Keresés

Részletes keresés

kleo777 Creative Commons License 2022.08.10 -3 0 812

 MAi hír!

CAN YAMAN BUDAPESTEN!!!!

 

Can Yaman IG történetében Budapestet köszöntötte. Hello Budapest!

 

Találgatják, miért repült ide, és az a hír járja, nagy valószínűséggel a Disney Plus El Turco sorozata miatt, amelyben a főszerepet alakítja.  A sorozat forgatását eredetileg sem Törökországban tervezték, hanem Olaszországban és Horvátországban, de már korábban felröppent, hogy a forgatási helyszínt megváltoztatták, és úgy döntöttek, hogy a teljes sorozatot Magyarországon forgatják......úgy tűnik a hír igaz:))) Valószínűsítik, hogy most a forgatási  helyszínek bejárására érkezett hozzánk.....remélhetőleg rövidesen többet megtudunk!

 

luci87 Creative Commons License 2022.08.08 0 0 811

Sziasztok, en sose neztem torork sorozatot.De a Dr Fostr c. sorozat adaptaciojat, az Elarulva,nagyon tetszik.

kleo777 Creative Commons License 2022.08.06 -2 0 810

Kedves Fórumtársak!

 

Kedves Maharani84!

Köszöntelek a klubban! Nem vagy egyedül, ide a fórumra legtöbbünket Can Yaman valamelyik romantikus sorozata hozott. Engem az Álmodozó, hogy megértő körben áradozhassak az élményről:))) Rengeteget írtunk róla anno. Ha van kedved, kukkants bele a 172. bejegyzéstől sűrűn kapsz infót, ki, hogy látta a szereplőket, a sorozatot, és persze, ahogy Kriszti is írta, aztán más török vagy nem török sorozatokról, színészi alakításokról is bőven szó esett, melyekben egy új felfedező hasznos ajánlásokra bukkanhat. Ajánlom én is figyelmedbe!

 

Noha ez a török sorozatok fóruma, ám én más nációk opuszaira  is nyitott vagyok, s most a filmnézés terén egy izraeli sorozat tartott izgalomban. Talán valaki kedvet kap hozzá! Tehran –Teherán 1-2. évad 2x8 epizódos (50 perces) a Moszad és az iráni titkosszolgálat birkózásáról szóló, feszült fordulatokkal teli, szuper sorozat!!! Középpontban egy Iránba érkező, nagy tettekre készülő izraeli ügynöklánnyal és Iránban megismert, helybéli szerelmével. Nem bánjátok meg, nagyon izgi!!!

 

 

Na, miután ez a jó kis sorozat ráhangolt a hírszerzős témára, gondoltam, adok egy esélyt a török Teskilatnak is, elsősorban Caglar Ertugrul és Deniz Baysal  kedvéért.  Még csak a 3. résznél tartok, mi tagadás, nagyon török, jellemzően jóval lassúbb is, mint a Tehran, valójában most kezd felpörögni, meglátjuk mennyire. A törököknél mindenesetre nagyon népszerű, a 2. évaddal 48 részes és berendelték a 3. évadot is, igaz abban már Caglar Ertugrul nem vesz részt, ahogy olvastam, 2 év fizikailag is megterhelő forgatás után új kihívásokra vágyik és valamilyen porc-izom sérülést is összeszedett, mert fizikoterápián kezelik (remélem kilépésével nem halasztják meg a sorozatban, annyi sikeres bevetés után -) ami persze nem lenne meglepő, mert hajlamosak halállal büntetni a távozót….ahogy más sorozataiknál ez bevett gyakorlat.

 

 

 

 

Na, de végül egy kis Can Yaman!

Szeptember közepétől  kezdik vetíteni Olaszországban a náluk forgatott legújabb sorozatát, a Viola come il mare-t. Kíváncsian várom a fordítását! Bízom benne, megajándékoznak vele!

 

Szép nyarat mindenkinek!

nkrisz308 Creative Commons License 2022.08.02 -3 0 809

Kedves Maharani84!

 

Kedves Fórumtársak!

 

Tegnap este véletlenül láttam meg, hogy a Life tv-n újra megy az Álmodozók és a Szerelem íze esténként két-két résszel. Így ha valakit érdekel, akkor még nincs nagyon lemaradva és újra nézheti.

Igazából nem tudom, miért vetítik le újra őket, de végül is, aki szeretné újra megnézheti mindkettőt Can Yaman főszereplésével.

