!Manapság már az számít ritkaságnak,ha korrekt komplett fogazattal rendelkezünk,megfordult a világ!Kuriózum!(lassan mi számítunk másnak a többséggel szemben)

GRATULÁLOK Szépek és jó csontú kiskutyák!

Előzmény: brutuska (2032)
limobaba Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2034

Köszönöm....

Alapvetően nem azzal van gondom, hogy angolul is megjelenik egy ilyen, számomra is fontos kérdés...

Hanem azzal, hogy az idősebb korosztály is könnyen hozzáférhessen a saját anyanyelvén... Olyan nagy ügy ez ma Magyarországon? Saját anyanyelvet használni?

Mindenki magyarkodik, magyarnak vallja magát.... ide nekem ANYANYELV.... ENÉLKÜL HOGY VAGYOK MAGYAR?

Előzmény: brutuska (2023)
limobaba Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2033

Na szóval, újra nekirugaszkodom...

Érts meg te is engem... Magyar anyanyelvű vagyok, Magyarországon... Jogom van az anyanyelvemen tájékozódni a problémákról.

Borzasztónak találom, hogy az aki nemzetközi lapra közzé tette ezt a dolgot, elfelejtette hogy alapvetően magyarországon megoldandó problémát tett közzé és kirekesztett sok magyart, aki nem tud angolul... Persze tudom, kereshetünk ilyen-olyan megoldásokat, de látod én is a netet találtam meg, szerencsém volt, hogy volt mellettem valaki, aki tudott angolul...

Netán te vagy a rendszergazda??? Mert akkor ez neked szól. Ha nem te vagy akkor csupán egy gondolat továbbítása...

Pusztán csak koros vagyok... de van véleményem a dolgokról.

Ha külföldön lennék, eszembe sem jutottak volna ezek a gondolatok. Miért kell nekem Magyarországon kikövetelnem a MAGYAR ANYANYELVET?

A franciák a saját nyelvükön kívül nem hajlandók megszólalni más nyelven... Nem azért mert nem tud más nyelven beszélni... Nem érdekes???

Előzmény: Törölt nick (2031)
brutuska Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2032

Az biztos, hogy ért a kis nyavalyások nyelvén. Apolló volt a csúcs, már első alkalommal úgy pózolt, mint egy showman... Jó lenne, ha olyan gazdihoz kerülne, aki kiállításra is hajlandó elvinni!!! (De azért olyan is volt, akinek nem tetszett a buli...)

Azért még van mire figyelni! Pl. nem takarjuk el a kutyi fejét...

Előzmény: Charry (2030)
Charry Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2030
Nagyon szép ez a beállítos képed,tiszta profi!!!(főleg,hogy a kislányod ilyen ügyi.. )
limobaba Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2029
...automatikusan????? Magyarországon vagyunk, automatikusan magyarok!!!!
Előzmény: Törölt nick (2028)
brutuska Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2027
Nem olyan nagy ördöngősség, majd megírom a képekkel együtt.
Előzmény: Bogi15Db (2026)
Bogi15Db Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2026

Szia!!!

Ha tudnék írnék neked privátot h ne zavarjak bele a forumba. Segítesz h hogy kell??

Előzmény: brutuska (2025)
brutuska Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2025
Az is jó lesz, csak fokozatosan kell átszokatni a mostani kajáról (bárányos Dog-Chow+ Fides-Hens). Tényleg nagyot nőnek. Éppen ma beszéltem a MEOE-vel. Mégsem az lesz a kennel nevünk, amit a múltkor mondtak. A hölgy valószínűleg elnézte. Mostmár csak félve mondom, hogy "Sárréti Diamond" maradt... És képzeld jövő hét végére ígérték a törzskönyveket... Reményen felüli!!!
Előzmény: Bogi15Db (2024)
Bogi15Db Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2024
Okké köszike!! Egyébként egy nap alatt is annyit nőttek! Az összes ijen  kis duci?? Naggyon drááága. Mit adsz nekik enn? Az a tép amit vittünk szerinted jó lesz ha olyat vesznk?? Jajj már naggggyon várom!!!!!!!4
Előzmény: brutuska (2022)
brutuska Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2023

Ebben egyetértünk. A végén még rákényszerülök, hogy angolul tanuljak...

Egyébként üdv mindenkinek. Kutyik nagyon szépek! Gratula!

Előzmény: limobaba (2020)
brutuska Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2022
Szerintem itt megtalálsz! Holnap délelőtt majd megpróbálom elküldeni, legalábbis a legjobb képeket. Hát azért nem volt mindenki ilyen ügyi...
Előzmény: Bogi15Db (2019)
limobaba Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2021
limobaba Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2020

Sziasztok !

Aláírtam a soproni kutyatelep bezáratására a petíciót, segítséggel, merthogy angol nyelven van fenn... Nem vártam választ, pusztán megakartam erősíteni, hogy borzasztó az, ami ott történik... Javítsatok ki: Nem Magyarországon vagyunk? magyar problémával, magyar anyanyelvvel????

