Keresés

Részletes keresés

Fat old Sun Creative Commons License 2024.01.05 -1 2 141

Iván Gábor Válogatott Ostobaságai - Bővített kiadás

 

 

Előzmény: ErkölcsTan (138)
Elminster Aumar Creative Commons License 2024.01.05 -1 1 140

Magadat se tudtad meggyógyítani a kommunista-antiklerikális mémfertőzésedből.

Úgyhogy szélhámos sarlatánság a hirdetett módszered.

Előzmény: ErkölcsTan (139)
ErkölcsTan Creative Commons License 2024.01.05 -1 0 139

Itt leírom nagyon röviden két példán keresztül a fertőző mémek immunizálásák folyamatot. Ami igen... a legrövidebb hatás is néhány év, de de inkább több kell hozzá. Ja és szükséges a tömeghatás. Vagy társdalmi együtthatás.  Egyéni gyógyításnak semmi értelme. Hiszen a fertőzés, megfertőződés is járványszerűen történt, és a gyógyítás is hasonlóan működik.

 

Gyógyító Vakcina Gondolat-Vírusok működési elvére egy példa

 

 

 

 

Előzmény: ErkölcsTan (138)
ErkölcsTan Creative Commons License 2024.01.05 -1 0 138

Szórakoztató Valláskritika MémKéptár

 

és hasonlóak az okai az ilyeneknek, amelyek meg itt vannak leírva.

 

Sima ok és okozatok ezek.

 

Tömeges kigyógyulások Isten mémből

 

Kálvinista Apologetika kihívása

 

Ateista - vallás?

 

Az Ateizmus Metafizikája

 

Ateista logika?!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: ErkölcsTan (136)
Fat old Sun Creative Commons License 2024.01.05 -1 2 137

Hülyeségeket beszélsz.

Te semmiféle tudománnyal kapcsolatban nem vagy vitaképes, naponta bizonyítod, hogy egyetlen tudományhoz sem értesz semmit, amelyeket fikázol.

Kisstílű szellemi környezetszennyező vagy, semmi több.

Előzmény: ErkölcsTan (136)
ErkölcsTan Creative Commons License 2024.01.05 -1 0 136

A magukat ateistáknak vallóaknak illene már felfogni, hogy:

 

a "Tudományos Isten" témakörben nem vitaképesek.

 

Ahogyan nem vitaképesek a mono-teisták sem.

 

Sőt még nagyon sok más ideológiailag elfugult ember sem. 

 

Ezt tudományos kérdés és abban a pszichovírus (mém, mémkomplex) fetőztöttség miatt raciolálisan és logilusak gondolkodni képtelenek. Magát ezen viselkedés és mentális zavarukat felismerni is képtelenség a számukra. 

 

Az Isten-mém és ateizmus-mém immunizációs folyamatok viszont müködnek, vita nélkül is. 

Mint ahogyan a penicilin sem nézi az illető világnézetét, hogy kifejtse-e, vagy sem a hatását. 

Elminster Aumar Creative Commons License 2024.01.05 -1 1 135

Mondom: veled lehetne szemléltetni az érvelési hibákat, hiszen talán egy se volt, amit ne követtél volna el.

Oké, a "náci kártyát" a tudtommal nem követted még el.

 

Oppábocsánat! Azt is elkövetted a definíció szerint:

 

"Önmagában azzal, hogy párhuzamot vonsz egy állítás vagy egy személy és egy elítélt ideológiát magáénak valló társadalmi csoport között nem bizonyítod az állítás helytelenségét, sem logikai, sem morális értelemben. Így ha maga az általad felállított párhuzam még helytállónak és bizonyítottnak is tekinthető (azaz tényleg ugyanazt csinálták pl. a kommunisták is, mint amit mondjuk vitapartnered csinál vagy javasol, és a kommunistázás nem csak alaptalan érzelmi apelláta részedről), azzal sem tudod ténylegesen megkérdőjelezni az álláspontját."

 

Te a "náci kártyát" az ateizmussal követed el nap mint nap.

Előzmény: ErkölcsTan (133)
Fat old Sun Creative Commons License 2024.01.05 -1 2 134

Az ateisták még mindig azt HISZIK, hogy

 

 

 

A te érvelési hibád a 

 

szalmabáb

 

Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be.

Előzmény: ErkölcsTan (133)
ErkölcsTan Creative Commons License 2024.01.05 -1 0 133

 


ATEIZMUS BUKTA ! :-)

 

 

Az ateisták még mindig azt HISZIK, hogy az az "Isten", amit egy "Biblia" nevezetű mesekönyvben leírnak. (!) (?)  Persze, hogy vallás, így az ateizmus.

