Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 2021.01.05 -4 6 7115

Így van. A válogatott keretet feltételezem november 23-án hétfőn tesztelték, és Tóth Eszti ide már egy néhány nappal korábban kézhez vett "utolsó pillanatos" negatív teszttel 'esett be'. Ez utóbbi lehetett az MKC csapatteszt, még november 16-ról.

Előzmény: hatosfalat (7114)
hatosfalat Creative Commons License 2021.01.05 -3 3 7114

Szinte biztos, hogy az összes kerettagnak közvetlenül az első összetartás előtt kellett tesztet csinálni. Öngyilkosság lett volna nem így tenni. Innentől nem lett volna értelme kiemelnie, hogy az utolsó pillanatban negatív teszttel tudott beesni.

Eleve ebben az időszakban nem életszerű kiemelni ezt, amennyiben nem kapta el. Mindenkit folyamatosan tesztelnek, ilyen alapon mindenki az utolsó pillanatban esik be. 

Ettől még akár az is lehet nem volt koronás, de akkor elég furcsán fogalmazott.

Előzmény: RnD (7111)
RnD Creative Commons License 2021.01.05 -1 5 7113

Ha már ennyi szó esik róla, a Tóth Eszti-interjú válogatottról szóló része (forrás: NS)

 

– Akkor korábban nem is vágyott a nemzeti csapatba?  
– Én is éreztem, hogy nem érdemelném meg a behívót, csak mostanra szolgáltam rá. Más kérdés, hogy amikor megkaptam a lehetőséget, minden közbejött. Beütött a koronavírus-járvány, már a válogatott edzőtáborába is csak egy utolsó pillanatos negatív teszttel sikerült beesnem, aztán pont akkor gyulladt be a bölcsességfogam, mikor az Eb-n újra becseréltek a keretbe – nekem, akinek korábban még egy lyukas fogam se volt soha... De hát miért épp most alakultak volna simán a dolgok?! 
– Az Eb sem alakult valami simán, be kellett érniük a tizedik hellyel. 
– Minden csapatnál meghatározó, hogy az első mérkőzés hogyan sikerül, és ahogy mindenki, mi is sima győzelmet vártunk a horvátok ellen. Nehezen tettük túl magunkat a vereségen, hatalmas kudarcként éltük meg. Görcsösek voltunk utána, megijedtünk a lehetőségektől, ám végül így is sikerült legalább a szerbek és a románok elleni meccseket megnyernünk. A felszabadultság hiányzott belőlünk, a képességeink megvannak ahhoz, hogy jobban szerepeljünk, lelkiekben kellene változnunk, az azonban hosszú folyamat, és már egészen fiatalon el kellene kezdődnie.
 
–  Saját magán is érezte ezt a görcsösséget, amikor bemutatkozott a németek ellen?  
– Abszolút. Magamnak is rettenetesen meg akartam felelni, azt a teljesítményt szerettem volna nyújtani, amelyet itthon, és nagyon bosszantott, hogy a nekem jutott tizenkét percben ez nem sikerült. Persze ez volt az első válogatott tétmeccsem, és egészen más volt a sebesség, mint egy átlagos magyar bajnokin. Viszont rengeteget tanultam már abból is, hogy végigéltem egy világversenyt és a lelátóról néztem a mérkőzések legtöbbjét – bízom benne, hogy lesz még lehetőségem megmutatni, mit tudok. 

Smileball Creative Commons License 2021.01.05 -8 3 7112

Én viszont találtam rád -szánalmas. Nem unod még, hogy pocskondiázod a szövetségi kapitányokat? Vagy annyira rosszindulatú vagy, hogy kiforgatsz minden nyilatkozatot, mert nem a te kedvencedet vitték?

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (7109)
RnD Creative Commons License 2021.01.05 -2 4 7111

"... Beütött a koronavírus-járvány, már a válogatott edzőtáborába is csak egy utolsó pillanatos negatív teszttel sikerült beesnem... Tóth Eszter interjú részlet az nso-ból. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy elkapta a koronavírust pont az eb előtt...."

