Keresés

Részletes keresés

Bomc Creative Commons License 2022.07.22 -2 3 23075

Nyugodtan vallják be hogy ők ütötték el a lányt, itt senki nem kerül börtönbe bármit csinál, olyan mint a Barátok Közt

gombóc63 Creative Commons License 2022.07.22 -1 1 23074

Tudod, a sorozat tele van olyan történettel ami példamutató:-((

Előzmény: Kokkin (23073)
Kokkin Creative Commons License 2022.07.22 -1 2 23073

A kis példás, aranyos óvónőt is sikerült odáig lesüllyeszteni, hogy alkoholt fogyasztva volán mögé ül, gázol és ezt tetézi egy cserbenhagyással is. Gratula, szép!

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.21 -3 3 23072

Igazából elég érdekes, hogy Erikről meg Mesiről milyen fantasztikus jellemrajzot készített a velük való kapcsolatát illetően, ugyanakkor igencsak furcsa, hogy a gyerekes viselkedéseinek következményeit meg képtelen felmérni.

Hát úgy tűnik eddig tartott a god mód. De Erik legalább megnyugtatta Mesit, hogy a pofon jogos volt.

Amúgy miért van az, hogy ha Dani meg Virág elmennek a kis privát villájukba, vmi baromsággal mindig elmenekülNE Virág? :D

Előzmény: Kokkin (23062)
Kokkin Creative Commons License 2022.07.21 -2 2 23071

Erik abban a nagy méretű, telibesz@rt rendőrruhában konkrétan úgy mozog, mint akit seggbekurt@k, csoszog és közben húzza a lábát.

Kokkin Creative Commons License 2022.07.21 -2 2 23070

Joe még a nagy élenjárója a kórházban való őrjöngésnek.

ilci56 Creative Commons License 2022.07.21 -3 3 23069

Márk Zente elvesztése iránti nagy fájdalmában csak az számitott a csajok melyiküket tartják jobb testűnek meg menőbbnek?Silány üres ember tudtam én kutyából nem lesz szalonna.Nagyon remélem elviszik kalácsképűt a nevelőszülei mert már az is irritál mikor nem hisztizik meg őrjöng hanem elcsukló ártatlan hangon jó kislányt utánoz.a 2 véglet.Igen az apja abban a lötyögős nagy méretű szarban ami hozzá van nőve otthon kórházban mindenhol tényleg idétlen meg az is mint a sorozatban évek óta mint a cigányok őrjöngenek orditanak mindig a kórházakban legyen Milán annak idején Marci Bence vonatkozásában és hiába szólnak rájuk megy az őrjöngés ez is olyan mint a nyitott ajtónál kefélés.

Kokkin Creative Commons License 2022.07.21 -3 4 23068

Az is csak ebben a sorozatban van, hogy ha ezek bemennek egy kórházba, akkor ott állandóan cirkuszolnak és üvöltöznek a nővérrel/orvosokkal.

Erik is mindehová a három számmal nagyobb rendőrruhájába megy, iszonyat nevetséges hatást kelt és életszerűtlen.

Böszőke13 Creative Commons License 2022.07.21 -3 3 23067

Mitől lenne bármi koszos? Hacsak Lali nem mocskol össze valamit..., végtelenül undorító, gusztustalan figura. Ki  kedvelheti annyira,hogy szinte állandóan szerepel ?

Előzmény: gombóc63 (23066)
gombóc63 Creative Commons License 2022.07.21 -1 3 23066

Hogy van az, hogy az autószerelő műhelyben enni lehet a padlóról és full tiszta minden szerelő ruhája?!

watson76 Creative Commons License 2022.07.21 -6 2 23065

lali kártékonyabb mint 10 patkány!

nlion Creative Commons License 2022.07.21 -5 2 23064

én bírom gábort szórakoztó karakter. igen az elköteleződést nem bírja valszeg nem lesz házasság.

ilci56 Creative Commons License 2022.07.20 -6 3 23063

szerintem ez az undorító kis dög most már eltünik a sorozatból már az apja is célozgatott rá menjek a nevelőanyjához a mai részben is az előzetesben volt ha felgyógyul viszik a francba magukkal.Csak Mesike ezt,hogy éli túl?nevetséges volt eddig is ahogy mindenért gazsulált bocsánatot kért hiszti királynőtől.Márcsak a parasztos beszédű Lina tünne el az még tán ettől is irritálóbb kis kurva  kellett Karesznak ez a zűrös kezelhetetlen lány aki már mindent kipróbált pedig a seggén még a tojáshéj

Kokkin Creative Commons License 2022.07.20 -5 3 23062

Na végre valaki felpofozta a kalácsképűt. Nagy kár, hogy csak egy tasli csattant, egy párat még megérdemelt volna a mai alakítása után is.

