"A Templeton-díj egy 1972-ben alapított kitüntetés, amelyet kiemelkedő vallási és spirituális eredményért adományoz a Templeton Alapítvány Londonban. Alapítója, Sir John Templeton presbiteriánus üzletember szándéka szerint a díj amolyan vallási Nobel-díjként funkcionál. "
Amúgy ez is a narcisztikus személyiségzavar eredménye, hiszen mindenki ép önképpel képes egy anonim fórumon az IRL személyiségét rejtve tartani, viszont aki azt hiszi, hogy az egész világnak hasraesve kell csodálnia a zsenijét, az nem képes ellenállni annak, hogy a tényleges nevét és fényképét ne ossza meg szinte mindenkor és mindenhol. Hiszen őt kell személy szerint mindenkinek elismerni, hogy mennyire okos, mennyire ügyes és persze mennyire szép.
Az ateizmus logikai, filozófiai és tudományos megbuktatásával, szerintem a népesség többsége úgy gondolja, hogy nagyon is lehet Templeton-díjat nyerni. Az hogy nagyon erős érzelmi reakciókat vált ez ki a harcos fundamentalista ateistákban, csak megerősíti ezen humánetológia elvet.
"Ha így még sem lenne majd elég a díjhoz ... hát nem fog zavarni, az sem. "
Ó, micsoda bölcs szerényesség.
Azonban óriási különbség van a között a szerénység között amikor egy olyan ember aki tisztában van a teljesítményével, nem kapja meg a díjat és a között amikor egy idióta aki semmit sem produkált, az nem kapja meg.
Valahogy így fog kezdődni, a Templeton-díjra esélyes angol nyelvű publikációm:
Az ateisták még mindig azt HISZIK, hogy az az "Isten",
És az első mondatodban máris elkövetted a SZALMABÁB elnevezésű érvelési hibát. Ezt ugyanis nem "az ateisták hiszik", hanem TE AZT HISZED, HOGY AZ ATEISTÁK AZT HISZIK.
Hozzád hasonló vásári pojácák egyébként ezrével vannak szanaszét a világban, úgyhogy elég kicsi az esélye annak, hogy éppen a te ostobaságaid fogják felkelteni a nagyérdemű figyelmet.
Valahogy így fog kezdődni, a Templeton-díjra esélyes angol nyelvű publikációm:
Az ateisták még mindig azt HISZIK, hogy az az "Isten", amit egy "Biblia" nevezetű mesekönyvben leírnak. (!) (?) Persze, hogy vallás, így az ateizmus.
Az ateizmusnak valóban nincs semmi értelme sem. Tudományfilozófiailag és logikailag is "Babig" tagadás. Vagy aBabigizmus.
Ez az egész "Isten létezik" vs "Isten nem létezik" filozofálás marhaság. Néhány nagyon egyszerű dolgot kell csak végiggondolni és logikusan. 1. Mi is "Isten" ? 2. Miért is az "Isten"? 3. Tehát azért az "Isten" mert úgy lett kitalálva? 4. Ez logikai hiba. Körkörös érvelés. Marhaság !!!
Az ignoszticizmus vagy igteizmus az az elképzelés és filozófiai irányzat, hogy Isten létezésének kérdése értelmetlen, mert az "Isten" szónak nincs egyértelmű meghatározása.
Az ateizmus ál-tudomány és ál-filozófia. Valójában csak egy ellenvallás, tagadás-vallás.
" Tudományos (kognitív) Isten" : Úgy értem, amely megfelel a tudományos módszertan, helyes érveléstan és empirizmus szabályrendszerének. Adatgyűjtéssel és megfigyeléssel indul. Aztán adat rendezés és feldolgozás után végigmegy a legszigorúbb tudományos módszertani folyamaton. Tehát nem kitalált, hanem feltárt, bizonyított és tesztelhető is. Akár te is tesztelheted.
...............................
Nos nem fogok kedveskedni és hajbókolni. Meg kivenni olyan gondolatokat, ami a vallásokra kedvezőtlen. Érjék be a Tudományos Kognitív Isten bizonyítással és ezzel az ateista ideológia megbuktatásával. Ha így még sem lenne majd elég a díjhoz ... hát nem fog zavarni, az sem.
