Unfortunately we experienced some technical issues in the last 24 hours. Therefor calls to some mobile numbers have been charged 10 euro cents instead of the rate as stated on the ratepage. We regret to say but the rate of 10 euro cents was charged correctly.
We understand this may have caused inconveniences and therefor we have decided to extend our special promo to call European Mobile numbers with one extra day.
The error has been solved today and the rates will be like expected.
We are sorry for the inconvenience caused and we thank you for your understanding.
Mennyi volt akció előtt, ha kérhetem? Tegnap hallottam először a VoipYo-ról, így nem tudtam követni az elmúlt időszak változásait (bár azt láttam a fórumon, hogy március elején 2 €cent volt a magyar mobil).
Annyi lesz, amennyit a szolgáltató megállapít. Sajnos, itt senki sem járt jósszakkörbe a suliban. Valószínű, hogy visszaáll az akció előtti értékre, és az eddigiekhez hasonlóan naponta egy-két országnál lesz változás (ami nem feltétlenül emelés, mert az elmúlt 40 napban több volt az árcsökkenls, mint az emelés).
Az ár független attól, hogy ki mikor töltötte fel az egyenlegét, külön bejelentés nélkül bármikor megváltozhat.
Nagyon érdekelne a VoipYo, de még mindig nem egyértelmű számomra a tarifa meghatározása. Leegyszerűsítve a kérdést: mi lesz a tarifa 2012.04.15-én azok számára, akik például 2012.04.10-én töltötték fel a számlájukat? Marad a szuperolcsó ár vagy felmehet tetszőleges értékre?
Húsvéti akció a VoIPYo-nál: április 8. és 14. között a 3-mal és 4-gyel kezdődő európai országok valamennyi vezetékes és mobil száma 0,5 centes percdíjjal hívható.
Eddig sikerült beállítani minden általam használt szolgáltatónál a számkijelzést.
A voipyonál is végig viszem az ellenőrzést, beírom a kapott kódot, de a hívott félnél ismeretlen számot ír ki. Jó lenne ha látnák a számomat, mert sokan fel sem veszik az ismeretlen számot...
Meg kell hogy kövessem a rendszert, a mobilomról ellátogatva a voipyo.com oldalra, és onnan egyesével lentről kezdve elkezdtem letölteni és telepítenia verziókat, majd a végén a legfrissebbet, sikerült a "móka". :)
Nagy nehezen máshonnan beszerezve letöltöttem a symbianos telómra a mobilevoip alkalmazást.
DE!
Ebben nincs semmilyen szolgáltató választás és regisztrálás (eddig sem volt), meglévő (máshol regisztrált) nevet/jelszót lehet csak beírni.
Amit viszont a hivatalos oldalakról lehet letölteni nagyobb terjedelmű mobilevoip.sis alkalmazást, az meg nem akar települni. Valamiért azzal futni akar a Nokia smart installer is.
Én nem acc. vásárlásról beszéltem hanem voucher vételről. Akinek nem tetszik nem vásárol így. Nekem semmi hasznom nincs abból, hogy őt reklámozom, így kb. nem érdekel ki mit csinál az ingyen kapott információval. Aki nem akar ilyen módon spórolni az választhatja a kicsit macerásabb utat. Regisztrál egy nem eu-s címmel, feltöltés előtt adja meg a magyar telefonszámát, feltölti az egyenlegét 10 euróval, 10,7 euróból, majd visszaállítja a címét magyarra, hogy kijelezze a telefonszámát a rendszer. Ezzel a móddal az a baj hogy 1,5 eurót lehet vele csak spórolni, és ha lejár a 10 euró újra el kell játszani a fent leírt folyamatot.
Account VOIPCHEAP.COM with 10EURO 4 beta_voipseller 217 4 11.00 USD
Mi ez, ha nem csalás? Szinte biztos, hogy lopott előfizetést értékesít, 10 euró feltöltéssel 11 dollárért, azaz "ráfizetéssel". Ez onnan is látszik, hogy a tipikus reklamáció az utólagos jelszóváltoztatásból eredő hozzáférhetetlenné válás miatt van, azaz az eredeti tulajdonos észleli a lopást, és visszaállíttatja azt.
