Keresés

Részletes keresés

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.02.09 0 0 883
Én speciel nem előtte vagyok, hanem közötte, Prága és Budapest között :-)
Előzmény: Eliane (878)
Eliane Creative Commons License 2005.02.09 0 0 882
Tok jo erzes, a koncertbeszamolo volt eletem elso indexes hozzaszolasa! Koszi a felvilagositast a komor zenerol! Jo egyebkent az a Sigur Ros? ERdekes, hogy minden zenekar odavan erte, amit szeretek, eddig a Radioheadrol tudtam, de most mar csatlakozott hozza a Rammstein is. Azert neztem meg oket Nottinghamben, mert itt tanulok fel evig, meg novemberben lattam a honlapon, hogy lesz itt koncert, aztan mikor neztem ra jegyet december korul neten, mar sold out volt az osszes allohely. Aztan vasarnap jottem vissza par nap otthoni tartozkodas utan, ravettem magyar baratomat, nezzunk el az Arena kornyekre, hatha kiszurodik valami zene, de ures volt az egesz, nem nagyon ertettem, aztan masnap nezem neten, hogy hetfon van a koncert!!! Es van meg ulohely. Elegge ki voltam otthon akadva, hogy 7 ev utan pont akkor jon vegre Rammstein, mikor nem vagyok otthon, egyertelmu volt, hogy megtekintem akkor itt oket, meg a jegy is olcsobb, 22 es fel font, vagyis ugy 8 ropi. Egy nemet lannyal mentunk el ra, o nem is tudta, hogy van koncert, amig nem szoltam neki 2 oraval kezdes elott, lelkesen jott velem, probalkoztunk bejutni a tancterrre, de a kocsog biztonsagiak nem engedtek, viszont legalabb a motozas soran nem vettek eszre a laposuveget. Az ulohelynek meg annyi elonye van, hogy legalabb mindent lattunk. Igaz, kb 8-10 ember tancolt osszesen, a tobbi par ezer egyhelyben alldogalt, es nezett. Pesten jobb buli lesz, abban biztos vagyok!
KORNhulio Creative Commons License 2005.02.09 0 0 881

Jo nektek, ti meg elott vagytok...

Igen. Ezzel a mondattal kellene kezdeni minden koncertbeszámolót. Mottóként. Lexikonba való megállapítás. Vagy famous last words. Ahogy tetszik.

Skarecrow Creative Commons License 2005.02.08 0 0 880
miafene van itt? midnenki angliaba jar koncertekre? :-))
Zombie Creative Commons License 2005.02.08 0 0 879
feloras varokazas, majd megszolalt, es egyre erosodott valami komor zene

Sigur Ros: Sigur Ros

csak hogy ezt is a helyere tegyuk :)
Eliane Creative Commons License 2005.02.08 0 0 878

Hi!

Tegnap voltam Rammstein koncerten itt Nottinghamben. Sajna csak ulohely volt, de azt legalabb lehetett par oraval kezdes elott is venni. A helyi jegcsarnokban (Ice Arena) volt a koncert. Miutan vegre lelepett az Apocalyptica, kb feloras varokazas, majd megszolalt, es egyre erosodott valami komor zene, vegul `Boden, Boden` (asszem ez van a REise Reise elejen?), fuggony fel, es mar nyomtak is a fiuk. Till hangjat az elejen nehezen lehetettt hallani, de aztan megcsinaltak a hangzast. Az uj albumrol szinte minden ment, kiveve Amour, meg Dalai Lama. A regiek kozul volt Sehnsucht, Du hast (ekkor kilottek ket raketat a kozonseg feje fole, meg Till alkarjara ket langvetot szereltek, azokbol lovoldozott a plafon fele), rogton a masodik szam a Links 234 volt. Volt meg Du riechst so gut is. Ket radasblokk volt, az volt al egjobb, Sonne, Ich will, a Stripped-re meg megorult az angol kozonseg, en is nagyon szamitottam ra, hogy eljatsszak. A kozepen nyomtak egy instrumetalis reszt, mialatt a kopasz gitaros (Oliver Riedel) egy gumicsonakban korbehajozott az arenaban. A Mein Teil alatt meg a szintetizatoros, Flake bemaszott egy konderba, Till meg idonkent alaporkolt neki. Az Ohne dich-hel zarult a koncert, ket orat jatszottak, kibaszott nagy volt. Jo nektek, ti meg elott vagytok...

Fafara Creative Commons License 2005.02.08 0 0 877
nem fura, hogy nem nagyon reklámozzák a koncertet?
Banshee Creative Commons License 2005.02.08 0 0 876

Hello-hello :)

Igazabol szeptemberben szeretnenk visszamenni Londonba, igy Berlin kicsit eselytelennek tunik, de a mostani repjegy arak mellett vegulis meggondolando :)

Orulok, hogy Ti is jol ereztetek Magatokat, kar, hogy nem sikerult egy napon menni.

(Greenwich-ben meg lett a hely, meg volt a mashed potatoes es a pie - koszonet erte :)))

Előzmény: bhoy 72 (873)
Skarecrow Creative Commons License 2005.02.08 0 0 875

shit. na pont most olvasom a rammstein.com-on hogy az "elmarado" szlovakot bedobtak 28-ra.

ennyit a turnezaro kepzelgesemrol :-)

Előzmény: Skarecrow (874)
Skarecrow Creative Commons License 2005.02.08 0 0 874

elvileg minden maradt ugyanugy. nemcsak a setlist.

emiatt kicsit csalodott vagyok... marmint hogy azert azt vartam legalabb egy szamot cserelnek vagy vmi.

amugy mivel a szlovak koncert elmarad es a cseh pedig aznapra kerul at igy a magyar fellepes lehet az utolso a sorban. vmi turnezaro extrat bedobhatnanak ;-)

Előzmény: KORNhulio (871)
bhoy 72 Creative Commons License 2005.02.07 0 0 873

Hello!