Én is belenéztem a Szerelem ízébe, és végül is rájöttem, hogy mennyivel jobban áll CY-nek az Álmodozóban, vagy a Mr. Wrongban lévő kinézete.

 

Kedves Maharani84!

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy írtál az Álmodozókról!

Igazad van Can Yaman és Demet Özdemirt az "isten is egymásnak teremtette", de sajnos nem maradtak együtt. (Bárhogyan is fáj a szívünk értük.)

Ahogy lent írtad, nem vagy török sorozat rajongó. Viszont azt gondolom hogy van egy jó pár olyan török sorozat amit tényleg érdemes lenne megnézned! Az is igaz, hogy rengeteg sorozatot gyártanak le a törökök, de szerintem vannak benne "gyöngyszemek is".

Én nem nézek latin sorozatokat, így nem tudom neked megmondani melyik a jobb. Sok-sok évvel ezelőtt láttam néhányat, de azokat sem előröl végig. Volt egy kettő amit szerettem, de a történetekre már kevésbé emlékszem. Viszont sok török sorozatról írtuk itt meg a véleményünket, így érdemes lenne visszalapoznod, és néhányat megnézned belőlük.

 

Remélem találni fogsz még olyan sorozatot, ami a szívedhez közel kerül és megosztod velünk a véleményedet!

Szép nyári napot Mindenkinek!

Előzmény: Maharani84 (808)
Maharani84 Creative Commons License 2022.07.30 -3 0 808

Sziasztok!

 

Megmondom az őszintét: sose szerettem a török sorozatokat, inkább a latin vonalat. Több törökkel is próbálkoztam, de 1-2 résznél tovább nem jutottam.

Egészen a múlt hétig...

Úgy 1 évvel ezelőtt feldobott a Youtube egy videót az Erkenci Kus (Álmodozó) főszereplőinek közös jeleneteiről (Demet Ö. és Can Y.). Már akkor feltűnt, hogy ők ketten elég jók lehettek együtt. De nem néztem végül bele.

Aztán kb. 2 héttel ezelőtt újra szembejött velem egy videó róluk és elhatároztam, hogy belenézek. Hát ez a "belenézek" végül azt jelentette, hogy a 161 részt 1 hét alatt ledaráltam (leginkább a főszereplőkre fókuszálva, tekerve). El kell mondanom, hogy a castingon tökéletes munkát végeztek. Bődületes a kémia a két szereplő között. Jó a karakterük is (jó, hát Sanem olykor kissé gyerekes, Can pedig sűrűn tud ősember lenni). Viszont a kettőjük története a sorozat 3/4 részéig gyakorlatilag tökéletes. Megjártak mindent, s mégis végül nem tudtak elszakadni egymástól. A sorozat utolsó negyede - főleg az amnéziás rész - nekem már kissé sok volt. Szerintem máshogy kellett volna folytatni. Nekem hiányzott az ügynökség irodája, az ottani macska-egér játék, ami köztük volt. A karakterük is változott kissé szerintem. Ettől függetlenül még ugyanennyi részt megnéztem volna belőle legalább, mert nagyon lekötött kettőjük sorsa. Szépen megírt történet. Sajnáltam, hogy vége lett. Szinte bíztam volna egy folytatásban. A végét mondjuk összecsapottnak éreztem, túl sok dolog lett az utolsó részbe sűrítve. Olyan, mintha gyorsan le akarták volna zárni valami miatt. Pedig egy ilyen párost gondolom Törökországban is zabált a nép.

 

A történetükről (spoiler): nagyon tetszett, ahogy felvezették. Talán a legjobb bemutatása volt a "szerelembe esésnek", amit eddig ebben a műfajban láttam. Az első részek voltak a kedvenceim. Tetszett, hogy Can vélhetően hamarabb lett szerelmes a lányba, mint fordítva. Szépen és nagyon türelmesen udvarolt neki. A szerelmi vallomása pedig abban a kertben nagyon szép volt. Sallangmentesen, egyszerűen, mégis szépen vallott a lánynak. Sanem mondjuk eleinte alaposan megszenvedtette a srácot. Az első összeveszésüket megértettem, hiszen ott nagyon komoly árulásról volt szó. A második szakításuk a parfüm miatt volt. Ott viszont szerintem Can túlreagálta a dolgot. De szerencsére Sanem hamar rájött, hogy azzal segít a legjobban magán, ha nem fut a srác után, hanem megpróbál közömbösnek mutatkozni. Can azonnal észbe is kapott. Egyébként is megfigyelhető volt, hogy a féltékenység és a lány közömbössége tudta leginkább idegesíteni. Az 1 évvel későbbi történetrész a vidéki birtokon szép volt ugyan, de olykor kicsit erőltetettnek éreztem. Az amnéziáról pedig már írtam.