 

Az ateizmusnak valóban nincs semmi értelme sem. Tudományfilozófiailag és logikailag is "Babig" tagadás. Vagy aBabigizmus. 

 

Ez az egész "Isten létezik" vs "Isten nem létezik" filozófálás marhaság. Néhány nagyon egyszerű dolgot kell csak végiggondolni és logikusan.
1. Mi is "Isten" ?
2. Miért is az "Isten"?
3. Tehát azért az "Isten" mert úgy lett kitalálva?
4. Ez logikai hiba. Körkörös érvelés. Marhaság !!!

 

 

" Tudományos Isten" : Úgy értem, amely megfelel a tudományos módszertan, helyes érveléstan és empirizmus szabályrendszerének. Úgy lett feltárva és bizonyított és tesztelhető is. Akár te is tesztelheted. 

 

MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.29 -1 0 132

Az ateizmus badarság. Metafizikára alapuló, ál-logika, ál-racionalizmus, és ál-tudomány.

Néhány békésebb és értelmesebb vallással sokkal szebb, tartalmasabb és szókakoztatóbb az élet. Kultúrális játékként iránymuattó lehet sok vallás az élethez. 

 

"Még világosabban is leírom: Sose voltam, nem vagyok és soha sem leszek ateista. Ami vagyok viszont, az ateizmus logikai megdöntője. Na az tényleg vagyok. Az ateizmus nagyobb baromság, mint a legvadabb szektás bolondok vallása."

...

 

"Mert vallási portfólióm van, ami nagyjából és lényegében nyolc vallásból áll: Fel is sorolom, nagyjából felvételük időrendi sorrendjében. 1. Csecsemőkori keresztelésből kifolyólagos kényszervallás: Görög Katolicizmus. 2. Gyerekkori: panteizmus. 3. ifjú kori: ezotéria/new age jellegű morfogenetikus mező/ Gaia 4. Kezdeti felnőtt kor: Zen-buddhizmus 5. Felnőtt kor: Saját alapítású vallás P-DOX Semmiben Sem Hívők 6. Érett felnőtt kor: Jedi Rend Mestere 7. Komoly felnőttkor: Vallásalapító Vallás (minél többet) 8. Bölcs felnőttkor: Nevetés a Legfőbb Szentség Vallás."

 

forrás: Miért nem lehetek ateista?

 

 

 

 

Elminster Aumar Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 131

"Alaposabban áttanulmányoztam a Templeton-díjat, és azt kell írnom, hogy igen nagy esélyem van a jövőben azt valamikor el is nyerni."

 

Nem. Nincsen.

 

 

"A Tudományos Isten feltárásommal + Kurt Gödel Első nemteljességi tételének a kimutatásával, hogy az áltudomány + A Mono-ŐsRobbanás Hiedelem előrejelzésemmel."

 

Téveszmés bolondságokért nem osztanak díjat.

 

Mellesleg a Templeton-díjat a tudomány és a hit közötti kapcsolat erősítésében kiemelkedő kutatóknak adják. Gyakorlatilag a vallásos tudósoknak, akik nem rejtik véka alá istenhitüket, de emellett még érdemi tudományos eredményeket is elértek.

Te ateista vagy (bár ezt nem vagy képes felismerni) és érdemi tudományos eredményed semmi sincsen.

Előzmény: MemetikaTan (129)
Fat old Sun Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 130

Kutatási, publikálási szövetségesnek, akikkel a díj esetleges elneyrése esetén, annak a pénzösszegében is érdemarányosan osztozok.

 

Tehát dolgozzanak valakik helyetted, de a díjat ne ők kapják, hanem te. Esetleg némi alamizsnára igényt tarthatnak tőled.

 

Gyönyörű jellem vagy te.

Előzmény: MemetikaTan (129)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.29 -1 0 129

Nyilvános felhívás:

 

 

Alaposabban áttanulmányoztam a Templeton-díjat, és azt kell írnom, hogy igen nagy esélyem van a jövőben azt valamikor el is nyerni. A Tudományos Isten feltárásommal + Kurt Gödel Első nemteljességi tételének a kimutatásával, hogy az áltudomány + A Mono-ŐsRobbanás Hiedelem előrejelzésemmel. A nyeremény 1,1 millió angol font ~ 482 millió forint. Az eddigi nyertesek közt 2 magyar is van. Többségük, és maga a díjalapító is, foglalkozik "Isten"-nel és tudományos megközelítésben is. A nyertesek közül igen sok írt Kurt Gödel első nemteljességi tételéről is. A nyertesek közül sokan nyilatkoztak a BigBangról is. A 2017-es nyertes, Alvin Plantinga az érvelési hibás istenérvei miatt, akinek a hazai követőit már "legyőztem vitákban" külön érdekes. Úgy tervezem, hogy megkapás esetén a díj 40%-át a segítőim közt munka és érdemarányosan szétosztom majd.