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.19 -5 0 23061

Tinipicsa alatt már rezeg a léc, ha már az apja is úgy gondolja, hogy Rebeka szerint szarul csinál mindent. :D

Előzmény: Kokkin (23060)
Kokkin Creative Commons License 2022.07.19 -5 2 23060

Márk fenyegetőzik a bírósággal Teklának, gondolom majd csettintésre odaadják neki a gyereket a többszörösen büntetett előéletével és kábítószer-kereskedő múltjával...

Hol vannak már a villában a régi terülj-terülj asztalkám féle reggelik, lézengenek az emberek abban a nagy házban. Követni is nehéz, ki lakik ott éppen.

Virág nem dolgozik sehol x ideje, de több tízezerért telik neki tortára, pezsgőre, felesleges dekorra...

És ismételten, ki tudja hanyadszorra a kalácsképű elkezd cirkuszolni, beleüti más dolgába az orrát, feszültséget kreál és MEGINT Erik megy bocsánatot kérni a tinipics@tol, egy epizódon belül kétszer... Eszem megáll.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.07.19 -3 3 23059

Most jöttem rá - a mai rész után! -, hogy végül is szuper ez a sorozat! Nem is értem, hogy miért voltam eddig ilyen morgós minden rész után?! Szuper az összes forgatókönyvíró! (Akárhányan is vannak!) 

Rájöttem, hogy annyira jók, hogy szinte már tanítani, oktatni kellene azt, hogy így ne! Mert ugye nem mindenki tud  olyan remekül írni a semmiről,  hogy beszéljük róla?!

Hogy nincs a műsornak egyetlen szegmense, egy nyugalom szigete amit szívesen nézne az ember. És az ritka egy tehetséges író, aki egy elbaltázott, ronda menyasszonyi ruhára alapozza a műsoridő felét?!  Csupán azért, hogy anyázhassanak! 

Jó lesz ez  a műsor a végére nah, kialakul ez még novemberig! Akárki bármit is mond! :) Vagy nem!

Apropó menyasszonyi ruha! Amikor megláttam Vivit abban a ruhában, azt hittem, hogy egy bábu?! Közelebbről láttam meg, hogy menten megfullad abban a zárt ruhába! Gábor reaglása erre:  "jó szellős," olyan szép vagy benne! 

Szóval, ez is egy vidám rész volt, megröhögtettek! Mondom én, hogy javuló tendencia mutatkozik.....hogy egyre jobb lesz?! :)

(Annyira jó, hogy egyszerűen nem értem, miért kellett kétszer is menyasszonyi ruhában aludni?! Ennek milyen "népi" jelentősége volt vajon?!  Bizonyára valami népi jóból kimaradhattam?!) 

Márk és Tekla sztorija napok óta olyan izgalmas, hogy nem is tudom elmondani........

(Mert nem is értettem! Nem is hallottam, hogy mi a fenét sutyorogtak az alvó Zente mellett?! Miért nem feliratozzák ilyenkor a szöveget?!)

Node mindegy is, mert úgy látszik okafogyottá válik a suttogás, mert eltűnik a gyerek is, Tekla is végleg?!

(Bosszantott, hogy miért nem tudták megszervezni Tekla lelépését?! Vannak rá négyen! Miért nem titokban lépett le? Miért nem falaztak neki? Hogy a  nagyfejű csak hült helyét, csak a lábnyomát találja meg Teklának és Zentének.

Mondom én, hogy remek ez a sorozat nah!