A párosról még egyszer annyit, hogy ahogy Can nézett Sanemre, abba az ember lába is beleremegett. Egy idő után fel is tettem a kérdést, hogy vajon ennyire jó színész lenne Can Y. vagy a háttérben van más is? Nem akartam elhinni, hogy ilyen tekintetet meg lehet játszani. Aztán a két színészről is láttam videókat, melyek arra utalnak, hogy ők ketten tényleg együtt voltak.

Akik jobban járatosak a dologban: hogyan és mikor jöttek össze? miért lett vége? mi van velük azóta? tartják még a kapcsolatot?

 

Nem gondolnám, hogy egyhamar újabb török sorozatot néznék meg. De ezzel a két színésszel külön-külön tuti nem. Valahogy senki más mellett nem tudnám ezek után elképzelni őket, annyira passzoltak egymáshoz.

 


https://www.youtube.com/watch?v=kFnU70lRXxo

nkrisz308 Creative Commons License 2022.06.28 -2 0 807

Sziasztok!

 

Őszintén szólva nekem Jake Gyllenhalnagyon így nagyon slamposnak tűnik. Persze folyamatosan változik az ízlésvilágunk és a ruhadivat is.

Egyébként tényleg nem rossz ez a csokor.....

Előzmény: kleo777 (806)
kleo777 Creative Commons License 2022.06.20 -3 0 806

A férfidivat nagy milánói bemutatója!

Sztárok- szívtiprók világmárkákban!

"Nemzetközi színészek keltettek szenzációt, amikor megérkeztek a Dolce & Gabbana show-ra és a férfidivathét after partyjára!"

 

 

 

Can Yaman (kedvenc törökünk) Jake Gyllenhaal (számos amerikai film főszereplője) Michele Morrone (az erotikus , maffiás 365 nap és 365 nap+Ma  sztárja, olasz) Lucas Bravo (Emilie Párizsban sorozat francia szépfiúja)      -    Nem rossz ez a csokor!

Ti mit szóltok hozzá?

Alice875 Creative Commons License 2022.06.17 -3 0 805

Sziasztok!
 

Én végül abbahagytam az Álmodozó sorozatot, az utolsó 6 részt már nem néztem meg, és ez nálam ritkán fordul elő. Viszont rájöttem, hogy az akciósabb sorozatok jobban lekötnek, így elkezdtem nézni a Piszkos pénz, tiszta szerelmet. Korábban nagyon szerettem az Icerde (A tégla) és a Bosszú és szerelem című sorozatokat, és ez is tetszik most. Engin itt nagyon jól játszik, A nagykövet lányában nekem is csalódás volt, el is felejtettem, hogy én egyébként nagyon kedveltem, nekem a legvonzóbb a török színészek között, noha karakterre Yagiz tetszett legjobban Caglar játékával a Faziletben. 

 

Tegnap azt olvastam Can Yaman új sorozatáról, hogy végül nem Olaszországban és Horvátországban, hanem Magyarországon fogják forgatni!

Előzmény: Elhaym1 (796)
kleo777 Creative Commons License 2022.06.16 0 0 804

A Yargi első évada 35 részes, a második évadban feltehetően új sztoriba kezdenek, gondolom, új bűnügy kerül középpontba, mert az első lezárul. Az első évad így önmagában élvezhető és izgi  és még elviselhető hosszúságú is. Én kb. a felétől csak hetente követem, ahogy felteszik a fordítást.

 

Edip Tepeli játszotta Batuga herceg karakterét a Destan sorozatban, egy nagyon jó karakterszínész, de hősszerelmesnek nehezen elfogadható, (Ő játszotta a verselő fiút a Nagykövet lányában, ha esetleg azt láttad) ezért aztán kezdett romlani a nézettség, és most a készítők (könyörtelenül) úgy döntöttek, hogy megválnak egymástól, annyit árultak el, hogy nagy változások, fordulatok lesznek a cselekményben a 2. évadban és belép Ibrahim Celikkol a hősnő partnereként.  Hogy meghalasztják szegény Batugát vagy a szerelem egy másik férfi irányába fordul, avagy Celikkol lesz Batuga, arról egy szót sem ejtenek, egyelőre nagy titok....