Mi a fenéért nem magyar nyelven írnak nekem???

Bogi15Db Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2019

OKé köszi szépen!!!!

Holnap küldöd?? Minden kutyi ilyen ügyesen állt be??? eZ NAGYON NAGYON JÓ KÉP:DDD.Ide majd fogsz írni mostmrár?? Szal ha ide írok neked akkor megnézed???

Előzmény: brutuska (2018)
brutuska Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2018
Igen, igen. Ő Athos. Majd elküldöm a képeket a többiekről is.
Előzmény: Bogi15Db (2017)
Bogi15Db Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2017
Szia!!Csináltatok beállítós képeket?? Jó nagyot nőttek néhány nap  alatt. Ő melyik kutty???ANNYIRA ÉÉÉÉÉÉÉÉDDDDDEEEESS!!!!!!!!!!!!!
nowwhat Creative Commons License 2006.02.28 0 0 2016

Spillonak igaza van, írnék mélt, de hova?

az enyém: trisa@fw.hu

Nem Kenandrát tiltották ki, hanem ő kérte a moderációt.

A sarkos vélemény és a valótlan állítás között pedig alapvető különbségek vannak....

brutuska Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2015

Kenandrát a moderátor tiltotta ki egy hónapra, ha jól emlékszem.

De nem kívánok vitatkozni... Elég volt a szetterháborúból, vadászgyűlöletből... Maradjon ez tényleg egy kuckó, ahol jól érezheti magát az, aki idetalál!!!

A másságot is tolerálni kellene, mert lehet benne valami, ha néha még ki is van sarkítva egy-két dolog...

A jövő nemzedéke 

Velük azért érdemesebb foglalkozni, mint azzal, hogy kinek mi nem tetszik!!! Vagy nem???

Előzmény: nowwhat (2009)
brutuska Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2014

Na, azért van aki nem fog kiutálni!!!  Én azért még élek... Egyébként meg annál nagyobb elismerés nem kell a kutyáidnak, mint amit apósomtól kaptak. Tudni kell, hogy neki a kutya a német vizslánál, az egyszínű barnánál kezdődik. És amikor nálatok voltunk, hazafelé elkezdtem dícsérni a Gaspert. Mire a papa csak annyit mondott, hogy jó-jó, de az a világos az meg egyenesen gyönyörű. Ez azért nagy szó, mert ő kutyától nem nagyon szokott elájulni... Úgyhogy vedd úgy, mintha egy nagyon szigorú angol bírótól kaptatok volna kiváló minősítést!!!

És reménykedjünk, hogy Lili-baba kismama és, hogy két komplett fogazatú kutyitól csak komplett fogazatú puppik születnek!!!

Charry Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2013

Köszi!Nem tudom mit vétettem,hogy állandóan a nyomomban vannak és mindenhol megtalálnak???Pedig,ha van valaki,aki sokat tett az angol szetterekért,akkor csinálják utánnam a több száz kiállítást és eredményeket!!!Lehet probálkozni...Bocsi
Előzmény: Törölt nick (2011)
elsaoma Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2012

Ez az aranyos kiskutya Afi, sürgősen gazdit keres. Ő egy 4 hónap körüli afgán agár kan, aki mindkét szemére megvakult néhány napja. Most gyógyszeres kezelést kap, de a kimenetele kétséges. Afi nagyon vidám, barátságos kiskutya, aki önfeledten szaladgál és játszik a többiekkel. Talán valamennyi fényt lát, mert látványosan semminek sem rohan neki.
Olyan gazdit keresne, aki kezeltetné és elfogadná az ő másságát.
Jelenleg a szolnoki állatotthon lakója. Érd.: 30/31-80-430 (László István telepvezető)

Mostmár az egyik szemére lát, és lehet, hogy a másik is alakul.

Charry Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2010
Na igen,ha az angolok a kútba ugranak,akkor mi is ,mert követjük a példájukat.Szép jővő mondhatom?Ez most az új trendy..azért mert ő az íránytadó ország nem kell a hülyeséget is követni..Ezzel bebízonyítottátok ,hogy ide is utánnam jöttök és kutogattok és nyomoztok utánnam és nem hagytok sehol se békén.Ha megtalálom azt a társaságot,aki megért,nem kellene mindenkivel kiutáltatni,mert semmi rosszat nem mondtam,sőtt szerettem volna ,ha visszafogadnak a kutyások,mert 5 év nem olyan hosszú idő,a 15 -hőz képest?Akkor ki is ,aki piszkálja a másikat?Sehová nem írhatok?Ki vagy te ,hogy eldöntsd?
Előzmény: nowwhat (2009)
nowwhat Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2009

Elszomorító, hogy miket írsz a szetter fórumról, ahonnan senki nem utált ki senkit, és csak annyit jegyeztünk meg, hogy bizonyos hozzászólásokból mindig az jön le, hogy ha normálisak lennének a bírók, és valaki hozna Amerikából egy szuper kutyát, akkor az angol típus labdába sem rúghatna és mehetnénk velük a sóhivatalba. Nem igaz, hogy minden angol vonalú szetter foghiányos, bár tény hogy gyakran előfordul. Ennek eltüntetése cél, de generációkban kell gondolkodni.

