Plusz terített betli az Etó legutóbbi szezonjában azokon a meccseken(Fradi és final four) ahol el dőlt az Etó szezonja. A végére Faluvégi kijátszotta a csapatból.
Nem tudom, milyen szezont néztél? Konkrétan szerintem mielőtt idejött, senki nem gondolta, hogy pótolni tudja Lukácsot, most pedig a Fradisták nagyrésze, előrelépésnek tartjuk a jövetelét. Szerintem pályafutása legjobb szezonja volt az előző. Hozzáteszem ugyanakkor, hogy ha csak közepes teljesítményt nyújt a Budu és a kapusai ellen, akkor a 8-ba bejutottunk volna, az a meccs mindenképp hiányérzet, de mondjuk az ETO elleni 10-ese azért kompenzál rendesen. Kovács pedig kiváló társa volt a szezonban.
Azért ne csinálj már úgy, mintha Malestein egy futottak még szintű szélső lenne. Tudom, hogy nem túl jó a megítélése itt, de a világbajnoki címet szerencsére nem ez alapján lehet megszerezni.
Mondjuk ez a közepes jobbszélső nem egyszer mentette meg a poszt becsületét a Fradiban az elmúlt időszakban... Köszönhetően a felülreprezentált és agyonhájpolt társának.
Hát nem mindenki a Fradi táborból lelkendezett a norvég Thord Ellingsen erőnléti edzőről? Az erőnlét dolgot vedd ki Elek bírálatából. Zácsik meg csak MTK szintjén, játék sebességén tud hosszan a pályán lenni, nagy sebességű játéknál meg csak 30 perc a maximum erőnléte és ez szerintem alkati dolog lehet nála, Thord sem tudott ezen javítani, amikor Zácsik és Thord együtt dolgozott.
Elek a szélső játékhoz ért a szélsők fejlesztéséhez, elég ha az ETO szélsőinek a múltját nézed vagy Kovács Anett játék fejlődését. Rassmussen meg vitt második szélsőknek Orbánt és Kazait is..............
”Nézzük, hogy 2016 óta Rasmussen és Elek idején komoly tétmeccseken mit értünk el”
Csak azt nem kéne letagadni, hogy Rasmussen kudarcában a mesteredző ismét vastagon benne volt, miután ő edzette az keret nagy részét.
Ugyan kiadott át neki több alkalommal is rossz formában levő, gyenge erőnlétű és mentális állapotú, védekezni nem tudó játékosokat ha nem az Elek?
Emlékszem a 2018-as EB előtt is így volt, konkrétan még a szélsők is gyengék voltak. Ezzel a kerettel Rasmussen akkor csodát csinált a hetedik hellyel.
A sors fintora ezzel Elek elérte azt hogy személye megkerülhetetlen lett a kapitány kérdésnél..
Az meg elég szomorú hogy valószínűleg még így is ő a legjobb magyar edző, már azok közül akik valós lehetőséget kapnak vagy kaptak.
Mindenesetre erre az olimpiára is rosszul lett felkészítve a csapat. Mindjárt elveszítettük a legfontosabb első két meccsünket úgy hogy nyomaiban sem látszott hogy mit szerettünk volna játszani, aztán meg jöttek az oroszok.
Akkor tudnak valakit felépíteni a helyére, ha Tomori nem lesz már válogatott. Amúgy meg nem hiszem, hogy 100%-ban oda tudná magát tenni egy sima vb-re, akkor meg inkább csak a morált rontaná.
Épp Borsosék mondták a maiban, hogy szeptember elején lehet döntés infóik szerint női stáb ügyben. Elek, Ferling, Hornyák meg azt mondta 1 hete, hogy van döntés. Nevetséges, ami itt megy.
Az jó hír, hogy Tomori nem zárkózik el a válogatott szerepléstől. A következő 1-2 évben biztosan be fog férni a keretbe. Viszont Párizsra fel kell építeni a helyettesét/helyetteseit.
Nem Danyi. Hanem majd a szövetség képviseletében bárki, akit megpodcastolnak Borsosék! A sablanokat be tudja mondani bárki, akit előtte kiokosítasank, h miről nem szabad beszélni.
Na, még érez magában erőt, nagy kérdés, h mi lenne a jobb, ha már most elkezdenénk keresni az utódját, v még legyen ott a válogatott körül, hozzon egy biztos szintet, de ezzel meg halogatjuk csak a kötelezőt.
Azért egy egészséges Planéta, Tomori 3as fal két jó 2essel, mondjuk Vámos és ??? (Ambros hátha megtanítja HN-t védekezni is...) ütős lenne!