Keresés

Részletes keresés

_zranora_ Creative Commons License 2003.05.21 0 0 121
HŰ, KÖÖÖÖÖÖÖÖÖSZII!:)
(na jó, még egy kicsit megtarthatsz.:)))
le kéne rajzolni a történetet folyamatábra formájában...:)
Előzmény: Garden (120)
Garden Creative Commons License 2003.05.21 0 0 120
Bocsi, már repül is...
A visszanyerésről ne is álmodj...:)))
Előzmény: _zranora_ (119)
_zranora_ Creative Commons License 2003.05.21 0 0 119
csak én nem kapok sose kertes dolgokat...:(
se dalszöveget, se történetet...:( inkább visszanyeretem magam Töccel...
Előzmény: Garden (118)
Garden Creative Commons License 2003.05.21 0 0 118
Szantoz Úr!
Ment a hosszabb kerttörténet!
Garden Creative Commons License 2003.05.20 0 0 117
Nemrég kaptam mélt a Bobektől, és megígérte, hogy majd ír, ha olyan hangulata lesz. Valóban nem sok kérdés merül fel, de talán azért, mert már mindenkivel találkoztam személyesen és ami fontos volt azt megbeszéltük. Jól van ez így. A keresőben pedig mindíg meg lehet találni. Azér köszi.
_zranora_ Creative Commons License 2003.05.16 0 0 116
nekem meg a No megállj csak! volt a kedvencem, de csak azért osztom meg ezt veletek, mert behalt a topic és így nehezen találnak rá a rajongók.
Bobek Fr.o-ból nem internetez? vagy csak nem akar rajzfilmekről fecsegni?;)
Előzmény: Borzas (115)
Borzas Creative Commons License 2003.05.12 0 0 115
Lényeg a lényeg, tessék csinálni Garden-partyt, régi számokkal meg újakkal.

Egyébként én Rumcájsz-t szerettem legjobban.

Garden Creative Commons License 2003.05.12 0 0 114
ÖÖÖÖ...Tényleg. Pedig szerettem mindkettőt.
Előzmény: Borzas (112)
Borzas Creative Commons License 2003.05.12 0 0 113
Ja. Elfelejtettema saját hozzászólásomat.
Előzmény: Borzas (112)
Borzas Creative Commons License 2003.05.12 0 0 112
Föleg hogy elrontottam, mert Bobek tesója az Bob. Lolek tesója - vagy milye - meg Bolek. Bob és Bobek, Lolek és Bolek.

Mi az az Oázis?

Előzmény: Garden (111)
Garden Creative Commons License 2003.05.12 0 0 111
Szantoz Úr! Már megpróbáltam, de visszajött. Megint megpróbálom egy másik gépről, holnap estére oda kell hogy érjen.
T. Borzas! Nagyon tetszik a "Lolek tesója", vicces.
Jó helyen említetted az Oázist, sokszor gondoltuk, hogy ilyen zenét kéne csinálni, gyorsan befutni, aztán vissza "mer nem az az apád"-hoz. Hát eddig jutott a lelkesedés...

Megírnátok, hogy ki hogyan jutott A kert CD-hez? Biztos lesz egy-két fura sztori.

Borzas Creative Commons License 2003.05.10 0 0 110
Zenészbácsi, nagyon ígéretesen hangzik ez a 30 db a capella felvétel! ha csak a fele is használható (nem is feltétlen jó, csak használható, mert ugye mindent meg lehet szépen faragni), akkor abból még aranyalbum is lehet, meg multikiadós szerződés... csak vegyetek pár trapéznadrágot, vicces napszemüveget, láncot, beesett dekadens tekintetet a'la Oasis... és készen van a sztárcsapat. De viccen kívül, azokat ne hagyjátok elsikkadni. Illetve ne hagyd. "Mer a te apád/nem az aki a csűrben csépel/hanem aki az utcán... sétál, vagy ilyesmi". Életem egyetlen Kert koncertjén ezt a énekelte "csak maga" hangszerelésben Lolek tesója, a kedvenc énekeseim egyike...
Előzmény: Garden (108)
szantoz Creative Commons License 2003.05.09 0 0 109
Hi All,

Vissza az email témához: Garden, említetted, hogy a Kert történetéről szóló file-nak létezik egy frissebb változata is. El tudnád azt is küldeni?

Köszi!

Előzmény: Garden (108)
Garden Creative Commons License 2003.05.07 0 0 108
Úgy (87) körül tévedtem egy nagyot, a Zoli mélben igazított helyre. Az a capellák nem számkezdemények (mint ahogy én gondoltam), hanem a Tori Amos feldolgozásból lehullott morzsák visszafelé lejátszva. Az így kapott szláv népdalra hasonlító töredékek lettek beválogatva.
A Zoli által. Összekevertem a nálam lévő kb. 30 ehhez hasonló, tényleg számnak készülő (de nem elkészült) a cappellákkal. Én sem tudhatok mindent.
A Bobek mindenkit üdvözöl Párizsországból.
Garden Creative Commons License 2003.05.07 0 0 107
Üdv újra Tyke.
Bocsi, de a "Kicsit elfoglalódtam..." kezdetű bekezdést nem nagyon értem.
Remélem nem egyedül vagyok. Ha igen, visszajelentkezem Gyengeelméjű nicken.
Előzmény: Tyke (105)
Borzas Creative Commons License 2003.05.07 0 0 106
Örömmel. Jövő héten tudom teljesíteni a dolgot, most elég elfoglalt vagyok, meg haza is kell mennem holnap a szép Balmazújvárosba, ahol lakom.
Előzmény: Tyke (105)
Tyke Creative Commons License 2003.05.07 0 0 105
Hali mindenki!

