Keresés

Részletes keresés

uwu_the_great Creative Commons License 2023.01.10 0 0 23

Többek között ezért jöttem ide, hátha ide többen járnak és kevésbé lesz torz a kép mint a kriptós oldalakon.

Mivel a trendeket a közvélekedés határozza meg, igazából azok véleménye számít akik újak lehetnek.

A kripóba fektetők 90%-a veszteséges, mivel ehhez is érteni kellene, olyan mint a tőzsde, csak volatilisabb.

Egyébként a kriptó nem a meggazdagodásról szól, csak azzal reklámozzák. Ez is csak egy spekulatív eszköz, olyan tulajdonságokkal ami ezelőtt nem volt.

Előzmény: Oldskin (4)
Zuzmo8888 Creative Commons License 2023.01.10 0 0 22

Akkor most itt nem a kriptovalutáról van szó? :-)

Bár nem kripto, de a “Daisy”- vel kapcsolatban esetleg van valakinek valami tapasztalata, infója ami közelebbi annál, hogy olvasott róla?

seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 0 21

Jó, én erre nem tudok mit írni.

SoftReset Creative Commons License 2023.01.09 0 1 20

Végre valaki kimondja az igazságot!

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (17)
SoftReset Creative Commons License 2023.01.09 0 1 19

Csupán szerény véleményem, hogy napjainkban felesleges abban gondolkodni, hogy hol tároljuk azt a pénzünket, amelyet - bárhol is lenne - mindenképpen elvesznek tőlünk. Azt is, amelyet esetleg valamiféle többletnyereségként megszerzünk közben. Vagy akkor mire jó ez a többletnyereség? Mire költenénk?

 

"A topik a pénzről szól." No igen, de hamarosan "NEM LESZ PÉNZ!"

 

Előzmény: seymour_ (16)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.09 0 0 18

Az ékkő a lótuszban mondatból csak az ékkövet és a Lotust jegyezték meg, és félreértelmezték. Tudását fejlesztő ember önmagát csiszolja önként értékes ékkővé.

Előzmény: Creativus (11)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.09 0 0 17

Befizetjük az államnak adók formájában  hisz tudjuk, hogy mindig gondoskodik rólunk az állam, soha semmiben nem szenvedünk hiányt. Orvosaink az örök életre segítenek bennünket, az igazságügy soha nem korrupt és nem hazudik, az emberek soha nem hazudnak és egymást segítik a jobb, harmonikusabb élet felé. Tanáraink többsége magasan képzett, az egészséget és mozgást kedvelő diákok szivacsként szívják magukba a hasznos tudást.:)

Előzmény: seymour_ (16)
seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 1 16

De ez marha jó, hogy a kriptovaluta a topik eredeti címe. Én úgy jöttem ebbe a topikba, hogy majd szépen elmondják, amit el is mondtak, hogy átverés, stb, a piramisjáték még nem volt. Ehelyett ti valami új világrendről beszéltek. A topik a pénzről szól. Arról, hogy érdemes-e kriptóba fektetni vagy sem. Ezekhez a témákhoz képest amit ti itt felhoztok, a kriptó az maga a beton szilárdság. Szóval a kérdés: ti hol tároljátok a pénzeteket?

Előzmény: Creativus (15)
Creativus Creative Commons License 2023.01.09 0 0 15

Ha tudod mi annak a lényege, amely mögött a "megvilágosodott" szót használják, akkor ez a kérdés abban a témában nem releváns. De pl. egy jó példabeszédnek tartom Kassai Lajos lovasíjász történetecskéjét Lee bácsiról (2022.12.16 rocktérítő). A riportban ugyan nem a megvilágosodásról esik szó, mégis - egy másik nézőpontból - tanulságos!

Előzmény: seymour_ (12)
SoftReset Creative Commons License 2023.01.09 0 0 14

Erre válasz az előbbi (13-as) bejegyzésem.

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (10)
SoftReset Creative Commons License 2023.01.09 0 1 13

Látom, te felismerted, milyen nézeteket képviselek. Itt küzdeni már csak valóban alulról építkezve, és gyengének látszódva lehetséges. Ez a Great Hard-módja helyett a Soft-mód. ("Kertekben sarjad az új élet."- nyirkai) Nem a fölényeskedő, erőszakos, és eredménytelen Hard diktatúra, hanem az önkéntes út. Az említett 2500 év óta is a megvilágosodás önkéntesen zajlik, nem pedig visszaélve azzal, hogy a civilizációk egy téveszme rabjaiként igyekeznek fejlődést felmutatni. Ez a téveszme teljesen logikus, de ténylegesen egy csapda, melyen 2 éve csattant a zár.

 

Előzmény: Creativus (11)
seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 0 12

És a pénzedet hol tartod? Vagy megvilágosodást eszel reggelire?

Előzmény: Creativus (11)
Creativus Creative Commons License 2023.01.09 0 1 11

Semmilyen államban nem lehet ma megbízni!

Az állami körök, a bankfiókok, stb. legmagasabb vezetői sem világosodtak meg, hanem önmagukat uraknak képzelő szolgák. Ők az egyre nagyobb rettegésben élő "megvilágosodottak" marionett figurái.

Megbízni azokban lehet csak, akik felismerik maguktól az önnön megvilágosodás lehetőségét, s azokat pozitív módon használva a Great-Reset helyett, egy másik Reset-et építenek ki, felismervén az idők jeleit. Az USÁ-ban egyre több - ehhez kapcsolódó - mozgolódás  zajlik a kertek alatt. Itt is meg kellene ezt kezdeni. A tudás rendelkezésre áll! Alapjait már 2500 évvel ezelőtt lerakta valaki. Ma csak a tudományosan bizonyított háttér az, amely ezt kiteljesíti.

