Keresés

Részletes keresés

Cifu Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10774
Hiába, nekem ISDN-el egy kicsit tovább fog tartani... :(

De hál istennek ma hallotam, hogy őszre igéri a Matáv az ADSl-t - örülök is, mint majom a farkának :D

Előzmény: kiskorúbézoltán (10770)
pedro870 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10773
ebben a modban végre van hangja a körületted pattogó lövedékeknek....
Cifu Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10772
Csak én nem látom, vagy tényleg nem megy a szerver?

Kb. egy órája Crow-al, Sz.S-el meg morMotával még bent nyomtuk a Coop3-at, majd egyszer csak feltünt, hogy a tankok igencsak egyhelyben állnak. Aztán utána 'session lost'...

kiskorúbézoltán Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10771
Az IL-2FB-ben is van finn duma , én már ott megszoktam . ;)
Előzmény: pedro870 (10769)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10770
Időközben leszedtem és feltelepítettem , most próbálgatom . :)
Előzmény: Cifu (10767)
pedro870 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10769
koksze ükszi koksze....

finnül dumálnak a katonák :))

pedro870 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10768
Szvsz nagyon jó, érdemes kipróbálni. Úgy fogalmaztak, hogy ez az első teljes mod az ofp-hez. Persze ez kissé túlzás, mivel a kampány még nem készült el hozzá. Van pár bug is, pl a hornet simán átmegy a fákon.

A szerkesztő felületét is átalakították, nagyobb helyet kapott térkép....jól néz ki.

Az addonok között sok ismerős darabbal lehet találkozni. Pl Patria, aknavető, KLR motor stb. Nagyon viccesek a rögzített rakétavetők, mg-k, aknavetők. Szét lehet őket szerelni és 2 darabban 2 ember szállíthatja őket.

Igényes a dolog...és az első küldetésben az a kétmotoros kis szállító repcsi nagyon tetszik :).

Előzmény: Cifu (10767)
Cifu Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10767
Nyugodtan szedd csak le, én is azt teszem ma este :)

Elég durva dolgok vannak benne, és a fórumokon jók a visszajelzések.

Mindig mondtam, hogy az OFP-t már csak a minőségi addonok tarthattják a felszinen :)

Előzmény: kiskorúbézoltán (10765)
scottish Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10766
Mármint engem? merthogy nem látom kit?l kérded.

Ez már csak amolyan szakmai ártalom, ha az ember tisztként robotol a nagyvilágban.

Előzmény: V.4_Punyek (10762)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10765
Az ofp.gamezone.cz-n van egy "FDF mod" nevű dolog , a leírása alapján elég kellemes darab . Érdemes feltenni ? Kipróbálta már valaki ?
DOGMAN Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10764
Megy az ofphu-n a fórum, áthoztam a régi hozzászólásokat is, hála Icebirdnek...

DOGMAN [ZSIR]

kiskorúbézoltán Creative Commons License 2003.06.20 0 0 10763
Amíg ülve , monitor előtt csinálom addig igen . :)))
V.4_Punyek Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10762
höjj:) téged il2n kívül a modern harcászat is érdekel?:)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10761
Köszönöm mindkettőtök segítségét !
varnagy_gabor Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10760
Helló!

Esetleg egyszerű megoldásnak tudom javasolni, hogy készítesz és elmentesz egy olyan pályát, ahol csak az általad használni kívánt squad van. Amikor egy valódi pályát tervezel, akkor a merge gombbal hozzácsapod a squad pályáját. Ha meg több ugyanolyat akarsz használni, akkor persze copy/paste.

Előzmény: kiskorúbézoltán (10758)
paradia Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10759
ha az f2-nel lerakhato szakaszokra gondolsz, akkor lehet ojjat csinalni, de addonkent kell ledefinialni oket, igaz, hogy ez mindoszze a config.cpp fajlt fogja tartalmazni. szerintem nincs ojjan progi, ami direkt ijjet csinalna.

paradia

Előzmény: kiskorúbézoltán (10758)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10758
Üdv !