En is elveztem a koncertet!Mi fent voltunk,ami elvileg ulohely,de szinte mindenki allt.Mondjuk nem is tudom,hogy lehet ulve birni.

En a pestire nem megyek haza,de valszeg megcelzom a juniusi berlinit.Arra nem jottok?

OFF

Remelem jol erzetetek magatokat Londonban!A helyet,amit ajanlottam Greenwichben,megtalaltatok?

Előzmény: Banshee (869)
Zombie Creative Commons License 2005.02.07 0 0 872
Valtozatlan a setlist, ugy tunik.
Előzmény: KORNhulio (871)
KORNhulio Creative Commons License 2005.02.07 0 0 871

Meg tudnál ajándékozni egy setlisttel? Az érdekelne, hogy változott-e a novemberi-decemberi turné óta valamicskét a program.

Volt-e pl. Mein Herz brennt? Vagy Seemann?

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.02.07 0 0 870
Baromi kiváncsi vagyok, milyen lesz a színpad és mit lehet majd látni. Mert prágában nem sokat lehetett.
Banshee Creative Commons License 2005.02.07 0 0 869

Nekem bar most volt az elso Rammstein koncert elmenyem (febr. 5. London - Brixton Academy), le lettem nyugozve :))

Kulon jo volt, hogy osszvissz kb. 4000 ember volt, raadasul a kuzdoter NAGYON lejtett, igy siman lehetett mindent latni. Hat varom a 27-et, az tutti.

Aribari Creative Commons License 2005.02.07 0 0 868
Yóvanna. Ma reggel végre láttam 1 darab plakátot Csárli, Anasztázia, Rod Sztyuárt és BódoSzilvi közé inzertálva :)
KORNhulio Creative Commons License 2005.02.06 0 0 867
Elárasztották a RAMMSTEIN-plakátok a nagykörútat! Vagy csak én vettem észre őket késve?
Aribari Creative Commons License 2005.02.06 0 0 866
Nem értem. A Prágai koncerteket (a tavalyit is, meg amikor AC/DC-vel léptek fel) hatalmas plakátok hírdették szerte az autópályákon, városban. Most a Budapestiről SEMMI (ejtsd NULLA).
Nem vágyom arra, hogy széttapossanak a koncerten, de bezzeg ha Karel Gott beszállna harmadiknak a Korda & Balázs pároshoz, akkor mindenhonnan folyna a kárnyivááál.
Egy szónak is az a vége, hogy tele_van_a_törpöm_a_szervezéstelenséggel!!!

aribari
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.02.04 0 0 865
Kurva jó ez a dagi feeling :)
Előzmény: Skarecrow (863)
davina Creative Commons License 2005.02.04 0 0 864

Mindegy, remélem megmarad, mert itt a munkahelyen nem tudom lejátszani :((

Majd otthon :))

Előzmény: Skarecrow (863)
Skarecrow Creative Commons License 2005.02.04 0 0 863

nem en raktam fel :-))

es a linket sem en talaltam :-)

Előzmény: davina (862)
davina Creative Commons License 2005.02.04 0 0 862
Isten vagy, ezt holnapig légyszi ne vedd le :)))
Előzmény: Skarecrow (861)
Skarecrow Creative Commons License 2005.02.04 0 0 861
Kevin Creative Commons License 2005.02.03 0 0 860
"mondhatnánk, hogy 1 ft a jegy és 69 a kiállítás díja, a lényegen nem változtat, de hogy miért kerül ez 15 ezer forintba, azt nem tudom"

Nagyjából így működnek a fapados járatok :)
Előzmény: Dr.W.Gy. (859)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.02.03 0 0 859
Ja, csak hát semmi értleme szétbontogatni. Most tudtam meg egy félórája, hogy létezik a repjegy mellé ugye reptéri illeték meg valami jegykiállítási díj. Beszarás. 40 a jegy + 15 + 15 = 70 lesz belőle. Most ennyi erővel mondhatnánk, hogy 1 ft a jegy és 69 a kiállítás díja, a lényegen nem változtat, de hogy miért kerül ez 15 ezer forintba, azt nem tudom.
Előzmény: Skarecrow (858)
Skarecrow Creative Commons License 2005.02.03 0 0 858

ausztriaban meg mindez durvan 6 euro.

nyugi ez nem vmi uj talalmany :-)

Előzmény: Kevin (857)
Kevin Creative Commons License 2005.01.31 0 0 857
A kovetkezo van a mi jegyunkre irva: 8900 Ft (7800.- + 1100 .- Jegyar + Ertekesitesi dij)

1100 Ft ertekesitesi dij azert nem semmi ...
Előzmény: disp (852)
Golka Creative Commons License 2005.01.29 0 0 856
Előzmény: Törölt nick (855)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.29 0 0 855

Sziasztok,

Egy pesti rokonommal szeretném a jegyet megvetetni, megmondaná valaki, hogy hol érdemes?

Köszi.

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.01.28 0 0 854
Oké, akkor ha valaki itt olvassa és állójegyet szeretne, nekünk van négy, amit elcserélnénk ülőre.
Előzmény: Kevin (843)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!