Elhaym1 Creative Commons License 2022.06.16 -1 0 803

A  Yargi engem is érdekel majd, de előbb fejezzék be. 50-60 részesnél hosszabb meg ne legyen, mert akkor már hosszú lenne nekem, hosszú sorozatba meg nem szeretek belekezdeni.

 

Celikkol ugyanazt  a szerepet fogja játszani, akit  a korábbi főszereplő? 

 

 

Előzmény: kleo777 (802)
kleo777 Creative Commons License 2022.06.16 0 0 802

Sziasztok!

Persze, hogy nekem is tetszik a Fazilet zenéje:)

 

DE, ha új sorozatokra vágytok, az év legnagyobb sikere a Yargi –Ítélet, az első évad a 35. epizóddal zár, de folytatják majd az ősszel, bár el sem tudom képzelni mivel, mert lassan minden kiderül, én a 31. epizódnál tartok.  Változatlanul ajánlom, remek szereplők, nagyon izgalmas bűnügyi sztori, szép szerelemmel és micsoda helyzetekkel!

 

A Destan –Legenda történelmi sorozat is nagyon jól indult, én kb. a 13-14. epizódig követtem, de hiába, ha nincs meg az a bizonyos szikra a két főszereplő között, nehéz a helyzet, bizony kell bele egy sármos pasi, na, ezt a többi néző és a producer is így láthatja, mert a 2. évadban bármily jól játszik egyébkét a fiú, lecserélik szegényt és Ibrahim Celikkol lép a helyébe, ő lesz a férfi főszereplő!

 

Celikkolnak meg is néztem most a legújabb sorozatát, amit a Netflix készített vele és Birce Akalay-val. Nagyot alakítottak együtt a korábbi Fekete, fehér szerelemben is! Ez az új sorozat Kus Ucusu – Következő nemzedék török mértékkel mérve rövid, 50 percesek az epizódok és 8 van belőle, szinkronizált és témájánál, stílusánál fogva inkább nemzetközi, mint török.

 

NA, DE kedvenc Can Yamanomról pár hír! Nemcsak körülötte pezseg az élet, Ő pezseg az életben! A napokban ismét szép elismerésben részesült Szardínián, a Filming Italy Sardegna Fesztiválon, aztán június 14-re átröppent Isztambulba a Disney Plus törökországi nyitóbulijára. Na, ott megint róla szólt az esemény, mert azt találták ki a botránykavarók, hogy úgy vonult be, hogy rá sem nézett az összeverődött újságírók hadára, azok meg kikapcsolták kameráikat és nem fotózták, vagyis bojkottálták a jelenlétét….. na de ezzel ismét csak hírt kavartak körülötte!

Mindenesetre a lényeg, nyáron kezdi forgatni az El Turco sorozatát a Disney Plussal, DE nem Törökországban, hanem Olaszországban és Horvátországban!!! Amúgy a történet is egy török hírszerző tiszt olasz faluban való tetteiről szól…persze a török média azt is a rovására írja, hogy nem náluk forgat.

És nem mellesleg, milliókat érő reklámszerződést kötött a Mercedessel, amit ugyancsak irigykedve csócsálnak egyesek…

A Mercedes egyik reklámjában:

https://www.youtube.com/watch?v=Jbj9ZqPnUlc

 

A Can Yaman elleni török újságírói bojkottról:

https://www.youtube.com/watch?v=ekrNugXgEnY

 

A szardíniai interjú Can Yamannal:

https://www.youtube.com/watch?v=xhTCrKJ9V4s

 

Az interjú magyarázata feliratosan/ magyarra fordítható:

https://www.youtube.com/watch?v=SfQX_yc0ebQ

 

Szép napokat mindenkinek!

Elhaym1 Creative Commons License 2022.06.15 0 0 801

Nekem is nagyon tetszik  a zene benne.

Előzmény: nkrisz308 (800)
nkrisz308 Creative Commons License 2022.06.14 0 0 800

És hogy tetszik a zenéje? Vagy csak én vagyok odaérte, más nem? (Nekem nagyon bejön a Fazilet sorozat zenéje...)

Előzmény: Elhaym1 (799)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.06.13 0 0 799

Én is így voltam vele. Alp miatt néztem bele a Faziletbe, de azt hittem nem fog tetszeni, aztán ott ragadtam.

