A kis példás, aranyos óvónőt is sikerült odáig lesüllyeszteni, hogy alkoholt fogyasztva volán mögé ül, gázol és ezt tetézi egy cserbenhagyással is. Gratula, szép!
Igazából elég érdekes, hogy Erikről meg Mesiről milyen fantasztikus jellemrajzot készített a velük való kapcsolatát illetően, ugyanakkor igencsak furcsa, hogy a gyerekes viselkedéseinek következményeit meg képtelen felmérni.
Hát úgy tűnik eddig tartott a god mód. De Erik legalább megnyugtatta Mesit, hogy a pofon jogos volt.
Amúgy miért van az, hogy ha Dani meg Virág elmennek a kis privát villájukba, vmi baromsággal mindig elmenekülNE Virág? :D
Márk Zente elvesztése iránti nagy fájdalmában csak az számitott a csajok melyiküket tartják jobb testűnek meg menőbbnek?Silány üres ember tudtam én kutyából nem lesz szalonna.Nagyon remélem elviszik kalácsképűt a nevelőszülei mert már az is irritál mikor nem hisztizik meg őrjöng hanem elcsukló ártatlan hangon jó kislányt utánoz.a 2 véglet.Igen az apja abban a lötyögős nagy méretű szarban ami hozzá van nőve otthon kórházban mindenhol tényleg idétlen meg az is mint a sorozatban évek óta mint a cigányok őrjöngenek orditanak mindig a kórházakban legyen Milán annak idején Marci Bence vonatkozásában és hiába szólnak rájuk megy az őrjöngés ez is olyan mint a nyitott ajtónál kefélés.
Mitől lenne bármi koszos? Hacsak Lali nem mocskol össze valamit..., végtelenül undorító, gusztustalan figura. Ki kedvelheti annyira,hogy szinte állandóan szerepel ?
szerintem ez az undorító kis dög most már eltünik a sorozatból már az apja is célozgatott rá menjek a nevelőanyjához a mai részben is az előzetesben volt ha felgyógyul viszik a francba magukkal.Csak Mesike ezt,hogy éli túl?nevetséges volt eddig is ahogy mindenért gazsulált bocsánatot kért hiszti királynőtől.Márcsak a parasztos beszédű Lina tünne el az még tán ettől is irritálóbb kis kurva kellett Karesznak ez a zűrös kezelhetetlen lány aki már mindent kipróbált pedig a seggén még a tojáshéj
Márk fenyegetőzik a bírósággal Teklának, gondolom majd csettintésre odaadják neki a gyereket a többszörösen büntetett előéletével és kábítószer-kereskedő múltjával...
Hol vannak már a villában a régi terülj-terülj asztalkám féle reggelik, lézengenek az emberek abban a nagy házban. Követni is nehéz, ki lakik ott éppen.
Virág nem dolgozik sehol x ideje, de több tízezerért telik neki tortára, pezsgőre, felesleges dekorra...
És ismételten, ki tudja hanyadszorra a kalácsképű elkezd cirkuszolni, beleüti más dolgába az orrát, feszültséget kreál és MEGINT Erik megy bocsánatot kérni a tinipics@tol, egy epizódon belül kétszer... Eszem megáll.
Most jöttem rá - a mai rész után! -, hogy végül is szuper ez a sorozat! Nem is értem, hogy miért voltam eddig ilyen morgós minden rész után?! Szuper az összes forgatókönyvíró! (Akárhányan is vannak!)
Rájöttem, hogy annyira jók, hogy szinte már tanítani, oktatni kellene azt, hogy így ne! Mert ugye nem mindenki tud olyan remekül írni a semmiről, hogy beszéljük róla?!
Hogy nincs a műsornak egyetlen szegmense, egy nyugalom szigete amit szívesen nézne az ember. És az ritka egy tehetséges író, aki egy elbaltázott, ronda menyasszonyi ruhára alapozza a műsoridő felét?! Csupán azért, hogy anyázhassanak!
Jó lesz ez a műsor a végére nah, kialakul ez még novemberig! Akárki bármit is mond! :) Vagy nem!
Apropó menyasszonyi ruha! Amikor megláttam Vivit abban a ruhában, azt hittem, hogy egy bábu?! Közelebbről láttam meg, hogy menten megfullad abban a zárt ruhába! Gábor reaglása erre: "jó szellős," olyan szép vagy benne!
