ez megis mekkora hülyeseg mar. szelfizö szerencsetlenek szenderültek mar igy jobbletre, szerintem csak onnan vettek at a hirt, mert sajnos semmi erdekes kriptidhir nincs
Mielőtt végleges helyére tettem volna a Hihetetlen e havi számát, találtam még egy tragikomikus eseményről szóló, rövidke cikket a 6 oldalon.Eszerint egy szörnykutató házaspár nőtagját elgázolta egy vonat, mert nem figyelt oda. Férjeura megúszta, mert idejében félreugrott. Éppen a Pope lick nevű istentudjamicsodára vadásztak, és ez lett belőle. A jeles szörny állítólag kecskére hasonlít, és éppúgy vérszívásból él, mint a csupakabra. Az ábra inkább az ördög középkori rajzára emlékeztet, legalábbis engem. Egyébként egy ragadozó kecske elég szokatlan elképzelés.engem.
Úgyhogy szörnyészek, nézzetek időnként a hátatok mögé, főleg a síneken.
Bocsánat, már el is felejtettem hogy nálad a "kriptozoológia"(lol) is ugyanabba a kategóriába tartozik mint az "ufológia", sajátos valóságban élsz. A Jeti igazolása legimitálná E.T.-t is :)
A topic téma a kriptozoológia és arról beszélgetünk az értelmesekkel. Na te nem tartozol ide, mert csak pampogsz a semmiről. Ha a téma nem tetszik, fikázd a Szkeptikus Fórumon, de még csak nem is azzal foglalkozol.
Igen, ez is elképzelhető, persze nem egy időben. Ráadásul a történet gyorsan terjed és színesedik, mint egy mesemotívum. Ez viszont csak feltevés a részemről.
Lehet, yőt, biztos hogy egy részének ehez van köze, de ez nem teljesen kielégítő szerintem. :) Mindenfelé lettek volna mauglik, akik nagyon magasak és nagyon szőrösek?
Szívesen és köszi a tippet! Majd ha lesz időm a könyvtárban szétnézek még, rengeteg folklór könyvük van ugye, annó még pár 1800-as évekbeli kriptides cikket találtam magyar újságokban.
Egyébként nem meglepő, úgy látszik a világon mindenfelé elvan terjedve a "szőrös ember" legendája, vajon miért?