De az is lehet, hogy  ma a nagy forróságban a kelleténél tovább voltam a tűző napon?! :))))))))))))

ilci56 Creative Commons License 2022.07.18 -2 2 23058

A holnapi előzetesben mintha Tekla is elmenne a sorozatból kiköltözik a hajóról.Más:amúgy igy szoktak a mennyassszonyi ruhában fetrengeni az ágyban esküvő előtt.Ebben a sorozatban már minden olyan életszerütlen.Azt a hatalmas kövér Zentét is még felhúzhatós tetejű bébi fekvő kocsiban tolják 1.5 évesen

Kokkin Creative Commons License 2022.07.18 -2 0 23057

Ha valakinek eddig nem lett volna egyértelmű, Tamara NEM fog visszatérni a sorozatba, ezt a karakter megformáló Jilly Krisztina megerősítette. Szóval Joe erőlködése miatt senki ne izguljon feleslegesen. 

watson76 Creative Commons License 2022.07.18 -5 0 23056

pont ilyen kell a retek klubnak. 

Előzmény: Kokkin (23052)
nlion Creative Commons License 2022.07.17 0 1 23055

Foci kedvelők előnybe :D https://streamable.com/eind12

nlion Creative Commons License 2022.07.17 0 1 23054

már nincs miért kirúgják és eleve amit még most felvettek az szeptember közepén végén megy adásba úgyhogy addig biztos lesz kíra. arra a két hónapra meg már nem érdemes eltávolítani vagy ki lesz hirtelen milán felesége? elválnak?

Előzmény: ilci56 (23053)
ilci56 Creative Commons License 2022.07.17 0 1 23053

Na akkor ő is megy a levesbe mint Teó azt is kizárták.Nyilatkozott a pruducer  ,hogy ők teljesen elhatárolódnak ettől a viselkedéstől szerintem tipli lesz neki a sorozatból már alig vannak

Kokkin Creative Commons License 2022.07.17 -2 1 23052

Szerintem a Kírát alakító csaj kinézetéből azért lehet sejteni (főleg még a Kikis korszakból a rasztahajjal), hogy civilben egy drogos, balhés alak is lehet akár, engem nem lepett meg annyira, hogy pont róla került ki ilyen felvétel.

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.17 0 1 23051
Előzmény: Balu424 (23050)
Balu424 Creative Commons License 2022.07.17 -3 0 23050

:-O  Hol?  Linket tudnál ide tenni róla?

Előzmény: ilci56 (23049)
ilci56 Creative Commons License 2022.07.17 0 1 23049

Biztos láttátok a facebookon ahogy a csütörtöki tüntetésen Kira meziláb full részegen bukdácsolva rikácsolt köpködött a rendőrökre elő is állitották.Nem azzal van a baj ott volt az jogos de a való életben is ilyen emberek?

Tulipántoss Creative Commons License 2022.07.17 0 3 23048

Lalinak a héten sikerült a borsot törni a lakberendező orra alá. Röhej volt ahogy begurult Vivi szobájába.

Mintha az égből pottyant volna,  lába között az üveg pezsgőjével! :)

De hát a kommunában ez így szokás, ajtó sosem volt zárva - kulcs, mint olyan ismeretlen fogalom volt mindig! Lali meg lökött, ahogy megszoktuk. :)

Aztán ahogy ott kolbászolt a lakásban, olyan érzésem volt végig, mintha valami hiányzott volna?! Talán a  megszokott díszlet?! Vagy netán  a kopár lakás azért kongott az ürességtől, hogy nem volt nyüzsgés, nem volt jövés-menés?!

Gábor és Vivi  állandó vitáira már az ember immunissá vált! Elbeszélnek egymás mellett, mint két idegen, a megbeszélés helyett! Felesleges a hülyébbnél hülyébb ötlettől vezérelve, meglepetéseket kreálni, ezzel mesterséges problémákat gerjeszteni?! Az előzetes szerint  pedig Vivi   ismét újabb meglepetésre készül! Fogadjunk, hogy cirkusz lesz belőle?! :) 

dojcstomi Creative Commons License 2022.07.17 -1 0 23047

Azt tudja valaki, hogy a sorozatban kit játszik Kollár Kolen? Elvileg férfi.

Bár állítólag ez a Colinból ered és az biztosan férfi, ezek után mondjuk már semmin sem lepődök meg:

https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_(name)#Men

nlion Creative Commons License 2022.07.17 -1 0 23046

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!