 

 

Ezt miből gondolod.....?

 

A magyarázat lehet h sokkal egyszerűbb: az MKC október 29-én karanténba kényszerült, ki kellett hagyniuk 10+8 napot. Ez november 16-án hétfőn telt le. A hét végére ki volt írva egy bajnoki meccsük a Kisvárdával, ezért az MKSz protokoll előírásait követve november 16-án az egész csapatot újra tesztelték, az eredményt 18-19-én tudták meg és Tóth Esztinek 23-án kellett megjelennie a válogatott edzőtáborában.

 

Szerintem erre gondolt amikor az 'utolsó pillanatos negatív tesztről' beszélt, nem hiszem h őt külön azon a hétvégén  még tesztelték volna.

Előzmény: hatosfalat (7095)
Underhand Creative Commons License 2021.01.05 -3 2 7110

Lehet, hogy a Gáborok meg is próbálták kihúzni a fogát, csak nem sikerült 😂

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (7109)
Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.01.05 -4 4 7109

'Más kérdés, hogy amikor megkaptam a lehetőséget, minden közbejött. Beütött a koronavírus-járvány, már a válogatott edzőtáborába is csak egy utolsó pillanatos negatív teszttel sikerült beesnem, aztán pont akkor gyulladt be a bölcsességfogam, mikor az Eb-n újra becseréltek a keretbe – nekem, akinek korábban még egy lyukas fogam se volt soha.

 

'Tóth Eszter interjú részlet az nso-ból. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy elkapta a koronavírust pont az eb előtt. Csak azt nem értem hogy lehettek ennyire balfaszok, hogy Vámost nem vitték ki, amikor az egyik amúgy is újonc irányító ennyire rizikós állapotban volt ott.'

 

Most mondjam azt hogy én már semmin sem lepődök meg....egészen biztos hogy a két kapitány tökéletesen tájékozott volt Eszti állapotát illetően,ennek ellenére Vámost itthon hagyták....sőt Lakatos rakták ki,és csak annak a fognak köszönhető került vissza a keretbe......kerestem a jelzőket amivel tudnám ezt minősíteni.....de feladtam.

Előzmény: hatosfalat (7095)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.01.05 -5 2 7108

Mocsai, 20 éve és most:

“A mostani szomorkás EB-szereplés kapcsán mit tudnának meríteni a maiak az akkor történekből?

– Kezdeném azzal, hogy szükség van egy nagyon határozott, jól megfogalmazott célkitűzésre. Olyanra, amelyben elég magasan van a cél, de nem szakad el a realitásoktól. Ennek hiánya káoszt okozhat. Mi annak idején úgy indultunk neki az Európa-bajnokságnak, hogy az első négyben kell végeznünk. Tudtuk, hogy ennek van valóságalapja. Emellett véleményem szerint gyorsan ki kellene választani azokat a játékosokat, akik a saját pozíciójukban kreatív, variábilis játékot tudnak kialakítani. A kondicionális képességeket korábban kellene elkezdeni fejleszteni, és szélesebb stratégiai és taktikai repertoárra lenne szükség.”

No comment.

“Hogy látja, mi az, ami a mai válogatottból hiányzik, de a régiben megvolt?

– A meghatározó személyiségek hiányoznak, kétségkívül. És azok a játékosok, akik a komfortzónájukból messze kilépve, magas fájdalomküszöb mellett – a mostaninál alacsonyabb bérért – hajlandóak voltak hosszasan és kitartóan edzeni a győzelem érdekében.”

 


Attól tartok a taktikai repertoár célzás az egyik zseniális Gabinak.:)

 


 


Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.01.05 -4 3 7107

'Nullán az van, aki nem hátráltatja a saját csapatát, Háfráról még ez sem mondható el.'

 

Nagyon hamar kegyvesztett lett,amit persze valahol értek,de az nem lehet hogy amellett hogy tényleg nincs jó állapotban,még az a légkör sem segíti ami most a távozás miatt körülveszi/veheti?