 

Hamarosan az Elárulva is folytatódik a TVben, az is jó sorozat. Remélem lesz rá idő a Fazilet és az Én lányom mellett.

Előzmény: nkrisz308 (797)
nkrisz308 Creative Commons License 2022.06.13 0 0 798

Kedves Fórumtársak!

 

Kedves Anolia! Igazad van. Egy kis orr plasztika nem változtat meg senkit sem nagyon. Viszont ha megnézed Fahrie Evcent, vagy Hande Ercel képeit, akkor nem hiszem, hogy csak egy kis orrplasztikájuk volt. De szépek lettek az is igaz. Én most a Fazilet asszony lányait "nézem", vagyis inkább csak hallgatom szinkronosan mert magával ragadott a kézimunkázás. Viszont köszönöm az ajánlásokat, Valószínűleg belenézek egy kettőbe hiszen a Fazilet asszony lányait sem akartam megnézni, de a Ti ajánlásotokra elkezdtem, és nem csalódtam benne. Ahogy lentebb is írtam az egyik "kedvencem" lett.

Előzmény: Anolia (792)
nkrisz308 Creative Commons License 2022.06.13 0 0 797

Nekem is nagyon bejött Alp Navruz, illetve Caglar Ertugrul is. Perszte ahhoz képest, hogy elsőre meg sem akartam nézni a Fazilet asszony lányait, most az egyik kedvenc sorozatom!

Az Elimi Birakma sorozatot is szeretem.

Előzmény: Elhaym1 (796)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.06.11 0 0 796

Nekem Engin Akyürek az egyik kedvenc, bár a Nagykövet lányában nekem csalódás volt. A másik két kedvencem Alp Navruz (Elimi Birakma, Fazilet) és Buğra Gülsoy (Az én lányom, Fatmagül)

Előzmény: nkrisz308 (791)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.06.11 0 0 795

A Kiadó szerelemből most is napi egy új rész van, a másik az előző napi rész ismétlése.

 

Nekem Alp a Faziletben is jóképű. Jól áll neki a hosszú haj.

 

 

Én most csak a Faziletet és az Én lányomat nézem, meg nyomon követem az Ártatlanokat és a Csodadoktort is, bár az utóbbi kettőnél vannak jelenetek, amit áttekerek.

Előzmény: Anolia (793)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.06.11 0 1 794

Köszi. Nekem Papp Dani jó Yagizként. Először Szatory Dávid hangjával hallottam, de úgy nem tetszett. Hozzá nem illett.

Előzmény: Alice875 (789)
Anolia Creative Commons License 2022.05.31 -3 0 793

Kedves Fórumtársak!

 

Tegnap este végigszenvedtem a Kiadó szerelmet, majd vártam, hogy elkezdjék az Ártatlanok c. filmet.  De hiába, helyette ujra Nagy Ő - Tóth Dáviddal próbáltak sokkolni. Egyszer megnézni éppen elég volt.

Műsorváltozás történt, kiderült tegnap este már 2 részt is leadtak a Kiadó szerelemből /lehet már előtte is???/, mind ebből én semmit nem vettem észre, hogy a történetben valaféle hiányosság lenne. Hát ez ilyen jó film.

 

Az Ártatlanok c. filmet azt hiszem az Izaura tv-n fogják adni, 11 órakor, amit én nem várok meg, ráadásul ujra az 1 résztől kezdik. Aki még nem nézi, itt a lehetőség.

Utánéztem, Kleo említi a sorozatot, sokakat elrémiszt a témája, de ez a valóságban egyáltalán nem olyan tragikus, nézhető film, sőt valóban nagyszerű a színészek alakítása. A 2 nőtestvért alakító színésznő  megérdemelne ezért egy díjat, annyira jól játszanak és a szinkron is nagyon illik hozzájuk. Amikor a 2. részt is elkezdtem nézni, adtam a filmnek egy esélyt és hát azóta is minden részét megnéztem. Azt hiszem most kivárom, míg elérik a mostani részeket és szinkronosan fogom megnézni.

 

 

 

 

Anolia Creative Commons License 2022.05.30 -3 0 792

Kedves Fórumtársak!

 

Kedves Fórumtársak!

 

Újra megélénkült a fórum, időnként benézek történt e hozzászólás. Hát akkor röviden leírom én is a véleményemet.

