A spanyol meccs kulcsmeccsé lépett elő! Ha azon bukunk, akkor végünk van, mint a botnak. Ugyanis a hollandokat jelen állapotunkban nem tudjuk megverni.
Hogyan jutsz az ifjúsági 2022 - es all-star centerből a döntő gólszerzésig, amikor a 2024 - es olimpiai játékokon minden a téten van? Kérdezzétek csak meg Simon Petrát 🙌 Még 20 éves sincs, ma mégis extázisba hozta kézilabda-őrült országát, Magyarországot 💥
Az, hogy Norvégia elveszít egy kézilabdameccset, néha előfordul. Az, hogy Norvégia zsinórban két kézilabdameccset veszít el, szinte soha nem fordul elő, ezért a dán csajsziknak dacos reakcióra kell számítaniuk a mai mérkőzésen.
Illetve a rezervátumból egy riojaneiro nevű senki írta, hogy Fodor képmutató, mert mindig a csapat aktuális sztárjaival fotózkodik, azokkal mutatkozik szívesebben...Akkor épp De Paulára írta.
Nem mondom, hogy ez jó, de hát ugye itt a cáfolat a borsodi huszárnak...
A magam részeről ennyit, mert ez Fodor Csenge magánügye.
"Láttam embereket szexelni a szabadban, a gyepen és az épületek között" - mondta Solo (amerikai futball kapus). "Bordélyházat vezettem az olimpiai faluban! Soha nem láttam még ennyi kicsapongást" – mondta Lakatos (amerikai futball lövője). A 2000-es sydney-i olimpia alatt a szervezők által biztosított 70 000 óvszer állítólag elfogyott, és minden bizonnyal érthető, ha a sportolóknak szükségük van valamilyen kivezetésre, miután szigorú étrenddel és maximális nyomással éltek sokszor több éven keresztül. Kíváncsi lennék, hogy most 2024 - ben mennyi a felhozatal ebből az árucikkből?
Sander Sagosen Stine Bredal Oftedal sógora, és a norvég sztár nem fukarkodik a bókokkal, amikor sógornője karrierjét jellemzi:
"Minden idők egyik legnagyobb kézilabdázója, mind férfi, mind női oldalon. Stine mindannyiunk példaképe, függetlenül attól, hogy kézilabdázol vagy általában sportolsz. Olyan karrierje és önéletrajza van, amelyet mindannyian irigyelünk. Ő egy inspiráció"