Keresés

Részletes keresés

HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.05.30 0 0 183

"Pokorni jo elvtars volt, de elszemtelenedett es burzsoa korccsa valt."

Előzmény: drzyx (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.30 0 0 182
Betámadták Pokornit a Magyar Nemzetben

* Spirk József

2006. május 29., hétfő 13:26

Fideszes forrásaink szerint Pokorninak valójában Simicska Lajos üzent a jobboldali lapban korábban elképzelhetetlen hangvételű írással.

(..) A "Pokorni Zoltán birodalmat épít" című írás szerzője, a szignó tanúsága szerint Egei Antal, beható háttér-ismeretek birtokában elemzi a Fidesz-vezérkarban lejátszódó belharcokat, az egyetemi hallgatóként aposztrofált szakértőről azonban eddig sem a Fidesz környékén, sem a jobboldali lapnál nem hallottak.
(..)
Az Indexnek egyelőre nem sikerült elérnie Pokorni Zoltánt. Több, neve elhallgatását kérő fideszes szerint - annak ellenére, hogy a vitacikkeket a Nemzet egy, a felelősséget részben elhárító megjegyzéssel adja közre - egyértelmű, hogy a Magyar Nemzetben nem jelenhetett volna meg az írás, ha annak tartalma nem tükrözné Simicska Lajos álláspontját. Forrásaink szerint szinte képtelenség, hogy egy egyetemi hallgató csak úgy mellesleg információkat szerezzen arról, hogy Pokorni milyen összetételű stábbal veszi körül magát, és hogy éppen milyen fideszes csoportokkal tárgyal. Biztosra veszik, hogy a "kiáltványban" az egykori APEH-elnök igyekszik kontrolálni a párt belső mozgásait.(..)

Liszkay Gábor, a napilap főszerkesztője viszont cáfolt. Az Indexnek nyilatkozva kijelentette: a Magyar Nemzet - ellentétben más lapokkal - nem olyan orgánum, ahol az impresszumban nem szereplő emberek határozhatják meg a lap tartalmát. A főszerkesztő elmondta, hogy Egei Antal cikke csupán egyik darabja annak a több hete folyó vitasorozatnak, amelyben már kemény szavakkal bírálták többek között Orbán Viktort is."

----------

Nos.
A " gyanúkampányos" Spirk/Index és az ő névtelen fideszes forrásai...Ez már eleve rosszul kezdődik..:)
Mert ha valóban Simicska "üzent" ezzel a cikkel, akkor a "névtelen fideszesek" vajon kinek "üzentek" Spirkkel ?:)
( éppen Spirkkel, akinek az ÉS tokaji hablatyának "lefordítását" köszönheti a nagyérdemü).

Másfelől.
Ugyan mondja meg már valaki, mi köze mindehhez Simicskának?: ))
Mi a francnak van szüksége Simicskának, hogy egy egyetemista neve alatt jelentessen meg ilyen cikket?
Még a végén kiderül, hogy anno Meruk Józsefet is ő szabaditotta
rá Pokorniékra..:)

Nahát:)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.30 0 0 181
A te kritikáid áltaban arra a gondolatmenetre építenek, hogy a Fidesz túl puha: nem száll bele elég durván, páros lábbal, hátulról a politikai ellenfeleibe.
Előzmény: Törölt nick (177)
jobbhorog Creative Commons License 2006.05.30 0 0 180

Elég visszataszító itt a balos társaság színvonaltalan "szánakozása" Pokornin több mint 100 hozzászóláson keresztül, én, mint volt Fidesz-szavazó mindenesetre a cikk miatt kijelentem, hogy többé orbánra nem szavazok és ha Pokorni máshol egyáltalán folytatja és pártja életképesnek tűnik, oda fogok szavazni.

