VÁLASZTÓI ADATBÁZIS-ÉPÍTÉS LEHET A REFERENDUM MÖGÖTTES CÉLJA
A baloldali előválasztási, majd a választási kampányt segítené valójában a kínai Fudan Egyetemről szóló, a ferencvárosi polgármester által kezdeményezett népszavazás. Mivel az önkormányzat csak a hatáskörébe tartozó, nemzetközi szerződéseket nem érintő kérdésekben írhat ki referendumot, a IX. kerületi népszavazás szinte biztosan nem kap zöld jelzést a választási bizottságtól. A baloldal ennek ellenére is napirenden tartja a témát.
Értelmeznéd a "nem kell neki egyetem" elhangzott mondatrészt, valamint a "nem kell neki az egyetem", kicsit pontosabb fogalmazásmódot, amit a lakáj-Gerő szándékosan nem használt? Fog menni (vagy nem fog menni).
Gerő András mocskolta Karácsonyt, aszongya: "Megtámadta a Ligetet, nem kell neki Nemzeti Galéria, megtámadta a Galvani hidat, nem kell neki új híd, és megtámadta az egyetemet, nem kell neki egyetem." (Szószerint).
Ma este, Hír TV: A 101 százalékig Orbán-slapajjá lett egykori történsz, Gerő András mocskolta Karácsonyt, aszongya: "Megtámadta a Ligetet, nem kell neki Nemzeti Galéria, megtámadta a Galvani hidat, nem kell neki új híd, és megtámadta az egyetemet, nem kell neki egyetem." (Szószerint).
A Fudan Egyetem elismert a világban, a skandinávokkal és a németekkel is együttműködik.
Öt német és huszonnégy skandináv egyetemmel működik együtt a kínai Fudan Egyetem, melynek Amerikában és szerte a világon vannak kihelyezett tagozatai, üzleti képzésekkel és Kína-tanulmányokkal.
A Fudan Egyetem elismert a világban, a skandinávokkal és a németekkel is együttműködik.
A baloldali ellenzék által támadott kínai Fudan Egyetem öt német és huszonnégy skandináv egyetemmel működik együtt, melynek Amerikában és szerte a világon vannak kihelyezett tagozatai – írja a Mandiner. Hozzáteszik: a közös projektek üzleti képzésekre és Kína-tanulmányokra koncentrálnak.
Folyamatosan támadja az ellenzék a kínai Fudan Egyetem Budapesten létrejövő intézményét. A Fudan a kritikák szerint egyszerűen a kínai terjeszkedés és a kommunista ideológia egyeteme – írja a Mandiner.
Orbán Viktor: Az új magyar egyetemi rendszer az egész országot húzza előre
A MODELLVÁLTÓ EGYETEMEKET FENNTARTÓ 21 ALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMI ELNÖKEIVEL TÁRGYALT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÉS PALKOVICS LÁSZLÓ INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI MINISZTER
– A modellváltó egyetemek küldetése, hogy Magyarország lokomotívjaiként húzzák előre hazánk gazdaságát, erősítsék versenyképességét. Az egyetemektől azt várjuk, hogy ne középszerűek legyenek, hanem kiváló, minőségi szakembereket képezzenek – mondta tegnap Orbán Viktor miniszterelnök a modellváltó egyetemek vezetőivel folytatott tárgyaláson.
Akkor ki kell írni a népszavazást, ha ennyire biztosak a dologban.
A kamu ügynökképző fedőcégről mikor írnak ki népszavazást ?? Ráadásul , egy az USA-ban nem létező , kamu USA akkreditációval ideküldött fedőcégről kellene a népszavazás.
A déli városkapu komplex fejlesztése alkalmas lesz a Diákváros és a Fudan Egyetem befogadására is, vagyis az újonnan létesülő felsőoktatási intézmény nem vesz el területet a Diákvárostól – jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter kedden Budapesten.