 

 

Van az eddigi díjazottak közt, akikkel nem szívesen ülnék egy asztalhoz, de sok az olyan koponya is, akikkel meg igen. Ezeket fel is sorolom: Stanley Jaki, Carl Friedrich Freiherr von Weizsäcker, Paul Davies, Freeman Dyson, George F. R. Ellis, John D. Barrow, Charles Taylor, Martin Rees, Tenzin Gyatso, Sir Alister Hardy, Ian Barbour, Charles Hard Townes, Bernard d’Espagnat, Francis S. Collins, Jane Goodall.

 

 

A Templeton-díj elnyerésének az esélynövelés miatt keresek magyar (esetleg magyarul is tudó külföldi) akadémikust, akadémikusokat, vagy / és  egyetemi oktatót, oktatókat. Kutatási, publikálási szövetségesnek, akikkel a díj esetleges elneyrése esetén, annak a pénzösszegében is érdemarányosan osztozok. Fizolológiai és lletteani Nobel-díj elnyerése is eseélyes lehet, de ahhoz meg még kell némi további kutató és bizonyító munka is. Emlékeztetnék a méhek táncának a megfejtésénél ( ami orvosi Nobelt kapott) az emberi elme "táncai" jelentősebb téma.  A Templeton-díjhoz már kész az anyag, annak csak tisztázása szakszerkesztése és különféle nyelveken és különféle helyeken való megjelenetetése ami hátra van teeendőként. 

 

Jelentkezni és érdeklődni a facebook egyéni és személyes profilomon, ahhoz kapcsolódó nem nyilvános messengeren, vagy a Memetika és PszichoVirulógia  nyilvános csoportban lehet. 

 

 

Fat old Sun Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 128

Nárcisztikus személyiségzavar.

Előzmény: Elminster Aumar (127)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 127

"aki az általános iskolai fizika alapjait sem érti, de feljogosítva érzi magát arra, hogy a modern fizika eredményeit fikázza?"

 

Bárki nyugodtan fikázhatja, hiszen bolond likból bolond szél fúj, és aki ért egy kicsit a témához annak egy istenadta mulatságforrássá válik a magáról megfeledkezett tudatlan okoskodó.

Ami visszás - és bizony szakember segítségét igényelné - az az, amikor a delikvens folyamatosan arról beszél, hogy Ő milyen okos, hogy Ő milyen csoportokban Ő milyen elismert pozícióba jutott, hogy az Ő blogjának és facebook csoportjának mennyi tagja van, hogy Őt milyen nagyon elismerik a világ mémkutatói, hogy az Ő könyve és írásai már világszerte terjednek, hogy Őneki kell kapnia a Templeton-díjat, hiszen Őnála zseniálisabb kutató kerek e földön nincs és nem is lehet, hiszen Ő bizonyította "tudományosan" isten létezését, és Ő találta fel a kanálban a mélyedést.

Minden Ő körülötte forog, és ha véletlenül nem azt tenné, akkor elidegeníthetetlen joga bármibe és bárhova bepofátlankodni és szerénytelenség nélkül dicsérnie saját magát, és hinteni világnagy esze morzsáit az Őt csodálók elé.

Előzmény: Fat old Sun (125)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.29 -1 0 126

Mivel az ateizmus (monoateizmus, poliateizmus, vallásközi ateizmus, agnoszticizmus, igagnoszticizmus, igteizmus ...) mára már egy nagyon egyszerűen gyógyítható, immunizálható viselkedészavará vált tudományosan, teljesen érthető a fundamentalisa harcos ateisták támadó viselkedése. Az lenne a fura ha nem támadnának. Az mutatná inkább azt, hogy a FELISMERÉS jelenktéktelen. 

 

Az érdekes, hogy a teista ember immunizációjával indult ez a több évtizedes kisérletezés és kutatás ( Valláskritika Vírtus, Szórakoztató Valláskritika ) és a fő eredménye még is inkább az ateista ember gyógyítása lesz. Miért?

 

Azért mert memetikusan jelenleg az ateizmus ideológiája kötődik inkább a "tudományhoz" és a logikához. Teljesen helytelenül. Tehát annak a rendbe és helyére való rakásáűval lehet valdi és kiemelkedő  eredményt elérni. 

