Keresés

Részletes keresés

lutak Creative Commons License 2007.12.17 0 0 954
mélységesen egyetértek. próbálom hangoztatni én is, de a fiúk a játszótéren szeretik ha övék az utolsó szó. nem tudom mennyire hallgatnak a józan észre :(
Előzmény: gethe (950)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 953
azon kívül ez esetben az illető még topikromboló is, és ha csak eféléket ír, akkor törlendő és tiltandó..szerintem..
Előzmény: gethe (950)
-balazs- Creative Commons License 2007.12.17 0 0 952
Örök dilemma: hogy magyarázod meg egy szellemi fogyatékosnak, hogy fogyatékos?
Előzmény: túrázó. (948)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 951
Ez annyira skizofrén állapot...

Egyrészt tökéletesen egyetértek azzal, amit mondasz. Ezért is elleneztem, mikor először felvetődött a kérdés.

Másrészt eljutottunk oda, hogy sajnos nem érzem a kezelhetőséget ezeken a kereteken belül.
Előzmény: -balazs- (945)
gethe Creative Commons License 2007.12.17 0 0 950

Mi lenne, ha addig is mindenki megpróbálná, hogy ha van valaki, akinek az írásait nem szívesen olvassa, akkor nem válaszol, nem ír, nem veszi fel a kesztyűt? Nem kellene felülni a provokációnak, amely egyetlen célt szolgál: hogy valaki foglalkozzon a provokátorral.

Egyedül beszélgetni nem túl izgalmas.

vajonmerre Creative Commons License 2007.12.17 0 0 949
Jó /IRL vállrándítás/ , akkor maradjanak csak arctalan pöcegödör-karbantartók
Előzmény: békésen szántogató traktor (944)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 948

Háát? kösz .

Igazi sportember vagy.

magam sem tudnám jobban leírni.

Előzmény: -balazs- (945)
Ryan Creative Commons License 2007.12.17 0 0 947

Eddigi szavazatok

Igen csatlakozom :
pesza91

tzh
Kékdroid

c20xe

speti2

dombimedve

vajonmerre

IldiH

Kerek repkény

emgergo

ateszking

asciimo

lutak

J a a t

gethe

Ryan

Nem csatlakozom, ellenzem:

pygmea

túrázó.

-balazs-

túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 946

még annyit.. fenyegetés nélküli tény kérdés.

bár mi lesz ,  ha ismeritek Sétálót, akkor tudjátok következményeit is.

Mi a kissebbik rosz? egy biztosan tudni hogy túrázó. az az IRL akitől elválni akrunk, vagy? Sok kis apró nick, és egy paranoid állapot, mert mindenki azt hiszi minden új túrázó.

és még állandó fokozott kersztűzbe is lesztek a topikon, és azon kívül is.. Mert a leg kisseb M.M sétésért is bármellik nickemmel azonnali moderációt kérek.

attól hogy zárt a topik, még sok.sok lehtőségem lesz..

vagy inkább az erős moderáció?

Előzmény: túrázó. (942)
-balazs- Creative Commons License 2007.12.17 0 0 945
Csanya,

Bát túrázó ámokfutása zavar s kedvenc moderátorunk tanácstalan tehetetlensége sokkol, nem támogatom a zártkörűvé válást.

Sokfélék vagyunk, sokféle IQ-val teremtettünk és a világ így van rendjén. A tolerancia nagyon fontos, még akkor is ha egy felnőtt ember alulmúlja a két éves lányod színvonalát. A teljesítménytúrázó közösség olyan sokszínű mint a lakóteleped. Kár lenne a netes részét elzárni a világtól mert óhatatlanul elitistává válik és kizár olyanokat akiket nem szeretnénk.

Ennek a zártkörűségnek túl nagy ára lenne. Kirekesztesz olyanokat akik ritkán írnak, (pl. engem, mert tuti nem fogok nyűglődni az engedélyeztetéssel és nem fogok senkinek könyörögni, hogy na, hadd szóljak hozzá) és az újak belépését is végtelenül megnehezíted.

És miért akarjuk bárkibe is belefolytani a szót? Szerintem legyen mindenkinek joga megszólalni, még akkor is ha nem értünk vele egyet, ha nem tetszik a képe, ha hülyeségeket beszél. (Jó, bevallom, nem értem teljesen a problémát mert több mint egy éve átugrom a mesüge hozzászólásait.)

A topikok természetüknél fogva olyanok, hogy emberek feltűnnek, mások eltűnnek. Ha korlátozod az bejövőket, a topik idővel, szép lassan elfogy hisz a kiáramlást nem tudod megakadályozni. (Olvass vissza az FB topikon. Nézd meg az első évét. Érdekes látni, hogy mennyire kevés nick maradt meg azokból az időkből.)

