1. Engedj el, Veled csak veled
2. Mindenki
3. Fiú
4. Erőgép
5. Szólj rám, ha hangosan énekelek
6. Szeress nagyon
7. PortoRico (jajj, így kell írni?)
8. Primadonna
9. Gondolj rám
10. (és ennek nem tudom a címét... amiben azt éneklik, hogy nem baj, ha mindenki énekel, nem baj, ha nem nagyon jó...)
Megmég sok mindegyik más :)
Mélbokszot mingyár megnézem. Én aszondom, hogy jó lenne jövő héten elküldenem a faxot az irodába, nehogy kifussunk az időből ésatöbbi. Úgyhogy arra kérnék mindenkit itt is és a listán is majd, hogy dobjatok meg egy méllel, + telefonszámmal, akit tényleg érdekel a dolog, én is majd megadom az enyémet, és akkor megbeszéljük a pénz- és jegyátadás pontos menetét!
A Mi lesz velem -et akartam írni én is, le is cserélném az ucsu szerelmes dalt :)))
de persze az enyém is változik, ezt mind szeretem!
van 3 közös így - azokat mindenképp le kell a koncerten jáccani :)))))
1.Vallomás
2.Mi lesz velem
3.Egy elkésett dal
4.Ellenfél nélkül
5.Ahogy mindenki
6.Ezüst nyár
7.Ő még csak 14
és a végén a 84-es kislemez mind3 száma!!!
(de lehet,hogy holnap már mást írnék,ez a pillanatnyi)
Az LGT-levlistát igen régóta olvasom, régen aránylag többet írogattam bele (akkor se sokat), most viszont kimondottan szinte alig. Rokon topikokban (Zorán, Gerendás, Koncz, Fonográf) elő-előfordulok.
Hát érdekes hozzászólás, mire véljem? Volt egy 'mi volt első gondolatod ma' topic - ott írtam, hogy az Gobbi Hilda volt talán tegnap, másra most nem tudok gondolni:))))
Ne haragudj, de a nicked nem ugrik be... - kis segítség elkelne.
Makács kollega engedelmével jelzem itt is, hogy lemezbörze lesz ápr.28-án a PeCsában.
"A börzére minden évben három alkalommal kerül sor, áprilisban, szeptemberben, és decemberben. Ez idén is így lesz. Mindenki árusíthat helypénz ellenében. A belépődíj legutoljára 300 Ft volt. 9-től 17-ig tart nyitva, de négy óra után már sokan csomagolnak. Mindig van egy-két rockzenész, akit meghívnak dedikálásra,..." - többi a MagyaRock '60-'80 topicban.
Hát most nagyon nincsenek előttem a lemezek, ex has a következő a Top 10, de ha eszembe jut valami jobb, akkor módosítás jogát fenntartom:)))
1. Embertelen dal
2. Éjszakai vonatozás
3. Mindenféle emberek (live) :)))
4. Kotta nélkül
5. Hazamegyek a falumba (húú nem tom ez e a pontos címe...)
6. Ő még csak 14
7. Ülök a járdán
8. Vallomás
9. A síneken
10. Az utolsó szerelmes dal
... és még soksoksoksoksok...
Nakérem, azt hittem, több emberkét érdekel a dolog :(
Szóval eddigi jegyszám: 35-36, meg 1-2 bébijegy, de beleszámoltam azokat, akik csak annyit mondtak, hogy jajdejólenne. Róluk nem tudok semmit.
Volt már itt a topicban rajongói Top10? Csináljunk egyet, ha van kedvetek hozzá!
Mire bazze? :))))
Különben nem vagyok ám ilyen sértődékeny paprikajancsi (ezt a szót sem használtam vagy 15 éve, de csúnyábbat csak nem mondok magamra, még ha nem is vagyok az:))))) ), szal annyit tudnod kell, hogy hirtelen haragú vagyok néha, de egyből meg is nyugszom és aztán a méltatlanságokért én szoktam bocsánatot kérni:))))) A barátaim ezt nagyon élvezik:))) Gondolom Te sem vagy mazochista, csak nem haragszol magadra:)))))))
Különben én írtam azóta, vagy hogy állunk?
Vasárnap jössz?
Waters! Azért nehezteltem Rád, mert még mindig nem volt elég energiád a nyomorult e-mail-emre válaszolnod:)))) Ebből azt a következtetést vontam le, hogy annyiraa mégsem érdekel a kocsmázás, megismerkedés ötlete, ill. a lgt-rajongók összehozása, amire tettem itt alább pár elkeseredett kísérletet... De no problem! Apropó, vasárnap nem jössz?, tudod hova :))))
Objektívitásról itt eddig sem volt szó:)
6 gyors dallam az jó, az nagyon jó!!! - kérdés, milyen gyors lesz... - márcsak 11 nap!
Kati! Lehet, hogy még viszek 3 embert, hétfőig eldől, akkor küldöm a mail-t! (Bocs a bizalmaskodásért, ha nem szereted így hívatni magad, mea culpa:)) )