Keresés

Részletes keresés

ArthurClarke2001 Creative Commons License 2011.06.05 0 0 7454
Előzmény: Xefo (7453)
Xefo Creative Commons License 2011.06.04 0 0 7453

Tudnál torrent linket küldeni? Mert amit letöltöttem az fake volt és már forr az agyvizem! X(

Előzmény: _Geree_ (7452)
_Geree_ Creative Commons License 2011.06.04 0 0 7452

Hát .....eszméletlen epizód volt. Jesszus, de mekkora.

sladecske Creative Commons License 2011.06.04 0 0 7451

Tudtok mondani nekem oldalt, ahol ingyenesen lehet nézni a bbc1-es este? Elfelejtettem a címét annak, amit korábban tudtam.

Xefo Creative Commons License 2011.06.04 0 0 7450

Húha! Gyerekek! Ma van az a nap! :D Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már várom az estét! :D 

daleksec Creative Commons License 2011.06.03 0 0 7449

Igen az.

Előzmény: ISN (7448)
ISN Creative Commons License 2011.06.03 0 0 7448

Egy linket akkor kérnék, ugyanis a rengeteg új oldal közül fogalmam sincs melyiket készíted :) (Egy tippem azért van, bár nem vagyok benne biztos: http://www.tardis-info.eoldal.hu )

Előzmény: daleksec (7447)
daleksec Creative Commons License 2011.06.03 0 0 7447

Persze, sőt még örülnék is neki. Csak jelöld be forrásnak a weboldalomat. Lehet, hogy még csinálok egy-kettöt.

Előzmény: ISN (7446)
ISN Creative Commons License 2011.06.03 0 0 7446

Ha megadod az engedélyt, akkor felraknám a tardis.try.hu megfelelő rovatába az alkotásaidat. Az útokornak, természetesen :)

Előzmény: daleksec (7445)
daleksec Creative Commons License 2011.06.03 0 0 7445
_Geree_ Creative Commons License 2011.06.03 0 0 7444

Szerintem minden mindennel összefügg, a klóndokiknak is lehet pl. köze Amy terhességéhez, és ahhoz hogy egy Hús-klónjával utaztak együtt , míg Amy valahol máshol volt.
Van egy erős sejtésem , hogy ha nem is teljesen, de nagyrészt a történések mikéntje és sorrendje a Doktor műve, mind mind a Doktor tervének egy egy részlete lehet. Úgy, mint pl. a megrendezett halála.
Máshonnan nézve ami még említésre méltó körülmény, amikor az epizód végén a klón-Doktor azt mondja Amynek, "Push.......but only when she says!". Ami ,mint kiderült a szemkötős nőre, ás Amy szülésére utal.
Namármost elképzelhetőnek tartom, hogy a Doktor szándékosan hagyta, hogy Amy Hús-klónja utazzon velük, mivel az epizód legvégén azt is megmondta hogy Amy nincs velük "Long.......long time ago" :)
Szóval szerintem a Doktor tervez nagyrészt.

Előzmény: daleksec (7442)
Tim79 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 7443

Szerintem a bébi Roryé, viszont arra tippelek, hogy a TARDIS és az időutazás valami módon belekevert a terhességbe.

Előzmény: a doctor (7441)
daleksec Creative Commons License 2011.06.02 0 0 7442

Igen a Klón Doktort elolvasztották, de a Hús nagyon érdekelte őt. Szerintem több ilyen Ganger is készült. Én arra gondolok, hogy a Doktor tudta, hogy meg fog halni és arra is rájött, hogy több hasonmása is van. Tehát elküldte a klónt meghalni. De akkor mi történt az eredeti Doktorral? Steven Moffat az 5. évadban minden epizódban elrejtett valamit, ami később a megoldáshoz közelebb juttatott. Most a Gangerek is ilyen részlet, ami biztos, hogy még egyszer fel fog kerülni.

Előzmény: tgunda (7428)
a doctor Creative Commons License 2011.06.02 0 0 7441

De kié Pond gyereke?

Spawn85 Creative Commons License 2011.06.01 0 0 7440

No, én most jutottam el odáig, hogy egyben megnéztem a 6x05-06-ot. Nagyon jók voltak. Eddig nagyon tetszik ez a 6. Évad. Remélem a további részekben sem adják alább a színvonalat. :)

_Geree_ Creative Commons License 2011.06.01 0 0 7439

Helo. :)
Olvasgatom itt a teoriákat, és érdekes mind, viszont én magam egy idő után arra a következtetésre jutottam hogy meglehetősen nehéz(de nem lehetetlen :) ) eltalálni a végkifejlet irányát. Mindenesetre zseniális, ahogy Moffat-ék a szálakat vezetik, imádom ezt az új stilust amit az 5. évaddal elkezdtek.
Hogy a témához szorosabban hozzászoljak , érdekes a Hús-klón fejtegetés, már szinte majdnem egészen biztos vagyok benne , hogy a klón-Doktor fog meghalni,ezt egy-két emlitett dolog erösíti is : pl nem látni a Tardist stb.viszon elviekben nem tudni hogy a Hús képes e a teljes szintü másolat létrehozásáram azaz pl a Doktor regenerációs képességét is le tudja e másolni ahogy láttuk a halálakor.
Mindenesetre érdekes lesz. a jol emlékszem, az Impossible Astronaut-ban a "holt"Doki kora kb 200 év plusz. Na most hogyan kerül abba az idösíkba, és mit csinált a Hús-Doki 200 évig.
Hacsak nem a másolatot joval késöbb hozta létre. Hiszen mint megtudtuk , Amytöl megtudta a saját halálát, annak körülményeit és idöpontját pedig már ö alakitotta.