Én bízom abban, hogy egy jól működő közösség önszabályoz és ha ki nem is tudja vetni a selejtet, helyén tudja kezelni.

békésen szántogató traktor Creative Commons License 2007.12.17 0 0 944
Én a 12-es olvasását javaslom. Ezen a linken található. ..nem vezet jóra az afféle próbálkozás, hogy valakit megpróbálnak belőni mint moderátort. Erre az esetre ajálom a Tace-pao IRL adatokról szóló részéből a Fórumban semmi sem olyan változékony mint a múlt figyelmeztetést. Nick is szokott elhullni nyomtalanul, mintha soha ott sem lett volna. Ennek tudatában, alapos megfontolás után érdemes csak a kérdést tovább feszegetni.
Előzmény: vajonmerre (923)
gethe Creative Commons License 2007.12.17 0 0 943
(sajnos) igen
Előzmény: csanya. (828)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 942

Tehát Tisztelt moderatúra, és topik, én azt mondom, hogy maradjon minden a mostani állapotába.

a moderatúr alakithatna ki egy szigorú állásfoglalást a topikolással kapcsolatban

afféle diktátumot.

az M.M értelmében úgyis mindenben ők döntenk.

a moderálás az állsfoglalás értelmébe nagyon szigorú legen, és a tűrés határ ne legyen.

ezel a topik azon kérése hogy a túrázásról szeretnének társalogni, és arról ami a t.túra topik profilja.. az megvalósul.

emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 941
Igen, tudtommal ki van tiltva :-)
Előzmény: túrázó. (940)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 940
ismerd e SÉTÁLÓ NICKET?
Előzmény: emgergo (935)
J a a t Creative Commons License 2007.12.17 0 0 939

Igen

szép volt Csanya

Jaat

túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 938
ehhez viszont nem kell a topiknak zártnak lenni.. a végét írásodnak támogatom.
Előzmény: Törölt nick (930)
Túramoderátor Creative Commons License 2007.12.17 0 0 937
A levélben nem fenyegetünk senkit, az egy teljesen általános szöveg, ami törléskor kiküldésre kerül. Már írtam itt, hogy ennek illetve az Index Fórum szoftverének megváltoztatására nincs lehetőségem!

A kérdésedre nem kaphatsz választ! Sőt, ne is tedd fel még egyszer a kérdést, mert tiltalak! Olvasd el (és tartsd be) az "Állásfoglalások, TechHelp »" 21. és 12., vagy az itteni 542. hozzászólását!
Előzmény: vajonmerre (923)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 936
Más.

Klubbá alakulásnál jól látom, hogy a klubtopiknak választott a moderátora?
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 935
Szerintem két pontba is bele szoktál akadni időnként, de ezt a modi tiszte eldönteni.
Előzmény: túrázó. (929)
asciimo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 934
nézd meg hogy mikor volt a Te első hozzászólásod a Teljesitménytúra topikba, és mikor volt az enyém. ennyit erről.
Előzmény: túrázó. (894)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 933

bocs még valmit.

ugye régi topikos vagy.. akkor tudo aztis mit értek az álkulcs alatt. nagyon jól levzetted a kijátzsás lehetőségeit.

szerintem ezaz ötlet csapda..és a topiknak.. én megtalálom amegoldást, amit már kersni sem kell

Előzmény: emgergo (924)
lutak Creative Commons License 2007.12.17 0 0 932

már nagyon elegem van, úgyhogy a válaszom csanya kérdésére: igen!

asciimo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 931
igen
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.17 0 0 930
Támogatom Csanya felvetését:IGEN, legyen zárt a topik!
Azonban ezt valahogy úgy szeretném megoldani, hogy az újak be tudjanak lépni, csak a problémás hozzászólókat zárhassuk ki.
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 929

nézd..ha M.m sétő?..akkor ezt kell tenni..  ahogy az ott le van írva.

tanúlmányozzátok.

de az nem sér semmiféle szabályzatot, ha valakinek mások az értékei mint a többségnek, és mások is egy túráról a véleményei.

viszont ha erre személyeskedéssel válaszol a topik?..akkor a topik az M.m sértő..én ezteddig is így tettem. ez nem provkáció..

Előzmény: emgergo (928)
emgergo Creative Commons License 2007.12.17 0 0 928
Konkrétan te repülnél először, provokációért :-)
Előzmény: túrázó. (927)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 927

"Alapvetően én arra szavaznék, hogy maradjon nyílt a topik, de sokkal durvább moderátori fellépéssel"

ezt támogatom!

Így az esélyek is egyformák. Csupán az M.m et kell betartani.. azthiszem ez nehéz lesz a topik tagjainak.. nekm viszont egyszerü.

Előzmény: emgergo (924)
PÍT Creative Commons License 2007.12.17 0 0 926

Tényleg, öszíntén sajnálom, hogy nem érted...

Engem, meg ne fenyegess, se burkoltan, se sehogy!

Előzmény: túrázó. (925)
túrázó. Creative Commons License 2007.12.17 0 0 925

gondoldo?

számomra nincs zárt ajtó..sok álkulcsot ismerek.

a többit meg olvasd vissza azzal kapcsolatban amit csanya nagyúrnak írtam... és az nem vicc

Előzmény: PÍT (921)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!