Előzmény: van_Persil (7097)
Süni2 Creative Commons License 2021.01.03 -2 0 7106

Ez csak azzal magyarázható, ha eredetileg 2. számúként számítottak rá.

Előzmény: hatosfalat (7095)
bandineee Creative Commons License 2021.01.03 -9 3 7105

Ez a magyar kézilabda. pálingernek nem csak azt kellene megkérdeznie győrben, hogy hol van a legújabb csaló szoftverrel felturbózott barneszes-elektromos AJUDIJA kulcccsa, hanem az alelnöknek talán azt is érdemes lenne megkérdezni: Hol van a győri utánpótlás? Ez is egy csaló NÉMETes szemfényvesztés? Egy ajudival be van tömve az összes liba szája?

Lehet moderálni, labancok...

Előzmény: Underhand (7102)
allegro barbaro Creative Commons License 2021.01.03 0 0 7104

Csak megerősített abban, amit én is gondolok.

 

Előzmény: Gojira (7103)
Gojira Creative Commons License 2021.01.03 0 1 7103

Mi újat tudtál meg belőle? Semmit.

Előzmény: allegro barbaro (7101)
Underhand Creative Commons License 2021.01.03 -3 1 7102

Be vannak szarva, a Bölcs Vezér kinyilatkoztatta, hogy az Olimpiára ki kell jutni, különben morcos lesz 😂

Előzmény: allegro barbaro (7101)
allegro barbaro Creative Commons License 2021.01.03 0 0 7101

https://handballexpert.com/itt-senki-nem-felelos-avagy-kepzelt-riport-egy-magyarorszagi-tevestudiobol/

 

Egy elemzés/vélemény a sok közül az EB-ről, és az Ágai féle - Pálingerrel és Kirschnerrel folytatott - beszélgetésről.

A fő mondanivalója > a kapitányok és a szövetség illetékeseinek részéről, saját felelősségük elhárítása.

Ezt én is pedzegettem korábbi kommentjeimben, kíváncsi vagyok itt további véleményekre a cikk kapcsán.

 

hatosfalat Creative Commons License 2021.01.03 -1 0 7100

Milyen értékei lettek volna? Ő nem volt koronás.

Előzmény: van_Persil (7098)
lunanoctis Creative Commons License 2021.01.03 0 0 7099

Pintea jogos ellenpélda, ő nagyon egyszerű körülményekből jutott magasra.

 

Persze nyilván nem kapott volna a sztori ekkora figyelmet, ha nem játszik történetesen Győrben is pár hónapot.

Előzmény: Kikinda Rangers (7084)
van_Persil Creative Commons License 2021.01.03 -1 0 7098

Honnét tudod, hogy milyen értékei voltak Vámosnak az EB elött? Anélkül, hogy nem rendelkezünk az összes információval, ne ítélkezzünk senki felett, az edzök felett se.

Előzmény: hatosfalat (7095)
van_Persil Creative Commons License 2021.01.03 -1 0 7097

Nullán az van, aki nem hátráltatja a saját csapatát, Háfráról még ez sem mondható el.

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (7094)
Márti.it Creative Commons License 2021.01.03 -2 1 7096

Bár ez EB topic, segítek: a ballövő az jobbkezes.

Hogy az audinak milyen poszton van nehézsége, az egy másik topicra tartozik.

 

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (7094)
hatosfalat Creative Commons License 2021.01.03 -1 1 7095

Más kérdés, hogy amikor megkaptam a lehetőséget, minden közbejött. Beütött a koronavírus-járvány, már a válogatott edzőtáborába is csak egy utolsó pillanatos negatív teszttel sikerült beesnem, aztán pont akkor gyulladt be a bölcsességfogam, mikor az Eb-n újra becseréltek a keretbe – nekem, akinek korábban még egy lyukas fogam se volt soha...