Kicsit elfoglalódtam, éppen berendezem az albérletem, mindegy. Megkaptam minden szöveget, köszönöm. Az van, hogy én nem ismeret a zenekart se, a zenét se. Ebből kifolyólag kevés kommentárt tudok hozzáfűzni a témához, legfeljebb az e-mailezéshez... :o)

Komolyra fordítva a karaktereket, Borzas, ha már úgyis ott lax mellettem nemsokkal abban az impozáns téglavörös iker toronyban, másolnál-e nekem is egy ilyen relikviát?
Emlékszem, amikor egyik szigeten voltam, a Le Panic - magyar grunge - zenekar lépett fel, kapott egy ingyen fellépési lehetőséget péntek 13h-ra, mert nyertesként 'végeztek' Mezőtúron, vagy hol, szóval tőlük is vettem egy CD-t, ami szintén oly érdeklődéssel töltött el, mint most ez a Kert album.
Lehet, hogy tévedek, de az egyik számuk, amely roppant mód tetszett, a 'kert' elnevezést kapta. Majd utánanézek....

Tyke Fenderson

ebolacola Creative Commons License 2003.05.06 0 0 104
írjatok egy dalt a számlálóról.
Garden Creative Commons License 2003.05.06 0 0 103
Vicces a számláló...
Borzas Creative Commons License 2003.05.05 0 0 102
ja, bakker, már én is beharangoztam, hogy na most, aztán kiderült h csak 98.

ó, mennem kell, a hajnal máris virrad...

(egyébként Hajnalnak hívják az egyik volt n?met, nagyon szereti ezt a dalt:)))

_zranora_ Creative Commons License 2003.05.05 0 0 101
ez a számláló hülye!:)
_zranora_ Creative Commons License 2003.05.05 0 0 100
...jubileum!:) -
Előzmény: _zranora_ (99)
_zranora_ Creative Commons License 2003.05.05 0 0 99
akkor most...
Borzas Creative Commons License 2003.05.05 0 0 98
megítélésem szerint az gecimód soká van még. nem lehetne előbb? te Garden, az utolsó száma CD-n nagyon finom. meg az oidipusszz--- stb. is.

most pedig az jön, hogy

Előzmény: Garden (96)
_zranora_ Creative Commons License 2003.05.05 0 0 97
dejódejódejó lenne!:)
Előzmény: Garden (96)
Garden Creative Commons License 2003.05.05 0 0 96
A Benczúr klub vezetője azt mondta, nyár végén lehetséges...
Borzas Creative Commons License 2003.04.30 0 0 95
szerintem egy új+egy régi. én pl nem ismerek "új" számot... milyenek azok? vannak még valamilyen felvételek? mondtam hogy nekem minden kellllll.
azt meg felejtsd el, hogy elfelejtheted a régi dalokat, mer kurvajók.
Előzmény: Garden (92)
szantoz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 94
Szerintem is úgy a legjobb, hogy a műsor gerincét a régiek adják, és néha becsempésztek egy-egy új számot.
Előzmény: ebolacola (93)
ebolacola Creative Commons License 2003.04.30 0 0 93
olyan nem lehet, hogy régi és új dalok vegyesen?
mert ugyan kíváncsi vagyok az új dolgokra is, de fájna a szívem ha nem játszanátok régi számokat.
Előzmény: Garden (92)
Garden Creative Commons License 2003.04.30 0 0 92
Mike: a legközelebbi koncertre flokin viszem neked.
Borzas úr: köszönettel vettem a terjesztésedet, ha kell, még segítek is. Borító van, hány darabot csináljak neked? Az Out of Eden I. és II.-nek vannak kinyomtatott példányai, ennek a válogatásnak még csak tervei vannak. A barátodnak igaza van, nem egy strandlabdás zene. Örülök, hogy hallgatjátok, nem "csak" megvan oszt kész.
Szantoz: Titok, de próbálunk a megmaradt zenekarral (Hricsovinyi Tamás-basszusgitár, Dombó Szabi-dob, meg jómagam), tudják a régi dalokat is (kivéve az Oidipusz és a Szfinx-et meg néhány nagyon régi dalt), de készültek azóta újak is. Ha a Zoli méltóztatna hazajönni, rögzítenénk is ezeket. Koncertre nem sok kilátás van.
Mindenkinek: Szerintetek lenne értelme pl.: a Benczúr házban rendezni egy koncertet (ha lehet a Zolival) és ott is meghallgathatnátok a St. Clement harangját meg a Thanatost meg a régebbi dalokat, vagy inkább kíváncsiak lennétek, hogy milyenek az új dalok? (ez még csak elméleti fejtegetés, vagy piackutatás)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!