NA mindegy. A másik elszomorító, hogy miközben ott velünk is tök normálisan és kedvesen elcsevegsz, itt a hátunk mögött azt állítod, hogy kitiltottunk - amihez joga sincs senkinek.

Mindenki elismerte és elismeri, hogy valóban szép eredményeket értetek el, gratuláltunk ezekhez, együtt izgultunk a kutyád egészsége miatt, de azt ne várd, hogy azt fogjuk mondani, hogy soha nem is volt és nem is lesz olyan szép kutya, mint amilyeneket tartottál és tenyésztettél. Ma is vannak sikeres angol szetter tenyésztők, akik európaszerte bizonyítanak a kutyáikkal. Sértő az a mondatod, hogy cél a foghiány stb. stb

Olvasd el a standardet és a az Angol Kennel Klub véleményét, ha nekünk nem hiszel.

Kívánatos a teljes fogazat.

Tehát nem kizáró hiba, és két azonos kvalitású kutya esetén azt kell előnyben részesíteni, amelyik komplett fogazattal rendelkezik.

Az amerikai standard lehet, hogy más, de azért az angol szetter elsősorban angol fajta. Engedd meg, hogy az ő nyomdokaikat figyeljék azok a tenyésztőpk, akiknek ez a típus tetszik. Ez olyan, mintha az USA-ban mondanák meg, hogy milyen legyen a magyar puli, vizsla, pumi, stb. Megtehetik, de nyilván akkor is a magyar leírás lesz az irányadó.

Előzmény: Charry (1994)
Charry Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2008

Köszi!Nagyon aranyos vagy probálsz megmenteni..

Neked is nagyon szépek a kutyáid és látom a családban maradt.Nekem a 14 éves szukám van,amelyik a képen látható és a fia a sötétebb blue a veterán,aki 8 éves,mert 3 évesen nem tartottam meg tőle kölyköt(utódót´)korainak tartottam,mert nem számítottam rá,hogy később nem lesz rá lehetőségem.Az 5 éves fia jó helyen van,attól hogy nem hordják kiállításra nagyon szeretik a család mindene és nagyon elhízlalták szegényt és nekik így jól, én már belefáradtam vitatkozni,örülök,hogy szeretik és mindent megkap,túl sokat is,de nem veszek mindent magamra,mert hulla lennék,mert eleinte nagyon kikészültem,mert mindent túlságosan a szívemre vettem,de azért odafigyelek rá,de minden kölyköt visszavehetnék valamiért,mert senki sem tökéletes,már nem bízom,csak magamban,akkor biztosan tudom mit kap!

Előzmény: limobaba (2005)
gwendike Creative Commons License 2006.02.25 0 0 2007
elsaoma Creative Commons License 2006.02.24 0 0 2006
Persze,  futhat, ha akar, majd hagyuk nyerni, nehogy elmenjen a kedve!
Előzmény: Anzika (2002)
limobaba Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2005

Nem vagyok szetterszagértő, de én GYÖNYÖRŰ-nek látom... Minden porcikája összhangban van és nagyon szép arca van... és hát úgy tűnik nekem ez világos szín a gyengém mert a színe is csodaszép...

Ha jól értem van a 8 éves és 5 éves kutyátok...??

Vissza nem tudod vásásrolni? Én hallottam ilyet tenyésztőtől, hogy visszavásárolt kutyit...

És most újra kezdted a kiállítást (?), vagy csak álmodozol, tapogatózol?

Az 5 év még nem olyan idős, a mi idősebb kutyink 6 éves, vele már csak évente 3-4 kiállításra megyünk, klub, Eu és CACIB...

És majd veteránra is benevezzük...

A fiatalabbik kutyánkkal sem sokkal többre megyünk, országosra nemigen szoktunk menni, Cacib, klub... legyen meg a klubsztárja, közben örömködjünk... ne rokkanjunk bele pénzügyileg...

Még nektek is van lehetőségetek... Márcsak azért is járj el egy-két kiállításra velük, hogy ne felejtsenek el. A bíróknak a te arcod is rögzül, teccik-nemteccik... Az új kiállítóknak meg kell küzdeniük az eredményekért ezt te is tudod, manapság még inkább, ne hagyd hogy elfelejtsenek, előbb-utóbb lesz fiatal kutyid is ha akarod...

Előzmény: Charry (2004)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!