Szóval, ez is egy vidám rész volt, megröhögtettek! Mondom én, hogy javuló tendencia mutatkozik.....hogy egyre jobb lesz?! :)
(Annyira jó, hogy egyszerűen nem értem, miért kellett kétszer is menyasszonyi ruhában aludni?! Ennek milyen "népi" jelentősége volt vajon?! Bizonyára valami népi jóból kimaradhattam?!)
Márk és Tekla sztorija napok óta olyan izgalmas, hogy nem is tudom elmondani........
(Mert nem is értettem! Nem is hallottam, hogy mi a fenét sutyorogtak az alvó Zente mellett?! Miért nem feliratozzák ilyenkor a szöveget?!)
Node mindegy is, mert úgy látszik okafogyottá válik a suttogás, mert eltűnik a gyerek is, Tekla is végleg?!
(Bosszantott, hogy miért nem tudták megszervezni Tekla lelépését?! Vannak rá négyen! Miért nem titokban lépett le? Miért nem falaztak neki? Hogy a nagyfejű csak hült helyét, csak a lábnyomát találja meg Teklának és Zentének.
Mondom én, hogy remek ez a sorozat nah!
De az is lehet, hogy ma a nagy forróságban a kelleténél tovább voltam a tűző napon?! :))))))))))))
A holnapi előzetesben mintha Tekla is elmenne a sorozatból kiköltözik a hajóról.Más:amúgy igy szoktak a mennyassszonyi ruhában fetrengeni az ágyban esküvő előtt.Ebben a sorozatban már minden olyan életszerütlen.Azt a hatalmas kövér Zentét is még felhúzhatós tetejű bébi fekvő kocsiban tolják 1.5 évesen
Ha valakinek eddig nem lett volna egyértelmű, Tamara NEM fog visszatérni a sorozatba, ezt a karakter megformáló Jilly Krisztina megerősítette. Szóval Joe erőlködése miatt senki ne izguljon feleslegesen.
már nincs miért kirúgják és eleve amit még most felvettek az szeptember közepén végén megy adásba úgyhogy addig biztos lesz kíra. arra a két hónapra meg már nem érdemes eltávolítani vagy ki lesz hirtelen milán felesége? elválnak?
Na akkor ő is megy a levesbe mint Teó azt is kizárták.Nyilatkozott a pruducer ,hogy ők teljesen elhatárolódnak ettől a viselkedéstől szerintem tipli lesz neki a sorozatból már alig vannak
Szerintem a Kírát alakító csaj kinézetéből azért lehet sejteni (főleg még a Kikis korszakból a rasztahajjal), hogy civilben egy drogos, balhés alak is lehet akár, engem nem lepett meg annyira, hogy pont róla került ki ilyen felvétel.
Biztos láttátok a facebookon ahogy a csütörtöki tüntetésen Kira meziláb full részegen bukdácsolva rikácsolt köpködött a rendőrökre elő is állitották.Nem azzal van a baj ott volt az jogos de a való életben is ilyen emberek?
Lalinak a héten sikerült a borsot törni a lakberendező orra alá. Röhej volt ahogy begurult Vivi szobájába.
Mintha az égből pottyant volna, lába között az üveg pezsgőjével! :)
De hát a kommunában ez így szokás, ajtó sosem volt zárva - kulcs, mint olyan ismeretlen fogalom volt mindig! Lali meg lökött, ahogy megszoktuk. :)
Aztán ahogy ott kolbászolt a lakásban, olyan érzésem volt végig, mintha valami hiányzott volna?! Talán a megszokott díszlet?! Vagy netán a kopár lakás azért kongott az ürességtől, hogy nem volt nyüzsgés, nem volt jövés-menés?!
Gábor és Vivi állandó vitáira már az ember immunissá vált! Elbeszélnek egymás mellett, mint két idegen, a megbeszélés helyett! Felesleges a hülyébbnél hülyébb ötlettől vezérelve, meglepetéseket kreálni, ezzel mesterséges problémákat gerjeszteni?! Az előzetes szerint pedig Vivi ismét újabb meglepetésre készül! Fogadjunk, hogy cirkusz lesz belőle?! :)