Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.01 0 0 463

Nekem a New Rule nagyon bejott, de elsőre inkább a klip miatt. :)

Előzmény: Serial Slut (461)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.08.01 0 0 462
Serial Slut Creative Commons License 2020.08.01 -1 0 461

Imádom ezt a számot és a klipet is. Szerintem ez az első száma, ami bejön, bár nem ismerem mindegyiket. Szép és karizmatikus a csaj, illetve jó hangja van, ezek mind passzolnak, már csak táncolni kéne megtanulnia, mert az zavar, hogy nem tűnik túl energikusnak a mozgása a videóban, pedig ez egy nagyon gyors tempójú dal, amihez az kellene.

 

Dua Lipa - Physical (Official Video)

Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.27 0 0 460
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 459

Boltba még hagyján, de két és fél órán át a vonaton, halál volt. Nagy respekt a kolléganőknek, akik egész nap viselik a védőhacukát. Nekem legalább elég akkor felvenni, ha közel megyek a beteghez.

Előzmény: Aurelius Respectus (458)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.24 0 0 458

Én is várom az oltást, nagyon rossz maszkot viselni.

Előzmény: Törölt nick (457)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 457

Annyira nincs film, hogy elképesztő. A múltkor már azt a kémes gyerekfilmet megnéztük a moziban, de nagyon hiányzik, hogy rendes filmek legyenek újra. Jöhetne az a durva védőoltás már. (Mondjuk, én be nem adatom, de legalább nem kell tovább ökörködni a maszkkal.)

Előzmény: Aurelius Respectus (456)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.24 0 0 456
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.24 0 0 455

https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/zeneipar-valsag-live-nation.710413.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

szerintem azért nem lesz ilyen helyzet, ha sokat szemétkedik a cég, átmennek a zenészek egy másik céghez 

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 454

Mind kipipálva. Az első meg a negyedik tetszett legjobban, de az angol számok is jók. :)

Előzmény: Shangri-La (402)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 -1 0 453

(A bagoly külön pluszpont)

Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 452

Ezt is ismerem, tetszik is. :)

Előzmény: Shangri-La (404)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 451

Ez tetszett, meg ismertem (nem névről, szokott menni a rádióban).

Előzmény: Shangri-La (406)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 450

A csaj szép, a hangja meglepett. :) A második nem engedélyezett az országomban. :/

Előzmény: Shangri-La (407)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 449

Ezt csak félútig hallgattam. ;)

Előzmény: Shangri-La (408)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.24 0 0 448

Ez nagyon jó. Szép a csaj is meg a hangja is. :)

Előzmény: Shangri-La (409)
Serial Slut Creative Commons License 2020.07.24 -2 0 447

Jó lehet Taylor Swift rajongónak lenni!

Az énekesnő egyik pillanatról a másikra bejelentette, hogy titokban elkészített egy 16 számot tartalmazó, Folklore névre hallgató albumot, ami mától megvásárolható és streamelhető.

De ez még semmi.

A saját honlapján egy héten árul 8 különböző deluxe CD-t és bakelit lemezt, amelyek mind tartalmaznak egy bónusz dalt, és hát a gyűjtőknek igazi csemege, hogy 8 különböző borítóval és egyedi fotókkal megvehetik ezeket, neki meg persze jó pénz, hogy a legnagyobb rajongói 20-féle változatban rendelik meg a Folklore-t. :)

 

Innen rendelhető meg a cucc, és láthatók is a különböző lemezváltozatok.

 

A csaj tudja, hogy kell eladni egy albumot. :)

 

http://taylorswift.com/

Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.21 0 0 446
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.21 0 0 445
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.21 0 0 444

Kell neki a feszkó, na! :)

Előzmény: Serial Slut (443)
Serial Slut Creative Commons License 2020.07.21 -1 0 443

