Mint már azt korábban is írtam, remélem, hogy most még nem akarja leigazolni egy klasszikus topcsapat, mert akkor – szerintem – kiég! Még két nyugodt év és feljut a csúcsra. És az nagyon jót tenne a magyar labdarúgással!”
Nos – mint az látszik – a fentieket egy éve írtam. Tévedtem! Szokásomhoz híven jókorát!
Mert bizony a klubváltás nagyon jót tett neki is és a magyar labdarúgásnak is!
Dominik az EB.selejtezok utolso forduloja elott , csk.-kent. elsohelyen jutott ki a Valogatottunkal az EB.-re. Ezen nem kell , nem lehet mit magyarazkodni. Ennek a talalkozonak szakmai erteke(sorolom) nem igazan volt. 1. Helyszin az utolsonapra lett kijelolve .2. Kozonseg nelkul zajlott az osszcsapas. 3. Sorozatos jatekvezetoi muhibak. 4. Polgarhaborus korulmenyek a stadionon kivul. 5. Serulesek. Es Dominik igy is ,mind ket Magyar golban donto erdemeket szerzett. Tehat , a transfermarket erteket jelentossen feljebb tornazta. Ennel tobbett idegenben elvarni nem is lehetseges. Ilyen ,sikeres jatekosra es EB selejtezore a magamreszerol nem emlekezem. Mind ezt megint az utolso percekben gyilkosi nyugalommal vegrehajtva! Bravo SZOBOSZLAI DOMINIK ! Hajra MAGYARORSZAG🇭🇺Csak 1 👊!
Minek? Neki már nem kell bizonyítania, nem kell gólt lőnie, hogy elismerjék, mert tud mást, értékesebbet! Mozgatja a csapatot! Biztosítja a látványt, a produkciót!
A játékostársak számára meg az a legfontosabb, hogy nekik is biztosítja a lehetőséget, a csillogást!
Az önzetlensége miatt (is) – szerintem– pótolhatatlan! Tehát nincs rászorulva arra, hogy pl ő lője a tizit, vagy a szabadot! Mert ezek csak morzsák!