Az ő játéka más okból is fontos lehet. Mindig voltak ikrek a norvég csapatban, de Thea Mörk és Kristine Lunde már nincsenek ott - ha valamelyik Solberg is visszavonulna, akkor már csak Arntzenben bízhatnak.
Nincs olyan játékosuk, aki a szaggatottról gólt tudna lőni. Amikor 6-6 ellen támadnak, a franciák zártan védekeznek, és a svédek nem jutnak helyzethez. Ezt láttuk a második félidő elején. Muszáj volt valamit változtatniuk.
Strömberg Nantes-ban játszik. Nem lehet, hogy ezért jobban fel tudtak rá készülni? (Meg úgy általában, az olimpián kolosszális volt. Épeszű védelem azóta _nagyon_ komolyan veszi.)
12-11-nél a svéd időkérés után ahelyett, hogy két gólra növelték volna az előnyt, jött 2 eladott labda és megfordították a franciák. Ezért nagy kár volt.
Egy hangyaf.sznyit jobban tisztelik a franciákat a kelleténél (na jó, ez egy életműdíj), viszont ettől ez még egy nívós meccs. Blohmmal nem cserélnék a francia falban...
Pedig valamikor nem voltak rosszak, de napjainkra kifejezetten gyengévé silányultak. Össze-vissza fújnak, mintha teljesen vakok lennének, fújnak, ami eszükbe jut, de hogy annak van-e köze a szabálykönyvhöz, azt már nem tudnák megmondani.
(Nagyon kíváncsi lettem volna a Pixar-Agymanóknak arra a verziójára, amikor Roberts gondolatait halljuk, miközben az Érd trénerasszonya magyaráz neki... )
Ezt megértem, de nem a honosítás a megoldás, hanem az illetékesek felelősségre vonása. 10 év tao után semmi látszatja nincs az egésznek. Ezt kéne megkérdezni a vezérkartól, mert elég karcsú azzal takarózni, hogy most fog kijönni az első generáció, akiktől várják a megváltást...
Valójában ez Háfrának már a 6. világ- (vagy kontinens-)versenye volt.
Klujbernek, Mártonnak, Tóvizinek a 4. OK, Tóvizi sokat nem játszott.
Aki ebből a csapatból rutintalan, az kb 3-4 ember, ami egy olimpiai ciklus kezdetén nem kiugróan sok, és lehet, hogy közülük is kiesik most 1-2 legalább.
Ha rendre félbehagyjuk akkor sosem fog felépülni,szükség van a tapasztalatra ez nem vitás,de szerintem a jelenlegi keretben ilyen játékosok is vannak,ráadásul Tóvizi is és még Vámos is sok tapasztalattal rendelkezik már most is.
De ott vannak a többiek Szimó Blani Nada Vica Noni Szikora/Janurik Szani....
Ha már ennyi pénzt ölnek a kézilabdába, akkor - személy szerint - elvárom, hogy ne honosítsunk játékosokat...
Már megtettük! Ha meg van ennyi pénz én meg elvárom, hogy ne a Szabó Laurákat kelljen nézegetni a magyar válogatottban, tőlem lehet helyette akár egy hottentotta is.
Tóth Eszter is szép és okos és magyar, mégis égett a pofámról amikor röhögve gyakoroltak rajtunk a dánok.