Fat old Sun Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 125

Milyen pszichés betegségtípushoz lehetne sorolni azt, aki az általános iskolai fizika alapjait sem érti, de feljogosítva érzi magát arra, hogy a modern fizika eredményeit fikázza?

Fat old Sun Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 124

A Nobel-díj kevés neki, ha a munkássága jelentőségéhez mérjük, azt már egyszer kifejtette.

 

Előzmény: Elminster Aumar (122)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.29 -1 0 123

egy teljesen másfajta tiselkedészavarral jár = egy teljesen másfajta viselkedészavarral jár

Előzmény: MemetikaTan (121)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.12.29 -1 1 122

A "nárciszozás" a narcisztikus személyiségzavarra utal, például arra, amikor magát valaki akkora kolosszális zseninek tartja, hogy szerinte neki jár a Templeton-díj. Meg persze a Nobel is.

Előzmény: A Troll. (120)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.29 -1 0 121

Nem az. Az egy teljesen másfajta tiselkedészavarral jár. Ebben az írásomban tárom fel és ez is része lesz a Templenton-díjra való aktív pályázásnak. Akkor is ha azt nem pályázással lehet megnyerni, hanem inkább egyfajta kiválasztással. Jelenleg mindent megteszek, hogy a világ többi részén és ne csak magyarországon és magyar nyelven legyenek ismertek a feltáró írásaim. 

 

"Legújabb humánetológiai  tagadásvallásos mono-ateista emberi megfigyelésem eredménye, párbeszédesen tálalva. Hozzáértők szakmai segítségét szeretném kéni a következőiekben feltárt viselkedésforma pszichológiai feltárásához. Mi játszódik le egy ideológiailag elfogult ember pszichéjében és milyen pszichés betegségtípushoz lehetne sorolni azt, amikor az ideológiai elfogultsága miatt a nyilvánvaló valóságot is letagadja? Kognitív disszonancia, mitománia, monománia, téveszme, vagy kényszerképzetes viselkedészavar lenne ez?"

 

 

forrás saját írásom

 

 

 

Előzmény: A Troll. (120)
A Troll. Creative Commons License 2023.12.29 0 0 120

Nárciszozhattam is volna, de konzervatív vagyok. :)

 

 

 

Előzmény: MemetikaTan (115)
A Troll. Creative Commons License 2023.12.29 0 0 119

Nézd meg milyen megalázó szavakat használ, az alapján írtam, elsősorban a szándéka miatt. 

Azt lehet hogy egy teljesen jó fej a hétköznapokban. 

 

 

Előzmény: Elminster Aumar (114)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.12.28 -1 1 118

És még mindig nem vették észre, hogy itt vagy te a világesze, akinél zseniálisabb kutatót nem is díjazhatnak.

Előzmény: MemetikaTan (117)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.28 -1 0 117

Templeton-díj 50. éves.

 

 

Elminster Aumar Creative Commons License 2023.12.28 -1 1 116

Olyan cuki, amikor saját magaddal polemizálsz.

Előzmény: MemetikaTan (115)
MemetikaTan Creative Commons License 2023.12.28 -1 0 115

Ebben a kérféskörben a fundamentalista harcos ateisták támadásai segítséget jelent bárkinek a Templenton-díj elnyerését illetően.

 

Tehát hasznosak.

 

Kár bántani bármelyiket.

 

Meg ugye a pszichovírusok (mémek, Isten-mém) , őket sem kímélik.  Tehát tudatosan még nem is tehetnek valójában róla. ( Boldogkői Zsolt fogalmazásában zombi hatás) 

Előzmény: A Troll. (113)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.12.28 -1 1 114

"Nagy bunkóság amit művelsz..."

 

Nem az.

A magukról megfeledkezett önjelölt Templeton-díj várományosokat körbe szabad röhögni. Még a Bibliában is benne van: "Mert aki magát felmagasztalja, azt az Úr teszi nevetségé, hogy ujjal mutogassanak rá a föld népei és röhögjenek rajta míg a könnyük kicsordul."

Előzmény: A Troll. (113)
A Troll. Creative Commons License 2023.12.28 -1 1 113

Nagy bunkóság amit művelsz...

 

Előzmény: Fat old Sun (112)
Fat old Sun Creative Commons License 2023.12.27 -1 1 112

Tényközlés.  Mint amikor valaki saját magát tekinti "forrásnak".

Szerencsétlen.

Előzmény: Cleaning Cloths (111)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!