Nem egyszerű eset. Taylorral ott kezdődött, amikor Kanye felrongyolt a színpadra (MTV VMA 2009, rákereshetsz így a videóra), és letolta a híres "Imma let you finish" dumáját, azaz hogy Beyoncénak kellett volna nyernie azt a díjat, nem neki. Azért az egy nagyon prosztó dolog volt. De az igazán nagy balhé köztük mégis abból lett, amikor Kanye az egyik számában azt mondta, hogy "én tettem azt a ribancot híressé" (utalt erre az ámokfutásra az MTV gálán), amin Taylor kiakadt, és akkor Kim egy megvágott hangfelvétellel "bizonyította", hogy Taylor tudott előre a dalszövegről, sőt áldását adta rá. Aztán pár évvel később, pont mostanában szivárgott ki a vágatlan hangfelvétel, és egyértelművé tette, hogy a leribancozás nem hangzott el, tehát arra nem adhatta áldását az énekesnő. :) Szóval megpróbálták lejáratni Taylort, aki egyébként is egy kígyó hírében áll, a közvéleményt nem volt nehéz ellene hangolni és egy képmutató, hazug picsának beállítani, mert végülis az, de ezt a sztorit a házaspár manipulálta.

 

Most épp azon poénkodnak az emberek a neten, hogy Kanye újabb idegösszeroppanása egy bizonyos rajongótábor számára elégtétel lehet.

Előzmény: Törölt nick (442)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.21 0 0 442

Nem egy egyszerű eset akkor a muki. Ezekről nem hallottam, csak a Taylor Swifttel való összeveszésről, bár azzal se vagyok képbe, hogy ott mi bajuk volt egymással.

 

Ha belegondolok, nem valami jó dolog hírességnek lenni, mert csak egy belterjes hírességközösségen belül tudsz barátkozni, és mennyi az esélye, hogy megismersz ott olyan embereket, akikkel a zenélésen túl bármi közös gondolatotok lenne? Persze Kanye és Kim szerelméből se lehet tudni, hogy mennyi az üzlet és mennyi a valódi kapcsolódás benne.

Előzmény: Serial Slut (441)
Serial Slut Creative Commons License 2020.07.21 -1 0 441

Nem, de nehezen viselték a karantént állítólag, úgy összezárva. Azt is tudjuk, hogy a bezártság a mentális egészsége is káros. Kaliforniában még mindig nagy a szigor. De Kanye régen is ezt csinálta, egyszer emiatt be is került a pszichiátriára, akkor diagnosztizálták, kapott gyógyszereket, később mesélt is erről a mániás állapotáról. Ő olyan, aki valamiféle istenségnek képzeli magát olyankor (régebben konkrétan azt mondta, hogy ő maga isten, ha jól emlékszem), azt hiszi, megmenti a világot, mindenki csak vele foglalkozik, és persze el akarják hallgattatni. Ilyenkor nehéz megnézetni egy orvossal, a tweetekből pedig azt vettem ki, hogy ezt próbálják elérni, ez ellen hadakozik. Nem tudom, Kim K. meddig tart még ki mellette. Valószínűleg az sem jön nekik jól, hogy most nem lehet tudni, miféle családi szennyest üvölt bele a világba. A kampányeseményen olyasmi miatt bőgött, hogy amikor Kim terhes lett az első gyerekükkel, akkor el akarták vetetni, de aztán a csaj meggondolta magát, és ennek ő ma már hogy örül. A Get Out honnan jött, nem tudom, meg hogy mindenki tudja, hogy azt a filmet róla írták. Biztos, hogy az anyós kontroll freak, de Kanye meg ilyen. Ha rossz passzban van és beindul, akkor így viselkedik, és ez semmiképp sem normális állapot, amúgy meg nyilván nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy ő is szerepeljen a valóságshowjukban, mert azért a pénzt szereti. (Közben amúgy annyi kiderült, hogy valószínűleg tényleg megjelenik egy albuma a héten.)

 

Korábbi mániás rohama alatt épp turnézott, de értékelhetetlenek voltak a koncertjei, mert már csak pofázott összevissza mindenfélét, de azóta tudja a világ, hogy Beyonce veszi a Grammy-díjait meg hogy Jay-Z-t bűnözőnek tartja, aki lehet, meg is öleti. Akkoriban őket szidta és "leplezte le". Úgy, hogy előtte nagy haverok voltak, csak Kanye elkezdte támadni Jay-Z-t, miután az nem ment el a lakodalmukra. Az volt a valódi baja eredetileg, meg nyilván szakmai rivalizálás, miközben attól még közös üzleteik voltak, szóval ott is jól bekavarta a szart. Pont tavaly békültek ki nyilvánosan is.