Létezik olyan progi amivel az addonokban lévő bakákból rajokat csinálhatok , amiket azután csoportként dobhatok be a pályákra ?

krapek2 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10757
szerintem a ofp jo prg csak lehetne már jo
pálya szerkesztőket kiadni a népnek ami edig
van azzal semmit nem lehet kezdeni pedig jo szorakozás lenne föleg nagyobb pályákat készieteni
pl utakat az eddigivel nem nagyon tudtam de lehet
hogy ez egyéni szociális probléma

a multi rész is biztos jo de nekem valahogy sosem
mükszik

paradia Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10756
igen, mar en is neztem, es ... szoval elso latasra elegge osszecsapotnak tunik (masodikra is). a cseh szovegek nekem is megvannak. elegge elszomoritonak tartom, hogy a menun kivul - ami ugye mar angol - mindent (ertsd hibauzenetek, dialogus ablakok feliratai) ekes tajszolasban jelenit meg. kerdem en, meddig tartott volna englisul bepotyogni ezeket? vagy nyelvi modullal megoldani? de legalabb egy szoszedetet mellekelni hozza? zarojelben jegyzem meg, hogy rakerestem a szovegekre a fajlokban, hatha atirhatok hexa editorral (fapados magyarositas :-)), de meg csak mutatoba sem talaltam semmit. persze eljatszatjak velunk a szokasos telepitesi hujjeskedest (ezt ijjen konyvtarba tegyed, ezt meg ojjanba), es csak a megjelolt konyvtarba tett dolgokat tudja beepiteni a szigetbe. konyorgom, 2k3at irunk! nem lehet ezeket kozvetlenul a telepitett ofp-bol kiolvasni? miert kell kiszedegetni a hasznalni kivant texturakat a pbo fajlbol (a wrpedit automatikusan kiolvassa, megjeleniti, hasznalja es korrektul beepiti a wrp fajlba a hivatkozast)? meg azt is el tudom kepzelni, hogy a csak nem optimalizalt objektumokat kepes csak megenni (lasd o2).
amit viszont tenyleg pofatlansagnak tartok, azt a hozza adott tutorialban muveltek. cimszavakban a lenyeg:
uj sziget letrehozasa. importalni csak a 3d max egy speci formatumabol tud (neeem, nem a .3ds-rol van szo, mint az o2-nel, hanem egy szoveges, helyzabalo oskovuletrol - 17mb-os a peldasziget, viszont lazan atkopsz az egyik vegerol a masikra), mintha mindenkinel lenne telepitve a program (vagy legalabbis a sufniban porosodna belole egy peldany). ezt meg tetezik azzal, hogy megemlitik, lehet manualisan is magassagertekeket allitani, es igy kialakitani a domborzatot, de mivel az korulmenye, es bonyolult, es lassu is, errol most inkabb nem beszelunk. hat persze, hogy az ekkor hasznalando ablakban 30ezer (vagy 300?) parameter van, persze mind csehul, hisz a sufniban a 3dmax mellett cseh nagyszotar is porosodik. vagy azzal a polc van alatamasztva?
ennyit az elso erzesekrol, delutan-este tuzetesebben is megnezem, de van egy olyan erzesem, hogy nem fogom a seggem a foldhoz verni oromomben ettol a programtol (ne nekem legyen igazam!). jelenleg ugyanis nagyon ugy tunik, hogy a wrpedit a maga kis nyugjeivel es korulmenyesebb kezelesevel hasznalhatobbnak tunik. sot maga a program felepitese is atgondoltabb tervezest sejtet.
egy szo mint szaz, felmerult benne a gondolat, hogy ezzel most nekunk akartak kedveskedni, vagy inkabb "egy vessunk egy koncot a nepnek, nehogy kihunyjon a parazs" megfontolasbol, a maguk megnyugtatasara.

paradia

Előzmény: krapek2 (10755)
krapek2 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10755
sziasztok megjelent valami térképkészítő prg
a neve : visitor2light van valami tapasztalotok
ez ügyben nekem mintha csehül írna ki dolgokat
Frank_N_Stein Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10754
Köszi!
Neked is úgy kezdődik ez a pálya h. sérült vagy? és ezért csak kúszni tudsz?
A tisztogatással semmi gond... csak a gyorsan és hatékonyan feladatra piros X et kapok... lehet elhullanak a túszok... 8Đ
Előzmény: akiko (10748)
paradia Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10753
par sorost? :-)))
sajna annal kicsit bonyibb a hejjzet. majd hetvegen megproszalok valami ferditesfele-kivonatot kesziteni, amiben legalabb az alapok benne lesznek.