És ha már Fodorról volt szó: őt is nyírják rendesen a "liberális" pártban...

drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 179
te nem követed a pillanatnyi vonalat? a hirszerző a rendkívül jelentős macisajt munkásságát meghamisította, mostantól minden másképp volt:)
de ha mégis akkor a választások okozta sokk hatása volt:)
Előzmény: Aragorn (173)
sierra Creative Commons License 2006.05.30 0 0 178
Pedig igaza van, mivel a kivégzés és a börtönbünti napjainkban nem módszer. Így a nyílt és demokratikus mószerolás az ma a nyílt és demokratikus pártélet. Legalábbis ott, ahol éppen belharcok vannak. Épülni nem fog tőle semmi, hacsak a rombolást nem tekintjük az építés előjátékának, de Ostap felteszem ironizált.
Előzmény: Aragorn (170)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.30 0 0 177
"Pár hete még nagyon ekézted a Gondolán a Fidesz-vezérkart. :))))"

A Gondolán?:)))
Akarod mondani, a Gondolán IS....:))
(más kérdés, hogy Seres elvtárs Hirszerzőjének az sem volt elég, ha már Macisajtot idézte, nem állta meg hogy ne hamisitsa/manipulálja az idézetet..)

És nem "ekéztem" hanem kritikával illetttem, ahogyan az Indexen is, évek óta...
Vagy talán " A jobboldal kampányának hibái" c. szaktopikom több mint négy éves működése elkerülte ezidáig figyelmedet?:))

Előzmény: Aragorn (173)
jobbhorog Creative Commons License 2006.05.30 0 0 176

Magyarországon van egy negyvenkét százalékos párt, amely a derék miépeseinkkel kiegészítve teljesen egyértelműen ideológiája egyik oszlopaként tartja számon az idegenszerű genetikai baloldal atavisztikus gonoszságára, rossz vérre, idegen érdekek képviseletére épülő nemztetellenes-kozmopolita törzs elleni harcot.

Van még kábé másik negyven százalék, aki ugyanezt gondolja, de komcsi affiliációi vannak, úhhogy maszopos.

Nem szoktunk egyetérteni általában, de ez teljesen fair vélemény.

Előzmény: Állományjavító (144)
Powersystem Creative Commons License 2006.05.30 0 0 175
Azért megnézném a régi fotókat ha egyáltalán készültek közös fotók azokon szerepel e még fodor vagy egy kicsit kiretusálták :-))

Mellesleg nem sajnálom pokémont köszönje magának, de az eljárást amit a fideszen belül művelnek eléggée furcsának tartom!
Előzmény: Daikini (166)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.30 0 0 174
Ha most egy darabig Ostap sem ír, akkor tudni lehet, hogy Anyu erre járt. :)
Előzmény: drzyx (168)
Aragorn Creative Commons License 2006.05.30 0 0 173

Szia, Brumi!

Visszatértél?

Csak nem azt jelenti ez, hogy megvan végre az új irányvonal?

Pár hete még nagyon ekézted a Gondolán a Fidesz-vezérkart. :))))

Előzmény: Törölt nick (163)
sierra Creative Commons License 2006.05.30 0 0 172
"Igen, ebben az alig burkolt zsidózás messze a legmegdöbbentőbb.

Mi ebben a megdöbbentő?

Magyarországon van egy negyvenkét százalékos párt, amely a derék miépeseinkkel kiegészítve teljesen egyértelműen ideológiája egyik oszlopaként tartja számon az idegenszerű genetikai baloldal atavisztikus gonoszságára, rossz vérre, idegen érdekek képviseletére épülő nemztetellenes-kozmopolita törzs elleni harcot.

Van még kábé másik negyven százalék, aki ugyanezt gondolja, de komcsi affiliációi vannak, úhhogy maszopos."

-- Méltó párját sikerült produkálnod a cikkbeli siratófalazásnak, gratula.

drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 171
már én is kérdeztem, hogy ő-e a munkácsi főrabbi, de ebből egy egyenes választ nem lehet kihúzni...:)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (167)
Aragorn Creative Commons License 2006.05.30 0 0 170

Túl szembeszökőek a történelmi párhuzamok.

Először valaki(k) követelni kezdi(k) a párt fórumain a befurakodott belső ellenséggel való leszámolást úgy általában.

Utána megindul a sajtóhadjárat, amelyben már névvel támadják a kiszemelt "árulókat" (Rajk, Pálffy, Zinovjev, Radek, Pjatakov, Buharin).

