Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok! Még mindig eladó Exclusive Gauntlet Gen 2 .25-ös. Regulátoros, magas lövésszám, 310 baros léghenger, beépített csendesítő + 2 tár és 1-es tálca, hozzá több fajta lövedék(pellet és slug is). Pár hónapos, garis. Krale-n csak a puska szállítással: 277 000 Ft. Mindennel együtt 220 eFt. Nagyon pontos, esetlegesen bullpup rendszerű pcp beszámítás érdekel, akár ráfizetéssel is.
Az Argus 45 egy egyedi bullpup PCP légpuska az eredetileg orosz Kalibrgun gyártótól. Csehországban, csúcstechnológiás CNC technológia segítségével szerelik össze. A forgótár 15 pellet befogadására képes 4.5 mm-es kaliberben
Ahogy a képen van:bipod,tompi,lövedékek,gyári koffer,palack,töltő csonk,5.5mm, 4db tár amiből kettő slug,és kettő gyári. Tolna Megye,Nagydorog. 200.000f
Eladó egy Bsa Brigadier típusú, 5.5mm-es kapiberű pcp puska. Kb. 1 éves, keveset használt, mert időm is kevés, meg van több légpuskám(meg lusta vagyok pumpálni). Igény szerint a tompítót is adom hozzá. A távcső nem eladó(lehetőleg). Talán a doboza is megvan. A 3d nyomtatott bipod adapter, nyomtalanul leszedhető. Helyileg Tiszaújváros. Nem postázom! Emailem publikus
Evanix rex-p .30 szinte újszerű állapotban eladó. 150 ezer az ára. Ha esetleg valaki igényt tartana rá van hozzá 300 báros kompresszor kettő doboz lövedéket egy acél gyors oldású szereléket és egy nagy kompozit tusa tartályt is tudok adni hozzá,természetesen ezeket plusz pénzért,de akár donnyfl shogun moderátort is. érd: n.csabus@gmail.com
Sziasztok eladó az alábbi szett FX cyclone Cal. 5,5 két tárral néhány doboz lőszerrel 1 DB palack feltöltve töltőcsonk, nyomáspróba nincs, néhány éve vettem de alig használtam az utóbbi évben semmit ezért is adnám el.
A fegyver nagyon szép megkímélt állapotban van. A teljes szett ára: 200.000 HUF +36309156423
Sziasztok! Eladó egy Vevor 300baros/ 350 wattos kompresszor, ami hordozható és autós akkuról is tölthető. A gyártóval nem tudtam megegyezni, hogy küldjön megfelelő alkatrészt hozzá garanciában. Nincs 3 hónapos, illetve a bolti ára 101 426 Ft. Ami fontos, hogy eltört a hajtókar, minden más hibátlan és új állapotban. Én nem szeretnék vele foglalkozni, így jelképesen 30 000 Ft-ért eladó. A személyes átvételt preferálom, de postázni is tudom. Bármi kérdés lenne, illetve képeket is az alábbi elérhetőségen tudok küldeni: 19kuruczpontklau94kukacgmailpontcom
Sziasztok eladó az alábbi szett FX cyclone Cal. 5,5 rajta Vector Optics Continental 3-18x50 FFP három DB palack feltöltve egyiken töltőcsonk, nyomáspróba nincs néhány éve vettem de alig használtam az utóbbi évben semmit ezért is adnám el.
A fegyver nagyon szép megkímélt állapotban van. Fotót nem tudtam feltölteni üzenetben tudok küldeni. A teljes szett ára: 430.000 HUF +36309156423
Eladó a képeken látható Weihrauch HW100 S PCP 4,5mm légpuska.keveset használt szinte újszerű állapotban. Magyarországon újonnan szaküzletben vásárolt,otthoni céllövészetre ,7,5 j beállítással hobbicélra volt keveset használva. Minden tartozéka, papírja , MKH kártya megvan. Ára 380.000.-ft a rajta lévő csendesítővel ,távcsővel együtt. ( távcső nélkül 360.000.-ft )
Továbbá, igény szerint eladásra kínálok egy teljesen töltött ,300bar /6literes frissen nyomáspróbás palackot , ára 55.000.-ft
illetve nyomásmérő órás töltőt ára: 30000.-ft További információt telefonon szívesen adok , megtekinthető Nagykátán , érdeklődi a 06 harminc 4538024 telefonszámon lehet.