paradia

Előzmény: chucky1 (10745)
CREATOR Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10752
Dog!
Kukkancs a PC DOME forumra irt a cINC2 haverod, idézem:
"GONDOLKOZZ RAJTA EL! VAJON MELYIK A LEGNAGYOBB OFP OLDAL?!!!!!
operationflashpoint.cz !!!!!!!!!!!!! VILÁGOS???!!!!"

joxy Creative Commons License 2003.06.19 0 0 10751
Dogman:
Erről képeket nyomassál mán!!!
DOGMAN Creative Commons License 2003.06.18 0 0 10750
Ja és kaptuk az öregtől a vízszintesen levágott félgömb alakú rohambilit is hozzá, az enyém 2x2-cm-es metlakicsempe kockákból kapott borítást, az öcsémé meg egy őzbak agancsot...
Mehhöhehö!!!!
Mikor a balcsiparton tekertünk vele a nyugati motorosok szájtátva lassítottak melletünk.
Ehh, régi szép idők....sniff-sniff...
Előzmény: DOGMAN (10749)
DOGMAN Creative Commons License 2003.06.18 0 0 10749
ZSÍR!!!

Nekem anno még boldog szakközépiskolás koromban volt ilyen motorom, hehhe műszaki nuku hátul dupla széles gumi, chopper kormány és támlás ülés.
Ja és még vagy 30 féle világító pilács elöl és hátul egyaránt.:)))
Egy falumbeli öreg fószertől vettem kemény 5000Ft-ért...
Amúgy a korához képest elég jól lehetett vele tépetni a zsernyákok elől itt a tanyán.:D
Már bánom hogy akkor széjjelbarmoltuk szegényt, assem tudom hogy most kinél van, remélem valami kerti kistraktort hajt ezerrel...

DOGMAN [ZSIR]

Előzmény: joxy (10746)
akiko Creative Commons License 2003.06.18 0 0 10748
Franknstein: en ugy csinaltam azt, hogy bekusztam egeszen a hatso haz sarkaig, az egesz kozel van ahol a tuszok vannak. Onnan le tudsz adni dragunovval 4-5 lovest, de sietni kell mert megdobnak granattal. Az a lenyeg, hogy a tuszok korul allokat kell kiirtani hamar, mert amikor elkezdesz lodozni, akkor nekiesnek a tuszoknak. Ja es lehet hivni a tobbieket segiteni. Ezutan az ut mellol kilottem a bmp-t, meg a kiugralokat. Ennyi nagyjabol, utana mar a tuszok elszaladnak, vagy meghalnak mar nem emlekszem... :) Aztan tolteni kell ujra, mert jon az erosites, es jobb helyben elintezni oket. Azt hiszem ket tank meg egy bmp jon.. sok sikert
Előzmény: Frank_N_Stein (10744)
Captain Thomas Creative Commons License 2003.06.18 0 0 10747
Aztán az egyik sarkon befordult egy men2 egy women5-tel...
:)))))
Előzmény: joxy (10746)
joxy Creative Commons License 2003.06.18 0 0 10746
Voltam ma délelött szlovákiában tankolni+ vásárolni, és az egyik faluban ugyan olyan 250cc Jawa -t láttam mint az ofp -ben van. Ugyan olyan piros és króm szinben, és egy öreg civil volt a driver.
Utána meg elsuhant egy kimattult Skoda rapid, mint amivel versenyezni szoktunk.
Ez ám a feeling :)))))))))))
chucky1 Creative Commons License 2003.06.18 0 0 10745
OLAJ

Köszi szépen, a progikat megtaláltam viszont nekem minimális angol tudásom sincs és így nem boldogulok vele.
Ha lennél kedves majd egy pár soros használati utasítást mellékelni nagyon megköszönném.

Chucky[HUN]

Előzmény: paradia (10743)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!