Szóval hiba azt hinni, h egy sorozat sosem szakad meg, és pont egy olyan csapat ellen, akik nem mellesleg szórják a gólokat. Megkockáztatom, simán lehet belőle egy 4 gólos derby is ...
"Ismételhetnek a Wemleyben, a walesi kiscsapatnak egy álom lesz, hogy ott felléphet 90.000 néző elött. Spursnek már kevésbé jön jól, hogy ismételni kell.."
Február 7-én, szerdán lesz a "visszavágó" a Wemleyben, a felső karéjt biztosan nem nyitják meg, de azért az a 40-50 ezer néző sem lesz rossz élmény (+lóvé) a kicsiknek, tegyük hozzá hogy teljesen megérdemlik ezt a bónuszt, rászolgáltak a tegnapival. Én azért annyira nem érzem problémásnak ezt az egy pluszmeccset, ha idén is az EL-ben lennénk akkor több meccs várna, így azért belefér. Kell a játéklehetőség a PL meccseken padozóknak, függetlenül attól hogy tegnap nem mindenki pihent a stabil kezdőkből.
Ja, szerintem egy kicsit benézhették a zöld festék árnyalatát, amivel a mai meccsre lefújták a rögbivonalazást, legalább olyan erősen világított mint a focié :)) De amúgy Angliában nem hiszem hogy Mourinhon kívűl bárki problémázhatna ilyesmin.