EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
szeva Jarome. en is ezekkel a gondokkal kuzdok, hiaba van egy 98-as kapusom, kb 80% korul ved, meccsenkenti golatlaga tobb mint harom. iszonyat. a csapat mar 98as, a hatodik szezont nyomom, szinte minden meccset lenyomok, de a penalty kill igy is kb 60%, ami megdobbentoen siralmas. emberelonyt alig kapok, de azt azert eleg jo szazalekkal belovom. a vedok iszonyat szarul helyezkednek, van amikor oda se mennek a csatarhoz, az meg persze ugy lovi be, ahogy neki tetszik. multkor a bruins ellen nyomtam egy meccset a playoffban, es csak ugy kivancsisagbol megneztem, Thornton 13(!!!!!!) percet volt jegen az elso harmadban. pedig a "fatigue effect" szinte maximumra van allitva. nevetseges. azert ezek nem olyan hibak amiket nem lehetne kijavitani... amit a kepeken latok, az teljesen tipikus. en tamadok vegig, a kapusa megfog szinte mindent, 50 lovesbol benyomok hat golt, a gep meg 16bol negyet. egyszeruen latom, mikor donti el a gep, hogy marpedig o most golt fog loni. ilyenkor nem tehetek semmit, ugyis belovi. emberfeletti sebesseggel passzol, hattal a kapunak kapasbol fonakkal belovi, a kapusom meg eldobja magat. leutkozom a nyolcvankilos csatart a 120kilos vedommel, de az csak viszi tovabb es belovi. en nem is tudom, miert jatszom meg ezzel a szarral. talan mert nem vagyok normalis :) tulsagosan szeretem a hokit. na ennyit akartam irni. Let's go Lighting! :)
Jó ez a játék, még mindig a mediumon, csak ne kapnék meccsenként négy gólt. Meg ideggörcsöt a hátrányok miatt. Általában azokat szopom előszeretettel.
A győzelem attól függ, hogy tok e többet lőni a 4-nél, vagy sem.
Szeretnék tippeket kérni a védekezéssel kapcsolatban. A meccsek elején még úgy ahogy fel tom tartani őket alig lőnek kapura, csak az a baj mikor lőnek az cumi is. Utána már jön az ereszd el a hajam :), én is lövök, ő is lő.
A mostani meccs elég érdekesresikeredett:
érdekes adat az a 10perc kiállítás nálam, náluk ugyanekkor 0. Igaz osztottam is az észt rendesen, de hát azért ez mégis durva. Ha pedig hátrányban vagyunk, az maga a tragédia.
Nálunk inkább az erőhoki dominál, lövünk mint állat aztán néhányat csak sikerül bekotorni. csak a védekezést sikerülne úgymond "stabilizálni" 1-2 kapott gól körül. Az még elfogadható. Egyetlen egy shutoutja van szerencsétlen kapusomnak.
itt a kapus statja, a múltkori gól után, most osztott 3 gólpasszt is. Már 5 pontja van 17 meccs után. Lehet hogy nem védetni kellene? :D (egyébként jól véd, ziccereket is nagy szeretettel ölel magához, de sokszor már ő is tehetetlen.)
nyilvan szapuljuk, mert mi netes bajnoksagot akartunk jatszani vele. Es arra alkalmatlan. 2003 ota mindegyik... sot mar kicsit az is... a 2002-vel meg 50 golt lehet loni... ehh
Visszaolvastam, rendesen szapulták a 2004-et. Én 2 hónapja megvettem (utoljára 10 éve játszottam bármiféle EA sportsos játékkal) és néhány hiányosságot tekintve meg vagyok vele elégedve. Mostanra elég jól megtanultam a játékot, bár értelemszerűen nem töltök annyi időt játékkal, mint anno. A 2005 és 2006 milyen értelme újítást tartalmaz?
Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy egy FIFA, NHL játékra alkalmas gamepad (ha így hívják egyáltalán) milyen árban van manapság? Nemrég kezdtem el ismét játszani, gondoltam beszerzek egy ilyet.
Én is lassan kezdek belejönni. :) Igaz csak mediumon megyünk (még), de van egy 11-es győzelmi szériánk. Valahogy beindult a szekér.
A védekezést úgy oldottam meg, hogy igyekszem még a kék vonalam közelébe levadászni a támadóit, ha ez sikerül rögtön jöhet az ellentámadás. Néha azonban ez 2 percet ér, és akkor szenvedhetek hátrányba. Mindig elütögetem, mert akárhányszor támadtam, mindig gólt kaptam. De azért még így is 10 sh gólllal mi vezetjük a ligát.
Ha meg nem sikerül fellökni, akkor már csak Kiprusofon múlik, persze igyekszek a kipattanóra, mert a gép mindet bevágja könyörtelenül.
Van már egy 5:1 es meccsem. A végén csak beszerencsétlenkedte azt a becsületgólt, de a legtöbbször egy v. két góllal nyerünk, ha nyerünk. ü.k. miatt.
Ráadásul Iginla is megsérült másfél hónapra, nem tom mi történt, mert meccsen még semmi baja se volt, egy gólpaszt is adott. Most Tucker került fel Forsbergék mellé.