 

Szóval én sokat nem adnék arra, amit most gondol és ordibál úgy összességében, mert ilyenkor nekimegy mindenkinek és valami supermannek gondolja magát, meg hát felnagyít minden problémát és extrémen paranoiás.

Előzmény: Törölt nick (440)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.21 0 0 440

Ez tényleg úgy hangzik, mintha valami üldözési mániája kezdene kialakulni... Persze az is lehet, hogy joggal, nem látunk bele, mit kavarnak. Ők nem váltak el, ugye, K. K.-nal?

Előzmény: Serial Slut (439)
Serial Slut Creative Commons License 2020.07.21 -1 0 439

Kanye West megint készen van. Azt tudni, hogy bipoláris zavarban szenved, és most valami mániás időszaka lehet.

 

Igazából érthetetlen is, mit csinál jelenleg, mert annak ellenére tovább kampányol az elnökségért, hogy az államok felében már kicsúszott a határidőből. Az első kampányhelyszínén nyilvános idegösszeomlást kapott, magából kikelve baromságokat ordítozott, majd magánéleti dolgokon bőgött. Ez pedig most a twitteren folytatódott, ahol a feleségének (Kim) és anyósának (Kris) szólogatott be, bár azóta már kitörölte ezeket az üzeneteket. Ahogy egy lemezt is bejelentett a közösségi oldalon, ami a héten jelenne meg állítása szerint, de az erről szóló tweet is eltűnt.

 

Úgy tűnik, a család próbál közbelépni és kezeltetni, de egyelőre nem sok sikerrel.

 

Csak pár ezekből a tweetekből:

 

""Kriss [sic] don't play with me you and that calmye are not allowed around my children. Ya'll tried to lock me up."

"Kim tried to bring a doctor to lock me up with a doctor."

"Kim was trying to fly to Wyoming with a doctor to lock me up like on the movie Get Out because I cried about saving my daughters life yesterday."

"Everybody knows the movie get out is about me"

"If I get locked up like Mandela Ya'll will know why."

"I put my life on the line for my children that North's mother would never sell her sex tape."

"I put my life on my God that Norths mom would never photograph her doing playboy and that’s on God I’m at the ranch ... come and get me"

"This is Ye. You ready to talk now or are you still avoiding my calls [?]"

Omar Khajjám Creative Commons License 2020.07.19 0 0 438

Emberileg mindenképp, a zenéről nem nyilatkozom.

(nekem 2005 után valahogy sok minden olyan semmilyen)

Előzmény: Serial Slut (436)
Omar Khajjám Creative Commons License 2020.07.19 0 0 437

Egyébként a Nickelodeon sztárjai szerintem úgy 2005-10 között elég nevetségesek voltak, ennél csak a magyar Viva kérészéletű popsztárocskái voltak nevetségesebbek a 2000-es évek elején... (mögöttük nem is állt akkora menedzsment és pénz, mint az amerikaiaknál, sőt tartós szándék sem, tehát miután kiadtak 1-2 albumot, örökre eltűntek a süllyesztőben, pedig volt közöttük tehetséges is)

 

Mondom ezt úgy, hogy csak nagyon távolról követtem az egészet, és nem is ismerem igazán mélyen, de nem is kell ezt a szcénát ahhoz, hogy ezt meg lehessen ítélni. Egyszerűen ahogy a kemény rockban/metálban annak vadsága taszított mindig is, úgy ebben az infantilisság és nem is leplezett ostobaság.

Serial Slut Creative Commons License 2020.07.19 0 0 436

Félre, de nem zeneileg. A Blackout egy műremek.

Előzmény: Omar Khajjám (431)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.19 0 0 435

Dua Lipáról szerintem Seri beszélt régebben.

Előzmény: Törölt nick (434)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.19 0 0 434

Na megkerestem, az ilyen hangú énekesnőket szeretem, és ez még jópofa is, megjegyzed a klip miatt: https://m.youtube.com/watch?v=0uLI6BnVh6w

 

Neki is először a klipje tetszett meg, de más dalait nem ismerem: https://m.youtube.com/watch?v=k2qgadSvNyU

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!