 

 

 

Előzmény: seymour_ (9)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.09 0 0 10

Most Soft vagy Great?:)

Előzmény: SoftReset (8)
seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 0 9

Bízol az államban?

Előzmény: SoftReset (8)
SoftReset Creative Commons License 2023.01.09 0 0 8

Bár tévedhetek is, de véleményem szerint ez is egy teszt-topik a sok közül. Gyakorlatilag a világ manipulatív befolyásolása, alakítgatása, és az elért eredmények tesztelése folyik már hosszú évek óta, számos témában.

 

Itt most a fizetett (ez a ritkább) vagy a leginkább manipulált (ez a gyakoribb) topiknyitó felvetésére adott válaszok az értékesek abból a szempontból, hogy lehet-e még tömegesen csőbe húzni bizonyos rétegeket. Azaz nem terjedt-e már túlságosan széles körben az adott témával (itt a kriptovaluták) kapcsolatban egyfajta egészséges megvilágosodás az érintettek részéről, s ezzel gátolván azokat a manipulációs eszközöket, amelyeket a régóta, ténylegesen "megvilágosodottak" (fordítsuk a szót latinra!) igyekeznek utolsó vonaglásaikban használni ellenünk.

 

Az utóbbiak jelenlegi céljaik között van a világ teljes lakosságától az összes megtakarításuk kifosztása, minden lehetséges eszközökkel (pl. energiaválság), hogy végcélként kijelenthessék: Náluk már annyi pénz halmozódott fel az elmúlt évtizedekben, hogy azon az világ összes létező vagyonát meg tudnák venni (ez egy igaz tény!), és így értelemszerű, hogy minden az övék a földön, a népességnek nincs semmije, mivel most ezt a pénzt (egy szimbolikus adásvétel keretében) megszüntetik, és egy másfajta világrendet állítanak fel. Ez  Great-Reset lényege. "Nem lesz semmid, mégis boldog leszel!" - szól az ige nyilvánosan felőlük. Ennek az első fele biztosan igazzá válik, a másik oldala meg ugyanolyan ígérgetés, mint amilyenek a történelemben már számos esetben elhangzottak.

 

Szerintem a kívánt folyamat gyorsítása érdekében érdemes ebbe a kockázatos, és 100%-os bukást ígérő projektbe minél többünknek belevágni!

 

Előzmény: uwu_the_great (-)
seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 0 7

A bitcoin nekik azért jó befektetés mert legalább nem mehetnek mínuszba, ha veszítenek, akkor annyit veszítenek amennyit beraktak és nem többet.

Előzmény: Oldskin (6)
Oldskin Creative Commons License 2023.01.09 0 0 6

Szerintem félreértettél!

Ugyan nem sokat árult el magáról a topikindító, én nem az ő egyedi esetére céloztam, hanem egy olyan általános jelenségre, amit gyakran tapasztalok. Neten is meg IRL is. Olyan, többnyire fiatal emberek kérdezősködnek, akiknek jószerivel a havi zsebpénzük beosztása is röcögősen megy. 

Nem általánosítok, de látok egy tendenciát. 

Előzmény: seymour_ (5)
seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 1 5

"amihez nem értenek, és nem is látják át a működését!"

 

Mármint hogy érted? Mi az a működés amit át kellene látni? Illetve a piac működését átlátod? És az államét? Mondjuk azt tényleg át lehet, mert Orbán mond meg mindent. De komolyan kérdezem, minden no-coiner vélemény számít..:DDDD

Előzmény: Oldskin (4)
Oldskin Creative Commons License 2023.01.09 0 0 4

Mindig elcsodálkozom, hogy miért akarnak emberek olyasmibe pénzt fektetni, amihez nem értenek, és nem is látják át a működését! :-O 

A közösségi média hatása? Lát néhány önjelölt wannabe-milliomost mondjuk a tiktokon, és azt hiszi, hogy az valós, ill. hogy bárkinek sikerülhet? 

 

 

Előzmény: seymour_ (2)
uwu_the_great Creative Commons License 2023.01.09 0 1 3

semmi garancia nincs, eleve szerintem ez a legkockázatosabb befektetési forma

Előzmény: Maketheworldabetterplace (0)
seymour_ Creative Commons License 2023.01.09 0 1 2

Kicsit elkéstél barátom. Meg a jó magor embör nem hiszem, hogy ismeri a trendeket. Pedig a Zuhanó Forint Országában (hála Kedves Vezetőnknek) még MOST IS lehetne belőle nagyot kaszálni, csak tudni kell hogyan.

Legbennfenntesebb Hentes Creative Commons License 2023.01.09 0 0 1

Nagyon jó, rakd bele az összes pénzed, csak felfelé, tu dö mún.

Előzmény: uwu_the_great (-)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.01.09 0 0 0

0$t fektetnék bele a kript0valutába. Mi a garancia az el nem veszésére?

Előzmény: uwu_the_great (-)
uwu_the_great Creative Commons License 2023.01.09 0 0 topiknyitó

 

Lehet, hogy már van hasonló, én nem találtam. Azért hoztam létre, mert érdekel a téma, és itt sok emberhez elér.

ki-mit gondol róla? Miért lehet érdemes befektetni, miért érdemes kerülni a kriptovalutákat? Mi lehet a jövőjük?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!