A zöld csík rögtön 100-as lett. :) Tényleg, ez a zöld csík minden mutatóját felviszi 5-tel?
Védőknél lehet 100-ast csinálni? Nekem a két szupermenem is csak 90 v. 80, nem emlékszem, de nem 100. mindkettő chd. De ha ofd -t teszek valamelyik mellé, akkor se lesz 100.
OFF
Most olvastam a kanadaiak összetételét az olimpiára. Fú, az valami elképesztően brutális. :) Kíváncsi leszek majd a többiekre.
ha még nem látta valaki:
kapusok:
Martin Brodeur (New Jersey Devils), Roberto Luongo (Florida Panthers), Marty Turco (Dallas Stars)
védők:
Rob Blake (Colorado Avalanche), Adam Foote (Columbus Blue Jackets), Ed Jovanovski (Vancouver Canucks), Scott Niedermayer (Anaheim Mighty Ducks), Chris Pronger (Edmonton Oilers), Wade Redden (Ottawa Senators), Robyn Regehr (Calgary Flames)
csatárok:
Todd Bertuzzi (Vancouver Canucks), Shane Doan (Phoenix Coyotes), Kris Draper, (Detroit Red Wings), Simon Gagne (Philadelphia Flyers), Dany Heatley (Ottawa Senators), Jarome Iginla (Calgary Flames), Vincent Lecavalier (Tampa Bay Lightning), Rick Nash (Columbus Blue Jackets), Brad Richards (Tampa Bay Lightning), Joe Sakic (Colorado Avalanche), Ryan Smyth (Edmonton Oilers), Martin St. Louis (Tampa Bay Lightning), Joe Thornton (San Jose Sharks)
screenshotoltam már pár ilyen PK felállást, hogy 3 a 0-ban állank a kapum előtt, a játékosaim a kék vonalnál állnak, hogy hátha ott jön a támadás, az általam irányított ember valahol szenved beakadva a palánknál. Aztán persze gól, mert a kipattanót úgy ütik, hogy akár 4 méterre kipattanó, fejmagasságban jövő korongot is ugyanúgy beverik
azt jelenti, hogy az adott csapat a divizióban rivális, tehát csak néhány pont választ el benneteket.
tegnap olyan gólt kaptam, hogy ihaj. beemelték a korongot a harmadomba, szépen ívesen repült, repült a korong, a kapusom meg csak nézte hogyan hullik be a feje fölött a kapuba... persze short handed volt... nem lettem ideges.
a védők mozgását is nagyon eltalálták. emberelőnybe vagyok, állnak a védőim a kék vonalon, lecsorgó korong, de nekik eszük ágában sincs a korongra mozdulni, hanem szépen elindulnak hátra... iszonyat baromság ez a játék. de már lassan kezdem megszokni. de az, hogy upgradekkel meg lehet változtatni hogy egy védő pl CHD vagy OFD... ezek néha csak így maguktól átalakulnak...ááááá nagyon ideges tudok lenni.
Az igazat megvallva még nem olyan régen van meg ez a játék, talán 1 hónapja. kb.
Még az újdonság erejével hat, de valószínű nem lesz akkora sztár mint az általam agyondícsért 99-es :D
OFF
A Warcraft szerintem is király, bár már nincs meg a játék, mert tönkre ment a cd-je. Az azonban nem tetszett benne, hogy elég nehéz volt. Még javába építgettem a falucskámat, mikor a gép bevágódott, és letarolt mindent.
Mostanság inkább Neverwinterezek. bár már régi gém, de nagyon tetszik.
kezdj egy egyszerű pár ezer forintos kategoriával, ha megtanulod és megy akkor vegyél egy 2 joy-os akármilyet, persze ha érdekel ennyire a játék, engem már nem tud lekötni, főleg nem az EA NHL
A pp 30% megvolt nekem, ezzel nem is lenne gond, mondjuk alig voltam előnybe, mert mindig az én embereim szórták ki. Azt a néhányat pedig elég jól használtuk ki.
A pk viszont a borzalmak borzalma. Nem igazán sikerült a kivédekezés, kb. 40% körül mozgott. :D
Volt 25 is, de utána sikerült feltornázni 40 fölé. :D
hát ha csak ennyi kell nekik akkor tényleg legyél a 30. és máris tiéd... hülye egy rendszer hogy a vezetőség ilyeneket kér, vagy olyat hogy a pp statod 30 felett legyen :s
Aztán ehhez jön hozzá az évenként változó ez-az, pl. mikor különvették a poke check-et, ez lett a V, vagy volt hátrakori, stb. Be van állítva most is F,H,T,B-re vagy mire a spec move, de kb. soha nem használom, egyrészt alig lehet vele gólt lőni, vagy szenvedni kell, másrészt teljesen polipra van kitalálva, nem túl jó.
Neked nem lenne jobb egy controller? Egy dual analóggal simán nyomhatnád úgy, hogy bal kézzel az irányítás, ez egyetlen ujj (persze fogni is kell) és mellé jobb kézzel az összes többi gomb.