Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Tegnap olvastam egy cikket, amiben pontosan leírták, hogy mitől meddig dolgozott valamelyik állásában. És havi mennyiért. pl. A gazdasági minisztériumi állása mellett nem lehetett volna egyetlen mellékállása sem, törvényileg.
Mint a fidesz propaganda vezető kiszolgálója, bármit megtehetett. Jutalomként akár 4 főállása is lehetett, ugyanabban az időpontban, napi 8 órában. Ugye nem csoda, hogy az MTV-nél kapott 1----1,5 misis fizetésekről elfelejtett beszámolni.
Valamikor nekem is volt 4 állásom egyszerre. Egy főállás , napi 8 órában és 3 mellékállás, alkalmanként. Van amelyikben csupán 1-2 havonta dolgoztam 4-8 órát.
Viszont ez a propagandista a nyilvános szerződései szerint ugyanazokon a dátumokon dolgozott több helyen. Vagy csupán fizetést kapott?
Ehhez mit szóltok uraim? ;-) - Ugyanazt mint amikor azt hazudtátok, hogy Áder családtagját közpénzen utaztatta. Közben meg a zámlák ott vannak a külügyben. Vagy amikor Orbán lánya honvédslgi repcsivel utazik Krétára szöveg ment.
Mint kormánypárti propagandista azt teszed amiről azt giszed hogy értesz. Ellenzék ellenzéke lettél.
Elmondta, hogy ő a tiszásokhoz képest szegény embernek számít, elmondta, hogy ezek az állások 3 év alatt voltak betöltve és NEM egyszerre.
Valamint azt is, hogy a ruff papíron, írásba adta a meghalgatására beadott papírjaiban, hogy bizony neki, tehát ruffnak volt 6 állása egyidejűleg! Nem külön külön, hanem EGYSZERRE!
Továbbá azt állította - bár forrást nem jelölt meg - hogy bizony az istenkirály mininapóleonnak is 6 állása volt egyidejűleg, 2023- ban.
Ezekből baszták ki pár hónap alatt, és onnantól lett a fidesz ellensége.
Attól kezdve, hogy elverték a moslékostál mellől.
Két éve már diagnosztizáltam, csak szólok....
Miután egyik érintett sem CÁFOLTA az állítást - ezeket tényként tekinthetjük.
Tudod: rágalmazás, hitelrontás, hamis vád, viszontválasz, személyes megtámadtatás, ilyenek.
De SEMMI!
Tehát válaszolt. Nem, neki nem volt egyszerre ennyi állása, pénzkereseti forrása, viszont szarosgatyónak, meg a haverjának igen.
1.) Mintegy 10 milliárd forintot kapott 11 külföldi fociklub az Orbán kormány utolsó hónapjaiban.
A legtöbbet, 3,35 milliárd forintot a KFC Komárno kapta, az Asociația Futball Club Csíkszereda 1,2 milliárdhoz, a TSC Topolya és a DAC Dunaszerdahely 900-900 millió forinthoz jutott.
A lendvai klub reprezentációs kiadásokra, például üzleti ebédekre, kávéra és pogácsára is kért pénzt, a Várda Sport Egyesület lakás- és irodabérleti díjakat fizetett a támogatásból,
Csíkszeredán pedig a román labdarúgó-szövetség és a játékvezetők díjait is magyar közpénzből állták.
Fejlesztésekre és beruházásokra 3,6 milliárd forint, míg a klubok és akadémiák alkalmazottainak fizetésére és a kapcsolódó adóterhekre kicsivel kevesebb mint 2 milliárd forint jutott.
A kifizetésekért a felelős 2024. novembere óta Nacsa Lőrinc nemzetpolitikáért felelős államtitkár volt.
2.) A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Tisza-kormány 3,6 milliárd forintot fordít egy azonnali kórházi klíma- és hűtőberendezés-javítási, illetve -fejlesztési programra.
Kedves Nacsa úr! Ugye Ön is azokban a kórházakban szenved a hőségtől, mint mi ?
A két hírt Jusztis riporter Lászlótól ollózkodtam.
Azéééé!Pontyosítsunk! A "borsodi lyány" azért került képbe,mert a kishamis Gulyás barátjának a feleslege volt! Tehát---zsákkk s a fóttya! Hogy ki-kiből és kinek a hátán?Egy szóképpel:NER! ;-(
ÁLLÍTÓLAG 6 nap alatt 76 orosz hajót perforáltak az ukrán drónok!!!! Hínye-húnye!!!! Tételezzük fel,hogy mivel sajtó hirdeti,a fele sem igaz!Mondjuk 30 hajó!!! Hajól látom,akkor is rengeteg egy hétre!!!Mékk gombócból is!!!
Látom nagyon szeretnél azoknak a zsebében turkálni, akik nincsenek a te kosaradban és nem a te buksidat simogatják!
Ügyes faszi ez a Szűcs Gábor, de ő legalább saját erejéből lett az átlagnál gazdagabb ember, és nem a felesége hátán élősködve, érdemi munka végzés nélkül követelte magának a jólétet mint a focista feleség!:-)))
Ha tényleg nem voltál és vagy komcsi, azért kijár a "bocs"! Mindenesetre gyorsan sikerült a Tisza ladikba bemásznod!:-D
Veled ellentétben én nem léptem egyik pártba sem, már a Németh Miklós kormány felállásakor azonnal láttam, hogy "ezek ugyanazok"!:-(( Az Antal kormány balfaszságait, a kárpótlási jegyekkel való pofátlan visszaéléseket látva megrendült a bizalmam a jobboldalinak titulált kormányok iránt is! :-( A nagy csalódás: Rendszerváltás helyett egy sunyi gengszterváltás történt!
A 80-s években már a családomról gondoskodtam, és a családi otthon megteremtésén.
Megmaradtam a jobboldali polgári értékek mellett, párttagságok és politikai pártok támogatása nélkül ! :-)