 

Kerem Bursin - Szerelem van a levegőben  

Halálosan untam a filmet, az elején még szórakoztató volt, aztán mindenféle hülyeséggel húzták az időt, majd a végét gyorsan összecsapták. Nem sajnálom. Úgy kényszerítettem magam, hogy mindennap visszanézzek 1 részt az Rtlmost-on, mielőtt végleg leveszik innen.

Amiért néztem, az maga Kerem Bursin volt, aki valóban tehetséges színész, sok arcát megmutatta filmben.Nem fejtem ki részletesen, szerintem mindenki megnézte.

 

Kiadó szerelem

Ez a másik "sikerfilm" ami szintén halálosan untat, ha lehet a semmiről beszélni, akkor ebben a filmben nap mint nap megteszik. Beszélik a semmit.Csak azért nézek bele, mert utána kezdik azt a filmet, amitől semmit nem vártam.

 

Ártatlanok

A kíváncsiság ültetett le a tv elé, hogy ebből a témából mit is lehet kihozni.Amikor elkeződött a vetítés beszámoltam róla, nem tudom valaki nézi e, mert erről nem olvastam.

Szerintem jó film, mindenki "beteg" a családban, senki nem kezelteti magát és nem is akarja senki, sőt számukra ez teljesen normális dolog, ami velük történik.

Eddig úgy tünt, hogy Birkan Sokullu - Han az egyetlen akinek nincsenek gondjai, de végül ő is álruhában éjjel kukázik és egy kirakatbabával osztja meg gondjait.

Megnősül titokban ebből bonyodalom származik, de végül senki sem biztos benne, hogy megvolt az esküvő.

Végül is mindenki szerelmes lesz, kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik a történet, képesek lesznek e megváltozni stb. 

Birkan Sokullut már láttam Hayat Şarkısı - Az élet dallama c. sorozatban is, ott is tetszett.

Egyébként ebben a filmben is nagyon jól játszik a 2 nőtestvér, szerintem érdemes megnézni.

 

 

Olvastam, de most nem találom ki irt róla, hogy a törökök nem szeretik a vért mutatni sérülésnél. szerintem meg nem fogalkoznak a sminkkel. Olyan ez mint a képszerkesztés, mintha utólag a filmre ráfujnának egy kis pirosas festéket. Ennyire nem merülnek el részletekben.

Hetente megcsinálnak egy 2 órás részt, erre nincs idejük.

 

Plasztika

Én is láttam a YouTube-n, hogy szinte mindenki plasztikáztat. Hát persze a törökök méretes orral rendelkeznek, a nők is, nyilván kés alá fekszenek.

Akire így még emlékszem Deniz Baysal - Hazan a Fazilet asszonyból. Az ő orrát is plasztikázták és még sokaknak.

De szerintem ez nem probléma. Aki be meri vállalni, tegye.

 

Nagyon sok elmaradásom volt a filmekkel kapcsolatban, az utolsó részeket nem néztem. Kicsit kevesebb filmet akartam nézni, ezért az ujranézést a Nagykövet lányával kezdtem. 2 rész volt még hátra...megnéztem....nem érte meg....bár ne tettem volna. Semmi új és váratlan dolog nem történt benne.

 

Aztán az Ada Masaliból volt még 5 rész hátra, egyet megnéztem... a többit nem fogom.

Pedig Alp Navruz nagyon jóképű benne, nem úgy mint a Fizilet asszonyban.

 

Még A bosszú csapdája befejezetlen, kb. 10 rész van belőle, de biztos nem fogom megnézni.

Hát ennyit a török sorozatok iránti rajongásomról.

Legközelebb beszámolok róla melyik filmeket nézem még a fent említett kettőn kívül.

 

 

Előzmény: nkrisz308 (790)
nkrisz308 Creative Commons License 2022.05.30 0 0 791

Ez simán történhetett így. Én például  így vagyok ezzel Burak Özcivittel és Can Yamannal. Ők ketten voltak az elsők akiket láttam és hozzájuk hasonlítom a többit!

Előzmény: Elhaym1 (788)
nkrisz308 Creative Commons License 2022.05.30 0 0 790

Sziasztok!

 

Engem is megdöbbentett a rajongott színésznőim átváltozása. Például Fahrie Evcen (Burak Özcivit) felesége nagyon nagy és látványos átváltozáson ment keresztül. Pont az jutott eszembe, hogy szerintem Burac Özcivit észre sem vette volna a kinézete alapján. Viszont a plasztikai sebészet után tényleg szép lett. Vagy ott van az általad is említett Hande Ercel. Ő is nagyon megváltozott, és szerintem ezt nem lehet a babaháj elolvadásának tulajdonítani. Persze aki akarja higgye azt! De szerencsére sok igazán szép török színésznő van, aki nem plasztikáztatott és a természet adta a szépségét. De megdöbbentett hány olyan színésznő van akit kedvelek és sokan rajonganak érte, és csak a plasztikázás miatt lett igazán nagyon szép. Egyébként egy átlagos nő lenne.....