Alvin Carl Plantinga (New York, 15. november 1932. –) (90 éves)
amerikai analitikus filozófus, aki elsősorban vallásfilozófia, ismeretelmélet (különösen episztemikus igazolással kapcsolatos kérdések) és logika területén dolgozik.
1963 és 1982 között Plantinga a Calvin Egyetemen tanított, mielőtt elfogadta a John A. O'Brien filozófiaprofesszori kinevezését a Notre Dame Egyetemen. Később visszatért a Kálvin Egyetemre, hogy a Jellema filozófiai tanszék alapítója legyen.
A kiemelkedő keresztény filozófus, Plantinga 1983 és 1986 között a Keresztény Filozófusok Társaságának elnöke volt. Kétszer tartotta meg a Gifford-előadásokat, és a Time magazin "Amerika vezető ortodox protestáns istenfilozófusának" nevezte. 2014-ben Plantinga volt a 30. legtöbbet idézett kortárs szerző a Stanford Encyclopedia of Philosophy-ban. Az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia tagjaként 2017-ben Templeton-díjjal tüntették ki. "
Nos az ő elveit hirdető magyarországi követőit egy nyilvános immun-mém kísérletben "legyőztem. Abbahagyták, felhagytak a hittérítő tevékenységükkel.
A tesztelések alapján a módszertan hasonlóan működik és hat az ateista tagadáshit terjesztőkre is.
Olyanok is akiknek nincs és nem is volt vallási kötődésük.
Olyan emberek is, akik mentális problémákkal küzdöttek.
Sőt egyértelmű elmebetegek is.
Elmebetegek még Nobel-díjat is kaptak. (pölö Nash .. stb)
Nem ez a Templeton-díj és sok más díj odaítélésének, vagy nem odaítélésének a szempontja tehát ....
Nagyon sok matematikus, például akik a végtelen halmazokkal foglalkoztak pszichiátrián kötöttek ki, és számosnak a halálát is ez okozta. (Gödel, Cantor ... stb) Még is benne vannak a tanaik a matematika könyvekben és egyetemi tananyagokban is.
A Nobel -díj elnyerésén meg egyenesen meglepődnék.
Nincs esélyed emiatti meglepődésre.
No az ilyen mondataid azok, amelyek a legbutább külső szemlélőnek is jelzik a nárcisztikus személyiségzavarodat, míg neked meg sem fordul a fejedben a lehetősége.
Ja nekem nyolc vallásom van, az egyik saját alapítású és soha sem voltam, nem vagyok és nem is leszek ateista. Az ateizmus a legnagyobb baromságok egyike. Tehát ha ki is lennének zárva az ateisták a Templeton- díjból, nem számít, mert engem az nem érint.
Sőt gyakorlatilag az ateizmus megbuktatója vagyok.
Templeton-Díj elnyerését nem tekinteném már sikernek.
Nekem az egy teljesen természetes munkafolyamat lenne. Mint ahogyan valaki pénzt kap a munkájáért. Meg igazából a díj odaítélőinek lenne nagyobb marketing fogás. Tehát nekik az érdekük. Éppen ezért adnak már oda díjakat nagyon régóta, egyáltalán nem vallásos, hanem világi világnézetű tudósoknak is.
A Nobel -díj elnyerésén meg egyenesen meglepődnék. Elfogadnám plecsnit, meg a pénzt is, de a ceremónián nem vennék részt.
Még egyszer, hátha valakinek elkerülte a figyelmét.
A Templeton-díjat a Templeton-alapítvány ítéli oda a kiemelkedő VALLÁSI és SPIRITUÁLIS eredményért. Hogy érthető legyen: a díjazottak papok, teológusok, filozófusok, és olyan természettudósok, akik a vallásos hitüket felvállalják, azaz "hívő tudósnak" számítanak.
Ateista futóbolondoknak nem ítélik oda. Két okból is.
a Nobel-díjat is csak egy memetikai terméknek tekintem. Hiszen Nobel saját maga jó hírnevének a terjesztése miatt hozta létre. Ellensúlyozva a fegyvergyártás miatti borzalmakat. Azért is van a medálon az arca. A templeton medálon nincs rakta Templeton képe.
Meg a Nobel-díj is egy ilyen mém dolog.... aki megkapja az okos? ! :-)
Vagy nem. Igen sok nagyon buta emberi is kapott már ilyet.