Eddig sem volt olcsó gyorshajtani, akit pedig mondjuk lakott területen mérnek be ( lásd utóbbi hetek, hónapok ) 130-140-el az szerintem meg is érdemli a magas összegű bírságot, tanulni úgysem fog belőle.
Ráadásul megint indokolatlan. Az olaj totális padlón van, a ft is visszajött a horror szintekről. De tudjuk, óriási nagy a baj, amit csináltak, padlássöprés megy (rablásra kell minden fillér).
Kérlek szépen, ha ennyire akarod, én nem ellenzem, bár továbbra sem értem, miért jó az valakinek, hogy önként rohan a pofonerdőbe, sőt, direkt kívánja. Nem először látjuk tőled.
Szerbiában a benzin átszámolva 631 forint, a gázolaj 673 forint (pontosan ezt írtam 1 hete, ezt láthattad a saját szemeddel, mert ugye te linkeknek nem hiszel).
Magyarországon az átlagár kb. 603 és 605 forint (néhány kút ettől olcsóbb, néhány drágább, de az átlagár kb. a kutak 95%-ára igaz).
Te azt írtad anno - ha még emlékszel rá -, hogy a szomszédos országokban mindenhol olcsóbb az üzemanyag. Ugye le tudod vonni a tanulságot?
Lengyeleknél ca. 580 Ft/l diesel (6.02-6.20 PLN, szlovákoknál autópályán tankoltam a minap gázolajat 1.465 EUR-ért ( nem pályán 1.44 körül ) ami szintén 580 Ft körüli literárat jelent.
Mivel mi gazdag ország vagyunk nálunk egy kicsivel (mától gázolaj 607 Ft) , de nem sokkal többe kerül.:)
Aki ejróban kapja a fizetést....az jókat mulat rajtuk..
Itt, ma 395.5 az árfolyam.
Aki veszi az ejrót....az más tészta, de ha nem vakegér, akkor láthatja odakint, hogy ha nem a fúúdeszupet kutakon tankol, hanem mondjuk a Turmölnél, akkor alacsonyabb árakkal találkozik..
Kiemelnék egy részletet: "A 24.hu szerint ilyen költséget kizárólag Magyarország alkalmaz, ráadásul az adónem létezését kihagyja a nemzetközi üzemanyagár összehasonlításokban. "
Ennyit arról, hogy a KSH statisztika szerint fél forinttal olcsóbb az üzemanyag mint a körnnyező országokban. Ha levonunk belőle 11 forint+áfát, úgy valóban lehetséges.