 

Tóth Eszter interjú részlet az nso-ból. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy elkapta a koronavírust pont az eb előtt. Csak azt nem értem hogy lehettek ennyire balfaszok, hogy Vámost nem vitték ki, amikor az egyik amúgy is újonc irányító ennyire rizikós állapotban volt ott.

Sanyóca(sanyesz) Creative Commons License 2021.01.03 -2 1 7094

'Én viszont egyetértek vele. Jó lenne ha az ETO is tenne valamit a magyar kézilabdáért, mert az utóbbi 5 évben nem túl sokat sikerült. Másrészt Háfra példája jól mutatja, hogy pedagógiailag, motivációs képességben, egyéni fejlesztésben milyen gyenge edző Elek Gábor.'

 

Mint írtam is lejjebb,azon a poszton hemzsegünk,balklövőnk meg nincs,illetve van de ő még junior korú ergo Danyi sosem veti be!

Ami Háfrát illeti,vele nagyon komoly munkája lesz a stábnak,mert ő gyakorlatilag most nullán van,hogy ebben mennyi Elek sara nehéz megmondani,de tagadhatatlan szerepe van abban hogy Háfra ilyen állapotban van.

 

Előzmény: MahatmaC (7085)
Smileball Creative Commons License 2021.01.03 0 1 7093

Szerintem eltévesztettétek a topicot.

Előzmény: Austin_Powers (7092)
Austin_Powers Creative Commons License 2021.01.03 0 0 7092

"Nekem az a tippen, hogy Hansen és Kurtovic is távozik majd a 2021/2022-es szezon végén."

 

Miből gondolod?

Előzmény: Trombozis4 (7091)
Trombozis4 Creative Commons License 2021.01.03 0 0 7091

Mindenképpen jobbátlövő kellene az ETOba és Vjahirjevát már minden bizonnyal környékezik is 2022-től. Hansen hosszútávon csak akkor megoldás, ha elfogadja a védekezőspecialista szerepkört, mert balátlövőben túlkínálat van. A dán EB is mutatta, hogy Hansen nem tud annyira domináns lenni támadásban, hogy egy F4-os csapat kezdőbalátlövője legyen (de az ETOban még első számú csere sem lesz azon a poszton). Nekem az a tippen, hogy Hansen és Kurtovic is távozik majd a 2021/2022-es szezon végén.

Előzmény: Gozo (7090)
Gozo Creative Commons License 2021.01.02 0 0 7090

Reistad is és Háfra is ballövő. Hansen is és Nze Minko ott a legjobb, de Kristiansennek is az a posztja.

Tehát ballövőben túlkínálat lesz jövőre Győrben.

Ellenben jobblövőben nem...

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (7082)
Handie Creative Commons License 2021.01.02 -1 0 7089

Sziasztok, 

Új vagyok a fórumon, most csatlakoztam. Kézilabdarajongó vagyok, klubfüggetlen. Egyetlen csapatnak szurkolok, a mindenkori magyar válogatottnak. :)

Mivel nem tudom, melyik topik a fő, ezért lehet, hogy többe is kiteszem ezt a beköszönést, előre is bocsi! :D 

btamas70 Creative Commons License 2021.01.02 -1 0 7088

Igaz, csakhát #45 felé a junior korából ismert riválisa lenne a legerősebb, egyéb szempontok szerint is optimális üzenet (a számomra tökéletesen érdektelen szezonális győri eredményesség kihúzva).

Előzmény: Sanyóca(sanyesz) (7082)
Márti.it Creative Commons License 2021.01.02 0 0 7087

Lehetne már nyitni egy Háfra topicot. Mert a válogatott lassan csak róla szól. Ha nem tartana épp az audiba, az lenne, hogy csak azért válogatott, mert a Fradiban játszik.

bandineee Creative Commons License 2021.01.02 0 0 7086

Na majd az etoban kap motivációs tréninget, meg izmot és taktikai fejlesztést...

Előzmény: MahatmaC (7085)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!