 

Én nem nyírnék ki senkit. Nekem a kedvenceim száma szép lassan bővül, de a sorrend nálam változatlan.Burak Özcivit az első és utána jönnek a többiek!

Kerem Bürsint sokunk szereti. Ki ezért ki azért! De nagyon jó színész az biztos!

Szerintem nagyon sok jó és jóképű török színész van! Lehet belőlük válogatni bőven!

Szép napot Nektek!

 

 

 

 

Előzmény: fox123 (786)
Alice875 Creative Commons License 2022.05.28 0 0 789

A Faziletet láttam magyar és angol felirattal is, és sok jelenetben, leginkább a Sinan Hazan Yagizban szinkronnal egészen más kifejezések hangzanak el, emiatt nekem a hangulat sem olyan, mint az eredetiben. Yagiz magyar hangja pedig még most is nagyon zavar, a többiekét meg tudtam szokni, Faziletét pedig nagyon eltalálták.

 

Can Yamanról én is írtam, hogy mindkét sorozatával küzdök, de nekem szerintem ezek a romantikus vígjátékok nem tetszenek.

 

 

Előzmény: Elhaym1 (787)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.05.27 -1 0 788

Szerintem én lehetek az egyedüli, akinek Can Yaman és Kerem Bursin, mint színész nem lett a kedvencem, de a sorozataikat sem tudtam végignézni. Pedig nagyon szerettem volna megkedvelni őket. :( Lehet amiatt, mert  a kedvenceimet hamarabb ismertem meg, mint őket.

Előzmény: fox123 (786)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.05.27 -2 0 787

Milyen félre fordítások? Nekem egyébként nagyon bejön a Fazilet szinkronja, sok kedvenc szinkronhangom szerepel benne.  Egyedül a szinkronhang cserék zavartak egy ideig, mert van benne pár olyan szereplő, akik nem a megszokott magyar hangjukat kapták és azok jobban hasonlítottak az eredetihez is.

Előzmény: Alice875 (783)
fox123 Creative Commons License 2022.05.27 0 0 786

Sziasztok,

 

Hu, Kriszti, megnéztem azt a videót...hat olyan vicces, hogy Hande azt állítja a babahaj leolvadt az arcáról ahogy idosodott. Hat, nem tudom en mar elég nagy vagyok de ez az archaj csak nem akar eltűnni. :)) Meg valamelyik azt mondta, hogy csak azért olyan az arca mert más szögben fényképeztek. Na, erre meg csak azt mondom, hogy en tekergethetem a fejem bármilyen szögben, akinek kerek arca van annak a budos életben nem lesz hosszúkás, beavatkozás nélkül. Amivel nekem az egegyadta világon semmi bajom, de mit kell vakitani a népet. Úgyis látszódik, hogy valaki lefogyott vagy bordat vetett ki, mellett csinaltatot, orrot igazított.

 

Egyébként nekem Can Yaman szinten az Álmodozó. Barmi másban latom, mintha egy tok idegen pasi lenne. De mindegy, akkor is Kerem Bursin az csúcs.

 

Van az az amcsi radios, Howard Stern, neki van az a hülye játéka, hogy a hires vendegeknek felsorol másik három hires férfit vagy not es a vendegeknek kell választani, hogy "F"-Marry-Kill. Namarmost, ha en hires lennek es meg is hivnanak...hogy kit nyirnek ki azt nem tudom, de az  "F" az tuti Can Yaman, de a Marry az 100% hogy Kerem Bursin lenne. Persze csak játék szinten, meg az esélytelenenek nyugalmával, de akkor is!

Imadom a palit! Iszonyú tehetséges!

 

Na, de mostmar, hogy kinyalaztam magam, megyek is nézni az Ez a varos követni fog téged. ( Ahol meg többet csurgathatom a nyalam :))))

kleo777 Creative Commons License 2022.05.25 0 0 785

Sziasztok!

 

Krisztikém, most néztem meg a linkedet, még a hatása alatt vagyok:))

A legtöbb színésznő csináltat magán ezt, azt (manapság már a hétköznapi nők is, ha tehetik).

