első nap még nagyon jó időnk volt, így sokat időztünk a Lipnói-tó környékén,
itt-ott megálltunk... néztük a raftingosokat,
és lefotóztam, hogy még a híd alatti töltés i sle van fűnyírvva, sehol egy szál parlagfű!!!!
Így adódott, hogy az egyik hídnál fotókat készítettünk, majd egyszerűn elfelejtettünk átmenni a hídon, kvázi így "kicsit" eltévedtünk,
a fenyvesekben haladtunk 20-szal, 210 helyett, mert eszméletlen szerpentinen egy teherautó araszolt előttünk, én nagyon élveztem, G-ke nem annyira...
Végül koppal keltünk át a jó útra, de ez is valami fantasztikus volt.
Este értünk CK-ba, és mi az óvárosban laktunk, pont az egyik híd lábánál, így szemben, a Moldva partján kajáztunk, mmmmmmmm, mennyei volt, és abszolút korrekt áron.
CK mellett egy napot Ceske Budojevicében töltöttünk,
de a területen még nagyon sok szép városka, hely, látnivaló van, nekünk ez így épp elég volt, és maradandó...
Én azt tapasztaltam, ha cak rohanunk egyik helyről a másikra, egy idő után már nem tudom, hol és mit láttam... keverednek a képek, a templomok, oké-oké, a kocsmák is :)))))
Hát nem akarlak kiábrándítani, de azok már olcsóbbak nem lesznek, csak drágábbak, ha már a jövő éviek fenn vannak...
Mindig az akciósok az őszi meg a tavaszi szezonban szoktak lenni, a nyári árak nagyon drágák. (180.000-ért is láttam már darabját)
De ha a szabidat el tudod intézni, akkor egy március kezepei-végi időpont már teljesen jó lehet, max majd visztek egy széldzsekit meg egy pulcsit és kész, több nem kell.
Nekem még Sz.helyen lesz az idénykezdéskor, aztán remélhetőleg itt, Győr mellett. Ha át tudok evickélni ide....egyébként ilyen "kiküldetést" többet nem vállalok.
Csak attól tartok, hogy akkor nem maradna Szíriára....oda most lenne 57.000-ért repjegy, de csak márciusig lehet utazni, nekem meg (most már tuti) lesz ásatásom kora tavasszal. Szóval csak április vége, de inkább május jöhet szóba.
Már most nézegettem a Malévnál a repjegyárakat, de nem találtam erre az időszakra az általunk preferált olcsó kategóriában , csak a 2x -eséért... időközben még válogathatják az árakat?