Nem beszélve arról, hogy a beta_voipseller mögött levő egyik Dellmont előfizetés (ellenőriztem őket) sem viszonteladóé, ezzel megszegi az alábbiakat:
13.12. Among other things, "fraudulent use" includes resupplying a VoipCheap Service without VoipCheap's consent so that someone else may access or use VoipCheap or take advantage of a Fair Use Promotion.
Ez az összes Dellmont termék használati feltételei között szerepel.
Ha valaki ezeket megszegi, akkor:
Our rights
13.13. VoipCheap may charge you a cost-price based rate for any subsequent calls to one of the destinations, terminate your account, or deny the use of the VoipCheap service or features of it.
Azaz a vevő egyszer csak nem tudja használni az előfizetést. Ilyen reklamáció is volt.
Igazad van abban, hogy elővigyázatodnak kell lenni az internetes vásárlásoknál, de nem paranoid módon. 10x10 euro vouchert vettem a beta_voipseller nevű felhasználótól. A kódokat a fizetés pillanatában küldte a cashvouchers. Megbízható eladó ajánlom figyelmetekbe. Töltöttem a kódokkal fel actoinvoip és voipyo accountot is. 25 eurót spóroltam a normál feltöltéshez képest. Szerintem mindenki azért voipozik, hogy pénzt spóroljon, ezért gondoltam hasznos információ a társaságnak. A statisztikák nem érdekelnek, minimális rizikót ha kell én vállalok.
Megelőztél a voipyo mai, remélhetőleg végleges indulásának a közzétételével. Kivették a szoftvertelefon (voipconnect) használatának lehetőségét, a többi (az árakat is ideértve) maradt. Kapcsolási díj most már deklaráltan nincs.
Az általad közölt oldalon levő emberkéket feltöltésre használni viszont rizikós lehet. Ugyanis a Dellmont nem ad semmilyen árengedményt a viszonteladóknak, nekik viszont vannak járulékos költségeik (banki utalás, kezelési költség a Dellmontnál, villanyszámla, internetszámla stb). Így meglehetősen érdekes, hogy egy viszonteladó (még ha az EU-s adókörön kívülről is kereskedik) hogyan tud egy 10 eurós feltöltést 10 euró néhány centből haszonnal kihozni (nem beszélve a 10 euró alattiról. Nem az általad írt oldalon, és egy-két évvel ezelőtt láttam 9,70 €-s árat is). Itt felmerül a lopott fizetőeszköz használata és a pénzmosás kérdése is.
Bizonyos országokban nemzeti sport a külföldiek lenyúlása, úgy zsebbe-, mint bankszámlába vágóan. Talán nem véletlen, hogy Szaud-Arábiában 931 (27), Dél-Koreában 233 (48), Kolumbiában 213 (43) viszonteladó van (zárójelben a lakosság, millió fő), a velük összemérhető lakosságú Thaiföldön meg 14, vagy hogy közelebbi példát írjak, Ukrajnában 57.
Ez a voipyo nagyon jó:-) Kösz a tippet, ez itt kint Németországban nagy kincs. Feltöltöttem az általam közölt oldalról 10 euróval, így 1,5Ft/ percért hívhatok Német mobilt 6Ft/ percért Magyart. Akit érdekel, hátha más is kint van, 1und1 szolgátatónál van egy tarifacsomag havi 10 euróért, amivel korlátlanul ingyen lehet német vezetékes számot hívni, és havi 300mb internetet foglal magába. Ezzel a tarifacsomaggal használom mobilevoipban dial access-el a voipyot. Szerintem ez a legolcsóbb telefonálási lehetőség internettel itt kint.
5 euró a határ a kártyás feltöltéshez, persze, ha egyáltalán használhatod a kártyádat, mert elég sok dologtól függ. Ha kell az ingyen nap, és nem baj, hogy halmozódik a pénzed, akkor 06-1-55-000-55.
Erdeklodnek, hogy ez mindenhol igy van, vagy csak a rynganal, hogy a free napok ha lejartak, es nem fogyott el a penz, akkor nem enged ujbol feltolteni. (kb 9 eurom maradt)