Azt látom, a török színésznők leginkább az etnikai, déli típusú vonásaikat tüntették el és váltak nemzetközi szépségekké. Az eredetileg szélesebb, párnásabb arc, húsosabb, hosszabb vagy éppen tompa orr, keskenyebb száj, szűkebb szem, vastag szemöldök – mit ad Allah…. amerikai típusú szépségideállá varázsolódott! Én Hande Ercel egy korábbi sorozatába kukkantottam bele, (még a műtétek előtti), hát... óriási a különbség, egy légies baba született.

 Fox, Te írtad, olyan, mint egy alvósbaba, nagyon találó, ez lehetett az átváltozás célja:))

 

Nézzétek meg, 2017-ből a Síyah Inci- Fekete gyöngy sorozatából ezt a kis részletet, amikor még nagyjából eredeti lehetett a megjelenése:

https://www.youtube.com/watch?v=Xhm9Rq6nS5o

 

Alice, a Teskilat engem is izgat, már többen javasolták (bár kicsit tartok a török hazafias hősöktől), majd a Yargi (Ítélet) után lehet, hogy bepróbálkozom. A Yargit változatlanul ajánlom! Remek bűnügyi sorozat! 

 

Az Álmodozó! az nálam = Can Yaman!

Szegény fiú, úgy nézem, most kicsit szerető mamája (egyébként nagyon csinos, fiatalos)  karjaiban talált menedéket a megveszekedett rajongók elől. Nem is értem, hogy tudnak egyesek ennyire kilépni magukból?!...

 

 

Szép napokat mindenkinek!

nkrisz308 Creative Commons License 2022.05.25 0 0 784

Kedves Fórumtársak!

 

Már többször találkoztam ezzel a videóval, de mindig mire fel akartam ide tenni Nektek, elkevertem valahogy. Most felteszem, hogy Ti is döbbenjetek meg egy kicsit.

A lényeg , általunk szertett, vagy kedvelt színésznői mennyire mások plasztikai műtét előtt és után. (pl. Demet Özdemir, Fahrie Evcen, Hande Ercel stb)

 

https://www.youtube.com/watch?v=8SbKjH8MKAo

 

Visszatérve a sorozatokhoz: Azt látom, hogy az első filmsorozatok mindenkinél meghatározó, és ahhoz hasonlítja a többit, illetve az első sorozatban látott szereplő többi szerepeit. Sajnos én is így vagyok ezzel.  Nekem as Can Yaman a Szerelem íze sorozattal lett a kedvencem, utána az Álmodozóban már másképp láttam őt. És azt hiszem így van ez más szereplőkkel is, pl. Burak Özcivit, vagy Alp Navruz esetében is.

 

Sajnos a magyar szinkront nem minden esetben tudják jól eltalálni, de azért érdemes szinkronnal is megnézni őket.

 

Javaslom, hogy a feltett videót mindenképpen nézzétek meg!

 

További szép napot Nektek!

Alice875 Creative Commons License 2022.05.25 -1 0 783

Kedves Fórumtársak!

 

Régen írtam, mivel elkezdtem az ajánlások miatt az Álmodozó című sorozatot nézni, és érleltem magamban a gondolatokat. A sorozat eleje tetszett, bár nekem némely karakter túlzó, viszont most túl már bőven a felén, nagyon lassan haladok vele, erőltetettnek érzem a két főszereplő közötti feszültségeket. Szerintem velem lehet a gond, hogy ezeket a viccesnek szánt jeleneteket túlzónak érzem. Can Yaman nekem A szerelem ízében jobban tetszett, a mostani karakter nagyon önfejű, viszont a kémia a két színész között (Demet és Can) valóban tökéletes, a sorozat eleje ezért tényleg kiemelkedő.

 

A másik sorozat, amit nézek a Teskilat-nak most ért véget a 2. évad forgatása, és lesz 3. évad, annyira izgalmas, hogy képes vagyok a friss részeket angol felirattal nézni. Caglar Ertugrul díjat kapott az alakításáért, és elvileg egy saját filmen dolgozik, amit ő ír, rendez és ő a producer is.

 

A Fazilet asszony lányaiba szinkronnal is belenézek, de borzasztó a magyar szinkron, nem beszélve a félre fordításokról. Belehallgattam a spanyol szinkronba, és érdekes módon az övéké hasonlít az eredetihez.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!