Eleve ott lehet a gond, hogy ha a kamera PC connection módban van, nem lehet telepíteni a drivert. Ha meg Print/PTP-re állítom, akkor engedi telepíteni a kamerát, de a programok nem működnek vele együtt.
Köszönöm, megpróbáltam, de valami nem kerek. A kábel csatlakoztatásakor a státuszképernyőn folyamatosan villog a busy felirat, és a gép nem csinál semmit. Valami beállítás probléma lesz, de nem találom, mit és hogyan kell állítanom. :-(
Jó állapotban (lásd képek), csak a markolatról kopott a gumiborítás. Lcd szinte karcmentes. 1 eredeti és 1 utángyártott akku, ezek bemérve, alig használt. Töltő, 256Mb Cf kártya, adatkábel. Pontos expószámot nem tudok mondani, körülbelül 15-20ezer között. Csak váz.
Leporoltam a régi jó 350-est, és megpróbáltam összahozni a számítógéppel. Cél: számítógépről vezérelni az expozíciót. De a ZoomBrowser nem ismeri fel a kamerát. Megoldási javaslat? (A520-szal sikerült is összehozni, megcsinálja a sorozatot. De a 350d nem akarja a kommunikációt.)
Eladó egy Canon 350D fényképezőgép, Canon BG-E3 portrémarkolattal, Canon EFS 18-55-ös obival, 4GB-os CF kártyával, töltővel. A gép nagyon jó állapotban van, nagyon vigyáztam rá.
Ár: 60.000Ft
Győrben bármikor megnézhető/átvehető a gép, de ezen a hétvégén Szombathely és Zalaegerszeg környéke is megoldható.
Jó állapotban (lásd képek), csak a markolatról kopott a gumiborítás. Lcd szinte karcmentes. 1 eredeti és 1 utángyártott akku, ezek bemérve, alig használt. Töltő, 256Mb Cf kártya, adatkábel. Pontos expószámot nem tudok mondani, körülbelül 15-20ezer között.
Kedves Gergely! Bocsánat a cinikus felhangért, néha előjön... de tény, hogy a fórum alapértelmezésében nekem benne van a közösségi információ áramoltatás "feladata",
így időnként elkövetek ehhez hasonló beszólásokat. A többség érdekében...
( sokszor előfordul, hogy egyes forumozók olyan szinten próbálnak csak a saját hasznukkal törődni,
hogy az már több mint önzés )
Megígérem, ha egyszer Szécsény felé visz utam, kedves meghívásod nem fogom kihagyni. Ha Te előbb jársz Gödöllő felé, viszont is igaz az invitálás. A számom 0630-500-9851, Németh László.
A market ing mellett ne felejtsd el a T. palijelöltnek megmondani, hogy a teáltalad kínált objektív éppen csak nem a kitobi helyett való...a valós képszöge ugyebár a 28X1,6=44,8, vagyis ~45 mm-nek felel meg, ami éppen a normálobik látószöge, és egy kis teléig tart ( 112 mm), amiből az f4 igen gyenge érték...ha már fényerő, akkor ide két fix, vagy csak a kis 1,8/50 II-es is elég az IS-es szidott, de kifejezetten jól sikerült kitobi mellé...
Raw+jpg fotózásnál éedemes a Raw+ legkisebb JPG-t vállasztani. Én a 20D-vel is és az 5D vel is így használom. A 20D-ben bőven elég nekem is az 1GB az 5D-ben ha elfelejtem munka előtt lepucolni a kártyát akkor néha kevés tud lenni.
A 2Gb és a 4Gb árban alig van különbség , ezért nincs értelme 4Gb alatt venni. A 8GB és a 4Gb között már van különbség árban is
Azért gondoltam, hogy fontos a sebesség, mert az 1 Gb-os kártya, RAW+JPG beálításnál 2-3 fotó után pár másodpercig nem fotózott a mentés miatt, így lemaradtam pár fontos pillanatról. Semmi komoly, csak házi használat, mégis zavaró.
Ezek szerint akkor mindegy, hogy a sebesség 133x vagy 200x vagy 400x.
Gondolom emellett van egy konkrét maximum, aminél gyorsabban a gép már nem tud írni a kártyától függetlenül sem.
Ha sorozatra állítod a gépet és rátámaszkodsz az Expo gombra, akkor fontos a kártya sebessége.
Egyébként szerintem nem nagyon számít. Úgy értem, hogy a mai 4 gb körüli kártyákból már nincs olyan, ami túl lassú lenne a normális, egészséges használathoz.
Abból gondolja, hogy egy 8 MP-es gépbe nem érdemes 4 GB-osnál nagyobb kártyát használni. Inkább abból legyen 2-3 db, ha az ember nem képes megválogatni, miről, hány képet készítsen, egyébként egy is bőven elegendő.