A vezér unszolni kezdi őket, hogy ismerjék be bűneiket és gyakoroljanak önkritikát.

Megteszik.

Ezért börtönre vagy halálra ítélik őket, mert ilyen bűnökért (árulás, összeesküvés) ez jár. Mindegyiküknek közös jellemzője, hogy alternatívát jelenthetnek a párttagság egyes csoportjai számára a vezérrel szemben.

Ha neked ez a nyílt és demokratikus pártépítés, akkor nem az vagy, akinek eddig hittelek.

Daikini Creative Commons License 2006.05.30 0 0 169
Na jo, jobban megnezve egy-ket helyen meg elofordul. A lonak negy laba van ugyebar a kozmondas szerint. ;-)
Előzmény: Daikini (166)
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 168
jó csak mostanság nem nagyon láttam írni, bár ismeri a fene az összes nick-jét:)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (165)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.30 0 0 167
Hehe. Nincs brosúra, csak sercegés jön. :)
Előzmény: Törölt nick (163)
Daikini Creative Commons License 2006.05.30 0 0 166
Kivancsi vagyok mikor nyilvanitjak nemszemelynek Pokornit, es torlik el a fidesz tortenetebol. Erdekes modon Fodor Gabort mar nem nagyon lehet megtalalni a fidesz.hu-n pedig ha jol tudom alapito tag volt. (Bar nem mernek megeskudni.)
Előzmény: Powersystem (162)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.30 0 0 165
Anyu redszeresen olvassa Ostapot a fórumban. :)
Előzmény: drzyx (161)
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 164
tudod hogy van ezekkel a rózsaszín bőrtangás látensekkel:)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.30 0 0 163
"Nem értem... főleg a T.balos olftársakat nem értem..."

Nahát Ostap olvtárs...

Meglássa, hamarosan azt is megérjük talán , hogy a derék "gyanúkampányos" Spirk Józsefnél maga Meruk József fog arról vallani, hogy a Pákozdi-történetet tulajdonképpen Simicska beépitett ügynökeként hajtotta végre és mára szánja-bánja..:)

Nem akarok ötleteket adni (vagy ha igen, jogdíjat kérek majd)
de a Gyuszi taxis is inkább a Deutsch Tamás anyjáról vallhatna, semmint hogy arról fecsegjen, hogyan szállitotta Forró Tamás műkincseit nájlonzacskóban..:)

Powersystem Creative Commons License 2006.05.30 0 0 162
Hát vitának még a legnagyobb jóindulattal sem lehet nevezni a cikket! Inkább egy kis sztálini beütése van a dolognak! De ha te ebből azt olvastad ki hogy demokratikusan vitatkoznak akkor lelked rajta!
Előzmény: Törölt nick (158)
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 161
érdekes elképzeléseid vanak a magadfajta rechtradikalnak és a rohamosztapoknak a demokratikus vitákról:)

ez a Vazs megye nagyon izgatja a fantáziádat, anyu ismeri ezirányú vonzalmaidat?:)
Előzmény: Törölt nick (158)
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 159
pfuj, te elvetemült antiszemita...:)
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (156)
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 157
rendben, munkamegosztás, én addig néhány elvtársnővel rádiózom a paplan alól:)
Előzmény: Daikini (155)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.05.30 0 0 156
Szerintem viszont van egy nyolcvan százalék, aki hidegen hagynak a zsidók az ő identitási problémáikkal egyetemben. Az annyi mint százhatvan százalék és akkor a zsidókat még nem is számoltuk.
Daikini Creative Commons License 2006.05.30 0 0 155
addig csinaljak urgeborbe varrt titkos jelenteseket? :-)
Előzmény: drzyx (153)
Aragorn Creative Commons License 2006.05.30 0 0 154
A számokat talán eltúlzod... nem hinném, hogy az ország 80%-a vevő erre a szarra, nemhogy aktív hintője legyen!
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 153
nem, de már készülnek a képek:)
Előzmény: Daikini (150)
drzyx Creative Commons License 2006.05.30 0 0 152
jól van Ödönke, nincs is kockafejed...
kibüfikézted magad mareggelre?
nyugodj meg a bácsi szeret téged, mert megsajnált...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!