Löntgenszemed vala, hogy látod a motorburkolat meg/nem meglétét?
S hova teszik? Bele az nagy konténerbe, mint hulladék?
A sárga newtürkMAN-ek elvileg augusztusig voltak garanciálisak(?)
Persze, az elromló leszállási szándékjelzőt tessék levenni, ha már a javítása nem történik meg.
Csak a derékmagasságban lévő lyukak a kapaszkodón, ami csúf és balesetveszélyes.
Mindamellett régen elég volt egy nagyobb lyuk erre a célra, csak később találhatták ki a kettőt, ami szerintem egy baleset esetén már okozhatja a kapaszkodó eltörését is.
Na mindegy, értelmesebb hobbi, régebben is írogattam már... 🙃🤓🙃🤓
Sosem értettem, hogy miért kell kiszerelni, lekötni, kiberhelni, átalakítani, barkácsolni, kendácsolni korlátot, ajtót ,relációt, üléseket, leszállásjelzőt, mikrofont , vezetőfülkét, ajtócskát, szekrénykét bármit? Ráérők az tevékenységeket párosíthatják az utóbbi alkatrészekkel és tákolmányokkal. Itt ennek évtizedes hagyományai vannak. Ezekről a kék MAN-ekről a motorburkolat "esett le". Talán már mindről leszedték, illetve nem tették vissza. A sárgákon még rajta van. Talán még garanciálisok?
Az a nagy helyzet ,hogy a Dunaújvárosi helyi járat konkrétan lélegeztető gépen van. Kb hasonlóan lelakott fosott vannak mint anno DUD-697. Csak most nem az ikarusok egyes tagjai vannak így lelakva, hanem Mercedes Connecto buszok.
Az MRP-k jegykezelő nélkül érkeztek, vagy itt cserélték meggymagozóra? És ha már manuális jegykezelő: tudja valaki, hogy miért ragaszkodnak ehhez Fehérváron (meg ahogy látom a képen Dunaújvárosban)? Gondolnám, hogy a honosítás nehézkes lehet, de zsír új buszokon is piroslik a lyukasztó.