Egy Viking kupára az egyik pesti csapat kapus nélkül érkezett (már nem emlékszem, melyik), és a Fekete Ló (sportszerűen) a leggyengébbnek tartott kapusát kölcsönadta nekik (engem). Azon a tornán én csináltam egy shot out-ot, ráadásul ajkai csapat ellen! Sajnos arra sem emlékszem, hogy a Fekete Ló A v. B csapata ellen sikerült ez a bravúr, de arra igen, hogy az ajkai játékosok közül egyedül én kaptam érmet, mert a pestiekkel 3-ok lettünk, a két ajkai csapat pedig 4. és 5.!
Mielött bárki azt mondaná(aki nem volt ott),hogy ez a Gyurák milyen g..i mert saját csapata ellen szurkolt az igazság a következő!,,Vészkapusunknak" a bekapott gól lehetett volna az egyetlen védése a két meccs alatt!Ilyen meccseken még a Radi is shut out-ot csinálna!:-))))))Bocs Radi de te vagy a legjobb példa!:-))))Meg aztán bírod is a kritikát!
Egész hétvégén nem voltam itthon, most olvaslak csak Benneteket. Igen, a jövö hét vasárnap meg azért necces, mert nektek floorball, nekem meg osztálykirándulás. Nem biztos hogy Betti örülne, ha két nap után este hazajövök, aztán vasárnap meg megyek biciklizni. De gondolom nektek is hasonló a helyzet. Nagyon nehéz jó hétvégét találni sajnos, de semmi képpen ne vessük el a dolgot, mert marha jó lenne. De lehet hogy csak később tudunk elmenni, legalábbis én, mert a jövő héten sem érek rá. Utána mehetünk.
Támogatom az ötletet de szerintem ez nem szar,hogy elkapkodjuk.Még a nyári szezon elején vagyunk lesz még rá lehetőség.Igaz azért is mondom ezt mert nekem pár hétig nem lesz kedvem bringázni.