Xefo Creative Commons License 2011.05.31 0 0 7438

Szerintem Amynek már volt előtte is Hús klónja, mivel amikor a "The Day of the Moon"ban a gyerekotthonban voltak, és jött a Csend, mire odaért a Doktor már csak azt a kis minigépet találták meg. Szerintem akkor szintén csak elolvasztották, és amikor felébredt a Csendnél, akkor már jó a kijelentés, hogy már sok napja ottvan. :)

The Roots Creative Commons License 2011.05.31 0 0 7437

A doktor tudja, hogy megfog halni, hisz Amy elmondta neki. Hisz ahogy mondta a doktor cipőt cseréltek, így akihez odament amy hogy elmondja, hogy ő látta őt meghalni, az az igazi doktor volt. Több utalás is van rá pl. mikor a másolatot küldik el és az igazi másolat (akire azthiszik a doktor) mondja hogy " ő a doktor" ill. a vége fele mikor megemlíti hogy a halálukban viszont nem osztoznak majd gyorsan rávágja hogy semmi. Ugye ezzel nézték amyt is hogy bevette az egészet és végig a másolatot tartotta igazinak és ragaszkodott hozzá jobban.

xl22 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 7436

+ mosthogy megtutok hogy amy másolat volt kiváncsileszek  hogy  nemi modositoták emy emlékeit is egy kicsit mikor a csend fogságába volt  momentán  ara gondolok hogy kitis szeret a dokit vagy rory mer  a mikor a csend fogságába volt ugy hangzot

a üzzenet rögzitön mintha a dokit szeretné remélem most hogy amy visza került az igazi testébe az emlékei ishejre álnak és megmongya a dokinak hogy öt szereti +szerintem a doki is érez iránta valamit csak nem akarja bevalani

xl22 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 7435

lehet hogy a  kislány valojában River Song és azért monta hogy a világ legrendeseb emerét öltemeg  mert kislányként megölte a doctort

Ananke89 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 7434

hopp, meg a másik, azt olvastam Melody lesz Amy lányának a neve.

ha ez így van, akkor az alábbi könnyen lehet spoileres:

River Song... Melody Pond, fejtegette itt valaki a jelentéseket, ezek szerint a két név kb ugyanazt jelenti, csak fordított sorrendben. érdekes...

Ananke89 Creative Commons License 2011.05.31 0 0 7433

az 5x05-ben azt mondják, hogy ha a Doktor megtudja, ki River, akkor nem fog benne bízni többé.

aztán azt is, hogy River "killed a man. a good man." most pedig A good man goes to war...

sosem voltam annak a teóriának a híve, hogy River a Doktort ölte volna meg, de ahogy itt agyalok, vajon kit? Roryt?

kíváncsi leszek az évadzáróra, remélem majdnem minden kérdésre kapunk majd választ, mert kezd belőlük túl sok lenni XD

daleksec Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7432

Jó vicc egy ilyet feltölteni. Beismerem ez egy kicsit gyerekes volt (azért volt nagyobb hülyeség is). De remélem a sokan szavaznak rá.

Előzmény: ISN (7431)
ISN Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7431

:D Háhh, ma már stargate-es táskába is belebotlottam, arra is szavaztam.

Nagyon nem akarom senki kedvét sem elvenni, de valószínűleg az ilyen alkotások ha nyernek, akkor sem lesznek megjelentetve. "Jogi akadályok miatt."

Előzmény: daleksec (7430)
daleksec Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7430

Dalek Spar szatyor. Szavazzatok rá minél többen, és lehet, hogy tényleg megjelenik.

http://vitamintaska.sparkreativ.hu/index.php?idC=47&bag=16799

GallifreyGőte Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7429

Nem tudom... Mindenki prédikálja azt, amit lát, és amit az alapján gondol...

De a Doctor Who világában?! És hogy három epizód alatt egy ilyen hatalmas rejtély megoldódjon?!

Tipikus félrevezetééés, Moffat-ot ismerve a kkor is fogja feszíteni a húrt, ha elszakad.

tgunda Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7428

Én nem egészen úgy gondoltam, hogy ezt egy részbe kellett volna sűríteni. Inkább arra, hogy annyira nyitottan és cliffhanger-esen ér véget, ráadásul "to be continued" felirattal, hogy ez csak a második része lehetne egy hármas epizódnak.

daleksec: "A másolat Doktor fog meghalni. Nem tudom, hogy milyen alak volt képes ezt észrevenni.".

Csak az a bökkenő, hogy ha a mostani rész végét figyelmesen megnézed, amikor a másolat Doktor a szónikussal a skorpiószerűséget megsemmisíti, egy pillanattal később ő és a nő is szétomlanak.

Előzmény: Xefo (7426)
a doctor Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7427

Következő rész nagyon kemény lesz,Sontari,Silurian stb... és Rory a Római :D

Xefo Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7426

És végre volt "Lazarus-os beütésű mutánsos üldözéses jelenetet". Jó volt a grafikája, csak az elolvadás. Na az egy picit gyenge volt. A történet ütős volt, bár igaza van tgundá-nak, mert ezt simán bele lehetett volna préselni egy részbe, és akkor a "Doctor's Wife"-ot két részre osztani, új szereplőkkel, kalandozásokkal az aszteroidán, és az aszteroidában látni az undorító izét belül, még több futkozás a TARDIS-ban, még több részét megismerni, stb.

Bár jó volt ez így is. :)

Előzmény: tgunda (7420)
ArthurClarke2001 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 7425

spoiler képek

http://doctorwhotv.co.uk/a-good-man-goes-to-war-pics-20754.htm#more-20754

lehet Jenny visszatér (de más színésznő alakítja majd)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!