"Kuncze Gábor aktuálpolitikai beszédében "Révész Mártíriusz" néven emlegette a 2006. október 23-án megvert fideszes képviselőt."
Nosza, viccelődjünk mi is Kuncze Gáborral.
Helén, had idézzek két részt Kis János ÉS-ben megjelent írásából:
''A választó azt gondolja, hogy a politikusok hazudnak, de cseppet sem közömbös neki, hogy mi a viszonyuk a hazugságaikhoz. A legkevesebb, amit elmondhatunk, hogy nem hagyja hidegen, hogyan beszélnek a hazugságaikról. Ezért volt olyan katasztrofális hatása Gyurcsány őszödi beszédének. Új, döbbenetes fénybe állította azt, amit akkor már mindenki érzett. A miniszterelnök a képükbe vágta, hogy utolsó másfél évi működése tudatos és következetes hazudozással telt.''
''A kérdés ez: megteheti-e az állampolgárok felhatalmazásával kormányzó miniszterelnök, hogy a választási győzelem érdekében az állampolgárok költségére, ám az állampolgárok tudta nélkül hazardírozzon az államháztartással. Én erre a kérdésre csak egy becsületes választ ismerek: nem teheti meg.''
És egy jóindulatú javaslat: ne csűrhézz indokolatlanul, mert ezzel te is a csűrhe részévé válasz.
Ez fordítva van p., egyelőre a ti ostoba alcsúti vezéretek dolgozik az ország ellen. Semmi nem drága neki, a romhalmazon is király szeretne lenni.:P De nem lesz, nektek meg marad ez az ócska kis ugrálgatás.:P
"A magyar liberalizmus története valamikor régen, a reformkorban kezdődött és most is tart. Nekünk nem kell arra várnunk, hogy a jövő elkezdődjön. Nekünk múltunk, méghozzá büszkeségre okot adó múltunk is van. A mi hagyományunk a magyar nemzeté. A tartás, az egy és oszthatatlan emberi méltóság, az emberi jogok eszméjét és gyakorlatát a magyar liberálisok honosították meg itt, ebben a hazában."(részlet Kuncze Gábornak a Kossuth téren, 2001. szeptember 29-én elmondott beszédéből)
Követeljék. Ezzel szemben 2010-ben újra bukik a "jobb". Ugyanis politikailag tehetségtelenek, ostobák és szokás szerint hazug, lopós, zsarolós kampányuk lesz - csalásokkal megtűzdelve, ahogy eddig. Majd ha az alcsúti eltűnik (jaj ne:), akkor lesz esélyük. Addig marad a frusztrált vicsori újabb évekre.
” Nagyon szellemes tényleg. Meg cinikus - pont ebben a helyzetben/liberális ilyenkor nem a megverttel szórakozik.” Ahhoz előbb kellene valaki, akiről biztosan tudhatjuk, hogy 1. megverték, 2. ha igen, ki verte meg és miért? Mert én (egyelőre) csak egy rossz ripacsot látok, aki eljátszotta a hattyú halála című giccses melodrámát!
Írd le nyugodtan. Láttam már pár felkötött kezű embert, de egy se volt ilyen ócska fehér gézzel szépen jó szélesre kihajtogatva, minél látványosabbra megcsinálva.